| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Biluškaprosim te,to jsou nejvetsi kamosi,oba dva se valeji po zemi,no des,vcera jak hajanovy bylo ouvej,tak celou dobu u neho sedela,no jo,hajan si s deckama rozumi,hele a co je to za firmu ten zajac a syn?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
nemethova5
,to jsou nejvetsi kamosi,
jj, to je vidět. Děcko kaput a Hajan přežranej, že se nemůže ani hnout . Jako já proti tomu nic nemám, ale fakt bys to neměla tak zveřejňovat, znáš lidi, některý jsou dost cimprlích
co je to za firmu ten zajac a syn?
To je jedna taková moc šikovná firmička co nám loni stavěla plot. Teda jejich stavba spočívala v tom, že zinkasovali peníze (zálohové faktury) a pak se po nich slehla zem. Dalo nám dost práce vytlouct z nich ty prachy zpátky, trvalo nám to od září do prosince (a podařilo se jenom díky tomu, že jsme používali ty nejtvrdší kalibry, které s našimi zákony nemají nic společného).
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:56
- Nahlásit
Biluškajj,to je dnes focene,haja je spokojeny aji simona,dnes jsem jen na veterine nechala 400kc.dostal ATB a injekci proti bolestem,je fakt,ze jeji matka je z te male kolikrat zoufala jak zlobi,ale oni pouzivaji certy a carodejnice,no paradni firma k pohledani bazuku a zastrelit a zakopat tri sahy do zeme!ja bych je nechala jako potravu pro hajanamno jestli by se mu po nich nepritizilo,to je taky fakt.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:56
- Nahlásit
Biluška
Dík za doporučení můžu použít Draka? Aby viděli, že ten plot pak mají udělat fest pevný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
nemethova5
Jestli jsou očkovaní a nejsou černí, tak to bude diééétka to by i Bucka v rámci hubnutí mohla dostat stehýnko.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:15
- Nahlásit
Mucholabkakdo je cernej?to je decko od brachove pritelkyne a to si myslim,kdyz se podivas na foto,tak to ma do maleho usopleneho cikanete teda fakt daleko,takze zadny stehynko z male nebude.sice ona nekdy zlobi,ale ji staci postrasit certama
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:18
- Nahlásit
nemethova5
Černej myslím Zajac a syn.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:22
- Nahlásit
Mucholabkajooo,tak ja je neznam,ale vypada to,kdyz seberou prachy a prace stoji,to se usis zeptat bilusky,ta mela ty odborniky doma,jak rikam bazuka,pak dat do drticky a nechat si to zmrazit jako potravu pro psiska na horsi casy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
Mucholabka
černej tam není nikdo . Klidně můžeš použít Draka i Bucku. Čím víc pitpudlů, tím lépe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:41
- Nahlásit
Biluška
Bucka lidi nepapá
nemethova5
nebo použít žumpu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:43
- Nahlásit
Tak děcka, ten náš novej pes v práci, ten čivavák, co nosí roláky z londýna, je fakt drajvovej. Teď právě pokousal holky, co si ho chtěly pohladit. Má obojek s trnama, co trčej ven, nosí se v šátku a nechce se nechat hladit. Taky sem chtěla, aby mě kousl, ale nekousl, tak sem mu strčila do hubičky prst mojí kolegyně, ona se lekla a ucukla, to se čivavovi líbilo a pak pěkně kousal všechny. Myslim, že ho tu vychovávaj na strážení objektu. Je fakt drsnej. Jen je tak malej, že nesmí chodit, má stejnou barvu jako koberec a mohl by fatálně splynout s podložím.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
te bůh lidi,tak jsem se vrátila s Hellpesu a fakt zajímaví to bylo a doufám že i bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:47
- Nahlásit
Biluška
To, že Hajan zabil nějaké dítě je normoš, ale dávat to takhle na web?? Nikdy nevíte kdo má službu a kam to práskne
ano,to je hrozné,člověk nemá trochu toho soukromí ani na nétu
Gerda
Jen je tak malej, že nesmí chodit, má stejnou barvu jako koberec a mohl by fatálně splynout s podložím.
