Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:56
- Nahlásit

JO a pro všechny gdo váhaj přijet HNED VEDLE ŽUMPALANDU JSOU DVĚ KOUPALIŠTĚ S TOBOGÁNEM luksusní komfort

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:58
- Nahlásit

impact
Je. Na rok musíte dojet všichni.

bych jela hned s celou saní.
all
vyvenčeno, nakrmeno, jakž takž uklizeno,se psama na gauči, u tv se sklenkou v ruce na cz tku, co mi schází-vůbec nic

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:59
- Nahlásit

kejtlin
se sklenkou v ruce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:02
- Nahlásit

Marush
se sklenkou v ruce

já vím paní, ach jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:04
- Nahlásit

danajasa
Hele mě zase čuba přemejšlí před zákusem v reálu to vypadá asi následovně - figurant jí nasere řádně, já ji za mohutného "Drž hooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!" vypustím, ona nádherně vyběhne, rychle a přímo, po cca 5 metrech zpomalý a začne přemejšlet pak se vodrazí míříc přímo na střed rukávu a těsně před zákusem hodí hlavou doprava -doleva a skončí se zákusem na lokti
Posledně mi figurant řekl, že fakt neví, jak si jí má hlídat, když ona míří na střed a pak udělá takovou brikuli, že nikdy neví kam půjde. Takže to teď řešíme rukávem s vymezovákama a celkem to funguje.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

Marush
nechci ti kazit náladu, ale taky opět nasávám ale jen malinko dneska

kejtlin
Člen
- Nahlásit

tak jsem se přece jen sekla tím sekáčkem, myslela jsem že je to jen škrábnutí a se to nějak rozšklebilo

impact
Člen
- Nahlásit

danajasa
HNED VEDLE ŽUMPALANDU JSOU DVĚ KOUPALIŠTĚ S TOBOGÁNEM
Jste zjistili při hledání vchodu, co?

Eldoguero
a budu vyhánět z trávy všechny
Doval hned zejtra a můžeš začít těma mraveništěma. Je jich tam asi třistadvacet.

kejtlin
bych jela hned s celou saní.
Ty vole. To tak tranzita minimálně.

Asi si taky něco naleju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

impact
ha bys viděla jak jsem svištěla s kámoškou do beskyd-v zimě se všema čoklama, neměla jsem 2 malý a jednoho velkýhio mýho, ale zato 3 velký psy kamarádky a jednoho středního a zvládly jsme to lagunou v poho, a jely jsme to 15 hodin protože nás chytla sněhová kalamita a uzavřeli nás na D1, psy jsme venčily po cestě po 4 maximálně a na pupách kde byl vstup do lesa a daly jsme to, ale každopádně uvažuju že si budu muset našetřit na vozejk na psy

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

Eldoguero
rukávem s vymezovákama a celkem to funguje.
Náš má ted takovej asi klín a v tom je dřevíčko http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/rukavy-a-navleky/zkracene-univerzalni/rukav-ju mbo né peřinku no a dyž se nenasměruje tak se do toho netrefí a kupodivu se dycky pakůn trefí ale pro nezanalého diváka to vypadá děsně páč pes letí někam do řiti a vypadá to že mu veme ruku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:14
- Nahlásit

venku celkem zima už druhej den takhle k večeru, sem zelvy vzala domů, včera taky, ráno bylo 9 stupňů tepla a to není moc, teda takhle na prochajdy ideální, ale jinak na koupání třeba je to fakt málo

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:15
- Nahlásit

impact
Jste zjistili při hledání vchodu, co?
Však tu bábu málem trefil šlak sme to celý vobešli a ted já dělám laškovně KUKUŮŮŮ a bába vylezla a spatřila před dveřma dvě ženské jedna se zabyjáckým psem a druhá s kosou na rameni začla děsně ječet na toho svýho vořecha,ale ukázala nám kudy máme jít

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

danajasa
Ty ve, vy jste děsný, fakt.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:20
- Nahlásit

Takže Lidice stažený a už vypaluju první cd.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:26
- Nahlásit

impact
Doval hned zejtra a můžeš začít těma mraveništěma. Je jich tam asi třistadvacet.
noho kristova, mám co dělat teda
danajasa
na to koušeme taky, je to výborná věc, navíc pomáhá i na zlepšení zákusu díky tvaru, momentálně na tom muš učí pouštěčky svého nepříliš inteligentního kuního ksichta - kouše na sebe, páč jedině tak pes vnímá aspoň trochu, řekla bych, že už to trochu začíná nést vovoce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:27
- Nahlásit

