Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7956 . 7957 . 7958 . 7959 . 7960 . 7961 . 7962 . 7963 . 7964 . 7965 . 7966 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:54
- Nahlásit

jablunka
Jedině grifouna,nebo braboše.
Mohla by to být stará angličanka?

Nebudu tady ten útulek menovat,páč nevím,jestli tu k němu něgdo nemá nějaký vazby a nerada bych se tu zase s někým hádala ,ale citový vydírání a po té nezvedání telefonů,to je k blití.
Nechceš mi to písnout do mejlu gdyž nechceš veřejně? U nás jsem se s tím potkala taky jenom jednou. No a pak u Liškové, ale ta je tak šílená, že se v podstatě nepočítá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:54
- Nahlásit

Marush
akorát by ti tam Vasilisa poscala ňákej památník!

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:56
- Nahlásit

Grin
hele a jaksem psala nabonzovat jí na cizineckou, že to dělá pro prachy???? asi blbost co?? A ještě mě napadlo co dát řeč s tou její kamarádkou? třá bude rozumnější????

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
a jak to dokázala?
Ty jo tak to jsem se neptala, ono to je takový trochu TABU téma tohle všecko, takže nemám moc informací; já jenom vim že říkala že to je všecko zařízený a že Achmed prej tam má nějakýho známýho co mu to jako vyřídil.. a je teda pravda že ona mu to bude muset vyběhat tady, teda jako to ověření,a do tý doby on prej nemůže přiject teda esli to dobře chápu...

Mno ale víceméně tady končej veškerý info který mám, nevim jestli její rodičové vědí víc ale řekla bych že ne protože tají šecko co de, aby jí to někdo náhodou nějak nezatrh a nepřekazil..

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:57
- Nahlásit

Biluška
Mohla by to být stará angličanka?
Hele,víš jak na ně trpím,ale angličanku fakt do smečky nechci a myslím,že víš proč.
Jdu ti to napsat.....akorát nevím na jakej mejl,ale já si nějakej vyberu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:59
- Nahlásit

jablunka
Hele,víš jak na ně trpím,ale angličanku fakt do smečky nechci a myslím,že víš proč.
Chvíli jsem nad ní uvažovala. Pak jsem si představila jak se to rve nejen na frontě Puma-Ora, ale na frontách Puma-Ora-Žlutava a udělalo se mi lehce nevolno

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
klidně pojeďte, aspoň nepůjdou šampusky po Máně, navíc býkohryz docela ovládá povel - di na něj! - takže budou lítat ještě víc, než když mařena zasahuje )))

Marush
do Lidic,prosim vás do Lidic
že jo, viď? Neni to daleko, mohli sme si udělat výlet s poučením, bys nám přednášela, jako to dělá hancaw, dyš vypráví vo indonézii, africe, sulawesi, madagaskáře, a fšech těch místech, kde se vědecky eksponovala. Vona totiž přednáší vo schnilym mase, víš? A s tim, uznej, do evropy nemůže. Taky bych jela Lidice - víme, jesi by nás tam pustili s čoklema?

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:04
- Nahlásit

Marush
seš z Českých Budějovic aspoň? Bo tam by chtěl žít káždý..kromě mě teda
twe, já tam tedy žít nechci a přestěhovala jsem se tam.

davidkova renata
dyš tu padly ty jižní čechy ,což nevim přesně kde je,co se srazit někde u jabloně poblíž?
a gde je jabloň? Ta je něgde na seveui či čo?

davidkova renata
pojede se hromadně na žumpí výlet!! tagže můžeš ject taky ..aji ségra,táta,máma ne ,štěnice taky a tak
do JČ prosím jen ségra, máma a táta

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:04
- Nahlásit

Alexa

No zase aby z toho chudinka pak ještě neměla potíže ona.. a navíc ti mám strach, že pokud ona sama neuvidí že on je hajzl, tak jí nic nezabrání v tom aby se s nim zas dala dokopy..
a ta kámoška, hele to ti je taková kr*** zodpuštěnim, že podle mě ji v tom eště podporuje aby v tom nebyla sama a lidi se jí přestali kvůli tý naivitě smát...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:06
- Nahlásit

Gerda
Do Lidic je to celý dvacetčtyři kiláků . To už abyste vyjeli, páč dvěstědevadesátšestkrát zabloudíte

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsme s čoklema vyřízený, ďáli jsme na procházce rozhovor do NejPes a uplně nás to vyčerpalo
a gdo mluvil nejvíc?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:07
- Nahlásit

Lola1
a gde je jabloň? Ta je něgde na seveui či čo?

Jabloň je v kraji vječného léta,ale jen na krajiíčku.

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:08 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

tak nic

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

Grin
aha já myslela že jí chcete zabránit za každou cenu. Tak to s tím těžko někdo hne. Protože ať jí budete říkat co chcete stejně s ní nehnete. Asi byla chyba, jak psala Adidaska, že jste na ní hned šli se zlou, že se rodiče nechtěli na něho jet podívat seznámit se s rodinou, zůstat u nich pár dní, protože při tom by se lecos dalo odhalit.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

Grin

Počkej třá to maj zařízený nějak pofiderně, že to nakonec fakt nebude platit. Jako když to bylo složitý pro manželova právníka, tak nevěřim že ňákej kámoš ňákýho utřinosa z hotelu by to dokázal domluvit s českou ambasádou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:14
- Nahlásit

Lola1

a gdo mluvil nejvíc?

No já, čoklové jsou děsně nafoukaný celebrity a furt jen no comment

agáta12
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:15 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

GRIN

http://manzelka.bloguje.cz/
http://manzelka.bloguje.cz/838378-pozor-na-manzels tvi-s-cizincem.php
Chodím si číst její blog.
Ne vždy s ní souhlasím, ale je to zajímavá paní, dobře píše.
Je třeba trochu pohledat ty ošklivé příběhy.
Ona měla dost štěstí a taky na něm dost zamakala

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:16
- Nahlásit

Gerda
že jo, viď? Neni to daleko, mohli sme si udělat výlet s poučením, bys nám přednášela, jako to dělá hancaw, dyš vypráví vo indonézii, africe, sulawesi, madagaskáře, a fšech těch místech, kde se vědecky eksponovala. Vona totiž přednáší vo schnilym mase, víš? A s tim, uznej, do evropy nemůže. Taky bych jela Lidice - víme, jesi by nás tam pustili s čoklema?

ješíš to by byl sen....to musímeeeeeeeee,no uplně k památníku asi ne,ale jako na místo tý vesnice kde byla tag jo...já nevim byla jsem tam dávno,ale přednášku bych teda jako udělala to zas jo

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
drž už hubu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:20
- Nahlásit

čus, tak co ten vejlet?, sem jak na trní co duchaplnýho zase vymyslíte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:20
- Nahlásit

Biluška
Do Lidic je to celý dvacetčtyři kiláků . To už abyste vyjeli, páč dvěstědevadesátšestkrát zabloudíte
ani nevíš, jakou máš pravdu....až to neni ani legranda.... ))))

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:22
- Nahlásit

Gerda
ani nevíš, jakou máš pravdu....až to neni ani legranda.... ))))

ne,ne já vim kde to jéééééééééééé!!!!!!!!!Pojeďme!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:23
- Nahlásit

a já jedu do posranýho cukrovaru takže se opět žádného výletu účastnit nemůžu

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:26
- Nahlásit

Marush
no a co kdybychom to teda vymysleli bez žumpic a jenom jim to předložili jako hotovou věc? Voni pak leda můžou souhlasit. Vyjeli bychom ráno, aby mohla aji grinová, koukli bysme se vokolo, ty bys nás vedla s deštníčkem a řikala - prosimvás, výprava z prahy, výprava z prahy, pojďte blíž, ať slyšíte - pani s tim vlčákem ušatym, mohla byste vylézt z té kašny? Pani s tim bílym špinavym psem, kdybyste laskavě nechala ty odpadky v popelnici a slečna v tom červeném přestane kouřit, děkuji....

A co je v okolí? Pak bysme to prošli jakože okolim, je to kousek do Kladna, v Kladně nic neni...ale blízko je okoř, skanzen nějakej, důlní ekspozice nějaká...co? Okoř je dobrej hrat, ne? Maj tam párky, to vim bezpečně....

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:28
- Nahlásit

agáta12

hu to si musim přečíst!!

Alexa
Mno tak mě do ní prakticky jako nic neni, sice říkám švagrová ale je to jen "skorošvagrová" a já jsem jí taky dycky říkala ať si s nim chodí a ať si s nim je, ale ať si ho nebere hned te´d okamžitě ale ať s tim počká... bandůrskou na ni spustili příbuzní, ale tak čék se jim nediví.

zuzanarosakova

Mno možný to je, tak to by stálo za to zjistit, řeknu to její mamce ať se po těch papírech podívá a ať zjistí kdo ji oddává a tak.. apak se poradit s právníkem třeba..

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:29
- Nahlásit

a pozor, kousek je zámek NELAHOZEVES!!!!!! Cííííííí do zámkůůůů NELAHOZEVEEEEEEEEEESSSSSS )

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:31
- Nahlásit

Gerda
A co je v okolí? Pak bysme to prošli jakože okolim, je to kousek do Kladna, v Kladně nic neni...ale blízko je okoř, skanzen nějakej, důlní ekspozice nějaká...co? Okoř je dobrej hrat, ne? Maj tam párky, to vim bezpečně....

v okolí...no okoř,zřícenina,ale jako je to tam hezký proč ne,já bych to vyzjistila jak tam můžem se psama k tomu památníku,vono tam toho moc nebé k vidění,ale já teda budu mít tu přednášku velmi poučnou,ale i velmi poutavou
jdu to vymejšlet a už se těšim....další možné výlety(Terezín,opět mohu provést(ovšem tam psi nesmí, komunistický koncentrák Vojna u Příbrami(opět mohu přispět výkladem,ale uplně do areálu taky nesmí čokli) oni nesmí čokli nikam kde je to jako památník těm obětem,aby tam nesrali...víš co

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:32
- Nahlásit

Gerda
můžete pak vystoupiti na Říp a citovat praotce Čecha.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:33
- Nahlásit

Gerda
NELAHOZEVEEEEEEEEEESSSSSS

NE!To je magický místo,tam se ztratíme...jo je tam říp kousek taky...

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:34
- Nahlásit

jbat
můžete pak vystoupiti na Říp a citovat praotce Čecha.

taky můžu podat vyčerpávající přednášku : Země oplývajícím mlékem a strdím!!!!!!!! Kdo neví co je strdí,tak je hrozně dole právě teď

<< 1 ... 7956 . 7957 . 7958 . 7959 . 7960 . 7961 . 7962 . 7963 . 7964 . 7965 . 7966 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání