| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:54
- Nahlásit
Baico
No my musíme eště s Atuší do Ádršpachu, už by to mělo bejt každou chvíli, tak pojeď s klucima taky, bude to na jeden víkend, věřim, že v jednom autě a v jedný chatce to dáme, chceme tam jet krs ty pěkný jezera a přírodu, už sme děsně dlouho domluvený, jen nemáme přesnej temrín )
A moříčko naplánit musíme, to by jela aji Hancaw, ta by nás vedla, to je podchycený.
Biluška
žumpí děcko jede s malokavalírem
máš pravdu samozřejmě ))))) sem se popletla ))
Pumpa
jůů vy znáte malidaje?
dvě čuby od malidajů z pohledu dvojího...sou strašně šílené a pořád jsou ON.
makrel
Děcka, něco se rýsuje, ale vyhráno ještě není
??? a čeho se to tejká?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:54
- Nahlásit
impact
zkus jich co nejvíc vytahat, protože dokud je to žihadlo v ráně tak uvolňuje nějaký ten jed, ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
impact
si myslím, že s těma žihadlama je to v tuhle chvíli už fuk, žádnej další jed už do kůže nepumpujou, to už proběhlo...
hele napadlo mě, nešly by vyčesat? hustým hřebenem, třá furminátorem?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:56
- Nahlásit
impact
Pořád ho hladím a vylejzaj další a další a další.
Tak pinzetu a postupně vytahovat, ať se mu tam neudělaj boláky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
smrdí, protože se furt koupe - fůůůj smraďoch! ))))
|
Člen |
- Nahlásit
Baysha
hele napadlo mě, nešly by vyčesat? hustým hřebenem, třá furminátorem?
bála bych se, že je spíš ulámu, než vyčešu, ale nevím, nezkoušela jsem to...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
dvě čuby od malidajů z pohledu dvojího...sou strašně šílené a pořád jsou ON.
nooo, mimo jiné znám i jednu čubu od malidajů, která se do fáze ON ze 2 roky ještě nedostala a to je po Romině, která jest velmi šílená
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:58
- Nahlásit
Biluška a Hipík a Tonička a Rozinka
Tahám, tahám. Furt ho přejíždím rukou a vyndavám je.
Baysha
Už mě furmík napadl. Ale on právě dost citlivě reaguje na ruku. Jak ho to svědí. Mám strach, že mu tu kůži česáním podráždím ještě víc.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:59
- Nahlásit
Gerda
smrdí, protože se furt koupe - fůůůj smraďoch
a proč nesmrdí Rambík aha? a když si k němu čuchnu k srsti, nesmrdí, smrdí mu jen zadek
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:00
- Nahlásit
Baysha
si myslím, že s těma žihadlama je to v tuhle chvíli už fuk
no, já myslím, že to není fuk, protože se ranka může zanítit stejně jako u jakéhokoli cizího tělesa v kůži, třeba třísky apod...
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:01
- Nahlásit
impact
kdyby se ti zdálo, že má nějaký místo zarudlejší a nateklejší, mázla bych tam tea tree...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:02
- Nahlásit
co máte s malinama? Jak ON? to nechápu, jsou to potomci malidajů a moc krásní! vysvětlete mi toooo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:02
- Nahlásit
Eldoguero
mimo jiné znám i jednu čubu od malidajů, která se do fáze ON ze 2 roky ještě nedostala
tak to je nějaká rozbitá, takovou bych si přála. Nějakou forévr OFF ))
impact
Už mě furmík napadl
a nemáš takovej ten kartáč s kuličkama na koncích hrotů, češou se s tim lidi s dlouhejma vlasama, kůži to nedráždí a přitom je to docela hustý, že by to mohlo žihadla vytahat....hele to je strašný, kolik toho dostal!!! chudák jak je ještě krátkovlasej, stačilo jen na něj sednout a bodat a vše šlo do kůže, ne do srsti...broučátko malé! A fakt se tahat musej? Nemůžeš počkat třeba do rána, až mu splasknou otoky? Stejnak toho dneska už moc nenaběhá, bude rád, když se půjde vyčůrat, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:03
- Nahlásit
impacthm,to je blby budes to muset rukama sbirat,pac bych mela taky strach ze to fuminatorem nebo jakkymkoliv hrebenem polamu a zaniti se to,sakra kolik jich tam proboha ma????normos to jde vytahnout rukou?nebo to tahas pinzetou?
jo co se tyce fuminatoru tak s nim amin nejde ani boha vycesat,kamoska co ma rotviky mi ho pujcila ani ň,hajan ten jo ten jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
Gerda
a nemáš takovej ten kartáč s kuličkama na koncích hrotů
myslim že to nepé..spíš to vidim natu ruční práci jak radí hipík,ale je to práce pro vraha..co toho psa vykoupat,to by nepomohlo?
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Von je chudák zarudlej a nateklej celej.
Ale mě přijde, že jsou ty žihadla jen v srsti. Nevím proč. I když pod tím má boule. Akorát u jednoho kníknul, že bylo asi v kůži. Zítra ho asi zkusím vyčesat. Nejvíc asi šlo, jak jsem ho vzala tím mokrým ručníkem.
No, doufám, že hnisat nebudou.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
smrdí mu jen zadek
Tak ho nech podivat, doktora, jestli mu to vymáčk dobře, jestli to nemá naplněný zas....
Atuš
ON - jakože zapnutý sou furt, že to sou děsný rakety )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:05
- Nahlásit
impact
voléééé, by mě trefilo, chudák pes, doufám, že bude v pohodě úplně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
Gerda
jestli to nemá naplněný zas....
jako za tejden??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
Gerda
Kartáč mám, svůj, bych obětovala, ale on je fakt děsně citlivej i na ruku. Dostal toho strašně moc, celej roj. Nevím, essi se tahat musej, ale vzhledem k tomu, že marodí v posteli, je mi jasný, kdo ty žihadla ráno bude mít.
nemethova5
Tahám je rukou. Je cítím, když ho pohladím.
davidkova renata
No! To je slovo do pranice. Jdem do vany! Stejně potřebuje schladit.
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
davidkova renata impact
co toho psa vykoupat,to by nepomohlo?
to mi přijde jako dobrej nápad, nesprchovat, ale dát ho do vlažný vody, jestli máš doma, nakapej tam tea tree... Ten pomáhá, přestane to tak pekelně svědit a pálit, navíc dezinfikuje... (osobní zkušenost)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
Gerda
Nějakou forévr OFF ))
takhle by se ti líbila pani, je i vcelku malinká a taková hodná, no prostě nemalinová
vlastně znám ještě jednoho téměř OFF malidaje, ale pokud si vzpomínám, už se páníčkovi podařilo ho probudit aspoň na čuchání drog, všechny ostatní programy má trvale OFF
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
impactchudak ty vole,takovy svinstvo,no hele i eukaliptovej olej je dobrej je to neco jak ten cajovnik teatree
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:12
- Nahlásit
nazdar blázni
koukám že jste měli velmi plodný den
impact
chudáci čoklojdi.
Baico
chudák zelenina
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako za tejden??
no kdyby to měl třeba blbě vymáčklý, že by mu vzal jenom jednu...Mařce se to jednou stalo, byli jsme na mačkání, vet řek, že tam nic není, tak to zmáčk jen málo, čuba ale furt jezdila po prdeli, šli jsme teda znova, byla tam taková mladá doktorka, zmáčkla řiť a šlo toho fest...
impact
jojo, to je fakt, určitě bude příjemný, když se chudák zachladí ve vlažný vodě, než ho po tom bolavym česat, to je pravda veliká.
Eldoguero
je i vcelku malinká a taková hodná, no prostě nemalinová
no vidiš, takovýho bys měla mít k puntikatejm kulkám )) Kolik ti jich ještě zbývá? těch mimin myslim.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:19
- Nahlásit
Tak jsem ho sjela čistou vodou. Vylovila jsem dalších deset žihadel. Protože pod tou spláclou srstí byli líp nahmatatelný. A prolila jsem ho desinfekcí. Tea tree nemám. Včil leží a je mu zima, což je dobře. Máme chladit a on děsně nesnáší mokrej ručník.
|
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:22
- Nahlásit
impact
nemáš doma Fenistil gel? Ten taky pomáhá...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:26
- Nahlásit
Jenže on byl fakt celej v tom roji. A obsypanej včelama. Bych ho musela namazat od hlavy až k patě.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 20:26
- Nahlásit
Gerda
no vidiš, takovýho bys měla mít k puntikatejm kulkám
néééé, by jsem se z ní zbláznila, stačí jeden zabrždenej kanárek
Kolik ti jich ještě zbývá?
pani furt stejně 2 psy a fenka
impact