| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
Proč je mi to tak povědomý
u tebe teda fakt nevim,na mně je to aspoň vidět
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
a to neměli půlený švestky,tak jsem musela ještě ty pecky vyflusávat,což teda velmi zdržovalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 21:38
- Nahlásit
Neessi
u tebe teda fakt nevim,na mně je to aspoň vidět
nech si ty soucitný kydy ,laskavje
tak jsem musela ještě ty pecky vyflusávat,což teda velmi zdržovalo
s je měla sežrat taky ,aspon by toho bylo víc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 22:13
- Nahlásit
davidkova renata
s je měla sežrat taky ,aspon by toho bylo víc
no to teda nefim,pani,co by to se mnou udělalo-asi by byl problém v následném trávicím procesu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 07:13
- Nahlásit
Dobrý ráno fšeeeeeem,co se jejich drajvový hovada těší na cvičák nebo na společný venčení,počasí je docela slušný,tak snad nebudou tak strašně zabahněný
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 07:27
- Nahlásit
zdravím všecky
tak hlásím že včera na cvičáku Hafbo bylo suprově,kam se hrabe normální cvičák,tady je to formou hry a to se dastymu líbilo a hlavně paničce,asi 2krát si vzal cvičitel dastyho,ale ukázal mi jak na něj a já se pak bála že to nedokážu a já to dokázala ,poslouchal jak hodinky,měl perfekt odložení a byl v poho když ho jiní lidé překračovali ,je fakt že před cvičákem musíme tak 2 hodky se vyběhat,ale nebyl vůbec unavenej,ještě ze cvičáku si hrál s ostatními pejsky a fenami
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 08:32
- Nahlásit
Neessi
Paní mockrát děkují za to, že jste mi poradila co na to pocení. Ono se mi potí i ty nohy, ale já vždy i když jsem prostorově menší tak jsem se vždy hodně potila, což znamenalo se i 2x3 za den převlíkat. No a asi co jsem již starší což je 48let tak to pocení je katastrofa, ale po té Šalvěji je to tak o polovlnu lepší. Tak, že si nestěžují jen chválím.
Ty semínka někde seženu, máme tu dvě prodejny s bylinkami tak snad tam to seženu a ten Zázvor je taky jako čaj? Doufám, že to bude tak dobré jak Šalvěj páč ta mi tak moc chutnala.
želva
Želvičko no vidíš jaký jste šikulove. Tak jen tak dál a chci slyšet to co jsi tady prohlásila, že na podzim jdeš na zkoušky. Já to tady hlídám.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 08:38
- Nahlásit
Darina1
no jestli to půjde takle jako včera,tak ty zkoušky uděláme
jdem lítat ven i když už byli ale nějak se tu nuděj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 09:24
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kteří tu celý večer pilně psali i těm, co byli na rodinné sešlosti u tchýně a značně opilý tchán jim tam předčítal své zápisky z VUMLu a zpíval Internacionálu .
Byla jsem pasována na nejmilovanější snachu, jelikož jsem mu za odměnu zazpívala Buď vsegďá bůdět slnko a pamatuju si dokonce i sloky, které si nepamatuje on
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:00
- Nahlásit
Biluška
Máš skvjelé žážitky! Při názvu písní jsem se i po letech ještě orosila.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:04
- Nahlásit
Biluška
No paní když jste dokázala tohle zazpívat, tak určo jste nevypadala střízlivě. No že mám pravdu a buď té na to hrdá, snacho.
A kdepak jsou ty stránečky? Budu stále otravovat až do vyčerpáni sil.
Tak příjemné probuzení a alou makat.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:31 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Biluška
Byla jsem pasována na nejmilovanější snachu, jelikož jsem mu za odměnu zazpívala Buď vsegďá bůdět slnko
Vječná škoda, že ste mě nevzala sebou, sem se mohla přidat s "To bjerjozka, to rjabííína, kust rakíííty nad rikój, kraj radnój navjek ljubímyj, kdě najďoš ješčo takóóój......", sme mohly brouknout dvojhlas, to bysme teprá byly kanóni!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
rosnička
sme mohly brouknout dvojhlas, to bysme teprá byly kanóni!
To už by asi sousedi neustáli . Byla skoro půlnoc a tchán k tomu ještě hrdě otvíral balkon . Za domácí úkol se mám naučit "jsme na vás hrdí majore Gagarine..." . Enomže tohle jsem v životě neslyšela . To bude tím, že nemám vůml, ale pitomou zemědělku, tam jsme brali jenom ten základ . Je tu něgdo, gdo to zná???
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:38 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Biluška
Je tu něgdo, gdo to zná???
Já! Pjósonka začíná
"Dobrý den, majore Gagarine,
tak jsme se konečně setkali!"
