Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:32
- Nahlásit

Biluška
né děkuji ale nechci , no tak co váháš,další šmudlinka bude doma ,však 10 nebo 11 psů se ztratí

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:41 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

http://bisonci.wbs.cz/
Jsem přidala psané slovo o Bišonkach. Tak si počtěte.

Biluška
Biluško nech si jednoho, ale nezapomeň na česáni, ne že tě to omrzí a pak ho ostřiháš.
Takové odvážné štěně se jen tak nevidí. Tak to nepromarní šup do toho.

želva
Želvičko mě nepopichuj já cvičím páč bych se nezvedla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:44
- Nahlásit

Darina1
Biluško nech si jednoho, ale nezapomeň na česáni, ne že tě to omrzí a pak ho ostřiháš.
Takový odvážné štěně se jen tak nevidí. Tak to nepromarní šup do toho

Pani, svetři se nečesají. Vůbec žádné z mých plemen se nečeše. Kam bych přišla,kdybych je musela ještě česat . Dost na tom, že každé ráno musím učesat haranty. Psi mají samoudržovací srst, češu to jenom před výstavou (asi tak tři vteřiny předtím než jdeme do kruhu), nebo když línají.

želva
však 10 nebo 11 psů se ztratí
Mám jich teprf devět

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:51
- Nahlásit

Biluška
Paní tak to jo, to se omlouvám, to sem popletla. Doufám, že se moje omluva přijme jinak se jdu picnout. Raz, dva……… a už tu nejsem.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:52
- Nahlásit

Mám jich teprf devět
Biluška
no a ted jich bude 10 ,bo já už nevím kolik jich máš,mám v tom zmatek
ale nikdy tě nedoženu bo já mám 2,slovy dva

Darina1
no já cvičím taky,ale neběhám

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:54
- Nahlásit

Biluška
Paní kde mate ty vaše stránečky?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 08:56
- Nahlásit

nazdarek lidi,tak uz mam lepsi naladu,hajanovy je o 100%lip,uz i zral,sice porad chrape ale je uz v poho.Darina1nazdarek pani,vcera jsme si mohli dat scuka,ale ja misto toho tahla na veterinu,bo mam maroda psa.
Biluškanazdarek pani,pozoruju,ze krtci skvele prospivaji?
želvanazdar segra,co noveho?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:02
- Nahlásit

želva
já mám 2,slovy dva
Já už ani nepamatuju jaké to je, mít jenom dva psy

Darina1
Paní kde mate ty vaše stránečky?
Ještě tak dva, tři roky vydržte a budou

nemethova5
pozoruju,ze krtci skvele prospivaji?
Jo, krtci prospívají, ale moje nervy jdou do háje

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:09
- Nahlásit

nemethova5
Holka četla jsem to jak mu je blujno a jak ti tiše stonal. Hajan je fakt dobréj, hlavně ať mu je lepší.
Scuka si můžeme dát kdykoliv jen aby Hajanovy bylo dobře.
Pošeptej mu do ouška, že dva kuliferdy mu posílají pac a pusu a to jen pro něho od Biška a Damiška.

Když koukneš na moje stránky a do sekce fotky tak tam na začátku je moje poslední NO Clea a to Vám paní povím to byla kurva venku sní byste se na hlídce nebála, sousedi odskakovali když jsem sni šla ven, ale pro mě největší zlatíčko. Dožila se 13let s velkou rakovinou a nemocným srdíčkem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:12
- Nahlásit

Biluška
Helé paní, ale krtci zatím vyrostou a já je neuvidím. To mi přece nemůžete udělat. Prosím, honem. Já chci vidět vaší smečku a ty malé pídi krtky .

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:18
- Nahlásit

Darina1
tak já vám je sem fotnu. Dejavu mi upravila fotky, takže už to sem třá půjde vložit. Tak poškejte, jdu na to.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:20
- Nahlásit

Darina1diky pani,diky,vse hajovy vyridim,hele,to je fajn mit ostreho psa,vsak ja potrebuju poradneho hlidace a neee ty ovcaky co ted vidis,samo,ze se podivam a doufam,pani,ze ty dva kuliferdy vemete s sebou,hajan je na psi zvyklej,ma tu kamose havanky a cotonky a jednoho maltezaka,to je pani prca,on si je hlida,beda jak by cizi k nim nekdo prisel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:22
- Nahlásit

Krtci, když jim byl jeden týden. Lepší fotka holt není.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:22
- Nahlásit

Biluška
No vy jste takové zlatíčko.
Zatím jdu na prochajdu a pak hned kouknu. Tak se paní snažte.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:23
- Nahlásit

nemethova5
nazdar,u nás skoro nic,jo je: zejtra jdu zas bojovat na cvičák s dastym
Biluška
a jaký to je mít 9 psů?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:25
- Nahlásit

Biluška
krásnýýýýýýýýýýýýý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:26
- Nahlásit

Biluškajeee to jsou fajni krtci!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:27
- Nahlásit

