Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7974 . 7975 . 7976 . 7977 . 7978 . 7979 . 7980 . 7981 . 7982 . 7983 . 7984 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:17
- Nahlásit

GerdaCrysům se taky nějak moc nechce krs Ferděje asi...
psům se chce, bych všechno zrzaté a asik i známou mojí, pečovatelku psí bych vyvenčila,... ale vrchní Cryse se nesce, bo přectava jak vstávám v půl sedmý vo víkendě, abych stihla všechno vopstarat a na osmou vyrážet, bo hodinu mi to k mrtvým dětem tak trvá.. nechápu proč nechcete bejt na desátkou třá na Kokoříně.. to bych spala dlouho, velmi dlouho, dojela jen kousíček..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:18
- Nahlásit

Neessi
ahoj paní, nač je dobrý kapradí?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:19
- Nahlásit

Takovou si jednou pořídím:

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:19
- Nahlásit

vy se s náma nebavíte? makrel + monty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:20
- Nahlásit

jo a jinak se podržte ten kamarád co mi má pomoct do tý nový práce mě pozval na nekamarádskou schůzku, bych nebyla jakože proti, je vysokej, hraje rugby, dobře vypadá, psy má rád, sportuje, má prachy, no uvidíme...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

Crysa
pojééééď vrchní Crysooooooooo, pojéééééééééď, jdi teď spát a pojéééď, umíš si přectavit Marunu, jak má přednášku? Pojééééď, zavři oči a dělej, že borddel nevidíš, pojééééď - bude to hezký, ještě tam nebudou lidi....nebo to kůli tobě šoupnem na desítku, jesi tě to přemluví....

pawLINka
no já se dycky řežu, když vidim její fotky, jako Hmyzopsový, nebo tý vídeja, jak se fakt strašlivě pere s pakoněm, ak ho bije a vraždí ))))

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Monty
Ne, protože beztak chlastáte a já vám závidím.

impact
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Matka není testovaná na L2HGA/HC. Nebo to tam není uvedeno. A taky není napsáno, essi je otec chovný. Spíš si myslím, že není. Protože jeho jméno napsali do inzoše. Optám se u sbt na lidečku.

jbat
Zejtra nafotim víc. Biluška mě furt honila do práce.

Gerda
Tož s Mesršmitem by byla tak na stejno. Ale todle je ta nová fenka z množírny. A postavu má na to, že.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:22
- Nahlásit

Montyja se s tebou bavim a ptam se te furt na ten dort bude foto???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:23
- Nahlásit

impact
Je mi divný, že někdo objezdí s fenkou pár výstav, uchovní ji, a pak ji nakryje neuchovněným psem. To mi hlava prostě nebere.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:24
- Nahlásit

impact
A nebo už ten pes byl po neuchovněných rodičích možná.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:25
- Nahlásit

Monty
ne....))))

pawLINka
jo a máma řikala, že dokonce ví, kde ten košík je, že je v komoře, takže ho za chvíli jde najít, tak uvidíme.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:26
- Nahlásit

pawLINka
Netuším. A maj i CHS. Mohlo to být nechtěný krytí.. Každopádně je to úlet za 11.000.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:26
- Nahlásit

pawLINka
to si piš že chlastáme, po půl hodině jsme otebřely víno, protože Monty měla vývrtku na hovno

nemethova5
dort vyfotím, ještě ho neměli a snad nechcípnou baterky

makrel + monty

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:27
- Nahlásit

Montyoki jsem napnuta jak ksandy pani,jako uz pijete jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:27
- Nahlásit

Monty
no buď ráda, že tě nezvou na výlety kam nejedou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:28
- Nahlásit

Gerda
Jé, to by bylo super. Delina dneska měla ten koš poprvé na sobě a stroupky jí to nestrhlo, tak si myslím, že je fakt ten kožený na to lepší.

impact
No jako mazec, úplně mě ten inzoš zarazil.

Monty
Tak se s váma fakt nebavím. Taky mám chuť a velkou, ale není co ani s kým.

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:28
- Nahlásit

Brý den,takže v kolik zejtra Lidice atd?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:29
- Nahlásit

prosím zejtra někdo natočte mařky přednášku, moc bych ji chtěla vidět a slyšet!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:30
- Nahlásit

pawLINka
taky tomu moc nerozumým, že by nechtěné krytí ovšem ta cena za bezpapíráky ...
Monty
mi se s váma bavíme pani,jen jsme krmily

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:30
- Nahlásit

Alexa
nás klidně zvát můžou, ale my jsme v Orientu, takže nikde nejedem

pawLINka
tak to my máme co a máme i dokonce s kým - samy se sebou a makrelito zítra pracuje

makrel + Monty

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:32
- Nahlásit

Monty
takže nikde nejedem
no a teď si přectaf že bys jela a voni byli doma

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:33
- Nahlásit

Gerdapojééééď vrchní Crysooooooooo, pojéééééééééď, jdi teď spát a pojéééď, umíš si přectavit Marunu, jak má přednášku? Pojééééď, zavři oči a dělej, že borddel nevidíš, pojééééď - bude to hezký, ještě tam nebudou lidi....nebo to kůli tobě šoupnem na desítku, jesi tě to přemluví....

mě vo bordel jde až na posledním místě, ten neřeším, si tu to hovno uprostřed cimry klidně překročím a po uschnutí pod kavalec kopnu.. ale co nepřežiju je vstávání na půl sedmou..to prostě nedááám!!

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:33
- Nahlásit

Děcka, mě z té máti jebne. Dneska drama - koupili si počítač a zavedli internet s přítelem. V životě to neviděli. No to je něco. To je něco na mě, kterou každej považuje za počítačového máka. Jsem odsouzena umřít hrůzou, co z nich ještě vypadne.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:34
- Nahlásit

impact
Jo to byl ten telefón?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:35
- Nahlásit

pawLINka
Tak už ho mám, ale holka, řeknu tě, že Dylyně bude malej. 100%. V pondělí ti ho pošlu, udělej si s nim, co chceš, ale na picbuma ho nenatlačíš. Je tvůj.

A taky sem u té příležitosti našla peška prímovního vod Jůlijusa K9, ale je moc tlustej na maření hubu, vůbec nevim, kdy a kde sem ho kupovala, jakoby děsně velkopešek, Mařena ho ani neobejme hubou )) A taky sem našla plastový košíky a vodítka a nějaký vobojky a svítící vobojek vot taťky Bendy, ten ale Mařka nenosí, páč je v něm jako velká černá světluška a já se jí pak bojim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

pro masaře
je možný aby mi mladá NO -goša po 9ti dnech kmení masem a nedávám ji extra moc, přibrala? je to dobře potřebuje to pomaličku přibírat

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:37
- Nahlásit

Crysa
ale co nepřežiju je vstávání na půl sedmou..to prostě nedááám!!
a když pojedem až na 10 a budeš vstávat v 8.00?

A už vim, proč to v té tašce mám, původně to bylo připraveno pro vzetí do outulku, tož su blbé a nevím nic.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

Gerdapani ja z vas umru!jako velka cerna svetluska,zive jsem si to predstavila!!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

Gerda

jak to bé zejtra...můj přednes už je vypilován

<< 1 ... 7974 . 7975 . 7976 . 7977 . 7978 . 7979 . 7980 . 7981 . 7982 . 7983 . 7984 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání