| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:39
- Nahlásit
Gerda
peška prímovního vod Jůlijusa K9, ale je moc tlustej na maření hubu, vůbec nevim, kdy a kde sem ho kupovala, jakoby děsně velkopešek, Mařena ho ani neobejme hubou
za kolik ho prodáš?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Druhy sexu:
Tragický - máš s kým, nemáš s čím.
Komický - máš s čím, nemáš s kým.
Studentský - máš s čím, máš s kým, ale nemáš kde.
Filozofický - máš s čím i s kým i kde, ale na co?
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Alexa
a k čemuže mi bude dobrý kapradí?????? mám jich několik na zahradě, takže bych je vobešla
kapradí musíš utrhnout a doma dobře uložit na místo,které není nápadné - do velké knihy nebo za obraz a necháš ho tam do tam do příštího Sv.Jana.Chrání domov a zajišťuje finance.Zbytek ti dopoví Renča.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:41
- Nahlásit
Neessi
kapradí musíš utrhnout a doma dobře uložit na místo,které není nápadné - do velké knihy nebo za obraz a necháš ho tam do tam do příštího Sv.Jana.Chrání domov a zajišťuje finance.Zbytek ti dopoví Renča.
a trhat o půlnoci?????? tož to pudu. Díky za info
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:42
- Nahlásit
Gerda
Jsem si myslela, že ten tvůj koš bude určo malej. Třá bude Tomášovi.
Pošli i toho peška a napiš kolik za to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:42
- Nahlásit
Alexa
Neessi
a trhat o půlnoci?????? tož to pudu. Díky za info
jdu taky ale musím do lesa, děkuju za info
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
impact
Děcka, mě z té máti jebne. Dneska drama - koupili si počítač a zavedli internet s přítelem.
Když moje máma začala s počem, bylo jí asi 68. Nejdřív se u toho děsně vztekala, protože měla dojem, že se na ní ten krám vytahuje a že je chytřejší než ona...
Chtěla jsem jí učit, ale bo máme v něčem podobný letory, za dvě minuty jsme byly v sobě...
Takže jsem požádala kamaráda kliďase, aby jí naučil základy... Kamarád byl šaramantní, máti roztomilá, a za pár měsíců už dělala projekty v Autocadu...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
Gerdaa když pojedem až na 10 a budeš vstávat v 8.00?
Taknějak. Jako už na tu půl osmou vylezu z pelechu s nějakym rozumnym výrazem, ale dříf trpím jak zvíře a su celé zpruzelé Dřív vstávám jen když musím, což je do práce, na výstavy, závody a tak, ale to jsme odpo hotofsn.
Jako už třá tu půl desátou tam bych dala. Ale nevím jak se ostatním bé chtít šoupat časem. Kdybych jela, tak bych vytáhla známou, co dělala Cidovi au-pair a chodí se s náma venčit, asi by byla Máňovot, esli by nevadila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:46
- Nahlásit
pawLINka
Pošli i toho peška a napiš kolik za to.
sem se ptala první paní...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:47
- Nahlásit
pawLINka
Hej.
Dcera mu (příteli od máti) založila mejl vloni, páč jela na celý léto do řecka či kam. Tož včil se na něj chtěl dostat. Jako vysvětluj po telefonu, kam má napsat jméno a kam heslo. Tragedie. Kor když nevíš přesně to heslo. Jako vony tam ty okýnka nejsou. Na seznamu. Až teda našli, kam to napsat, tak otázka. Má teda jméno svoje (příjmení jméno) a heslo jméno té dcery a nějaký čísla. Takže otázka. A to, až budu chtít napsat mejl tobě, tak tam zadám do hesla tvoje jméno? To jsem málem vyběhla z kůže. A ne a ne to pochopit. Nakonec stejně nedokázali trefit správnou kombinaci. Tak jsem jí řekla, ať si založí novej mejl. Samozřejmě mě přesvědčovala, že to nejde. Že tam nemá ten proklik. To už jsem málem řvala, že to 15 let používám, tak ať mi netvrdí, že to tam není. Našla jsem si to pak v mobilu a metodou pokus/omyl našla správnou kombinaci. Tak jí to volám. Sasrak. Povedlo se. Za chvíli telefon - jak se píše zavináč. Páč už psali mejla. Tak ju naviguju na alt+v a ona na mě, že mají zavináč na tlačítku 2. Tož jsem se stekla a říkám než ti vysvětlím, jak to přepnout na anglickou klábosnici, tak bude úterý. Tak že alt+v. Zavěsila jsem, uklízím a pak SMS a v ní dotaz - jak se píše mezera?
Na to moje nervová soustava prostě nemá.
Ale to je houno. Teď jsem jí volala krz něco jinýho a víš, co mi řekla? Že už jim nejede internet bo tam přítel něco pomačkal. A ať to ráno dojdu spravit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:47
- Nahlásit
Gerda
A je to normoš pešek? Jako něco takového?
http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/pesky/jutove-pesky/pesek-sity-juta-5x25-cm-s-p outkem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:48
- Nahlásit
Neessi
fakt až o půlnoci? kapradí nám roste u plotu, ale až u sousedů, tak doufám, že hnusosousedka nebude vzhůru, páč jinak na mě preventivně zavolá policajty, já na ně venku v klidu počkám a užiju si jak jí naúčtujou zbytečnej výjezd - nebude to poprvé
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:51
- Nahlásit
kejtlin
Aha, tak to je jedno.
Jedem zítra na intercanis, tak si koupím tam.
Jsem s Aaronem začala cvičit trochu a už mi dva staré pešky vykuchal.
impact
Jááá to znáááám. Je to rok, co brácha koupil máti notebook a zřídil doma wifinu. Myslela jsem, že se picnu. Ale po dlouhém úsilí umí máti už i poslat email. A dokonce si onehdá našla i recepty.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:53
- Nahlásit
Jdu nakrmit psy a pořádně se okoupat (někteří ví, proč je to tak nutné ).
Možná ještě přijdu, ale záleží jaké plány na večer bé mít muš.
Třá film jako.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:54
- Nahlásit
Alexa
Filozofický - máš s čím i s kým i kde, ale na co?
to je ten můj
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
LIDICE
vod kolika zejtra ty lidice ty flundričky?! a kde se sejdem a co budéééééééééé
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
děcka,kurva,jak reda zejtra??????????????????????????? f kolik??? at jede aji crysice!!
ympakte to píšeš vo mě a počítači??
jo a děcka f 8 na dvojce vo psech
Dokument National Geographic. Kam až vede šlechtění služebních plemen či domácích miláčků podle vysněných představ jejich majitelů?
Jedná se o moderní výtvor člověka. 400 plemen a další stále přibývají. Toto je příběh o manipulaci, úspěších a někdy i prohrách, které provázely naši snahu o vytvoření dokonalého domácího zvířete. Psi jsou, co se týče velikosti a chování, nejrůznorodějším druhem zvířat na světě. Tvorové jako vystřižení z komiksů, kteří jsou schopni se neobyčejně rychle měnit. Stačí jen několik generací a jsou rychlí, zuřiví a věrní. Stvořeni člověkem, aby mu sloužili. Pes je v tomto směru nejdokonalejším lidským produktem. Jde tedy o výsledek cesty dlouhé 15 000 let, která začala u vlka a skončila u obrovského bojového plemene nebo miniaturních pokojových psíků
|
impact
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
No já su na vývrat ty vado. Musím jí stáhnout nějakej manuál.
(někteří ví, proč je to tak nutné)
Páč si pasována na čestnou roli "vyvážeče žumpy".
Kdyby někdo nevěděl, tak paw vyšlápla hovno. Beztak od Deliny. Ale nešimla si toho. A jak jsme stály a drbaly, tak se tak škrabkala botou na nožičce, až je měla obě dokola obalený hovnem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:58
- Nahlásit
impact
tak se tak škrabkala botou na nožičce, až je měla obě dokola obalený hovnem.
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj to je čuněěěěěěěěě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
ympakte to píšeš vo mě a počítači??
Jako na todle nikdo nemá. Essi budu mrcha, tak nechám máti bloudit v gůglu a bé klit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:59
- Nahlásit
Alexa
Měla ho na pravý botě z venku u paty, tím se poškrabkala na levý holeni a pak si dala ještě nohy křížem, tak si to mázla na pravý zezadu na lejtku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:02
- Nahlásit
impact
Měla ho na pravý botě z venku u paty, tím se poškrabkala na levý holeni a pak si dala ještě nohy křížem, tak si to mázla na pravý zezadu na lejtku
hm..tim asi komysi moc nenadchne
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
impactdavidkova renataAlexa
Ste kreténi a debylové. Fšechny.
A Deliny hovno to nebylo, pač v něm nebyl šrot ani zrní (jako v tom, co udělala na dvorku).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
děcka, byli ste už někdo na foře středoazyjátůch? Vám povim, kam se hrabe naše žumpa na tu jejich ))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
Gerda
dělej naval linka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
davidkova renatahm..tim asi komysi moc nenadchne
Náhodou, já myslím, že todle by dokázal málokdo. Jsem fakt nemohla uvěřit tomu, že jsem byla fakt celá.
No co, tak jsem vzala Cif a umyla jsem si je v umyvadle.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
Gerda
mluví tady semnou nekdooooooooooooo?! Du vás zbít už!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:09
- Nahlásit
Lidi zejtra se jedeme podívat na závody, kde měla startovat naše Bonninka
Kaly vůbec nebudu vobtěžovat, páč vždycky něco vymyslí, když má pěknou poslušnost rozhodne se třikrát upadnout z rukávu než se jí podaří zavřít hubu, když zavře hubu na poprvé a dobře odkouše, tak zas třá mega kaluž vody přes půl placu a čuba se ode mě tím směrem vzdálí přesně 8 kroků, načež při chůzi nás chytrá "rozhodčí" pěkně nechá projít tou louží a uprostřed si vymyslí odložení - což je pochopitelně nesmysl, že jo
Hele v tv jsou argentiny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
Marush
mluví tady semnou nekdooooooooooooo?! Du vás zbít už!!!
hele já se ptala už dvakrát ataky se mnou nikdo nemluví...víš co, nalákáme je zejtra na ty lidice a vůbec tam nepřijedem )))
du na ty psýýý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
davidkova renataat jede aji crysice!!
tak ale na půl desátou tam, nebo na desátou. To už je mě jedno, ale na devátou tam to nedám.
impactpawLINka jj, taky jsem učila mámu počítačovat, dneska už natrhne prdel aj tátoj, kterej na netu leze denně a třá stále nepochopil, jak při přeposílání mailu vyžene ty tuny adres lidí, který ten mail obdrželi v předchozím půl století
A taky zajímavá etapa jak počítač bylo "máma a digitální fotoaparát "
|