| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
Čus, jsem zpátky od dochtorky, chlast mi nezakázala.
Jedu s danajasou za biluší a ympaktem do žumpolendu. Čau
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
si myslím, že předtím jen předstíral, že to nechápe, aby za to káplo víc jídla
je chytrej, bude z něj podnikatel. Pošli ho studovat do prahy, evidentně na to má.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:51
- Nahlásit
Eldoguero
Baysha
v momentě gdy prošel dveřma pidibíbl, přestalo egzistovat krmit čokla čimkoliv jinym než jeho pravidelnym žrádlem. Nedostávala vopravdu vůbec ale lautr nic mimo misku, přestože jsme byli zvyklí dělit se s čoklema o vitamíny - pomeranče, banány, jabka, mrkev, zelí, kedlubna to vše podléhalo pravidelnejm desátkům. S příchodem bíbla sem si odvykla dávat COKOLIV. Protože neni horšího zla než žebravej bígl, kor když cejtí jistou možnost si to tvoje nárokovat. Díky tomu mam zcela nežebravého psa, zato velmi kradoucího - páč co si neukradne, to nemá Bohužel poslední dobou se množící výlety jí už kazej, žebrá už u cizích páč se to vyplácí, a díky trekům už začíná počumávat i po mym - musela jsem uznat že do snídaně-60km-večeře by asi chtělo nějakou vložku, taxem jí na lvech dávala při mejch svačinách sušený maso.... hle a po 5-ti letech stačili dva dny a už mi ten parchant čučí do housky.
Posílam hromadnou gratulaci oboum malopsům, Sofii i Trixloj, mam teda dojem že už se jim přálo.. no nevim to bysem si to musela pamatovat.
Musim jít děvuchy, odjíždím pápálálá směr Louny, od zítřejšího rána do pondělního večera bude tlapkat mezi Lovosicema a Ústim, tak kdybysme se tam někde potkaly..... tak se ke mě nehlaště
Čao!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
pawLINka
se jí prosím zeptej, co mi ráno chtěla, díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:04
- Nahlásit
bonc
řekla bych, že bígl má podobný vztah ke žrádlu jako labrouš, zlatý dogy, ty se kolikrát ofrňujou i nad masíčkem s rýžičkou voňavým tak, že bych si sama dala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:11
- Nahlásit
Maky a Trix
šiš tak panu tryksooj fše nej a hlavně tu čany čupku f sukánce vot bajšy ))
du ven, býkohrys jest rozhárán jaxviňa,beru pastýřskou hůl abysem mohla mlátit mrduchtivý čokle ,čuus
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
Ahoj trixovy vše nejlepčejší na úvod,
su pěkně nasratá šla jsem s Akky do blberta a nechala jsem jí před krámem s košíkem a uvázanou, ani né za deset min vylezu a ona si vesele něco žvýká , tak sem jí seřvala a šla se zeptat do trafiky jestli někdo něco neviděl a samo že neviděl , když sem jí odvazovala tak sem našla i co žrala, bylo to kuře tak doufám že jí bude zle. Ty lidi jsou jak kreténi prostě velkej černej pes s kovovym košíkem a jim je to fuk, já jí prostě naučim žrát lidi ono je to pak přejde
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
nemlať čokle, budou pjekní malí telohryzové :-D
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:22
- Nahlásit
Akky0Aime
zabít kretény hele, mě se kdysi v práci stalo, že jsem šla na recepci nechat podepsat knihu závad, co jsme měli jako hlídači a nechala psa venku uvázanýho - Arga - hustopsa v košíku fakt na krátko, když jsem se vrátila zpátky (za cca 1,5 minutu) stál před ním chlap a snažil se mu nacpat nějakej salám či co, Argo řval jaxviňa na něj, sliny mu lítaly vod huby a myslíš, že si ten degen dal říct? Nedal Dokonce byl uraženej, když jsem na něj pro změnu řvala i já a na závěr ho poslala do prdele
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:24 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Ahoj, co je nového? Je schopný mi to tu stručně někdo říct? Nic nestíhám tudíž ani nedočítám, možná v noci.
Zase letím, ale tohle jsem teď objevila u Áreska na přední noze na kloubu jakoby, nebolí ho to, ale líže to furt, co s tím mám dělat? A kde to vzal???
pak si přečtu dyjagnózu...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:26
- Nahlásit
Maky a Trix
jééé, tak to si budu pamatovat, má stejně narozky jako Sophi, tak to vše neeeeeeeeeeejjjjjjjj a hooooooodně zdravíčka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
Děcka, eště že sem s tou amálou zaběhla k vetoj, má zas tak plnou prdel, že to lítalo na všechny strany, je znečištěnej doktor, podlaha, stůl, pes, dveře od ordinace, vše, prostě vše vše vše, je zas na pokraji zánětu, sem řikala, ať jí hned opravěj, že jí pořád vracim rozbitou, že jí vrátit zase znova rozbitou nemůžu, takže jí tam různě mačkali a ucha kontrolovali, takovej smrad, že sem se tam pozvracela, musela sem si na chvíli vyjít ven, páč to nebylo možný, vytryskly mi slzy, do toho děm dělala ty blicí zvuky, sestra se smála, že už je zvyklá, že jí to neva, doktor se šel mejt a převlíkat, Amála se těšila, že půjdem ven. Holky, to neni možný, že amála vždycky u mě má ten nejhorší zánět zadku!!!!!!!!!!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:37
- Nahlásit
Eldoguero
jako ale mě to fakt nepřijde normální
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:53
- Nahlásit
Gerda
noho kristova chudák zvíře a chudák ty pani, pochopitelně - lity, lity
Akky0Aime
to mě taky ne, už jsem to sem psala, ale kdysi mi chodila jedna gerontka úplně blbá krmit štěňata koblihama, trvalo mi skoro týden než jsem přišla na to proč mají 5. týdenní mimina sračku vždycky dopoledne - pak jsem přišla,prakticky náhodou, že kráva chodí kolem nás ráno v půl osmý do krámu a cestou zpět je vždycky vydatně nakrmí štěňata se z toho vždycky posraly pochopitelně, ale do večera zas byly dobrý
Baba, když jsem na ní vlítla se cítila velmi dotčena a asi na oplátku mi začala krmit ovčáky na zahradě rohlíkama
Mě trvalo celkem dost dlouho než jsem čubu odnaučila sbírat všemožný humusy ze země a tak celkově než jsem u ní udělala odmítačku aspoň za plotem (páč to bylo tak žravý zvíře, že to snad ani nejni možná) a ta blbka mi to během 2 týdnu všechno zku... do dneška jí nemůžu přijít na jméno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
Triksíkovi a Sofince všechno nej a tady máte napůl dort s kočičkama:
Gerda
hele proč tu chudinku furt rozbíjíš a oprav si tabulku DZ a DDZ budou ve stanu
Akky0Aime
njn lidi sou paka a pak když je pes kousne tak se hroooozně divěj
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:00
- Nahlásit
EldogueroAlexa
zabít je idioty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:04
- Nahlásit
Du zas něco dělat ven, zdar
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:06
- Nahlásit
Gerda litylity, Análka zanícená..
Tixoj a Sofií fše nejlepší, jen se děcka moc nezdělejte, ať nelezete po čtyrech
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:07
- Nahlásit
vypínám se
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:23
- Nahlásit
Eldoguero
Alexa
Crysa
Holky chudák Amála, má s těma žlázkama potíže docela často, je mi jí líto, ona to totiž přizná, až když to má fakt blbý a začne děsně smrdět. Nejezdí po zadku, nedá nijak najevo anální dyzgomfort, až když si začne tu prtku olizovat a smrdět, je to prostě v děsnym stavu. A to byli u veta s prtkou před měsícem, fakt asi budou muset chodit každejch 14 dní na kontrolu žláz...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:24
- Nahlásit
Alexa
děkujeme paní, moooooooc
Crysa
děkujeme
en se děcka moc nezdělejte, ať nelezete po čtyrech
paní, vy jste pako, fakt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:24
- Nahlásit
Monty
Jééé Sofinkoj taky FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ, HODNOU A KRÁSNOU SESTRU FEJTICI DO DALŠÍCH LET!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:25
- Nahlásit
GerdaA to byli u veta s prtkou před měsícem, fakt asi budou muset chodit každejch 14 dní na kontrolu žláz...
a to se nedá nějak chirurgicky odoperovat? já teda nevím ani k čemu taká anální žlázka je, krom produkce smradu, aby ostatní psi věděli čí bylo to houno a že prdel je to, kde jsou smradový žlázky..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:45
- Nahlásit
Crysa
ona neni operace žlázek moc velká hitparáda, docela blbě se to hojí, ale to víš, že je to už na pořadu zvažování, ona to má fakt blbý, často bejvá na ATB kůře s výplachem žlázek, kdy se to tak ucpe a zanítí, že už zbejvá jen píštěl a prasknutí dovnitř. Myslim, že o tom bude kámoška s vetem mluvit. Jedeš s námi zítra do lidic?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
Gerda
Jedeš s námi zítra do lidic?
A kdy se tam teda sejdeme?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 14:57
- Nahlásit
Baico
no jestli otvíraj v 9, tak asi co nejdřív, co kdyby tam na to výročí, nebo v období výročí chtěli jet nějaký vejletnícííí? Ať sme pryč, až tam začnou najíždět lidi. Myslela sem, ež se tam sejdem v 9 na nějakym párkingu. Ale vůbec nevim, kde tam je párking....bože! Nemůžem se srazit na nějaký adrese, kterou si zadáme obě do zuzany?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:02
- Nahlásit
Gerda
mocinky děkujeme paní
gdo je Amálka???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:11
- Nahlásit
Monty
gdo je Amálka???
Amálka je náš hlídací kokr, mařeny kamarádka, bejvá u nás na prázdninách, když má panička moc práce nebo tak. Amálka Chrochtálka Smradiprtka ))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:17
- Nahlásit
Gerda Jedeš s námi zítra do lidic?
asi nepojedu, bych tu musela nechat moc zvířátek samotných a to se mě nesce, že asi spíš nakrmím kočeny našich a vemu všechna pséčkovská zviržátka zablbnout do Štětí a odpolko povycházkovat tady kolem, abych půlku psů nepekla v autě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:32
- Nahlásit
Crysa
můžeš vzít Máňu, fenki z tůně, zůstane jen Ferděj, když je chudák blbej ))))))) a eště by se načuchal býkohryza ))
|