| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:20
- Nahlásit
laguna
dávám bolševíkovi rok maximálně dva
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:31
- Nahlásit
Zdar koukám, že tu už nikdo asi není co
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:35
- Nahlásit
Eldoguero
já třeba teď dorazila, ale tu je fakt mrtvo..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:42
- Nahlásit
Já tu su. Huž vim, proč jsou pézetka zrovna pézetka. Ti naši jsou nezničitelní. Jsem je zničila pochoďákem a zabila zkratkou přes strašnou horu. Navrch zlikvidovala zumbou, fotbalem a táborákem a co myslíte? Všichni leží na pokojích v postelích a dělaj bordel , zatím co já si dávám další tůru chozením mezi pokoji a nadáváním, ať chrápou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:49
- Nahlásit
Atusch
no jo, všichni už spí
impact
hele a co to vlastně znamená, mám tajný typ, ale chci se ujistit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 00:01
- Nahlásit
U nás už se konečně spí Je čas udělat hají buci. Na dnešní noční evakuaci zvysoka prdím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 00:06
- Nahlásit
Eldoguero
Je to děsně sprostý.
Biluška
Kdybych se nebála, že už neusnou vůbec, tak je taky vyhážu k evakuaci. A furt tlachaj.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 00:54
- Nahlásit
impact
to mi je jasný, tak v tom případě jsem se asi nezpletla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 06:55
- Nahlásit
Fstávat a makat, jste pěkně lenivý lemury!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:24
- Nahlásit
Čus, podle indiánů jsem husa. Nevím, jestli si to mám brát osobně.
Biluška
Ty voe, z čeho máš kotec, že ti ho pes dokáže zničit?
Jinak je to frajer.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:26
- Nahlásit
LEMURY VSTÁVÁÁÁÁT! Co to je, tady nikdo nemaká nebo co?? Musim opět k zubaři, aby mi konečně dovrtal co minule načal, mam šanci že mi konečně přestane jídlo padat místo do krku do zubu. Nechal mi tam strašně velkou díru, vejde se toho do ní tuze moc. A taky to samozřejmě bolí. Tak doufam že za hodinu už budu mít místo kráteru pěknej zacementovanej zup! no a zase budu o pětikilo lehčí
a vopovažte se sem dávat eště ňáký zvěrokruhy znameňokalendáře, už sem lev ve štíru, krysa ve dřevě a losos, to je nějak móc zvířat na jednoho malýho lvíčka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:42
- Nahlásit
Nazdar dylyny, to je zas den teda vám povim, dnes sem se překrásně vyspala, pro začátek mám dobrou náladu.
Hele, frndy, za cca 14 dní jedem do těch Mlíkošů. Je docela poctatný si říct, kdo všechno jede na 100 %. Rozdělme si úkoly ))
Kejtlin - mít na papíře vše, co přeceda slíbil.
Mamka - zjistit zájemce vo zkoušky, zajistit rozhodce
Aleksa - prověřit, jak je to s nahlášením akce, zajistit hrnky s potiskem pro přecedu a ty, kteří ještě nemají. Nemusí být termohrnek, může bejt jakejkoli
Bajkofka - zajistit účast našeho přecedy
Mimopražský - potvrdit, kdo přijede určitě a shodnout se na dni, dojedu vám pro švadlu, aby vám udělala vestokoušku, takže potřebuju vědět, kolik vás tam bude a kdy, páč pro ní nepojedu do prahy jen kvůli jednomu člověku
Adidasky - finálně se potvrděj, že jedou, nebo jestli ne, potom kdy dojedou na kukačku.
Ostatní - kdo má jaký dispozice v autě a kdo koho nabere, třeba se nám někde vyšetří místo na Jiříka a Bambiho - pozor, Bambi by jel se svým hnusným hovárdem.
Jaký žrádlo vezmem do prvních dnůch? Rozdělíme si, kdo vezme chleby, mlíko, kafe, čaje? A kdo buřty a kdo bude žrát zeleninu, tak aji zeleninu? Barely s pitnou vodou taky musíme vzít alespoň nějaký na začátek, ať nemusíme hned na nákup.
První den si zagrilujem? Jako maso? Má někdo kameru? A uděláme si ten srandazávod, nebo nás budou opt srát se svýma zkouškama a nic jinýho se dělat nebude? Pokud si uděláme sranda závod, potom musíme nakoupit ceny a poháry.
Děckaaaaaaa, poďte si to řííííct plííííís
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
Gerda
Budu moct dovézt zeleninu, jakože zeleninu okurky, kedlubny, mrkev, možná rajčata, když už budou zrát a asi i vajíčka.
Jiříka ani Bambiho nedovezu, protože si nebudu zajíždět přes Prahu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:02
- Nahlásit
nazdar blázní
tak sem si v kanclu zapla klimošku a asi jí pudu vypnout - pro méněchápající mám NOVOU!!!!!!
Gerda
prověřit, jak je to s nahlášením akce,
no můžu zkusit zavolat na jejich veterinární správu a uvidím, zkoušky by byli nejlépe ve čtvrtek a pátek, pak by sranda závod moch bejt ve středu. Osobně bych se na zkoušky vyprdla, je to moc kách. Myslím že tady s veterinářema bych se domluvial, ale tam je neznám, nebvím co a jak, pak bysme museli mít taky schválení z města a sehnat veterináře. Jak vet. správa tak město maj ze zákona na vyřízení 30 dní, takže by to tam někdo musel popotlačit, nevím nechce se mi do toho. Kdyby byl aspon ten měsíc na to.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
Dneska mě nic neba. Nejradši bych se viděla někde s pejskama na procházce. Nebo u vody. Prostě sama jen se psama, nemuset se s nikým otravovat... To by byla paráda.
Mám tady děsně moc práce, ale ještě jsem na nic nešáhla, pač se mi mega nechce.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
Zdar lidi, co je to tu za vorganizaci, týká se to Mlíkoš? Jestli jako mě to má taky zajímat
hodím vám sem po ránu jedny trochu lovící malodogy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:39
- Nahlásit
Gerda
za cca 14 dní jedem do těch Mlíkošů
Přijedu na jeden den podle toho, kdy tam bude švadla. Plánuju okružní cestu po středních Čechách, takovej ňákej kulovej blesk, tak to do toho zakomponuju a termínu se přizpůsobím.
Mám vzít rybízovej koláč?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:44
- Nahlásit
ještě jeden pokus
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:45
- Nahlásit
že by teď
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:47
- Nahlásit
Alexa
šmarjá tam budou i zkošky a jaký???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:53
- Nahlásit
Poslala už Pawlinka prachy? A Atuše? Už jsou poslední z posledníííííích ))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:54
- Nahlásit
sem zde, hubu o nějakej ten cement těžší, pěněženku o nějakou tu korunu lehčí...
hlásim že do Mlíkoš se asi nedogestim vůbec, s následnou dovčou to vypadá nadějně, takže nezbude na Mlíkoše. Pokud by z toho sešlo, přijedu jako Velké překvapení. Se mnou a švadlou nechť si Gerda vrásky nedělá, zkoušku nechcu - problém jsou vždycky rukávy a nohavice, ty westa nemaje jeví se jako bezproblémová. Míry máte, stejně to bude nejspíš přesmikinová vesta, takže nějakej ten cm sem, nějakej tam.. to je buřt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:56
- Nahlásit
bonc
nějakej ten cm sem, nějakej tam.. to je buřt.
Jak myslíš, ale abys pak nebyla nasratá. Vono ušít někomu něco, aby to přesně padlo i bez zkoušky...jako naše švadla je extrémně šikovná, ale bez zkoušky...neni jasnovidkyně....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:02
- Nahlásit
Gerda
Prachy jsem ti poslala v pindělí.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:03
- Nahlásit
Gerda
já jsem na tom bohužel špatně s mlíkošema.... mám pracovní tejden a moje kolegyně si už koupila zájezd přesně na ten tejden, tak si nemůžu ani prohodit směny... stále uvažuju nad tim že dorazim cca v 10 večer a budu tam cca do 11 do rána - a pak pojedu do práce, ale nejsem si jistá jestli to má cenu
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Já se zkoušky taky klidně vzdám. Kdyby ale chtěla švadla zkoušku udělat, tak je možno to poslat pak poštou. Poštovné samo uhradím.
Ale nejprve ušijte vestičky místním, já coby přespolní si klidně počkám.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Koukám, že na mě zase se...te jak na placatej kámen, ok jsem uš zvyklá
Stejně vám ale řeknu, jakej jsem měla po ránu šok.
Vstanu, oblíknu malou, oblíknu sebe, mezitím neslyším na chotbě vůbec žádné zvuky (od hlídací vepřadorky, která normálně jak mě slyší, stepuje za dveřmama ) . No nic, jdu na chotbu, že jí hodím nejdřív ven do ohrádky. Otevřu ... čuba leží na zemi, na boku, oči otevřený a přes sádlo fakt nebylo poznat jestli dejchá Já v šoku, páč čuba má fakt asi 10 kilo nadváhu a je jí už skoro 12 let
Zařvala jsem na ní, ať si ze mě nedělá prdel, že tohle ať si nechá na doma no a Kimina zvedla hlavu ... pomalu a v klidu vstala (normálně vždycky vylítne jak pometlo, i přes sádlo) a pomalu a bez tahání se nechala odvést na zahradu.
Venčení už pak proběhlo v běžném rytmu
Vole ať mi to zvíře nedělá takovýhle šoky ...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
aby to přesně padlo
si právě řikam že to tak přesně padnout nemusí, kor ta vesta, v krámu taky máš 3 velikosti a konec a musíš se do nich vejít... mikiny jsme taky nezkoušeli a jsou supr - a to má rukávy! Důvěřuju švadle že to zvládne, stačí, když to nebudu mít jako body nebo zimní kabát, beru cokolif mezi tim.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
Prosím vás, pak už se se mnou fakt nemusíte bavit, jen mi odpovězte
Gerda
výše uvedené se týká Mlíkošůch?
Alexa
vo jaký zkoušky de, budou v Mlíkoších, nebo je to jiná akce, event. do kdy je možnost se na ně přilásit?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
Eldoguero
Prosím vás, pak už se se mnou fakt nemusíte bavit, jen mi odpovězte
tywe to zní hodně zoufale...
bych ti i vodpověděla, nad tim už by se i kámen ustrnul, ale bohužel netušim
|