| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 19:49
- Nahlásit
želva
do háje a kde se tihle chlapi hledaj??
čéče nevim,ale ten můj exemplář je náplava z Práglu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 19:56
- Nahlásit
Neessi
no agrosek je taky z Prahy,ale ten by mě nechtěl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
argosek
http://www.youtube.com/watch?v=SzgoWZvTGYM
fšicííí
asi zamykám foru bo to flákáte ,akorát želva se snaží někoho furt zmermomocnit
Tagže písen večera je teda -Moje adresa - Sovětský svaz ,tagže na to nezapomente!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
želva
ale ten by mě nechtěl
Ten by Tě hlavně neuživil!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
želva
agrosek je taky z Prahy,ale ten by mě nechtěl
jak to můžeš vědět?Ptala jsi se ho?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:08
- Nahlásit
rosnička
ale já začínám cvičit
Neessi
copak můžu,já se stydím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:09
- Nahlásit
rosnička
nazdárek,pani-dneska jste měla rusofilní den,bo co?
Ste zapomněla na klasiku: Slávnoje morje,svjaščennyj Bajkál a ještě Stěp da stěp krugom........
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:11
- Nahlásit
želva
ale já začínám cvičit
takhle to rosňa nemyslela,ona myslela že se sotva uživí sám se psy,natož aby uživil ženskou s další smečkou.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:13
- Nahlásit
Neessi
Ste zapomněla na klasiku: Slávnoje morje,svjaščennyj Bajkál a ještě Stěp da stěp krugom........
Jééééžiš, no jo ! A taky eště:
Vjétěr míra kalýšet znamjona paběd, obagrjonnyje króvju znamjóna, azaril míru puť nášej ródiny cvět, my na stráže stajíím něprjeklóónno!
Sem halt bubá!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:16
- Nahlásit
Neessi
takhle to rosňa nemyslela,ona myslela že se sotva uživí sám se psy,natož aby uživil ženskou s další smečkou.
Hlejte, ale zase, vono dyš spočitáte fšecky ty želviny tatranky, fidórky, pečenej bůček, špekáčky, nanuky, brambůrky a burský voříšky, samosébně pražený a solený.......dyk von by chudák argošek neuživil ani samotnou želvu!!!! Natoš její smečku navrch!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:18
- Nahlásit
rosnička
Hlejte, ale zase, vono dyš spočitáte fšecky ty želviny tatranky, fidórky, pečenej bůček, špekáčky, nanuky, brambůrky a burský voříšky, samosébně pražený a solený.......dyk von by chudák argošek neuživil ani samotnou želvu!!!! Natoš její smečku navrch!
tak tatarky a tyhle věci jsem němělaasi 14 dní,jím jogurty a suchary
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:18
- Nahlásit
rosnička
obagrjonnyje není to trochu jinak,paní?? ale to je fuk,že jo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:21
- Nahlásit
želva
14 dní,jím jogurty a suchary
zase špatně,kolikrát ti mám,želvajs,říkat,že ti chybí čerstvá zelenina.A ty srágory v těch light jogurtech ti jenom škodí.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
kolikrát ti mám,želvajs,říkat
Furt! Želva je nepoučitelná! Dyby byla co k čemu, veme si příklat ze mě a dá si denně jeden pomeranč, jeden banán a půl balíčku Orbitek bes cukru!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
ale já nejím laijt a zeleninu ukrádám morčatům ai ovoce
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:31
- Nahlásit
A hoďku cvičení navrch!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:32
- Nahlásit
Všechno nejlepší milá Nýný, všechno nejlepší k narozeninám. A taky hepy bersdej tů jů.
Móooojéééé adresssáááááá je Sovětský, sovětský, sovětský, jo, sovětský svaz. Hej rep.
želva
Bože dítě, kde ses učila balit chlapy? Odkdy se to dělá takhle nešikovně?