hm...zajímavé omezení ,ale povahu má supr ,možná bysme ho vzaly do lííínijí bo čivavy sou v módě .Nemaj tam nějakou šikovnou nevěstu?Mohla by bejt krapet bojácná aby jako vyrovnala ten jeho drajf
želva
A co bylo tak zajímavýho?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
davidkova renata
se předávali hned 2 asistenční feny,labrador čistej a labrador s vlčákem asi půlrorční nebo tak nak a s paní zuzanou máme skoro stejný názory,hlavně na ty NOrmální lidi,ty bys sní taky souhlasila
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:08
- Nahlásit
říkám si: jsem drsný chlap, jsem drsný chlap, Já jsem drsný chlap, chlap drsný jsem a vůůůůbec to nepomáhá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:19
- Nahlásit
Benda
jsem drsný chlap, jsem drsný chlap, Já jsem drsný chlap, chlap drsný jsem a vůůůůbec to nepomáhá
a copa copa ??? Že ty máš bebínko??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:21
- Nahlásit
Benda
To je asi ten zup, co?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:22
- Nahlásit
davidkova renata
natekla mi i dásen a jako nevím jestli to bylo v plánu už jsem ve stavu že si půjdu koupit jehlu do lékárny a tu dáseň propíchnu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:24
- Nahlásit
Gerda
svina jedna sklovitá s kořenem
za chvilku přijde bouchání hlavou do zdi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:31
- Nahlásit
Bendato je svina zub,no vim jak dokaze jeden hajzl zprotivit celej den,ja mam spatnou zkusenost se zubari,jsou to reznici!!!!!pane tu dasen nepropichujte,to bude jeste horsi!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:37
- Nahlásit
Benda
natekla mi i dásen a jako nevím jestli to bylo v plánu už jsem ve stavu že si půjdu koupit jehlu do lékárny a tu dáseň propíchnu
ajaj...no hlavně že sem ti ráno poslala tu aktuální tapetu na strop..
P.S.jehlu nemaj v lékárně,ale ve Švadlence
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:38
- Nahlásit
nemethova5
hlavně abych byl do neděle bez bolesti jdu na první individuální hodinu na cvičák a jak mě bude bolet huba tak to bude stát za ho..no.
Zubařka na mě byla hodná, za tohle si můžu sám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:40
- Nahlásit
Benda
hlavně abych byl do neděle bez bolesti jdu na první individuální hodinu na cvičák
hele,ty mrtvolo,ale von chce v neděli přijet venčit argošek a trvá na tobě...jak to provedem,draku?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:44
- Nahlásit
davidkova renata
si děláš prdel, tak já tady dřu až mě z toho bolí huba abych měl taky ZOP a von si jako přijede pan Argo. Mě ser.te
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:49
- Nahlásit
Benda
si děláš prdel
no nedělám!!!Tak co mám jako dělat???? Tak to třá zkus přehodit na dopoledne,bo sem četla ,že sraz je f půl 2 u věže na Hradech
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:52
- Nahlásit
davidkova renata
já cvičím od dvou v čimicích a jsem rád že mi vyšla vstříc.
Tak běžte venčit do čimickýho háje a cestou můžete koukat jak to vypadá když na cvičáku cvičí mist.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:54
- Nahlásit
Benda
Tak běžte venčit do čimickýho háje .
no to nevim esi vyjde ,hele za ty prachy ti samosebou vyjde vstříc každej,proto tam sou ..Tak to aspon zkus tam brnknout esi to teda de..třá veme i Jarmila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:56
- Nahlásit
davidkova renata
No a ty na hrady nejdeš, když máš hárafku, nebo co?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 15:57
- Nahlásit
davidkova renata
jsem ten její diář viděl tak to přehodí tak maximálně na jaro 2010.
Uvidím zejtra podle toho jestli budu umírat.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:32
- Nahlásit
Benda
hlásím že Sparta s Libercem 0-0
|