Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 06:47
- Nahlásit

zdravím z hokny

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:17
- Nahlásit

Dobré jitro, je nějak hnusně, ne? Budem zas děsně špinavý, šak je všude mokréé! Mařena sem včera vošamponila na nohách a hrudi, vočesala kudlibapky, spláchla fakt echt pořádně, a stejnak se svědí. Furt se koše. Asi má blechu. Doufám, že přeskočí na nějakýho vašeho psa, aby jí už neměla. Taky sem pěkně voluksovala balgon, než sem na něj pověsila čerstvě vypraný psí deky, který už se ale začínaj drolit, dokončujou žití, takže to můžu dělat zas.
Čumíte na Lokomotivu Tomáše? A Anželínu balerínu? A Minihrdiny? Co děláte? Krom kejtlin, která je teda v hokně...))

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

Ty ve, já su jak kdyby mě někdo zbil. A té práce, co mám doma. Muším vyměnit všecky koberce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

Gerda
nemá osinu až na kůži jako měl Buba? Jak ho svědily tak se drbal a kousal

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

kejtlin
Nemá, koumala sem to projížděla celý nohy, tam, kde se drbká, vzala to i kartáčeM a drbátkem, ale nemá nic...asi pelichá teda....no, půjdu plafčit, za hoďku jedeme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:02 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
u buby taky nebyly vidět a byl jich plnej, měl je zamotaný v podsadě, snad bude dobrá a nerozhlože se do krve. Se máte bych taky jela hned

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:10
- Nahlásit

GerdaČumíte na Lokomotivu Tomáše? A Anželínu balerínu? A Minihrdiny? Co děláte?
sem koukala na Vítejte doma, ještě pěkně z postele, teď jsem si udělala palačinky a čumím od kompu na Koření .. pak půjdu asi sekat trávu a poklízet kolem domů..

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Gerda
http://www.vele-leciva.cz/50/60/dermatisan-antipru rit-sprej-s-protisvedivym-ucinkem.html
a celkově zajímací produkty veterinární stran kožichosvědění a zklidnění kože:
http://www.vele-leciva.cz/39/volne-prodejne-pripra vky.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:21
- Nahlásit

jinak si někdo vemte okamžitě toho 8mi letýho čivaváka z Troje

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

pawLINka
tebe sem asi viděla na propetu, seděla si na lavičce ve světle modrém tričku s mužem, ale vypadal dost nebezpečně, tak sem se rozhodla se nevtírat.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

Maky a Trix
s mužem, ale vypadal dost nebezpečně
Voleeeeeeeeee, mám kafe na počítačííííííííííííííí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

impact

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

čus debílci,proč je magahnusně???? gdo za to může at se přizná,nic se mu nestane
du,za chvíli je tu marušdržhubu,snat bé střízlivá ))))
impact
simtě proč ty čokle množíš mi řekni??? cák nevíš že je to bekané? bestak si vopsadila žumpalent jen kuli tomu,že se ti tam vejde mooooc klecích gde budou ty malý chuděry uvjezněný a budou furt jen rodit! hamba ti,ympakte

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

davidkova renata
Ty vole neser, nebo já se vytočím ještě teď ráno.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:56
- Nahlásit

No mám dost. Prej seřazeno a očíslováno podle důležitosti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:59
- Nahlásit

impact
Prej seřazeno a očíslováno podle důležitosti

výýýborný!

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 10:07
- Nahlásit

zdaréc fšicí!

Gratulíren k Lidicům A k žumpalendu Dodávám, že su téš ve formě. Kulaté. Jinač se po dobu mé služby nic zvláštního nestalo

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

impact

Jsme ve formě, a forma je kulatá !!

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

dobré dopoledne
Ještě 12 dníííííííííííííííííííííííííííííííííííí
A za chvíli jedu za Faithicí

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 11:56
- Nahlásit

Ty vole, jsem položila v celým baráku nový koberce a su nadřené jak kůň.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 13:18
- Nahlásit

tak jsem myslela, že můj kolega je chytrej, ne není je blbej jako asi každej důchodce, sháněj byt se ženou a zdá se jim drahý jeden a půl mega za 2+kk, nebo 2+1 nebo tak nějak z důvodu, že když se kolega zeptá za kolik ten byt koupili-např. před 30ti lety tak dostane odpověd´ 300 000kč a že ho ted´ prodávají za draho, já mu říkala, že nemůže srovnávat ceny ted´ a před 30ti lety a on si mele svou, že ceny bytů klesají no tak to je fakt na facku s takovou žádnej byt nekoupí, taky už kupuje 2 roky

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 13:21
- Nahlásit

kejtlin
se ho zeptej, kolik měl plat před 30 lety

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 13:39
- Nahlásit

Baysha co Bajša, už je zahojená?

impactjsem položila v celým baráku nový koberce
nějak nedá dopustit na dlažbu ale máš můj obdiv, já bych se sama do pokládky koberců nepustila.

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

Crysa
děkuji za optání, Bajša už má krásnou jizvu zcela zacelenou, jen pod kůží je ještě cítit ta vnitřní jizva, jak je trochu nateklá, ale ta už taky splaskává a venku řádí jak černá ruka, lítá za míčkama nadzvukovou rychlostí, což nikdy nedělala - asi má ty čakry fakt totálně přehozený

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 14:13
- Nahlásit

Baysha
sem mu to říkala stejně tak, že i ropa jde dolů a ceny benzínu neklesají a před 30ti lety stál 60 haléřů, ale kdepak, kde nic néni ani smrt nebere

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 14:42
- Nahlásit

Bayshavenku řádí jak černá ruka, lítá za míčkama nadzvukovou rychlostí,
tak to je super )))

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 15:13
- Nahlásit

davidkova renata
moje nedokonalý foto zděs

pjekný fotky a pejknej vejlet.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:04
- Nahlásit

Tak jsem si dala velkýho panáka vodky a můžu to sem napsat.. My zase musíme mít něco extra.

Šli jsme ven na pole a když jsme se vraceli, tak u zahrádek před kolejemi (místní ví) byl v plotu včelí roj. A psi vběhli přímo do něj. Malí utíkali hned, jak jsem začala křičet, ke mě, Gara dostala několik žihadel do hlavy a začala utíkat pryč a Mafián plnej včel se válel v tom roji po trávě. Strašně jsem na něj křičela, ať jde k nám, ale oni ho furt bodaly. A nemohla jsem jít pro něj, protože šli se mnou hned i malí. Pak mě napadlo proběhnout tím rojem, aby se k nám Mafián přidal. Naštěstí se chytil a utíkal s náma. Musela jsem do něj kopat, abych pozabíjela všechny ty včely, co měl po celým těle. A Gara, jak se lekla, tak utíkala kdesi do města. Naštěstí mě slyšela Anička Wabirka a bylo jí divný, proč tak strašně křičím po Mafiánovi, tak mi volala, co se děje, jestli má vzít auto a jet za mnou. Zkusili jsme objet město, jestli neuvidíme Garu, ale Mafián začal hrozně natíkat. Je alergik, to bylo jasný, že nateče. Taky jsem jako první volala hned veterinářce, když jsme utíkali z toho pole. Jeli jsme s Aničkou vedle do vesnice k vetce, protože Mafoš by zkolaboval. Mezitím jsem volala máti a kámošce a na měšťáky, aby vyrazily do města hledat Garu. Mamka mi pak volala, že ju má, ale nechce se nechat chytit. Tak jsem nechala Aničku se psem u vetky a jela jejím autem zpět do města chytat Garu. Naštěstí už byly u baráku.

No strašný to bylo. A všechno se odehrálo během 20ti minut.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:13
- Nahlásit

impact
No strašný to bylo. A všechno se odehrálo během 20ti minut.
Ty vole až mě mráz obchází fakt, že jo bez legrace.
Pac a pusu od Biška a Damiška aspoň na dálku.

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:27
- Nahlásit

impact

<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání