| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:05
- Nahlásit
čus bus!
Dneska mám sice dofču, ale už od půl sedmý makám doma jak barevná. Za hoďku zavolám do těch Lidic a dám vám relevantní info stran vstupu se psy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:07
- Nahlásit
Baico
přestaň mi psát smsky jako reakci na to, co píšu sem. díky.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
zdár lemurýýý!
Su dobrá - i přes večerní úlet zahrnující tři velké sklínky džusu s vodkou sem vstala v pět, šla procházkovat, hodinu sem v nádherném vycházejícím sluníčku házela Bajši míček a eště sem si pak stihla aji umýt hlavu
Ad tlustotéma: su tlustá moc a mám plnou skříň hader, které mi byly před deseti kily. Tagže si du koupit dva škvarkové dalamánky. Mňam!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:26
- Nahlásit
Baysha
tři velké sklínky džusu s vodkou
Mňáááááám.
škvarkové dalamánky.
opět mňam, jsem tlustá moc, ale todle bych si dala!!! )))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
jbat
škvarkový dalamánky sou jedna z mála fakt dobrejch věcí, který mají u nás v kantýně - neodolala sem a koupila sem tři
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:30
- Nahlásit
Baysha
mám plnou skříň hader, které mi byly před deseti kily
Ty ve, mě se tak nic nechce.. Včera byl nějakej kalící čtvrtek, co? Se musím vyhrabat z postele než dovalí Biluškaaaaa.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:33
- Nahlásit
čůůs vobludy, býkohryz bude muset za kanál, voterapeutit tohodle pséka:
http://www.novinky.cz/koktejl/237097-ovcacky-pes-m a-panickou-hruzu-z-ovci.html?ref=ostatni-clanky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:33 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
lidi, gdo je Lucka K. (nechci tu psát celé příjmení) a odkud má můj mail?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:36
- Nahlásit
Baysha
škvarkový dalamánky sou jedna z mála fakt dobrejch věcí, který mají u nás v kantýně
u nás maj tak max rohlíky a to za 5,-.
taky jsi bumbala? já teda pouze z povinnosti... za to poctivě. už kolem mě musí přestat být ty dramata, nebo se uchlastám. )))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:37
- Nahlásit
Baysha
nepíše ti něco o mně...? to je teď taková móda...
jinak nevim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Pozor pozor, informace Lidice!!
Takže psi do památníku můžou normálně na vodítku. Takže žádný problém a Marush si může nachystat přednášku. Poté bych nyvrhovala se přesunout na Okoř a to buď tak, že dojedeme do Zákolan, položímě květinu i sochy Antonína Zápotockého a těch 7 km na Okoř dojdeme pěšky, nebo varianta brod, a to ta, že dojedeme až na Okoř a půjdeme se kousek projít tam.
Památnou horu Říp bych nechala až na ty svátky. Tož rozhodujte se!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:40
- Nahlásit
jbat
nene, o ukradeným štěndu josefčíka, klasickej pátrací mejl... právě vůbec nevím, kdo by to moh bejt a neznám ani nikoho jinýho z lidí, který sou v příjemcích, toš su z toho voľaká zmätená...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Baysha
Jestli to nebude Lucka Kratochvílová, ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:42
- Nahlásit
Baico
není, Kratochvílku znám - příjmení je jiný, jen ho nechci zbytečně zveřejňovat... to je jedno, jen mě to zarazilo, ale asi to nebude nikdo odsud...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:43
- Nahlásit
Kopíruju z přdchozí stránky, aby to nezapadlo.
Pozor pozor, informace Lidice!!
Takže psi do památníku můžou normálně na vodítku. Takže žádný problém a Marush si může nachystat přednášku. Poté bych nyvrhovala se přesunout na Okoř a to buď tak, že dojedeme do Zákolan, položímě květinu i sochy Antonína Zápotockého a těch 7 km na Okoř dojdeme pěšky, nebo varianta brod, a to ta, že dojedeme až na Okoř a půjdeme se kousek projít tam.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:44
- Nahlásit
Baysha
není, Kratochvílku znám
Tak to fakt nemám tušení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Dobré jitro ženy lidu prostého a rozumu mdlého! Lidice jsou bezva, tzn zítra ráno se sejdem na nějakym párkingu u památníku, ne? A pak pojedem až na Okoř, abysme nemuseli jít 7km do kopce. Květiny k památníku Antonína položíme ve své mysli.
Amálie se včera pokusila rozehrát Maryji, vůbec se jí to nepovedlo, tak si musela hrát s míčem. Děsně běhala, až si z toho pak lehla. Maryje se před míčem dobře ukryla a spásala trávu. Vylezla, až když jsem míč uklidila. Ten pes má svůj názor, to se mi líbí...do tý chvíle, dokud nejde proti mému názoru.
Baico
No ale to budeme mít teda čas nacvičit to přectavení a stáhnout sem Kazi-Pumpu. Měla by ses začítu učit věštit, eldorádo si sežene starou Vojenskou zbraň, Vlasta sežene Šárku a děcka - kde vezmem panice Ctirada????????????????!!!!!
Dnes je páteček, už zas je našťouchané parkoviště, nějaká cizí auta, která neznáme, to stojí, sou ti lidi pošahaní? Co sem furt jezděj divnejma autama, nesnášim, když při prvnim pohledu nevim, který auto komu patří. Máte někdo prosimvás obsedantně-kompulzivní poruchu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
Děcka, už máme naplánovaný zbytky léta? Vůbec nemám žádnou chatu ani chalupu, ani žádný příbuzný, ke kterejm by se dalo ject, vůbec nemám kam ject, tak bych ráda, abyste na tom byl někdo stejně a jel se mnou k tomu mořeti s psíčky! Páč mi pak zase zbyde celá dovolená a na konci roku mi jí seberou. A to je škoda, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:14
- Nahlásit
Gerda
a jel se mnou k tomu mořeti s psíčky!
kam jedeš s psíčkem? ))))
Páč mi pak zase zbyde celá dovolená a na konci roku mi jí seberou. A to je škoda, ne?
to se nesmí stát!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:19
- Nahlásit
čus děcka,mám děsně velkou prosbu na pawlinku a zuzanurosajdu!!!!!
holky mohly byste mi,třá soukromě,poslat aspon jednu fotku se špekem??? jako vaší fotku s vašim špekem aby bylo jasno..mám velmi velkou depku,sebemrskačsky sem si vozkoušela fšecky starý džíny ..jako zapnu je,to jo,ale dál už jako nic ..moc by mi to pomohlo,DÍKY!!!
Baysha
gdo je Lucka K
šiš to je asi naše lucka kratochvílka ne?
Baico
můžou normálně na vodítku
aspon tak..varianty dáme ke schválení,ale 7 kiláků neujedu ani f autě ((((
bonc
ty voe ovinofobie )))))))))))))))))))))))))) to mi poser záda ))) ok,posílám nandu do zámoří aby viděli jak vypadá pořádnej pes,amatéříííííí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
jbat
jako s mojim psíčkem jako s maryjí... )) chtěla bych k moříčku na prodloužeňák, ale jen k chladnýmu moříčku, abych se nemusela koupat a nebylo mi vedro na pláži ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
není to lucka kratochvílka, leda by se vdala a změnila si příjmení ale to je fuk, neřeš to
Gerda
a kdy plánuješ k móřeti ject?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:22
- Nahlásit
Gerda
chtěla bych k moříčku na prodloužeňák, ale jen k chladnýmu moříčku, abych se nemusela koupat a nebylo mi vedro na pláži
a to jest gde? )) jako Balaton? jako v Pupendu??? ztratíte se v mlze, neblbni.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:26
- Nahlásit
Ha! Už vím, kdo je dotyčná Lucka - je odsud, Lucie od Arta s kokrem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:30
- Nahlásit
Baysha
a kdy plánuješ k móřeti ject?
po sezóně samozřejmě )))
jbat
jako Balaton?
no jasně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:32
- Nahlásit
Gerda
po sezóně jako v září? to by možná šlo... neslibuji, leč budu vésti v patrnosti
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:32
- Nahlásit
Gerda
no jasně
jéééé, to budete mít krásný s paní Maryjí. hlavně ji s sebou vem ten pohár od Marush, aby jako všichni věděli, kdo to k nim zavítal. ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:35
- Nahlásit
Gerda
sovyčka.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
.jako zapnu je,to jo,ale dál už jako nic
tywe a co bys jako dál chtěla? co vod těch gaťat jako dál vočekáváš, žhavej seks nebo že budou zpívat voperu?
paní jebatová si asi bude muset vopravit informace kunekologyje, páč má ňáký úplně zkreslený informace vo bíblech. Nejvyšší čas aby se seznámila s magorkou, připnu jí jí k pasu a jak se vrátěj dřív než po šedesáti tak jí vyženu prutem. Pak si můžem popovídach vo bíblech co dobrovolně neběhaj
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:39
- Nahlásit
Gerda
jako Balaton?
no jasně
to ale přeci nejni moře esi ale pojedete na sever, tak mě po cestě někde naberte, děkuju
|