Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7956 . 7957 . 7958 . 7959 . 7960 . 7961 . 7962 . 7963 . 7964 . 7965 . 7966 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:05
- Nahlásit

Monty
n, ale pořád nechápu, proč by jsi tam nemohla zavolat hned a objednat se

páč teď už neobjednávaj, až příští měsíc.

Gerda
Ale to je vlastně zase maakr cena, viď?

o to jde. ale pes je teď vcelku ok... páč dlouho nebyl v praze...

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:06
- Nahlásit

Gerda
býkohrys bdue mít krycí dny,
nemohla by jí už konečně mamka zmlátit dost na to aby nevotravovala s rozmnožováním v nevhodný dny? to toho čokla nemá ani trošku vychovanýho neboco? a jel by ňákej péf-péf?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:07
- Nahlásit

Gerda
rekvijému za sen

super výběr.

bonc
co slavěj šelmyje? a neřikej mi, ať si to najdu. nenajdu. ani v lednici máslo, natož v žumpě cokoliv jinýho.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:10
- Nahlásit

Gerda
ale čoklové-čoklové aby z toho neměli nějaký dizgomforty
Tak pokud vím, tak jediní čoklové jako čoklové jsou Fanda s Bajkonůrem a my nepojedeme, prtože slavíme narozeniny. TAk tofle bych neřešila. Teda kromě Bůcha, ale ten se nezastaví na dost dlouhou dobu, aby zjistil, že Nanda je v nejlepším

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:11
- Nahlásit

jbat
šelmyje mají narozeniny. Boňátko má čtyři, Nýnátko pět a malé bompařata mají dneska týden

bonc
s šelmyjema je sranda pořád furt, sou to velmi veselí pejsci

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:13
- Nahlásit

Biluška
Boňátko má čtyři, Nýnátko pět a malé bompařata mají dneska týden

jééé, no tak gratulace veliká, pani!!!

a co ses tu čílila, kdo ti pomluvil pse? nebo tebe? nějak jsem to nestihla.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:14
- Nahlásit

Biluška
s šelmyjema je sranda pořád furt
no právě mi připadaj jako takovej králíček duracel kterýmu dali vo baterku navíc - furt v pohybu, furt hepy a furt růžový.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:15
- Nahlásit

Opakuji. Nechce jít se mnou dnes večer někdo do divadla?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:17
- Nahlásit

bonc
mi připadaj jako takovej králíček duracel kterýmu dali vo baterku navíc - furt v pohybu, furt hepy a furt růžový.

kdežto bíbl je králíček duracel bez baterek. stojí, čumí, snaží se být roztomilej...

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:17
- Nahlásit

a vůbec, du. vymyslete něco na metůda, vovec se potřebuje socyjalyzovat a magorka uvítá cokolif. du venčit útulkový harantí, doufam že mi zase ňákej nebé usilovat vo amputaci ruky v rameni.
čus bus bambus a neřešte ty čokle furt

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:20
- Nahlásit

jbat
stojí,
eee, teď tomu asi moc nerozumim, mluvíte paní vo skutečnym bíblovi nebo vo sádrovim? že vy se vlástně s paní magorovou eště neznáte
snaží se být roztomilej.
no tak to vůbec nemusí, páč je roztomilej furt und furt a vůbec se vo to nemusí snažit

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:21
- Nahlásit

a vůbec, du

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:21
- Nahlásit

Baico
dělám do osmi

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:22
- Nahlásit

Aleksoooooooo - mám pro Sisinu úžasnej polštářek, je červenej a má zlatý střapce, je to úplně hodobóžovej polštářek pro šampijóna pudlího!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:25
- Nahlásit

bonc
no právě mi připadaj jako takovej králíček duracel kterýmu dali vo baterku navíc - furt v pohybu, furt hepy a furt růžový.
Tos je vystihla velmi přesně . Nejvíc Durasel je Lajdáček a tos ji viděla potom co si zaběhla mid

jbat
a co ses tu čílila, kdo ti pomluvil pse? nebo tebe? nějak jsem to nestihla.
To už je starý pár let. Ale vzpoměla jsem si na to stran té slovenské brabantky co už dělají cuky s jejím převozem. Když jsem si vzala Bagetu tak mě nikdo neupozornil, že jsem povinna podávat pětkrát denně hlášení lidem, kteří jsou do případu zainteresovaní tím, že před její adopcí říkali "ta je klášňá, ťuťuňuňu,hned bych si ji vzala kdyby...." No a jelikož jsem na tu foru přestala chodit a hlášení nepodávala tak k nám chystali trestnou výpravu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:26
- Nahlásit

My budem na ty svátky v sudetech, takže bychom se přidali, ale asi e to pasé, s tou nandou...

