| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
V Ústí n. L. byla 23. června 2011 za přítomnosti majitelů, ze zahrady odcizena 4.měsíční fenka drsnosrstého jezevčíka barvy tmavý divočák, tetovací číslo: 82 788. Doma jí říkají Kačenka, oficiální jméno: Borůvka z Floránova panství. V případě, že toto štěně někde spatříte, neprodleně informujte majitele: 723 419
243 nebo mě: 777 682 168. Velice Vám děkuji za pomoc! Blanka Floriánová(chovatelka) http://bedulka.vesele.info/image/17522506
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:33
- Nahlásit
Lucie od Arta
Udělej tady samostatné téma.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj, mně pak došlo, kdo seš
taky sdílím na FB, snad se štěňula najde... lidi jsou hovada
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:38
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj už sdílím!
jablunka
od blanulinky
kde je vůbec blanulinka? pamatuju jejich dialogy s mar..to bylo dost strašný,měla jsem mnoho ciků
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:38
- Nahlásit
Baysha
jo eště můžu vzít vycpanou králičí kožku, ta není napuštěná žádným pachem, bo smrdí sama o sobě
Jé, to bude i s výcvikem?
OK, v neděli večer se tu potkáme, ulice je to Ke Cvičišti
Někde na konci ulice, jo?
Lucie od Arta
Jdu taky na FB a zasdílím, eště mám chvilku čas.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
O mar vím,jsme spolu na FB,o Bláně nevím nic.Ono je hodně lidí co sem přestali chodit,zrovna včera jsem na to vzpomínala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
Venta
jj, s velmi amatérským pokusem o výcvik
ta ulice Ke Cvičišti přechází v polňačku a postupně se vytrácí, aspoň co si pamatuju - nejlíp se parkuje hnedka na začátku jak odbočuje z hlavní, je tam takovej plac
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:43
- Nahlásit
ještě 14 dníííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
a moje holčička má dneska roček už se oslavuje od ráno, první dárek byl ten, že vyfasovala na celý den basenžíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:44
- Nahlásit
jablunka
Ono je hodně lidí co sem přestali chodit
hele já myslim,že je to normální ..třá sem časem taky přestanem chodit ..mi teda sere stahyjová,měla divný sklony ,esi nejni někde jinde už
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:44
- Nahlásit
Dnes jsem velmi pilná, už ráno jsem obstarala králíky a slepice, vyprala jsem dvě pračky prádla, zaběhla se psema do Velvar na nákup, uvařila jsem si k obědu těstoviny s tuňákem, teď už se mi peče piškot na roládu se šlehačkou a po obědě udělám ještě tu krabí pomazánku a uklidím pergolu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:46
- Nahlásit
Baico
Dnes jsem velmi pilná, už ráno jsem obstarala králíky a slepice, vyprala jsem dvě pračky prádla, zaběhla se psema do Velvar na nákup, uvařila jsem si k obědu těstoviny s tuňákem, teď už se mi peče piškot na roládu se šlehačkou a po obědě udělám ještě tu krabí pomazánku a uklidím pergolu
cos vzala,koks nebo extázi?
hele voni proszě něřeknou f kolik zejtra a gde!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:49
- Nahlásit
Baysha
OK, tak hlavně abych nezabloudila cestou tam V neděli večer se domluvíme. Za chvíli už mizim.
Lucie od Arta
Já se ti ozvu, v kolik v neděli dorazim. Předpokládám, že myslíš nádraží Jílové?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
Venta
JJ, Jílové - vlaky z Hlaváku, některé až z Vršovic, přes Krč, Bráník, Modřany, Komo....
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 11:57
- Nahlásit
Lucie od Arta
já pojedu z druhý strany. To jen, abych nevystoupila jinde.
Jsme teď samá procházka. Včera to byly 4 hodiny se Šárkou, dneska jdeme na chatě, zítra výlet,... ňák to přehánim asi s těma gaučákama
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
cos vzala,koks nebo extázi?
Ne, vzala jsem si dovolenou Ale bohužel jsem se vzbudila už v šest a už jsem nezabrala, tak jsem v půl sedmý vstala a vracím to tady do původního stavu, poté, co tu táta 2 dny hospodařil. Tak aby mámu nekleplo, až se po týdnu vrátí z té školy v přírodě.
hele voni proszě něřeknou f kolik zejtra a gde!
No kde je jasný, v Lidicích. Ale nevíme kdy. Já vás nenaberu, protože jedu rovnou od nás.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
Perun s vámi děvčata, četly jste už dnešní noviny?
http://www.novinky.cz/koktejl/237097-ovcacky-pes-m a-panickou-hruzu-z-ovci.html?ref=boxE
http://www.novinky.cz/koktejl/237128-nejobeznejsi- labrador-vypada-jako-tele-davali-mu-hamburgery-a-p izzu.html?ref=boxE
majitele labradora bych normálně zavřela
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
Baico
Já vás nenaberu, protože jedu rovnou od nás
ani by to asi nešlo stran krycí dny
Eldoguero
pani na toho čokla posíláme už s bonc nánu aby ho naučila jaxe chovat k ofcím
vepřador noukoment
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
jsem to četla už včera, tywoe 85 kilo? a já panykařím, že by Bajša měla eště trochu zhubnout, dyš má 25...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
ta bordera mě moc pobavila a pochopitelně jsem si vzpoměla na Nánu býkohryza měla by jim to ukázat, jak se to správně dělá s těm mrchama vlnitejma
Baysha
je tam i fotka (video) fakt hrozný, aspoň, že jim ho už nevrátí zpátky, cpát do psa pizzu, hambáče a koláče mi přijde už celkem moc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Eldoguero
tak o pizzu se s příšerou taky podělím zvláště tuňáka mylákuje... ale pouze v množství menším než malém a vobčas nechápu, jak může něgdo psa (nebo děcko) cpát fast foodem ve velkým nechápala sem to ani u jakéhosi případu brutálně tlusté ženské, kerá zkolabovala, byla v nemocnici na JIPce a příbuzní jí tam přes nařízenou dyjetu tajně nosili hranolky a hambáče - pak tam umřela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:31
- Nahlásit
Baysha
chudák labrouš loni jsem hlídala labradorku podobnou konstitucí tomuto pejskovi, najitelé se urazili, když jsem jim řekla, že je strašně tlustá, bylo to naštěstí v zimě, v létě by to neudejchala , i v tý zimě ji odrovnala 15ti min procházka pom alým tempem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
Děcka, Tryksa má dnes narozeniny. protože ztratil petpass, nemůže si zítra dojít na propet vybrat dárky, ale bude doma spinkat což ocení, je přetrénovanej velice moc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
Baysha
to je jasný, taky se občas podělím o kousek něčeho nezdravího - dám malý hranolku, psovi slaninu atd. ale že bych je s tím krmila to fakt né ten pes chudák vypadá, že to fakt asi žral nahusto
íbuzní jí tam přes nařízenou dyjetu tajně nosili hranolky a hambáče - pak tam umřela
nějak se nemůžu přimět, abych řekla, že je mi to líto
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:39
- Nahlásit
Eldoguero
Baysha
pro mé psy je největší svátek, když se s nimi dělím o chleba s paštikou
Maky a Trix
vše nej trixovi, kolik mu vlastně je?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
Maky a Trix
jéééé CICINOJ FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZKÁM, HODNĚ ZDRAVÍ A NOVÝCH DÍREK DO KOŽÍŠKU, MNOHO AM NOHO PARÁDNÍCH A HLAVNĚ HODNÝCH KAMARÁDŮCH, AŤ UŽ SE TEN JELIMAN KONEČNĚ NAUČÍ K NOZEEEEEE
Tady má dietní suchar, aby mohl jíst a přitom běhat kursing:
a tady něco pro hodné pejsky, dort z malých kočiček. Třínohých:
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
kejtlin
tři. Už je to velkej kluk.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
Děcka, našla sem boží kabelku, můžeme jí dát Maruně k narozkám, až bude mít, co myslíte?
http://www.catgang.cz/shop/detail/2/6744/Taska-Vit amin-Marvin
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Maky a Trix
Tryksovi skřítkovi transvestytovi FŠECKO NEJLEPČÍÍÍÍ! a samý SEKSI FENKÍÍÍ!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
Gerda
normálně, už tu pozici umí jsu nadšen. Už to dělá bez navádění, je úžasnej. stejně si myslím, že předtím jen předstíral, že to nechápe, aby za to káplo víc jídla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:46
- Nahlásit
A já cííí tudlééééé
http://www.catgang.cz/shop/detail/2/6463/Taska-Gol a-Tado-Merit
|