Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:34
- Nahlásit

Gerda
no on řikal, že to má fest plný oboje a vymáčk toho mooc, tak nevim no

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:36
- Nahlásit

už to ON chápu, tož v tom máte pravdu! Jinak jsem otrhala maliny udělala si pudink pečlivě vybrala všecky bílkoviny z malin, hodím do pusy druhou lžičku a co tam najdu? No jasně, broučka... Asi je mi špatně...

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:37
- Nahlásit

Baysha
čau, můžeš mi na sebe dát prosim tě mail? Nebo budeš taky zítra před polednem nebo v poledne? Já furt eště nevim, jak to budu mít zítra.... teda jestli jste ten Milíčák nezrušili.

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:39
- Nahlásit

Atusch
a co tam najdu? No jasně, broučka
Hm, tak to já koupila v Makru naložený kuřecí plátky, ogrilovali jsme je a když jsme část už snědli, tak co jsme v nich našli? Malý bílý bílkoviny... je mi špatně kdykoliv si na to vzpomenu a jdu psát mail do makra

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:40
- Nahlásit

Atuschjezis maso jako maso ne???akorat to hmyzi je prej lepsi obsahuje vice plnohodnotnejch bilkovin!!!
ja taky zrala tresne s cervikama.

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Venta
Milíčák platí - v 15h Ke Cvičišti, kolem poledne tu budu určitě

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
no on řikal, že to má fest plný oboje a vymáčk toho mooc, tak nevim no
No Amála, jak s tim mívá dost potíže a teď v pátek sme měli ten velkomasakr, až sem blila, tak vet doporučil, že v případě takhle plnejch žláz, u ní teda už těsně před zánětem s možností zanětu brzkého, je dobré jít na žlázy ještě hned v průběhu dalších 14 dnů, aby to pročistil...tak nevim, možná tam prostě zkus zajít znova, nemusej mu to mačkat, můžou to jen zkontrolovat...

Atusch
No jasně, broučka...
nesmíš to tak kontrolovat, samozřejmě že pojíš červíčkůch, to se u plodin děje )) nikdy třá nekoukej do třešní, když je jíš )

Hele děcka, jen čistě hypoteticky, jak byla fčéra Máňa zasažená...vona se ale opravdu po tom zásahu o trošku zrychlila, je taková běhavější a míň zadejchaná...buď se vylepšil tlak, nebo jí to nějak opravdu defibrilovalo - je možný, aby jí ten proud třeba to srdce trošku zrychlil? Třeba i jen dočasně? Je to vůbec možný? Že by ta rána byla "prospěšná"? Vůbec samozřejmě nevim, kolik tam bylo, jestli to procházelo jenom kůží, pes byl mokrej a tudíž dobře vodivej, nebo jestli to šlo krz ní vnitřně...ale holky samy viděly, že byla skočná a veselá a běhavá...to by normálně na konci prochajdy už nebyla, byla by vláčivá...hele, je to možný, ženy?

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:47
- Nahlásit

Venta
tak to je hodně moc nechutný, kór u masa! Fuj

nemethova5
maso jako maso to není pravda. Maso miluju, ale né broukyyy

Gerda
No ty teda kontroluju, teď jsem ty od babi fakt odmítla protože kdovíco v nich je. A my jediný co měli doma chrupky dřív a ty byly bez brouků a červů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:47
- Nahlásit

impact
jestli je celej od žihadel, tak ho napatlej celýho a třá ho zabal do nějakýho prostěradla nebo něčeho lehkýho, aby ti to neotíral po nábytku, asi by bylo dobrý, kdyby ležel v klidu, ale to on asi bude né

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:48
- Nahlásit

Gerda
to spíš že fčera bylo takový dobrý chladný počasí... proud jí srdce zrychlit nemohl, jedině že by opravdu měla fibrilaci a ten výboj ji defibriloval, ale to je jednak ekstrémně nepravděpodobný a hlavně ona fibrilaci nemá, ne? akorát pomalou akci - tepe pomalu a pravidelně, nebo se pletu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:48
- Nahlásit

Gerda
máš sovici

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:49
- Nahlásit

Gerda
šmarjá co se stalo chudákovi Maryji, objasni i nám, kteří nedočítáme

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:49
- Nahlásit

Eldoguero
Ty vole, on má 35 kilo. To si fakt neumím představit. Zatím leží a spí, jak jsem ho schladila sprchou. Ale jestli se bude drbat, tak ho asi postavím do vany, naředím ten gel a zleju ho tím.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:50
- Nahlásit

Gerda

no asik jo, pudem no

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:51
- Nahlásit

impact
aloe nemáš? tím bys ho mohla poblemcat celýho, taky to chladí a hojí, stačí uříznout list

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:53
- Nahlásit

Eldoguero
Nemám, jsem máčo v tomdle.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:56
- Nahlásit

impact
tak zkus ten gel trochu naředit a napatlat ho na něj na celýho no, zchladit ho trochu musíš, ten fenystil je fakt výbornej na štípance celkově

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:58
- Nahlásit

Eldoguero
Jou, jou. To zkusím naředit. Teda ale počkám, až se vzbudí. Zatím to nesvědí, protože spí, chudák. Je doblbanej z těch léků. A asi ho i pěkně chladí ta voda, co jsem ho sprchla.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:03
- Nahlásit

impact
určo ho nech v klidu dokud to jde, chudák malej, ten musel dostat žihadel, ještě, že není nějak alergickej

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:04
- Nahlásit

impact

eště pomáhá taky potřít šťávou z cibule, rozmixovat a napatlat..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:05
- Nahlásit

Atuschjezis pani!to si nesmite tak brat!ja vam poradim zavrete oci a myslete tra na vlast!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:05
- Nahlásit

Eldoguero
On je alergickej. Během pěti minut natekl celej a vetka, jak ho cca po 8mi minutách viděla, tak říkala okamžitě na kapačku, protože na očích už vidí, jak jde do šoku.

Jáááj, to by mě zabil, kdybych ho natřela cibulí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

kejtlin
máš dost vyděšenej replay. A zvaz to, ze bychom měli tohle říct všem. Dokud je čas to zrušit a operativně přesunout jinam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

impact
máš děsný štěstí, že tam byla ta Anička s autem

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:09
- Nahlásit

Gerda
A zvaz to, ze bychom měli tohle říct všem

co jééééééééééé?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

impact
takže z prdele klika

impact
Člen
- Nahlásit

Biluška
No kurva! Ona tam někde v rodinným baráku rodí štěnda. Je taková místní porodní bába. A slyšela mě, jak děsně křičím po Máfovi. Ale páč je to takový tele, že jí bylo divný, že křičím zrovna po něm. A pak mě prý ten pán, co mu rodila štěnce, viděl z okna a říkal jí, že utíkám do města a brečím, tak mi hned volala, že tam má auto a co se stalo, že může hned jet.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

Gerda
uvidíme co napíše předseda

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

Eldoguero
No hele mě to bylo jasný, ptž on je cíťa na alergie. Takže už jak jsem utíkala z toho pole, tak jsem volala vetce a zjišťovala, essi je doma nebo essi budeme muset někam pryč na pohotovost. Jen jsme zkusili objet město, essi neuvidíme Garu a jeli hned k vetce.

Jsem po ní ještě křičela, po chudině. Páč jela k mýmu baráku a zajela až do uličky, tak jsem hystericky ječela, proč tam jede, že tam to hlídá soused. A ona upe v klidu, že se jen točí, páč musíme zpátky a k vetce.

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:13
- Nahlásit

impact

tak ho napatlej Fenistilem, co budeš moct, stačí tenká vrstvička, rozhrnuj postupně srst a vmatlávej

<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání