| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:18
- Nahlásit
Alexa
ok jdu s čoklema ven, pak napíšu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
nemůžete bejt horší než já!!
myslíš....?
brufen trochu zabral, vypadá to nadějně, možná se i dneska naobědvam - což bych zupu velmi moc doporučovala, páč mam příšernej hlad. A když mam hlad, jsem nevrlá. Pokáď mě něco bolí, sem vzteklá. Pokáď je to zup, je to ještě horší. Tagže zup + hlad nejni příznivá kombinace pro mé vokolí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinnejsou ale drahý kupodivu
tak třeba Velveta stihnu ještě určitě někde i v akci za půlku, to tam mít nebude vietnamec. Leda by pro to jel do Hanoje na kole kvůli mě..
Kdo pijete turka a jakýho? Mám vzít nějakou tu standart směs? Tahle je docela dobrá
Jo a mlíka do kafe vemu taky teda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
mě je to úpa fuk,piju fšecko ideálně tu nejlevnější z normy
můžu přemístit hajzlpapír z práce pro všecky )) pytle igelitové velké a jinak mě nic nenapadá páč úklidový prostředky asi nebudou třeba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
páč nevím jak by čuba vodkousala na jinej rukáv
normálně.-))
je vidět, že jsi ještě neviděla naší Kalunici kousat
hele fakt spíš asi tu stopařskou, nikdy nekousala na žádný vychytávky, jako jsou vegy a cojávímnacovtomtartuvšechnokoušete
Jako můžeme to vyzkoušet, jestli bude možný si zatrénovat přes týden, ale fakt nevím no...
Hele a jak teda s těma penězma, mám něco někam poslat,nebo se bude platit až na místě a už je jasná částka???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
Eldoguero
cojávímnacovtomtartuvšechnokoušete
navšeckonacotode )))
nána kupříkladu tudle na obyč gatě pod kolenem..nečekaně teda
jinak eviduju a pošlu info dálejc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
Crysa
jestli si můžu vymejšlet, tak my pijeme jedině velveta, ale klíďo si přivezeme kafe svoje
hele mám taky něco přivézt teda vod nás ze severu, páč třá tedy máme něco lepčího než vy tam poblíž Práglu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
Eldoguero
něco přivézt teda vod nás ze severu
hlavně nevoz sních ty voe!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
Eldoguero tak my pijeme jedině velveta,
jak jsem psala výše, s tím taknějak na 100% počítám, jen jsem chtěla vědít kdo pije turka tak jakýho nejraději. Davítkojc mě uďála radost, odpověděla a správně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
cojávímnacovtomtartuvšechnokoušete
navšeckonacotode)))
no právě a vona fakt nezná nic jinýho než klasiku
nána kupříkladu tudle na obyč gatě pod kolenem..
je moc šikovná teda co "figurant", předpokládám, že byl nadšen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:33 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Děcka, sme teď měli dvě schůzky za sebou, přidělili mi na starost stážistku, vůbec nevim, co s ní...
Jenom si to ujasnim:
kejtlin - má v mailu od přecedy slíbeno, stačí vytisknout. Doveze zeleninu či ovo ze sachrátky a cukr.
Crysa - dodavatel vody, kávy
Gerda - dodavatel kávy, mlíka, čajůch. Veme buřty.
Aleksandra - dodavatel toustovačů a topinkovačů a naložených křídel
Agáta12 - dodavatel pohárůch
Biluše - dodavatel kokárd
Akyháky - disciplíny do srandazávodu
davítková - dodavatel hajzláku, pytlůch a čisťáků pro všechny, na ouklid areálu po náfštěvě, na sraní pro všecky dobré lidi. Špatným lidem vezme ten polakovanej, jak řeže a nesaje.
Kachnovi...ale ty se moc nepočítaj, když možná vůbec nepřijedou - dodavatel ovo
Potřebujem dodavatele chlebůch, rohlikůch, zejména asi na první grilovačku, pak to ztvrdne.
Kdo si veme na starosti maso grilovací? Nebo to můžem udělat tak, že třá kejtlině bychom poslali prachy, ona by nakoupila na to první grilko, páč to má do mlíkoš nejblíž. Aby zase ti, co jsou dodavatelé masa, neměli na hrbu tak drahou položku a pak lidi, co jsou dodavatel třá kávy a mlíka nebo chlebůch a rohlikůch neměli zas tu nejlevnější položku...jesi mi rozumíte...nebo se na to vyprdnem a každej přiveze, co chce, naházíme to na stůl a do lednice a žerte...
Poháry a medajle a ceny ale musíme platit všichni, jo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně nevoz sních ty voe!!
proč
Crysa
turka pije muš, ale leda nějakou tu arabicu, takže si s ním nelamte hlavu, buďto si přivezeme vlastní, nebo bude pít velveta, toho on taky rád - je tohle správná vodpověď
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
zdaréc trupký!
já to s Mlíkošema bohužel moc nevidím, budeme stavět kuchyň možná se zjevím na den-dva max
dotaz z jiného soudku
gdo je Canis Bull?? sem si z jejího e-shopu pár věcí objednala, mám je zejtra vyzvednout - a fčil překvapeně koukám, že ju mám na FB v přátelích a někeří z vás taky toš ju asi znám odsud a vůbec sem to netušila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
Eldoguero
proč
dyš píšeš vod nás ze severu!