Skuste intronét, pani, takovýdle perly tu určo budou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:10
- Nahlásit
Rascvjetály jábloni i grůůšy,paplylý tumány nad rekój
čus všicííí co sou zas smrti blíž
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:26
- Nahlásit
rosnička
Našli moji rádcové, našli
http://www.socrealismus.info/ostatni/pisne.php
davidkova renata
Rascvjetály jábloni i grůůšy,paplylý tumány nad rekój
Paní, takovou klasiku zná každý školák. Koukejte si doplnit vzdělání, večer si dáme sborem Skal a stépí dívočíííínouuuu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
Zdravíte zejména mě, jak vidím.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:32
- Nahlásit
Kuuura, zmeteček sebevrah mi skočil po Bucce...ta chudák valila oči...ještě že měla Emma koš, taky čučela, vo co gou...a týpek si pro pinče šel s hubou od ucha k uchu...ach jo...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:35
- Nahlásit
Mucholabka
my jsme zažila že takovej docela velkej pes vystrtoval po sindy, a já jsem čekala žs se si pro něj panička vrátí a mě řekla,že se ˇpsa bojí a že ho nebude chytat ˇ
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:46
- Nahlásit
Biluška
Paní, takovou klasiku zná každý školák. Koukejte si doplnit vzdělání takhle mě shodit ještě než jsem napsala . Jsem chtěla sdělit, že tahle 4 slova Buď vsegďá bůdět slnko zazpívám i se správnou melodií, ale bohužel to jsou jediná 4 slova a dál temno, ale chtěla jsem oslnit, že znám Rascvjetály jábloni i grůůšy,paplylý tumány nad rekój ....a zatím to prý znají všichni
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
mac1
Buď vsegďá bůdět slnko zazpívám i se správnou melodií,
Co rusofil jsem povinna upozornit ctěné kynology/-žky na přítomnost několika (konkrétně dvou) drobných nesrovnalostí :
1.) PUSŤ , nikoli snad "Buď" je správný výraz, ve smyslu "ať, kéž, nechť"
2.) "sóľnce", ne tedy slnko, význam slova jistě všichni pochopili.
PS. Ať (kéž, nechť) tu nejsme za debili, no né?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 12:23
- Nahlásit
rosnička
PS. Ať (kéž, nechť) tu nejsme za debili, no né?!
No nefim,esi to výde..
Biluška
Můžem teda taky dát něco z tuzemský tvorby
Dyš sem byl mláááát,bývala Askolóóóna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
Můžem teda taky dát něco z tuzemský tvorby
Nic takovýho. Gdyž návrat sovětského svazu tak se fším fšudy. Koukejte vyhrabat pijonýrský šátek a nevymlouvejte se, že vám ho roztrhala Nýný. Žádné omlufy a výmlufy se nepřijímají.
Zde se fšichni naučí "pochod kombajnistů" - http://www.socrealismus.info/ostatni/pisne.php
a večer budeme pjet. Gdo bude pjet falešně bude vyloučen ze strany a nebude mu povolena návštěva Aurory a Krymu. Tak, to jsem krásně zlá
rosnička
Paní, nebuďte taková cimprlích a radši studujte pochod kombajnérů, ať f tom pak neděláme nějakou botu. Bysme se mohli nadnárodně znemožnit a to by byl průšvich
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 13:52
- Nahlásit
Taxme doma-stopička suprofka,kousáníčko-pošušňáníčko,zkrátka dneska měla Bordžínka suprovej den,jen mne svezla u první makety trochu po zemi,bo jsem ji nestihla odepnout a ona už chtěla jít na revír,bestie drajvová.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:28
- Nahlásit
Neessi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:30
- Nahlásit
Biluška
Gdyž návrat sovětského svazu tak se fším fšudy
Tak já teda hlasuju pro tu Má adresa - sovjecký svaz.. ,akorátže neznám melodyji.Ale dyš jí neznám tak to vlastně nemůžu pjet falešně ne?To za to jako nemůžu...
Neessi
Taxme doma
my taky..sme venčili na hradech a měli sme vzácnou náfštěvu...samotnýho argoška
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:35
- Nahlásit
samotnýho argoška
jo jo ,chlap k nakousnutí
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:47
- Nahlásit
davidkova renata
akorátže neznám melodyji.Ale dyš jí neznám tak to vlastně nemůžu pjet falešně ne?To za to jako nemůžu...
Neessi
Jistěže, to bé dobrý, hlavně musíte pjet dostatečně nahlas!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
želva
Ty bys taky furt do něčeho kousala, želvi, vem si rači tatranku, ne?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
rosnička
davidkova renata
Tak teda budeme pjet Má adresa-Sovětský svaz. O té jsem v životě neslyšela, takže by mohla být dostatečně blbá . S melodijí si nebudeme dělat těžkou hlavu, sem viděla v Sestře v akci jak se to dělá. To jim to napřed nejde, pak ta tlustá jeptiška řekne "Almo dej tam á". Alma tam dá á a pak už to jde. Takže musíme sehnat Almu a půjde to
želva
Nemáš náhodou před svatbou?
|