| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:33
- Nahlásit
Ty vole, mě je blbě. Už jsem jim vytahala hromadu žihadel a Mafián chudák leží a spí. Gara měla plnou hlavu žihadel. Ale asi jí nic není. Dostaly jsme od vetky ještě v injekci kortikoidy, kdyby začal někdo doma natíkat, ale vypadají v pohodě. Ta měla chudák málem infarkt, když mě slyšela, jak brečím do telefonu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:40
- Nahlásit
impact
brečím do telefonu.
Se vůbec nedivím a radši si dej ještě panáka na posilněnou ať to s tebou nesekne než to vše vytáhneš jen nezaspi musíš hlídat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:45
- Nahlásit
impact
ty woe takový drama , ale naštěstí to dopadlo dobře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 16:52
- Nahlásit
Darina1
Už jsem si dala a je mi líp. Jenom ty vředy řvou...
kejtlin
Taková krásná procházka to byla.
Jsem se strašně bála o Garu, protože jsem nevěděla, jak zareaguje na ty žihadla. A když mi zmizela z dohledu, tak už jsem ju viděla, jak leží někde pod keřem zkolabovaná.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:16
- Nahlásit
impact
takhle jsem se bála o Bubu když se mi ztratil tenkrát v parku a nemohla jsem ho najít, sem taky myslela, že dostal třeba infarkt a najdu ho mrtvýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:23
- Nahlásit
impact
Ty teda umíš žít
Gdybys šla radši hrabat buzerplac tak se ti to nestalo, tam už jsou vosy vymýcený
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:33
- Nahlásit
impact
Huž ted mám husí kožu na zádech brrr já jak sme měli v bráně vosy tak sem tam nacpala noviny škrtla a vyletěli někudy bokem byli velmi nasrané tak sem 4h chodila vobloukem,blbýje že včela nechá to žíhadlo bléé. Biluška
Dovoluji si nabídnout větší počet mýdel páč sem našla 10ks zabalenejch ve špajzu takže ještě sehnat tykový ty sítky to byl dycky mazec mýdlo v sítce na kohoutku Ps akůn měl ráno velmi luksusní stopu nedbaje že mu přes nohu přeběhla steklá myš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:38
- Nahlásit
danajasa
Jo, takový ty hnusný, oslizlý mýdla v síťce jak se o ně člověk víc zašpinil než umyl Ty tam budou dokonale ladit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
děckáááá, já dneska viděla Faithici, je skvělá jen jsem nasraná na ČD, kvůli jednoho vlaku, který byl přípojný, jsme museli čekat o 30 minut déle a já tak o tu půl hodinu viděla Faithici méně, nazpátek taky zase nějaké zpoždění , tak mi ujela o 3 minuty tramvaj a další jela za 20 minut a zapomněla jsem tam mamčiný deštník
ale Faithice je boží a pokud bude pěkné počasí, tak ji uvidím příští víkend
jinak fotit jsem nezapomněla, pár foteček mám, ale teď jsem u našich, tak je tady dám až večer
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:48
- Nahlásit
impact lity lity, takový zážitky bych nepřála snad nikomu.. tak se držte a ať už je vše v poho
Montypár foteček mám, ale teď jsem u našich, tak je tady dám až večer
zkusím hádat. Je bílá?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:53
- Nahlásit
Crysa
ne, zelená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:54
- Nahlásit
Ty vade, ympakte, di už do řitě se svejma zážitkama, to je děs, doteď by mě nikdy nenapadlo, že můžu venku potkat roj navolno a že můžou ubodat psa! Eště že to dobře dopadlo, že si to pořešila tak hbitě. Zažíváš furt strašný dramata, inspiruj se danoujasou, měj taky zážitky mezi nebem a zemí, zkus si přivřít vlasy do šíbra aspoň. Při tvym zážitkovym kalibru bys ale asi přivřela do šíbra nějakýho čokla )))))
Už sme domki ze zlovse, děcka, neuvěříte, maruš s davítkovou zabloudili, ale tak, že pro ně musela jet bajkofka na náměstí do velvar, pročež jí maruš za odměnu na stopce zbořila auto. A úplně s klidem řiká - já koukala doleva, nenapadlo mě, že zastaví úplně jako.....chápete to? kouká DOLEVA....Maruš je strašnej střelec )))))) a Zelenina má teď bebíčko. Pak se bránilo, mezitim se dost jedlo, přeceda griloval maso, bylo výborný, jen zas kořeněný, tak sem si musela šlehnout dva ibáče. Pak sme šli s Dudama na prochásku, pročež opět maruna - Nyxoo, kde si? T vole, kde je ten čokl?! Zdála se mi podezřelá, bo Nyksle stálo před ní...řikám - tady před sebou máš svýho psa....Maruna se zahleděla a řiká - no jo, to je Nyxa...voni už s Nandem splývaj. Ale děcka, jako fakt splývaj, maj úplně stejnou vlnku na zatku. Nyksle už nespalo, krásně si bránilo. Je velmi zlopověstné. Bůch se opět kořil Fandoj, Fanda opět sváděl maliny, Eliška Psounová měla kombinézu a dalšího psouna-holku, ta je ještě malá a neumí trčet špičáky. Maryje byla v krabičce mezi vlčáky a malinami, byla velmi nebohá. Ale pozorte, uplavala úplně sama nějaký tempa. Děsně se vybičovala do vody, strašně nechtěla, aby jí Nyksle ulovilo klacek, tak se vrhla do vln, až se dostala na hloubku, pročež už musel plavat, což jsme zjistili tak, že děsně vykulila oči. Jinak simulovala plavbu hlubokým broděním. Pak sme schválně poslali mokré pejsky do obilí, aby měli osiny a svědilo je to a byli smutní. Nanda hejbala na bajka frndou, ale měla zákaz se množit. No a pak už sme jeli domki a teď už pereme, luksujeme, uklízíme, vyhazujem starý věci a hlavně hnusný boty a sháníme další ibalgíny na hlavu.
Co děláte krom fčel a slizkých mýdel?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
prozatím aspoň od chovatelky
Faith je ta nalevo, ta větší
Faith horolezkyně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
Gerdamusela jet bajkofka na náměstí do velvar
voe až jako do Velvar, jo?
pročež jí maruš za odměnu na stopce zbořila auto ááááááuuuůůůůůůů, takže má Bajkovka určitě zcela evydentní radost
Eliška Psounová měla kombinézu a dalšího psouna-holku, ta je ještě malá a neumí trčet špičáky. eliška malinová má nový malině? žjooova..
Maryje byla v krabičce mezi vlčáky a malinami, byla velmi nebohá. Ale pozorte, uplavala úplně sama nějaký tempa. Děsně se vybičovala do vody, strašně nechtěla, aby jí Nyksle ulovilo klacek, tak se vrhla do vln, až se dostala na hloubku, pročež už musel plavat,
takže závěr, Maryje je chobotnička z čertofky, včera se nabila a dnes řádila, tedy musíš doma voholit kus prodlužováku a zelektrifikovat Maryji minimálně celej pelech, bo jí zřejmě ty defibrilace dělaj dobře
Byla Dáda kníračová?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:04
- Nahlásit
Gerda
Prosím já dneska nedělám nic. KOukám na filmečky, čtu knížečku, hraju hry na Piškotkovi a celkově se děsně flákám . Ani psy sem dneska nezmlátila. Ale to ještě napravím
Koňa sem taky dneska nezmlátila, zato sem ho zmlátila fčera večer. Strašlivě. Ty psí granule mu nějak zachutnali, tagže včera se pokusil vykopat od žrádla Bagetu. Sem mu tam vlítla a řekla sem mu "ty ošklivý koníčku,nesmíš kopat pejsky, ty ty ty". A ten hajzl řekl "uhni krávo, nebo kopnu tebe, chci ty grancle" Normálně mě převálcoval a šel žrát. Tak sme měli velkotraverzovací velkodiskuzi na téma "gdo tu bude poslouchat gdyž já řeknu, že to dělat nebudeš" Vyhrála sem, ale obávám se, že je to pouze vyhraná bitva, nikolif válka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:06
- Nahlásit
Ympaktík
já tě úplně chápu, zažila jsem to se sršněma a jedním psem naštěstí jenom, ale servávala jsem mu je z hlavy a bylo mi úplně jeno jestli mě pobodaj a taky jsme pak valili k vetovi a doletěli na poslední chvíli, po cestě jsem kolabovala já i pes. Pak to hasiči přijeli to místo vypálit. hnus
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:11
- Nahlásit
Jejda v práci chlapci dneska čistili prales a ejhle ona to byla něčí zahrádka vykoukla plantáž rybírů a angreštů a třešně takže dnes můžu prohlásit,že makám mezi rybízkem a angreštkem(ečtě je to kyselý teda)jinak mi tiká pravé víčko od oka netuším proč tady včely nejsou Vedle v azyláku zas budou grilovat páč cejtím ohen to zas bude rachot jakse socky vožerou huž chápu proč je ten dům obehnaný dvoumetrovou betonovou zdí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:14
- Nahlásit
Gerda
Zažíváš furt strašný dramata
My musíme mít furt něco ekstra.
Biluška
Ty teda umíš žít
No.
danajasa
Hej furt je z Máfa vybírám. Co ho pohladím, to vytáhnu ze dvě žihadla.