Gerda
každej přiveze, co chce, naházíme to na stůl a do lednice a žerte...
no možná todle by bylo ideál a až to sežerem,což bude maximálně do druhýho dne )) můžem se hromadně podílet na tom mase či buřtech na vopejkání ne? akorát by bylo dobrý to koupit někde levnějc než třá v bille paáč tam stojej kuřecí řísky 169kč
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:39
- Nahlásit
Gerda
klidně maso přivezu, ale nevím, aby vydrželo převoz
jinak potřebuju vědět kolik a jakýho a jestli ho mám naložit na gril, to asi jo, že jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
voleeeeeeee, nebydlím na Aljašce
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
Nazdar děti, včera mi paní doktorka asi rozhodila čakry tou masáží šílenou, jsem dneska marná jak márnice.
Proč pořád všichni volaj a něco chcou? Proč nejdou umřít radši??
Jinak na tábor jako ideál vidím přivézt každý co uzná za vhodné, zbytek se dá dokoupit, budeme mít mnoho aut.
Na poháry a startovné asi přispívat nechci, když se neúčastním žádných závodůch teda. ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
Gerda
dodavatel hajzláku, pytlůch a čisťáků pro všechny, na ouklid areálu po náfštěvě, na sraní pro všecky dobré lidi. Špatným lidem vezme ten polakovanej, jak řeže a nesaje
to předpokládám nakrade v práci ty jo,já vám tak závidim, že jedete...ach jo....asi se ani nebudu moct zastavit,bo tady v mníšku pod brdy v ubykaci pro zmrdy budu s oběma čoklama...béééé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
hele já bych to viděla tak že kaýždej doveze co se masa týče co žere nebo má doma, já mám třá naložený v mrazáku asi 5 kg křídel a nenaloženejch dalších asi 5 kilo, počítala sem že to dotáhnu, co se týká ostatního masa myslim že nebé problém se domluvit a dát někomu prachy buď Cryse nebo někomu kdo bude autem (jako že krom davítkový fšici) a sjet to koupit třá do tesca nebo ňákýho takovýho krámu kde to budou mít samože v akci, nebo se můžem domluvit a můžu nakoupit mražený řízky v makru a dovýsto, kafe si vezu vlastní vodu koupim v lidlu takový ty 5l barelky a pak je Crysa bude doplňovat, pak si vemu ovocnej čaj, můžu vzít víc krabek a taky nějakej černej, aessi ho někdo pije, nesmím zapomenout na ferneta a tonica, chlast si každej přivezte svůj, jo teď si nemůžu uvědomit je tam trouba???? kdyby jo mohly bysme nakoupit takový ty bagety na rozpečení a bylo by vyřešený pečivo - já ho teda nežeru, jo a taky se může vzít toustovač a topinkovač, ten mám novej tak ho vemu, někdo vemte toustovač
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:47
- Nahlásit
Alexa
teď si nemůžu uvědomit je tam trouba
jo jedu taky..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:48
- Nahlásit
Nesnáším vás a závidím. Založíme asi nějakou antimlíkoš skupinu. Uš sem tam já, Monty a Marush
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:48
- Nahlásit
tady máte za trest dalšího lovce - Born to hunt F. i.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:49
- Nahlásit
Alexa jo teď si nemůžu uvědomit je tam trouba????
troubů je tam dost, ale trouba pečící tam je posledních X let s urvanejma dvířkama a mimo provoz a v podstatě jen proto, že je to sporák a nahoře fungujou dvě plotýnky..
taky se může vzít toustovač a topinkovač, to tam uživíte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:51
- Nahlásit
Alexa
toustovač beru
chlast sebou pochopitelně, ještě, žes to připoměla, bych tam asi humříla bez alkehólu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:51
- Nahlásit
makrelNesnáším vás a závidím. Založíme asi nějakou antimlíkoš skupinu. Uš sem tam já, Monty a Marush
Souhlasím a přidávám se.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:57
- Nahlásit
a ještě jedna
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:59
- Nahlásit
Eldoguero pěkný voprázky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 12:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
jo jedu taky..
Crysa
troubů je tam dost
no tak to je mi jasný, ale na těch bagetku nerozpečem
Eldoguero
toustovač beru
bezva
tak se může nakoupit tousťák ten má trvanlivost a dá se dělat jako topinky na topinkovači bo tousty v toustovači a gdo chce čerstvý pečivo si proň dojede, buď autem bo zodpovědnejm pučim kolo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 12:03
- Nahlásit
Eldoguero
Dozátka jsou překrásný.
Zájemci žádní?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 12:03
- Nahlásit
Baysha
já to s Mlíkošema bohužel moc nevidím, budeme stavět kuchyň
Tak di do řiti, Bajšizno!!!
možná se zjevím na den-dva max
hlavně si ale vemte stan pro jistotu, jo?
Marush
asi se ani nebudu moct zastavit
asi nemá smysl ti řikat, že je to pěkně pojebané a že si nás, soudruhy, nasrala.
Alexa
souhlas absolut.
|