| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:34
- Nahlásit
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/nev inne-tryzneni-pejska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 15:48
- Nahlásit
Baysha
nejvííííc nádhernýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý kradu si na fb
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
GerdaMyslela sem, ež se tam sejdem v 9 na nějakym párkingu.
Tak v 9 tady.
http://www.mapy.cz/#q=Lidice&t=o&x=14.201536&y=50. 145411&z=16&d=muni_3704_0_1&umc=9gUR0xY6dw¨=50% C2%B08%2745.359%22N%2C%2014%C2%B012%275.875%22E&u= m
Je to první parkoviště po sjezdu z okruhu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:06
- Nahlásit
Gerda
když se to mačká často tak se to plní víc a víc, jenže zase jin nechat aby tam měla píštěl, jerry na to taky trpěl začala jsem mu dávat kousky kuřecích koster, aby musel víc tlačit, když bude kadit a od té doby dobrý a mačkám to psům tak jednou za půl roku, možná ještě méně
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:25
- Nahlásit
Seznamování plešo a neplešo morčat =o)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:27 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Ahojky všem,dnes musím zase připomenout ,že bude Svatojánská noc a měly byste o půlnoci mazat pro kouzelné kapradí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:31
- Nahlásit
Gerda
AHOJ HELE JÁ DO LIDIC NEPOJEDU
úplně jsem chcípla, je mi tak strašně blbě že asi zhynu---- tak se mnou nepočítejte, a zbytečně na mě nečekejte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
do píči, já zas zejtra do zkurvenýho cukrovaru za pár šupů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:49
- Nahlásit
To je boj.
Su nadřené jak kokot.
Ale žumpí land začíná vypadat k svejtu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:50
- Nahlásit
Neessiahoj pani,pekne vas vitam,dneska mi to o te svatojanske noci mati rikala dvakrat,tak jsem se ji zeptala,jestli mi nechce naky mazani udelat sama!
Montyjeeeee pani montyova prejeme sophince hoooodne moc zdravicka a mocinky hodnou kamaradku,kterou budete mit za chvilinku,jinak co a jak dort???cekam foto!
kejtlina ty furt nenadavej!bud rada,ze mas aspon neco,ja jsem se trdlikovala takhle rok za upa minimum penez a jeste jsem drela.
all
hajanoj je upa v pohode,bez pateho prstu a vubec mu nechybi,ba naopak bych rekla,ze je nakonec rad.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
tak kde mám léčebnej postup na Áreska???
Vejcuc taky nikde, to je společnost...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:11
- Nahlásit
Danajsa v žumpakatru:
Hmyzopes zamilován
Pracovní morálka:
Jsem nějak nestihla zachytit Bilušku, tak aspoň nohy
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:15
- Nahlásit
Neessi
Ahoj paní , myslím, že svatojánská noc byla ze včerejška na dnešek (z 23. na 24. června)...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:16
- Nahlásit
Lidi držte mi palce. Opět jedu ivomecem strejcovi napíchat ovce. Teď jsem mluvila s tetou po telefonu a vypadá to, že jsou už slušně navátý. Snad to přežiju.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:17
- Nahlásit
Fuuuj, už zase chčije doběhla jsem domů, tak akurát, abych nezmokla, teď je venku zase dooozí dopuštění
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
Baico
že jsou už slušně navátý
Ty ofce?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty ofce?
Ne strejda s tetou, který mi mají ty ovce držet. To zase bude, asi mu k těm lékům zúčtuju i svůj rizikový příplatek. A to doufám, že tam nemají ty svoje sexuální přátele. Nerada bych aby se tam po mě sápal nějakej ouchyla jako minule
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
Baico
šmarjá tady už chlastaj i ofce kam ten svjet spjeje
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:45
- Nahlásit
impact
Vole, co to tady dáváš za fotky? Mám tam super pózu - nohy i ruce křížem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:54 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
pawLINka
Pracovní morálka. Stojí, nic nedělaj a poslouchaj Ave Já.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:54
- Nahlásit
Musím vám něco říct, dnes jsem byla po roce a půl v práci, ještě jdu v pondělí a úterý.
Celý den jsem tu nebyla, večer je na dvojce něco o šlechtění psů, víte o tom?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
Máte recht,paní,včera jsem to nějak nestihla,ale na kapradí bude stačit i dnešní noc.
Svatojánská nocZ Wikipedie, otevřené encyklopedie
Skočit na: Navigace, Hledání
Svatojánská noc je noc z 23. na 24. června, která je podle lidové tradice plná kouzel a nadpřirozené magie.
Tradice magické noci sahají daleko do starověku. Je to původně náboženská slavnost spojená s oslavou letního slunovratu, která vychází z keltské nebo keltsko-germánské tradice, kterou přejali i Slované. Křesťanská církev se tyto pohanské slavnosti snažila potlačit: 24. červen proto zasvětila Janu Křtiteli (odtud dnešní pojmenování). Přesto se některé rituály zachovaly až dodnes a staly se součástí lidového folklóru. Svatojánská noc se v angličtině označuje jako Midsummer - začíná jí totiž prázdninová sezóna.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Neessi
Máte recht,paní,včera jsem to nějak nestihla,ale na kapradí bude stačit i dnešní noc.
bezva , včerejší noc jsem taky prošvihla, ale neva, vyvolávání duchů zemřelých a spojování se s tajemnými mocnostmi stejně nepraktikuju . Poklad bude stačit...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:01
- Nahlásit
Neessi
jééééé ahoooj to jsem ráda že tě tu vidím
ale na kapradí bude stačit i dnešní noc.
a k čemuže mi bude dobrý kapradí?????? mám jich několik na zahradě, takže bych je vobešla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
Sofyje má super oslavu, až na otravného basenžiho, asi ho brzo ztraverzujeme. makrel + monty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
Neessi
Ahoooooj Můůůdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, konečněěěěěěěěěěě!!! To je krásné a milé překvapení Amálce se během kouzelné noci zaplnily žlázky až na strašlivou nálož
impact
krásný pracovní fotky z žumpíčkolendu, hmyzopes je větší než nudle? Já myslela, že hmyzopes je miniaturní...
Baico
sraz i čas platěj
Grinová
tak to je škoda pani, budeme tedy velmi komorní, Crysům se taky nějak moc nechce krs Ferděje asi...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:10
- Nahlásit
Gerda
Paní hmyzáčková není úplně miniaturní, je vyšší než nudle. Je ale dokonalá.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:13
- Nahlásit
Neessi
Ahoj pani, ráda tě tu vidím!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:13
- Nahlásit
Ten inzoš nechápu: http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/1479106/ stenatka-stafordsirskeho-bulteriera/
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:16
- Nahlásit
impact
super fotky, tam je to vobrovkýýýý!
|