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:26
- Nahlásit

bonc
eee, teď tomu asi moc nerozumim, mluvíte paní vo skutečnym bíblovi nebo vo sádrovim?

nevěřim, že je bíbl, co by běhal radostně furt, nejen proto, aby zdrhl páníčkovi.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

Halooo,je tu Grin?

jsem si vzpomněla, že je to vlastně děsně složitý se vzít v Tunisu, aby to platilo u nás. Musí u toho být někdo z ambasády nebo oddávající z česka! My jsme se museli brát tady v čr na úřadě a v Tunisu jsme měli jen oslavu. Takže máte ještě šanci možná

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:29
- Nahlásit

Biluška
že jsem povinna podávat pětkrát denně hlášení lidem, kteří jsou do případu zainteresovaní tím, že před její adopcí říkali "ta je klášňá, ťuťuňuňu,hned bych si ji vzala kdyby...."

jako to sis dovolila dost. okavidně jsi nepochopila, že záchranou psa to pouze začíná, ta hlavní práce neni v tom dát psa do cajku, ale pěkně tvořit fotoreportáže a všem poctivě odepisovat.
nevim, jak vůbec můžeš mít psy...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:37
- Nahlásit

jbat
jako to sis dovolila dost. okavidně jsi nepochopila, že záchranou psa to pouze začíná, ta hlavní práce neni v tom dát psa do cajku, ale pěkně tvořit fotoreportáže a všem poctivě odepisovat.
nevim, jak vůbec můžeš mít psy...

Už to vím taky . Musela jsem zachránit asi třicet psů než mi docvaklo, že psi jsou v tomhle to poslední, důležité jsou ty emoce jak říká Psíček. A opět měl pravdu Su holt blbá blondýna, trvalo dlouho než mi to došlo Teď se z toho ještě poučit a do budoucna nedělat stejné chyby

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:44
- Nahlásit

Biluška
Ale vzpoměla jsem si na to stran té slovenské brabantky co už dělají cuky s jejím převozem.
Už je rezervovaná na slovensku.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:46
- Nahlásit

Gerda
zrovna sem si řikala, nemáme cvičák, tak bysme mohli v sobotu s váma a býkohryz musí mít zrovna menstruaci!

impact
Člen
- Nahlásit

Biluška
Pani máte pořešenej ten Tišnov? A jak zejtra?

Grin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
¨
ahoj jsem tu

yo, to jsem si myslela že to tak je, bohužel a velmi bohužel, vše už je v tomto uhledu zařízeno a papíry jsou vyřízený..

Jinak jsme se o tom včera bavili s mušem a on je velmi zabejčenej (bere to hůř než rodiče protože má strach že si začne holka půjčovat od něj) a hodlá jí v tom nechat vykoupat; ještě dneska zavolám jejím rodičům a zeptám se jestli jsou v tomhle ohledu schopný a ochotný vamaslet nějakou lest a levárnu, třeba na to přistoupěj spíš a pak by se mohla zapojit i žumpa.. nějakou lstičkou

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:47
- Nahlásit

jablunka
nebuď smutná, ti najdu nějakého ošklivého psa tady

Beztak mi jdou na nervy tím jak sem pořád cpou svoje psy a pak ještě dělají problémy

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:49
- Nahlásit

impact
jo, tišnovu pošlu obrovskou megafakturu, páč nejsou schopní normální komunikace

Zítra můžu já, ale nemůže Mášenek, tak nevím. Máš ještě ten mražák co jsi nabízela?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:50
- Nahlásit

Grin
yo, to jsem si myslela že to tak je, bohužel a velmi bohužel, vše už je v tomto uhledu zařízeno a papíry jsou vyřízený

ty vole a jak to dokázala? právník mýho manžela nám řikal, že je to tak složitý, že se máme radši vzít tady. A stejně se to musí pak v tom druhym státě ověřit a když to do nějaký doby neuděláš, tak to neplatí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
nebuď smutná, ti najdu nějakého ošklivého psa tady
Jedině grifouna,nebo braboše.
Beztak mi jdou na nervy tím jak sem pořád cpou svoje psy a pak ještě dělají problémy
Jenže to umí i naše útulky a kvůli tomu sem se nasrala před 14 dny.
Nebudu tady ten útulek menovat,páč nevím,jestli tu k němu něgdo nemá nějaký vazby a nerada bych se tu zase s někým hádala ,ale citový vydírání a po té nezvedání telefonů,to je k blití.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:52
- Nahlásit

GERDA

do Lidic,prosim vás do Lidic, ..prosim vás,tam chci,to je mojeeeeeeeeee....!!!!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:53
- Nahlásit

no nic, du spát na dvě hoďky aspoň , jsme s čoklema vyřízený, ďáli jsme na procházce rozhovor do NejPes a uplně nás to vyčerpalo

<< 1 ... 7956 . 7957 . 7958 . 7959 . 7960 . 7961 . 7962 . 7963 . 7964 . 7965 . 7966 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání