| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
Darina1hele pani,dejte mi ty stranky vase,chci se kouknout,v galerii fotky nemate?jinak dik,je to fakt mo hodne lepsi,uz aji hodil tuhej bobek,onecne.jinak je fajn,ze mas svoje pejsi vychovany,no to je fakt sranda pozorovat,jak si malej hraje s velkym.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:07
- Nahlásit
nemethova5
http://bisonci.wbs.cz/
Tak ještě jednou pro velký zájem to sem dám když jste mě paní tak ukecala.
Jo a vždy jsem měla jen NO akorát na ty staré roky mám malé krtky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:12
- Nahlásit
Darina1pani vy jste mi ukradla fenu,tu ovcanda,ja mela uplne stejnou jmenovala se DIXI Z FOJTARNY,taky supr ostra fena,jinak moc pekny stranky,jo hele pani a nemate nekdo kontakt na havansky psiky,znama ma fenku havanka,ale bez PP,jinak mate dobry vystavni uspechy,jinak fakt dobry.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí co neuměj dát správnej smajlík,ti ,jejichž pes už přestal s*át,ti s drajvovými bišónky,ti co je krtcíí nenechaj vyspat ,ti co jen procházej a hlavně ti co maj taky zkaženej život
zas nic nestíhám,zamykán foru bo esi vás popadne ta vaše grafományje,já to číst teda vodmítám!
Darina1
Jo a vždy jsem měla jen NO
Joooo ???? Tak proto ste mi tak sympatická,pani?A foto by nějaký nebylo??
aha,už sem ho našla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:15
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani!vy zijete????fotky ma darina na svych strankach,jj,hajovy uz je lip,hip,hip,hura,jsem hrozne rada.pani,co delate,ze nestihate???
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:17
- Nahlásit
nemethova5
Děvče kontakt na Havaňáky tak to nevím, ale tady chodila ta paní emikami a ta má ty Havaňáky. Skus pohledat a uvidíš.
Moc děkuji za pochvalu stránek a fenku jsem Vám neukradla páč to je moje Clea .
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
Darina1ha,ha,ona fakt vypada jak nase dixa,ta hlava uplne,jj,zkusim to pohledat,jinak diky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
nemethova5
vy zijete
spíš dožívám
co delate,ze nestihate
jakoby ste to neznala,pani
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
No já to vím kam mám jít a obrátit se na tu svojí krevní skupinu. No a kdybych nebyla takový kripl tak jsem za se u nich nazpět. Paní já bych chtěla dva NO, mě se po nich stýská.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:21
- Nahlásit
davidkova renataa zase v z roboty do roboty,pani vy si odpocinete az v hrobe,jina to nevidim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
Darina1
Paní já bych chtěla dva NO, mě se po nich stýská.
pani,jak já vás chápu... ,mám ráda fšecky psy,ale NO je pro mě ten jedinej myslitelnej na celým širým světě..Nevim jak moc ste "kripl" ,ale víte,že voni sou celkem přizpůsobiví a zlatíčka dyš to s nima umíte,není to zas tak náročný.
nemethova5
vy si odpocinete az v hrobe
těžko,věřim na posmrtnej život
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
Darina1a styskat se vam bude vic,jak uvidite hajana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
davidkova renataale pani,to jsem jen zkusila,jestli do toho dete nebo ne,ja jo!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
Vím, že jsou přizpůsobiví, ale já musím mít takovou tu ku..u. Ináč to není žáden pes pro mě když to má být ta nádhera a inteligence sama v něm což musí být jedině NO.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
davidkova renatajinak pani,ja uz praktickou cast mam zvladnutou,sak jsem u zdroje,ne?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:30
- Nahlásit
nemethova5
Tak ho paní musíte když pojedete za námi tak přešít třeba za Dogu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:31
- Nahlásit
Darina1pani,to by jste dnes tezce horce hledala,je to sam exterierovy mamlas,to vy by jste nechtela,bo to nejni vono,to mate pravdu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:33
- Nahlásit
Darina1ale to zas ne,ja mam rada chlupatce,ze by jao prevlek na askarni pro haju?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:35
- Nahlásit
nemethova5
uz praktickou cast mam zvladnutou,sak jsem u zdroje,ne?
no jistě,vyplatí se být připraven
Darina1
ale já musím mít takovou tu ku..u
njn,taxi mušíte vylepčit zdravotní staf abyste mohla čelit jeho kurvárnám ,jináč to nevidim Eště to proberem bo to je důůležitý,ale ted mušim jít pa,tak zatim,přátelé
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
davidkova renatatak pani caute,ja si jdu lehnout
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
Byla jsem dnes s Marcelem makat na plotě. V pátek mi ho dovezli, v úterý jsem ho natáhla na ty naše trubky. Natáhla jsem středový drát, na to přišpendlila plot, celý den jsem si s tím hrála, bezďákům jsem dala ten starý plot do šrotu (páč se mi s tím nikam nechce). Dneska mi měl Marcel pomáhat natáhnout vrchní dráty. No to byl mazec, byl tam asi pět minut, vadilo mu, že mám blbé klěeště, blbé rukavice, blbé psy, že moc chodí, že si Diana škrábe záda o garáž, že čumí, že slintají...
...asi si ten plot nechám udělat, paní Biluško, jakou skvělou firmu můžete doporučit, když vy máte ty zkušenosti?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:09
- Nahlásit
Mucholabka
že mám blbé psy, že moc chodí, že čumí...
Ale to chápu, přece by měli trochu pomáhat, ne? Rozděl jim úkoly, ráno to proberte na informativní schůzce, rozděl jim nástroje - chápej, to je všechno jen o komunikaci, pokud máte v pořátku vstach, máknou a do večera máš plot hotovej. To by bylo pěstovat si čokli jen tak, pro nic za nic, bez užitku. Psi musej makat. Třá moje Marie jede na léto na brigádu do Číny.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:12
- Nahlásit
Gerda
Psi musej makat
No já nevím, my máme citlivé sousedy, onehdá Buca tahala dvě pneumatiky místo jedné a paní sousedka poněkud vytekla...ještě abych je nechávala makat, to tady ty cajty fakt mám. Jako ale aspoň drát by mi natáhnout mohli...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:12
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
caute,za to hajan si uziva idylku s malym certiskem skoro triletym
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:14
- Nahlásit
Mucholabka
Jako ale aspoň drát by mi natáhnout mohli...
No jistě, sousedce řekneš, že psy normálně lonžuješ, že to se teďkonc dělá. Zatímco oni budou pobíhat s drátem v hubě a nenápadně ho přitloukat na sloupy...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:18 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gerda
Přitloukat? Hřebíkama? A neublíží si?
Jestli jsou po paničce, tak jsou schopní sami sebe ukřižovat...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:30
- Nahlásit
Mucholabkano ty radsi nic nedelej,bo uslysim houkat same sanitky a bude mi to jasny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:39
- Nahlásit
Mucholabka
A neublíží si?
No to já nevim, jestli aspoň trošku chápu, jak se pracuje s kladivem, pak by to mělo být OK...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:40
- Nahlásit
nemethova5
Paní nepřeháníte to trošku? To, že Hajan zabil nějaké dítě je normoš, ale dávat to takhle na web?? Nikdy nevíte kdo má službu a kam to práskne . Buďte proboha trošku opatrnější
Mucholabka
Vřele doporučuju firmu Zajac a syn z Bruntálu. Až přijedou tak zavři bránu a pusť psy. Jo a předem zavolej, přijedu taky kouknout
|