A lajt džogurty nejez, jsou hnusný. Jez džogurty co mají živou džogurtovou kulturu, ty jsou dobrý
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:33
- Nahlásit
rosnička
denně jeden pomeranč, jeden banán a půl balíčku Orbitek bes cukru!
tak tomuhle se říká mentální anorexie,to želva nepotřebuje,navíc teda ty Orbitky musí pjekně zalepit střeva,co?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:37
- Nahlásit
Neessi
navíc teda ty Orbitky musí pjekně zalepit střeva,co?
Ani ne, když povečeříš lžičku Psííílija!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:39
- Nahlásit
Lidi pozor. Veledůležitá zpráva. Mášenek má kamaráda a ten kamarád má haranta. Nechce ho nechat utratit, poněvadž je úplně hloupej. Ale chce ho poslat pryč, což mu chválím. Ale je chudej a nemůže ho poslat normálně do Číny jako Gerda Mařku. Tak ho chce poslat kamsi s Mekdonáldem. A k tomu potřebuje, aby ten kluk vyhrál jakousi klikací soutěž. Tímto vás Mášenkův kamarád a Mášenek žádají poníženě o pomoc v nouzi. Račce laskavje kliknouti zde - http://www.doprovodhracu.cz/detail.php?id=457
Až tam kliknete, tak musíte odklikat deset hvjezdiček. Prosím nepoplést. Je to prý velmi důležité. Sice nechápu proč, ale to my, tynteligentní samičky, prostě nemůžeme pochopit, takže to neřeším a nepřepínám.
Klikání opakovati každý den a to tak, že jednou. Páč víckrát vás to prý nepustí . Děkuji za pomoc.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:40
- Nahlásit
želva
ale já nejím laijt a zeleninu ukrádám morčatům ai ovoce
no tak se vyprdni na jogurty a dlabej tvaroh,ale ne denně,uvař si občas čočku(tam jsou bílkoviny),nízkotučný sýry(stojí za ho*no,ale nepřibývá se po nich),ale hlavně mrkev,okurky,ledový salát,rajče.......
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:41
- Nahlásit
Biluška
Sem se moc nepochlapila- vodbouchla sem mu- čistě vomylem- hvjezdičku jenom jednu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:43
- Nahlásit
rosnička
Ani ne, když povečeříš lžičku Psííílija!
no to není moc dobrá rada,pani.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:44
- Nahlásit
Neessi
no a když jsme u toho ( jako vážně) co mám cvičit abych aspon trochu to břicho dala dolů?
dělám dřepy,kliky,a občasi skáču přes švihadlo alě běhání mě tedy neba
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:48
- Nahlásit
Neessi
no to není moc dobrá rada,pani.
Zato dobře funguje!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:48
- Nahlásit
rosnička
Sem se moc nepochlapila- vodbouchla sem mu- čistě vomylem- hvjezdičku jenom jednu.
Tak to koukejte zítra napravit pani
želva
dej se na agility, to je mnohem zábavnější běhání
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:52
- Nahlásit
želva
co mám cvičit abych aspon trochu to břicho dala dolů?
Mám sestavu cvičení, jedu ji denně, má to asi třičtvrtě hodiny a průběžně přidávám. Přijď, naučím!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:54
- Nahlásit
želva
aspon trochu to břicho dala dolů?
hlavně neběhej a neskákej přes švihadlo,odrovnáš si klouby a není to zdravý.
Cvič Pilátes-je to jednoduchý a můžeš to cvičit na gauči,ale hlavně účinný.Stáhni si to na intronétu-ale na to břicho ti stačí denně cvik "Plácání do vody"-v sedě,natažený nohy před sebe,malinko se zakloníš,abys napnula přední stěnu břišní a oběma rukama plácáš(kmitáš) jako bys měla kolem vodu,ty nohy u toho mírně zvedneš a jedeš -100 krát a denně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:57
- Nahlásit
rosnička
Zato dobře funguje!
no bohužel jen do doby,než se zbavíte všech důležitých látek pro život,což psyllium umí hezky stáhnout ze střevní stěny.Nejdřív je to vidět napleti.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 20:57
- Nahlásit
Biluška
no jo,ale já nemám psa s kterým bych to dělala a 3 ho mít nemohu
|