| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
hele a proč vždycky vymyslíte něco, dyž sem jednou za uherák f práci? A co ty dva blbý svátky?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
jablunka
jj,nejvíc debil
ne on je něco jako Chuck Norris
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:38
- Nahlásit
jablunka
KDO HLEDÁTE SVÉHO PEJSKA, POPROSTE O POMOC PANA RUDOLFA DESENSKÉHO. Je schopný podle fotografie pejska najít
Tinta76
iluše ať mu pošle fotku Akély
tysi debil )))))))))))))))))))))
kejtlin
essi ty s kralup
jj maj pobočku f kralupech..až pojedem do mlíkošů,stavila by ses mi tam pak třá pro flanděru? nebo prostě někdy..nechce se mi platit zas poštovný jak kráva
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:52
- Nahlásit
tak, u nás to vypadá jak v závodní kuchyni, vařím oběd pro naše na zítřek a chystám pro Sophika dortííík teď už bych mohla povečeřek a začít s uklidem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:53
- Nahlásit
Tinta76
si úplně bubá . Sem řvala smíchy tak děsně, že se děcka přiběhly ze zahrady podívat co se děje . Fakt se vypňy.
Du hledat Akélinu fotku, sem zvědavá co se dozvím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:57
- Nahlásit
jablunka
davidkova renata
ste nevěřící blpky, on podle fotek i léčí
jinak asi před tejdnem jsem vlezla na stránky tohoto pána, přečetla si o tom, jak vyřešil problém holky, která si pořídila štěně a jelikož ho starší pes nepřijal, tak skončil v útulku (ten starší)......jediné, co k tomu můžu říct = ještě že pan velký neléčí rakovinu dětí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:00
- Nahlásit
tak cau decka!
hajan je naprosto gut,ma jen jeden steh a je se mnou v praci,aspon ho mam pod kontrolou,jela jsem autem do rachoty a zpatky pojedu taky,lita jak silenej,vubec hnatu neresi,je to nejspokonejsi pes na svete,asi ho to fakt muselo desne bolet,ma to zavazany tim samolepicim obvazem,mel to i amin a dobre.
tak jsem jen podala hlaseni a zas jdu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:03
- Nahlásit
gabifi
ještě že pan velký neléčí rakovinu dětí
a jak to víš?
nemethova5
hajan je naprosto gut,ma jen jeden steh
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:05
- Nahlásit
nemethova5
Co mu bylo? Jsem myslela, že má nějakou naštíplou kost, nebo co?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatachtel jit domu i po svych,jako zmena na nem jde videt jak hrom!udelal cvak a bylo to,ani to hajan nezaregistroval,jako fakt dobry.
|
gabifi
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
a jak to víš?
nestraš
Ale živě si dovedu představit ten pořad v televizi s názvem Vyléčil jsem 2546 dětí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
Marush
ne on je něco jako Chuck Norris
Jako že .....Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází RD.
gabifi
ste nevěřící blpky, on podle fotek i léčí
No jasný a já sem taky panna.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jj jedu tam příští měsíc asi pro ten velkej tak mám ti vzít litrofku?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Biluškapatej prst ten bocni ma uz v nebicku,no proste si to zlomil,nevim jak nevim kde a mohla to zapricinit i ta jeho tezka artroza,je proste tezkej no,ne vyzranej ale tezkej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
děckááá nemáte někdo kapesník???
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=6&t=3245&start=400
kejtlin
tak mám ti vzít litrofku?
jé to bys byla hodná,díky moc ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
jo a aby toho nebylo malo,tak amin ma sracku jak bic!ale z ceho,je mi fakt zahadou!spanelsky okurky a ani nemecky klicky nezral,tak nevim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
jé to bys byla hodná,díky moc))
ok
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:14
- Nahlásit
No co co co, třá se Akéla konečně najde ...
kejtlin
essi ty s kralup tak já beru ty velký 5ti litrový-má tam ještě 3 a ty jsou objednaný spešl pro mě a kamarádku
tak teďkonc jsem zase mimo já
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:15
- Nahlásit
jablunka
Jako že .....Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází RD.
přesně, pozná vašeho psa ikdyž je za rohem, umí se vychcat do rohu kulaté místnosti atak
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
Né máte okamžitě poslat ledničku to je přece jasný dyby bylo přeledničkováno zainzerujou se taky ty zbylé,ale čék by tam fakt korunu poslal jako dyž moji psi maj nadbytky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:21
- Nahlásit
bože vy ste kreténi
davidkova renata
ty woe jedno woko nevostane suchý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:22
- Nahlásit
danajasa
ale čék by tam fakt korunu poslal
nojo čéče,úpa mám puzení ,ale zkusim ho překonat )))))))))))
děcká su debyl!!! lidice nejsou na Cyrilka a Metudka jaxem myslela,ale f sobotu tagže nána bé mít krycí dny
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:22
- Nahlásit
Ach, proč jen si nemůžu vzít domů některého hafíska z mikroasylu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
kinta
Ach, proč jen si nemůžu vzít domů některého hafíska z mikroasylu?
a proč nemůžeš????????????????????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
to je luxus, manža od chovatelky mě informuje, že dneska nejsou fotky, že měl hodně práce a teď prckové spí, že možná se probudí, ale že už to pro něj nebude zase dobré světlo tomu říkám komfort
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:24
- Nahlásit
Tinta76
tak teďkonc jsem zase mimo já
v kralupech-to je kousek od nás mají levný lososáky-oleje, myslela jsem, že jste se tu o nich bavily
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:25
- Nahlásit
jak je to dávno, co sem gdosi psal, že ho Úďa vyhodil s tím, že má prachů dost a nebude teda řešit jakési kraviny?
Mimochodem, ten korzík co jsem ho dneska mučánkovala byl taky pro rady na Ofčárech. Teda jeho majitelé . Dozvěděli se, že mají psa "zbičovat". Prakticky za cokolif - vyjede po jiným psovi - zbičovat. Udělá doma bordel - zbičovat. Pochčí se doma - zbičovat. Skáče na lidi - zbičovat.... jo a taky ještě neuplácet Naštěstí lidi jsou rozumní, takže rady pustili druhým uchem ven a pes je f pohodě
A vůbec nepyšte a vymyslete mi nějaké strašlivé, ale fakt strašlivé úkoly pro pézetka na gulag do hry Saw. Čím větší hrůza tím líp.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:26
- Nahlásit
kejtlin
v kralupech-to je kousek od nás mají levný lososáky-oleje, myslela jsem, že jste se tu o nich bavily
esi ty z kralup byly na tom vodkazu vod davídkojc, pak ano, bavily jsme se vo něm voe, já nevim vůbec, ale ten lososák chci, kolik stojí litr???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
děcká su debyl!!! lidice nejsou na Cyrilka a Metudka jaxem myslela,ale f sobotu tagže nána bé mít krycí dny
ty máš dost.... připravim si přednášku vo tobě!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:28
- Nahlásit
Tinta76
kolem 100kč nevím přesně, brala jsem litrofku jen jednou, pro nás je to málo máme ji tak na měsícale za ten 5ti litrovej dávám 485kč
|