Crysa
Jako toho Máfa obsypanýho včelama uvidím ještě dlouho. I když, essi vypiju tu flašu vodky, tak to snad do rána zapoměnu.
makrel
Mě to osobně bylo taky jedno, ale bála jsem se o ty malý. I když jsme nakonec tím rojem stejně proběhli. Mafián dostal takových botou po celým těle, že už má odtraverzováno nadosmrti.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:17
- Nahlásit
Crysa
takže má Bajkovka určitě zcela evydentní radost
Ao mám, neb se musí vyměnit zadní nárazník a možná celý dveře kufrový, protože jsou trošku hnutý a jdou špatně otvírat. Ale ty dveře možná půjdou srovnat, říkal táta. Zítra hodim Zeleninu do servisu, tak budu vědět víc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
impactjezis!!!chudak mafian,no koukam,vy umite zit,z toho ja mam desnou hruzu z bodavyho hmyzu,no jeste roj,tak na infarkt mam zadwlano radne!
tak vas dnes vsecky zdravim,mam sebou dedka hajana,pac ten degen mladej se tak zmrtvil,ze je jeste tuhej,jako z prace zmrtvil,rval jak kreten celou noc,se pak nedivim,ze je k.o.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:20
- Nahlásit
impact
Máfa obsypanýho včelama uvidím ještě dlouho.
Šíš a zrovna hmyzopsí láska to schytala bééé.Jo a co radil vet na otoky?At vím kdyby náhodou,třá u lidí se dávaj studený obklady nebo ta cibule a tak neříkal co na psí bodance?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:24
- Nahlásit
nemethova5
No. Ani mi nemluv. Já s tou svojí fobií ze všeho bzučícího.
danajasa
Obklady.. Ale dostal toho mrtě do žíly, protože než jsme dojeli k vetce, tak natekl děsně. Ale doma pak ještě obklady. Akorát on je chudák tak nesnáší.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:30
- Nahlásit
impactno dovedu si to zive predstavit,ja jen vidim srsne a panikarim proboha,ne jeste to,ze proletite vcelim rojem,to je hotova sebevrazda tohle!
danajasahele kdyz pes otece vet mi radil normos dithiaden dat a jeste k tomu do nej nalit trosku horke silne kavy.dithiaden mam doma,kdyby pro pripad,pac hajan je takovy pako,ze ma alergii na blesi kousanec a misto ovcouna mam neapolskeho mastina!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:36 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
impact
Šíš tak posílám velké pofůůůkání nemethova5
Mastin by šl využít jako mimikry Ted sem na tom mini bazáru je to tu děsně levný akorát furt nechápu jak to mám vobědnat třá ten kosmodisk normálně za115kč jakko to bych zkusila za ty prach y dva litry z reklamy to nedám páč v hrbu mě bolí furt http://www.mimibazar.cz/index.php třá luksusní stan za4kyla http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=35535836&tab=3
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:39
- Nahlásit
danajasavas boli hrb???tak to zkus za tech 115kc. a pak mi reknes jo,bo ja bych si ho koupila taky.hele kdyby jsi hajanoj videla tak hruzou uteces beze srandy,vrchni vicka tak natekla,ze prekryla cele voci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:41
- Nahlásit
Crysa
kdepak Eliška Psounojc nemá novou malinu, má takovou, co zná Atuše, si nepamatuju jméno, je to taky malidajka, taková vlasatější než ta s cenou z výstavy )
Dana Knírová byla, měla radost, že Argoušek štěká v domečku, pročež Argoušek řval jako blázen, tož sme taky měli radost. Měl krásnej zlatej obojek a Nand ho taky potřebuje, do toho závodu, půjde na zlatém koňském vodítku se zlatým náhrdelníkem. Maryje zřejmě potřebovala defibrilovat, dokonce po vylezení z vody vypadala velmi štíhle, až skoro krásnotělná byla. Pak uschla a zas byla plnoštíhlá.
Monty
ťuťuťu Fejtice lostomilááá, už za chvílííííííí je doma!
Biluška
kůň Božetěch ještě nezná bič, co? ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:49
- Nahlásit
nemethova5
Fakt levný teda esli to není nákej podfuk http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=44200366&tab=4
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
danajasatak to vem ne?za tu cenuproc ne,je to bazar tak se nediv,uz je to asik jety no.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:59
- Nahlásit
impact
tywoe ses dala na fčelaření? tak eště že ste to zvládli, Máfa bude dobrej, posílám pofoukání na bodance a virtuálního buřta
fšici
lidijové Bajša má vážně totálně přehozený čakry, venku lítá jak prdlouš, nosí míčky, loví motejly a kobylky a dokonce PLAVE!!! rochnila se nadšeně ve vodě, kam dosáhla, a dokonce bezděčně uplavala asi tři tempa, pak se otřepávala po pás ve vodě, coš mělo efekt ten, že na sebe nacákala eště víc vody, toš sme se jí smáli a ona se tomu velmi divila, a pak šla na břech vykašlat a vychrochtat vodu, co vdechla, a otřít si mokrý uši o trávu, bo děsně nesnáší mokrý uši ale nejvíc mě dostala na zpáteční cestě, bo viděla tři psy a nejen že se za nimi živelně nerozběhla, ale zastavila se, otočila se na mě a ZEPTALA SE, ESLI MŮŽE asi skvrny na slunci či co...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
Gerda
kůň Božetěch ještě nezná bič, co? ))
Jistěže zná, ale když vidí žrádlo (byť psí) tak na jeho existenci zapomíná Kupříkladu včera dostal botou (mohl být rád, že jsem ji předtím vyzula) a lavorem
|