želvaproc valcit?ja chodim na cvicak moc rada

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:29
- Nahlásit

želva
a jaký to je mít 9 psů?
No jaký... je tu spousta chlupů, spousta řevu, spousta lásky a spousta zábavy. Maso a granule se sem vozí skoro po kamionech, auto máme shora dolů polepené samolepkami psů, protože jsem tam chtěla mít všechny a zahrada je poeaná rovnoměrně po celých třech hektarech . Kdysi dávno na ní byli i kytičky, ale to tam ještě nebyl Armageddon

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:30
- Nahlásit

nemethova5
No to si piš, že je vemu a oba. Jo to známe jaká je to prča. Si vem, že jsem vždy měla tokové hovada a to opravdu musela být přísná ruka i huba, no a najednou takové mám dva pídi psy. Tak to Vám paní povím to je mazec a hlavně když se zapomenu a začnu jim dávat venku příkazy.
Biluška
Ještě jsem se nestačila ani zvednout a koukám na to krásné stvořeníčko. Víc by tam těch fotek nebylo? No i třeba té vší smečky 9+xxxxxx psů.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:36
- Nahlásit

nemethova5
no jo,jenže on je celej akčí a čeká jak na obrany,jako akci,takže byl celej nesvůj a byla i chyby ve mě,že jsem se sním neuměla poprat/ jako né ho plátit,ale psychycky),tak od zítřka jedu na novej cvičák na Hafbo a janika mi poradila dobrého cvičitele a tak jsem zvědavá,je fakt že se už těším a uvidíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:37
- Nahlásit

Nazdar! Nemám jen zkaženej den, mám zkaženej život!!!!!!!!!!!!!Takže je mi úplně jedno, jaký máte ráno. Mějte si ho, jaký chcete.
Jo, byt je družstevní, ale bude se převádět po zakoupení pozemku do OV. Bohužel nemám prohlášení vlastníka, ani podanou žádost na katastru nemovitostí ak upuju jen družstevní podíl. Hypotéky na dr bydlení se dávají, ověšem musíš zastavit jinou nemovitost v OV. Lidi, potřebuju půl mega, Mařka řekla, že mi na to prdí, že mi nic nedá, tak jí příští pondělí dávám na loď, co veze do Číny dělníky na práci. Bude tam přes léto pracovat s čínskýma dětma v továrně na hračky.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

Gerda
chudák Mařenka

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

Čus fšicíííííí............
jen nakouknu a pak zase du,páč vůbec nestíhám...

Biluška
Popřej Mášenkovi fšecko nejlepčí k svátku z Bylan!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:58
- Nahlásit

jablunka
Fyřídím, hned jak se objeví doma

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:04
- Nahlásit

ahoj lidi, právě jsem se vrátil od zubaře a bolí mě celá huba, přesněji jsem v noci spal po dvou hodinách.
Tudíž jsem nasr*nej a nemyslí mi to. Takže tu laskavě nepište žádný důležitý věci !!!!

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

Sem sakra použil špatnýho smajlíka

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

Benda
právě jsem se vrátil od zubaře a bolí mě celá huba
A co ti dělali? Trhali ti zup? Nebo jen vrtali? U chlapa nikdy nevíš - je na smrt ap řitom má jen plombičku, nebo rýmičku ))
Použila jsem správného smajlíka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:45
- Nahlásit

Darina1jo to verim to je prca,no co i malej pes by mel byt vychovanej,tady v orlove je to naopak,jeste z toho maji srandu,ze malej pes startuje do velkeho a jeste ho podporujou,tak to nemam do sprostych slov daleko,to jsem hned akcni,to jsi ela jen ovcouny?jinak jsem se vratila z veteriny,je tam nova doktorka,sympaticka,tak hajan drzel jak hluchy dvere,proutnik jeden,ale je u uz super,dostal ATB,jak injekcne,tak v tabletach,tak uz je mi lip.
želvaale zelvicko,chybama se clovek uci,no vsak uvidis,jak novem cvicaku,tak pak napis,jo?
Bendapane benda,dejte si nejakou haluzkovici na vyplachovani aji uzivani vnitrne a bude vam lip,jo,jo,zuby to je svinstvo,me nemusite vykladat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:57
- Nahlásit

nemethova5
Tak to ani mě se nelíbí když jaký pejsek startuje větší- menší, ale tady fakt jokři a maltezáci vzteklouni v tom vedou. Jinak pohoda no a jak je moc pěkné když takový pídi si hraje vesele s maxi psem. Akurát u Biška musím dát pozor on ten smrad moc nemusí pejsky a je jedno jestli je to pídi-maxi. On když zjistí, že jako to není fenečka tak jde pryč a víc si ho nevšimne a když se stane, že jako za ním přijde ten druhéj pejsek tak mu Bišo taktně naznačí jako, že hrátky nebudou, ale to jsem v něm potlačovala dost dlouho. Damišovy to je jedno on je unešený s každého pejska.
Je moc fajn, že Hajanovy je už lépe a hlavně aby mu to vše zabralo.

<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání