| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:18
- Nahlásit
Monty
počkej, teď zas z něho leze že na chvíli nebo co. ti ještě napíšu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
makrel
ok, tak bychom šly samy a pak by jste mohli jít s náma po té páté až se vrátíme, co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
Monty
tak to určitě budeme moct, já akorát zaběhnu k našim na chvilu a jinak se budu učit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:25
- Nahlásit
makrel
jo super, aspoň nebudeme na Akimka samotné nějak nám to nevyšlo s těma hodinama bez něj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
Monty
no to ne teda .blbeček
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:36
- Nahlásit
danajasaBaico
Lidice. Ale asi to nestihnu do zítra vypálit.
Pani z vás jednou něco bude
Jinak zdravím fšechny taghle navečír.
Jsme byli na Propetu. Koupili jsme Aaronkovi novýho pešíčka (z ringáče, pač už má špatný žuby), sušený záušky a hrtany, nějaký věci, co si objednali kamarádi a já jsem si koupila dva potahy na polštářky - jeden s picbumem a druhý s bulíkem.
Vám je vyfotím.
Jo, a asi jsem viděla Makyatriksovou i s ajťákem, ale radši jsem je v tom stánku Gappaje nezdravila, pač nemá jediná na světě dredy, že...? Gdyby měla psa, tak ji asi poznám.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:40
- Nahlásit
To se bude spinkat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:47
- Nahlásit
Baico
Jo jinak už stahuju Lidice. Ale asi to nestihnu do zítra vypálit.
ale jo,já ti věřim
pawLINka
asi jsem viděla Makyatriksovou
byla tam psala to před chvíli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:53
- Nahlásit
pawLINkakrasny povlaky na polstarky a hlavne ten kupirovanej staf je bozi.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
hele víš že mám na těch fotkách docela problém ty naše fenkíííí rozeznat vod sebe? se koukni schválně
hele mě se už taky dost peltou myslim že na táboře je zaměníme určitě!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
ale jo,já ti věřim
No tak stažený už to je, teď se mi to bude 2 hodiny převádět do dvd formátu a pak teda nevím jestli budu mít sílu to ještě vypálit.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
Lidííí už hodku hledám něco na čem bych si pustila ten páteční program z čt2 o psech v rukou vědy a nikde nic pawLINka
To se bude spinkat
Ted na to kukám von má na obojku ovéééčkůů to je sláádký
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:10 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Pár momentek z žumpího landu..
Biluška stopí všecko.
Dvě Bilušky v žumpalandu.
Buzerplácek už se rýsuje.
Ve stálé touze něco zajímavého najít, jsem našla v keři první odkladačku.
Fakt je dlouhej.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:11
- Nahlásit
Zdar výletníci, dnes jsme byli na závodech se kouknout heč a byla jsem zas pjekně nasraná - nahlas, jako obvykle - heč
Asi mě za chvíli budou nenávidět všichni, kdo jezdí s těma svejma jebačema a děsnejma výkonama naší slavnou krajskou ligu
Páč jsem opět komentovala výkony, páč já si to můžu dovolit, že jo, čubu nechávám doma, jelikož vím, že na závody ona nemá (vždycky vymyslí nějakou hovadinu, za kterou bych jí potřebovala šlápnout na krk, ale krz rozhodčího nemůžu jaksi), no prostě jinými slovy mám soudnost, když mi to nedělá, tak abych mohla v pohodě obhájit řekněme ZVV1 na body kolem 90 - 95 tak prostě na závody nepolezu. Hawk domluvil jsem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
danajasaTed na to kukám von má na obojku ovéééčkůů to je sláádký
Tý jo, fakt. To je dobrý.
impact
Jste si mákli. Buzerplac vypadá dobře. A kdes našla tu boudu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:17
- Nahlásit
Eldogueromate pani naprostou pravdu,staci mi co jsem videla vykony na zavodech jak jsem jezdila s hajanem,kdyby na zavodech,ale co se kolikrat delo na zkouskach,no humus.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:18
- Nahlásit
danajasa
Pani, dnes kategorii ZVV1 vyhrál plesnivý pakůň Obranu jsem bohužel neviděla - nestihli jsme to, ale poslušnost měl celkem pěknou (jako jeden z mála), přesnou, ochotnou, akorát bych řekla, že v takových těch mezičasech a prostojích imrvére přemýšlel o hovadinách nesnáším, když pes na place přemýšlí
Pak jsem ho ještě viděli na vloženém závodě - zádrž na 100 m s protiútokem, rychlej nástup, trochu problém srovnat si nohy před odrazem, tudíž odraz se v podstatě nekonal a pakůň pouze zvedl hlavu, což při jeho výšce bohatě stačí. Zákus ok, držel dobrý, ovšem při krokování nějak nedal tlak a dvakrát pustil a znovu se zakousl, tudíž v globále nič moč
Jo ale slečna říkala, že prý dobře čuchá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:18
- Nahlásit
pawLINka
No zadřeli jsme krutě. A no nás tam jednu chvíli bylo 9. Bejt nás míň, tak jsme tam doteď.
Bouda byla vpravo pod těma vysokýma nevim, co to je. Jak jsme říkali, že dole oklestíme ty větve a uděláme posez. Víš, co je prdel? Že ten dvůr je skoro celej dlážděnej. Takže žádný topinambury metr pod zemí se nekonaj.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:21
- Nahlásit
nemethova5
je to všechno ale o rozhodčích, dokud budou pískat, tak jak je to doteď lepší to nebude, úroveň jde dolů a ti lidi o tom v podstatě vůbec nevědí, protože jim to nikdo neřekne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
Eldoguerono anejlepsi bylo,jak borka sla na plac na poslusnosti s ovcounem a pes na krku ostnac!!!!DDD:samozrejme ji nevyhodil,jeste ji nechal projit,jako zkusebni rad ji nic nerikal no,mas pravdu asi tak nejak,uroven otresna!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:27
- Nahlásit
impact
Hééézkýý teda mákli ste betelně jako za den udělat z pralesa mítinku to neumí ani křováci.Eldoguero
ovšem při krokování nějak nedal tlak a dvakrát pustil a znovu se zakousl, tudíž v globále nič moč
To je pakoní spécialitka takových těch mezičasech a prostojích imrvére přemýšlel o hovadinách
Notabene pakůn nepotřebuje mezičasy koumá furt.Neustále se uklidnuju větou"Mámho do práce hlídá dobře mám ho do práce hlídá dobře"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:31
- Nahlásit
nemethova5
borka sla na plac na poslusnosti s ovcounem a pes na krku ostnac!!!!
hustýýýý
já byla svědkem toho, jak jeden zkouškař po svý poslušnosti jako náhodou vypustil na plac svýho druhýho psa - háravku a čistě náhodou ji vůbec nemohl chytit dokud se čupka na několika místech nevychcala a to byly zkoušky né závody lidská závist asi fakt nezná mezí, o nenahlášenejch háravkách na závodech ani nemluvím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:32
- Nahlásit
impact
tééda žumpaland je krásnej, moc závidím
all
stále nevím jak odhadnout dávku masa a zeleniny na den, opět jsem dnes udělala jakože na den a bude to na dny dva, pořád lepší než by to bylo naopak, to jako jo
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:33
- Nahlásit
Renato, díky za odkaz. Znám tu stanici i majitele. Škoda, že dělá nyní už hlavně ryby. Kdysi jsem u něj kryla Alfem Lablapega a byly tam suprové povahy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
Eldoguerojj,taky se mi stalo haravka nenahlasena na place,no je to husty,jako pani chytra jak radio,myslim s tim ostnacem!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:39
- Nahlásit
Jo at máte taky srandu v žumpalendu sem se jmula mejt okna na mou obhajobu byli zasraný i mezi sklama kam nešlo se dostat,načež impact
zručně odvrtala kličku z jinýho okna po delším páčení sme zjistili,že vokno je přibytý hřebýkama tak nic tak slez ale po dvou oknech se Biluška nenápadně zeptala jak vypadaj rámy na mou odpověd"proč rámy mám taky mejt"ju málem kleplo načež mě s impaktem uklidnili,že to je dooobrýý až sem upadla od4vokna vzápětí došlapawLINka
a otázala se kdy budem mýt ty okna.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:40
- Nahlásit
danajasa
Neustále se uklidnuju větou"Mámho do práce hlídá dobře mám ho do práce hlídá dobře
a tak na tohle si myslím, že je zase super
Mě taky přišlo, že tohle bude asi jejich plemenný znak, páč podobně se choval i ten co s námi tehdá dělal ZM
řekla bych, že kdyby to bylo možný a všechny cviky se jeli v naprosto rychlým sledu bez jakýchkoliv prostojů (já vím, že je to blbost, ale čistě hypoteticky), tak by neměl tolik času vymejšlet hovadiny a poslušnost by byla ve finále moc pěkná
Jako ona byla pěkná i tak, v rámci ZVV1 bych řekla, že opravdu slušná (bohužel byla téměř jediná slušná ze všech kategorií), všechny cviky dodělaný, pes byl přesnej to jo, snad krom aportu, ten pojal jako hruuuuuu bylo to komické, minimálně pro čumily jenže ty chvilky, kdy měl čas otáčet se po psech, lidech, šťouchat do paničky a zkoumat co, že to tam má rozhodčí zajímavýho za cár papíru mu to kazily
Jinak tohle přemejšlení o kravinách nesnáším, páč argentiny prakticky na place nic jinýho nedělají strašná pani, strašná psovská vlastnost to je
Jo a neříkám to teda moc ráda, ale v zásadě se mi moc líbil výkon labradorky na ZM, tak pěknej přepad na obraně neměl vůbec nigdo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:52 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
danajasa
Ty vole, jako, ani nemluv o oknech. Dneska Bilu slavnostně vypáčila ten přibitej hřebík jen proto, aby zjistila, že okno nejde přetočit ne přes mříž, ale přes ten rám na zdi, na kterým ta mříž visela. Jsem myslela, že se pochčím.
Ale Paw to tím dotazem slušně zabila.
kejtlin
Je. Na rok musíte dojet všichni.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:53
- Nahlásit
Jináč jako děsně závidím žumpaland, ne to uklízení teda, ale až to bude hotový všechno, tak to bude naprosto dokonalý, až mě muš nasere, půjdu vám tam dělat domovnici budu strašně protivná a hnusná a budu vyhánět z trávy všechny ne jen děti a budu si furt stěžovat na volně pobíhající čokle chcete
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
Eldoguero
že tohle bude asi jejich plemenný znak
No my bojujem huž půl roku a v tlaku sme se dostali na 4kroky esli to nebude gentlemantsví jako no dyž ten pán s rukávem chce projít tak prosím uhnu mu z cesty,třá naposled upad z rukávu huž sem chtěla pouštět sprosté nadávky a fig říká klíd on mi přední zastrčil za gatě(tam jak se zapínaj zboku na přesky)zvostal viset za hnát tož panikařil že mu chcu ukrást nohu jako slušný pakoůn si své kopyta setsakra háklivě hlídá
|