| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:29
- Nahlásit
Tinta76
esi ty z kralup byly na tom vodkazu vod davídkojc, pak ano, bavily jsme se vo něm voe, já nevim vůbec, ale ten lososák chci, kolik stojí litr???
jo to sou voni..litrofka stojí 99kč ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:29
- Nahlásit
Biluška
A vůbec nepyšte a vymyslete mi nějaké strašlivé, ale fakt strašlivé úkoly pro pézetka na gulag do hry Saw. Čím větší hrůza tím líp.
no teda nevím essi je tp mooooc strašlivý ale když děláme děckám stezku vodvahy tak prolejzaj chodbou se záclonama podobnejma kusma lehkýho hadru a maj to vosvětlený jenom na začátku a na konci svíčkou a musej lovit "drahokami" v hrnci plnym řídkýho pudinku a různýho bordelu, dost se jim to ekluje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:30
- Nahlásit
Marush
připravim si přednášku vo tobě!
nech mě a pošli rutkovi ledničku dyš je chudák! ..vječí ňákou rači..plnou se rozumí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:31
- Nahlásit
Biluška
zbičovat jakože bičem na koně?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:32
- Nahlásit
kejtlin
tak to ho rozhodně chci!!! akorát, jak to vymyslet - jak zakoupit a předat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:33
- Nahlásit
Tinta76
já tam jedu příští měsíc asi, klidně ho koupím a essi jedeš do mlíkošů tak ti ho tam předám
odkud jsi?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
jo to sou voni..litrofka stojí 99kč ne?
aha jsem si to nespojila, dyš v kontaktech bylo nějaký směrovací číslo začínající šestkou, což je jižní morava
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
nech mě a pošli rutkovi ledničku dyš je chudák!..vječí ňákou rači..plnou se rozumí
rudkovi pošlu leda prd a vořech mne jenom prd,vořech si ponechám...až mě požádá vo nohu,můžem se bavit vo svatebním daru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:34
- Nahlásit
Tinta76
jak zakoupit a předat
jedeš do mlíkošů ne? to bé akorát
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
kejtlin
do mlíkošů nevim, ale dyš jedu do prahe, jedu cez mělník, toto v červenci nastane dvakrát (2. a 15.) myslíš, že do tý doby se tam dostaneš? bych si to třá po cestě vyzvedla někde ...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:38
- Nahlásit
danajasa
Košíček je luxusáckej.
Ti za něj budu muset něco dát!!! Třá pangase, až dorazí.
Snad Delině bude a nebude mít konečně rypáček tak fuj.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
zbičovat jakože bičem na koně?
to nevím čím. Asi se opičí po traverzách
Alexa
no teda nevím essi je tp mooooc strašlivý ale když děláme děckám stezku vodvahy tak prolejzaj chodbou se záclonama podobnejma kusma lehkýho hadru a maj to vosvětlený jenom na začátku a na konci svíčkou a musej lovit "drahokami" v hrnci plnym řídkýho pudinku a různýho bordelu, dost se jim to ekluje
Saw spočívá v tom, že udělají tříčlený družstva. Ty haranty v družstvu svážeš dohromady a takto musejí projít dráhu se stanovištěma. Na těch stanovištích musí plnit úkoly. Čím větší horor tím lepší. Paradoxně když je nechám dělat něco lehkýho (poskládat něco, namalovat...) tak je to neba. Čím větší humusárna tím jsou nadšenější. Lovit drobný z kuchyňských zbytků (ideálně aby ty zbytky vypadali jakože už je měl někdo v žaludku), nebo otvírat něco obalené pavučinama...... ale už mi dochází inspirace
Možná nasbírám nějaké slimáky . Ty hnusné velké jak je jich všude plno
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
já pojedu po vejplatě takže možná toho 15.7. to klapne ale essi budu v práci tak pojedu až o volnu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:39
- Nahlásit
pawLINka
Pošlu to sovu je to naléhavé sem v šoku vydž
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:41
- Nahlásit
danajasa
Ty jedeš zítra do KM?? A kdy? Jestli bé pršet, tak musím jet busem k dr, pač máme teď pojízdný jen jedno auto a muš s ním odjede do práce. Ale ty jezdíš asi přes Kvasice, že?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:42 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
úpa největší humus je, když sáhneš do shnilý brambory
edit: nemáš doma ve sklepě ještě nějaký starý??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:43
- Nahlásit
Gerdatenhle mám taky, kupovala sem ho mařkovi na cestu z outulku domki. Pokud ho najdu, mohu ho též někomu dát, jesi ho teda někdo chce, mařek v něm vypadal jako opravdickej picbum.
Tak jestli ho fakt máš, tak koupím!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:44
- Nahlásit
kejtlin
potřebuju i jiné úkoly než sahání do humusů . Nemůžou furt na každém stanovišti do něčeho sahat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:44
- Nahlásit
Biluška
Možná nasbírám nějaké slimáky . Ty hnusné velké jak je jich všude plno
se inspiruj na primakůl ve faktoru strachu ))) červy,žížaly,švábi,krysy ,hadi atd...někerý sou aji miksovaný
děcka odjebávám sa,musim eště zabalit ledničku a poslat jí pépéelkem do kraje vječného léta ))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:45
- Nahlásit
kejtlin
já pojedu po vejplatě takže možná toho 15.7. to klapne ale essi budu v práci tak pojedu až o volnu
hele tak mi ho vem, esi tě teda ta stofka nazrujnuje a buď to toho patnáctýho klapne, nebo si pro to holt zajedu do těch mlíkošů teda no ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:47
- Nahlásit
Zdal lidi, jste se moc nepochlapili, jsem čekala, že tu najdu žumnpu zhroucenou do sebe a voni vám chyběj ještě dvě stránky
Dnes to dáme né
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:47
- Nahlásit
Eldoguero
ste se nějako přepočítala ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
se inspiruj na primakůl ve faktoru strachu))) červy,žížaly,švábi,krysy ,hadi atd...někerý sou aji miksovaný
Se na to nedívám. V zásadě už se vůbec na telebednu nedívám. Popiš plís podrobně co tam dělají. Upozorňuju, že nemůžu nechat pézetka červy a žížaly jíst, to by rodiče asi řvali
děcka odjebávám sa,musim eště zabalit ledničku a poslat jí pépéelkem do kraje vječného léta
Mi pošli mražák . Dneska volali z mrazíren, že nám darují na Gulak čtyři banánofky nanuků. Sem ráda, to jako jo, ale nevím kam to dám . Můj mražák je plnej vetamiksu a za druhé nemá zámek. POtřebuju mražák se zámkem, jinak se k nim dostane Mášenek a na Gulak zbydou akorát tak prázdné obaly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:49
- Nahlásit
Biluška
tak zkus natřít olejem nějakou tyč at´ po ní vyšplhají nahoru, gdo nevyšplhá sní ty shnilý brambory...
Tinta76
jj koupím a dám vědět
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
inspiruj na primakůl ve faktoru strachu
Todle to levný-želatýna je fujtajkslová na omak apak eště ten šrob slizký so se dřív dával na záclony.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:51
- Nahlásit
hele děcka,von to upravil!!!!
kdyby někdo chtěl,mám originál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
kejtlin
ty woe nemůžou šplhat gdyž jsou svázaný tři k sobě přece Pořádný věci vymýšlej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
ty woe nemůžou šplhat gdyž jsou svázaný tři k sobě přece
no a to je právě vono dyš nevyšplhaj,dostanou trest
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:56
- Nahlásit
Tinta76
no vidíš jak jsem blbá, už mi to všechno leze na mozek, normálně jsem od včerejška přesvědčená, že to není 1, ale 9 booože jsem debíííl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
hele děcka,von to upravil!!!!
no ty woe fakt no tady je vidět jak pečlivě je žumpa sledovaná což nakonec už fšici vjedijou
|