Baico
Lidice stažený a už vypaluju
noooooo a pak, že nemci, prd Konopníková

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:38
- Nahlásit

čuste babizny,uš sme doma. Trvalo nám to, páč jsme stavovali u tchýně.

impact
Ta výloha je vyleštěná tak, že dělá zdrcadlo? Hustýýýý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:00
- Nahlásit

sem si neuvědomila, že okurky jsou močopudné, než jsem je dala psům k masu, už po 2 hodinách začali přešlapovat že čůrat

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:05
- Nahlásit

lidi, dá se z netu na mobil poslat MMSka stejně jako SMS? jako zadáčo? fotku z kompu? Chci poslat našim k móři Maňasa na výletě ale nemám ten chytrej telefón co to umí ..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:16
- Nahlásit

děckááááá, zítra jedu za Faithicí ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

Jsme byli na skok v hospodě, ale bylo tam příliš hlučno a my příliš znaveni, tak jsme to zabalili a jdem do peří.

Jsem zapomněla napsat, že jsme si koupili ještě něco - krásnou picbumí nálepečku na zadní sklo autíčka.

Přeju krásný večír, já jdu spinkat. Zétra jedeme na malý výlet s pejskama, tak ať jsem odpočatá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:35
- Nahlásit

Buba se děsně škrábal, ale brutálně všude, od té doby co přišel z venku ted´ večer, tak jsem zkoumala čím to, na nic jsem nepřišla ale dál se škrábal, tak jsem ho zkoumala milimetr po milimetru-doslova a zjistila jsem že někde nabral asi 1000 osin a má je v tom jeho hustokožichu až na kůži, tak půlku jsem vyčesala ale druhou půlku jsem musela vybrat růčo, což z jeho srsti byl dost problém, ještě, že je tak maličkej

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:44
- Nahlásit

Aaaaa, tak pan množitel zareagoval na hodnocení v inzerci. Tím, že je u něj všechno v pořádku a ještě mě nařknul, že jsem si tu trosku vzala do čech, abych ji výhodně prodala a nebo na ní vydělala na štěňatech. Buzerant jeden zasranej. Ty vole, tolik sprostých slov snad ani neexistuje, co bych mu řekla. Mrdka jedna neandrtálská.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:45 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Tý jo tady je taková kosa,že sem normálně nějak prozřetelně dneska prala bundu pracovní a páč jinou nemám tak sem si vzala zimní a ejhle se šikne,odpoledne padaly kroupy zničeho nic tak čekám do rána závěje mě už nic nepřekvapí. Ináč se mi zas nějak žhaví notas tak asi vypnu jako asi objednám totok tří to pomůže uvidíme http://interlink.tsbohemia.cz/evercool-chladici-po dlozka-pod-notebook-np-701-evercool-legend_d89173. html Jo a tady máte večerníček na dobrou noc to budou sladké sny http://www.pejskarina.unas.cz/artemis-rudolf-desen sky-psycholog-psu.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:52
- Nahlásit

danajasa
taky si ji chci objednat, též se přehřívá a vypíná
all
jdu do peří a zejtra zase do hokny ach jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 23:07
- Nahlásit

impact
abych ji výhodně prodala a nebo na ní vydělala na štěňatech.
Můžeš na ní vydělávat jako já na Kofíkovi .Zalevno ti prodám nouhau

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 23:08
- Nahlásit

Biluška
Ty vole, nedráždi. Já su vytočená jak nikdy. To snad není možný, aby to byl takovej neandrtálec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 23:19
- Nahlásit

impact
Sim tě ser na něho. Snad si nečekala, že ti odepíše "ano, jsem množitel a krom toho ty psy ještě mlátím" . Pošly tam ty kontroly a hotovo.

Jdu se svalyt, sem unavené.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 23:27
- Nahlásit

Biluška
No, čekala jsem hodně, ale že mě nařkne z prodeje a množení, fakt ne. Mrdkaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Taky du, su nasrané, unavené a vůbec.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 00:40
- Nahlásit

Byla jsem s vínu s divnobratrem a bylo super.Akorát nějak nestíhám práci, školu a chlapy kolem mě

<< 1 ... 7983 . 7984 . 7985 . 7986 . 7987 . 7988 . 7989 . 7990 . 7991 . 7992 . 7993 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání