| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:35
- Nahlásit
makrel
budiž ti odpuštěno
vůbec nechápu že si na mě chtěla bejt zlá...ty snad nevíš co mi včera doktor zakázal?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:36
- Nahlásit
Marush
se vomluvuju, mám stres a nemám bělobu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:41
- Nahlásit
Marush
co se vlastně děje vo víkendůůůůůůů?!!!! Mám volníčko,chi,chi,chi...kousáníčko bééééééé,kdy a kde?!
Chronycký pyknyk u cesty se tuto sobotu nekoná, ale můžeš přijet v nedělu do Zlofsi. Myslím, že tentokrát tam bude obzvláště veselo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:42
- Nahlásit
makrel
se vomluvuju, mám stres a nemám bělobu
a já nemám ani tu žábu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
makrel
nemám bělobu
chceš donést pudr??? Budu dneska Sophyji pudrovat na zítřek, aby byla čačí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:44
- Nahlásit
MontyMarush
si dělejte prdel ze zoufalce
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:44
- Nahlásit
Baico
Chronycký pyknyk u cesty se tuto sobotu nekoná, ale můžeš přijet v nedělu do Zlofsi. Myslím, že tentokrát tam bude obzvláště veselo
Aha! tag jo,tak já asik dogestim,budu v Horoměřicích..můžu přivést i další čumily
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:45
- Nahlásit
Marush
Já byla v Brně naposled v úterý Pracovně tam jezdím poměrně často a musím říct, že ten z našich regionálních odborů mám nejradši. Jsem ráda, že většinu vinic dělají právě oni
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:47
- Nahlásit
Marush
tag jo,tak já asik dogestim,
Dogesti, ale až tak na jedenáctou, končíme kurz a budeme s předsedou přezkušovat a pak rozdávat vysvědčení a medajle a to trvá trošku dýl, než obvyklá hodina kurzu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus bus bambus vesmírní lidijové
na věrozvjesty nikam nejedu páč už sem gde no přece tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý
jakste tu řešili toho alibabu tak mě napadlo co tu holku nabonzovat na cizineckou policiji, že jako to dělá za prachy (jako tu svatbu), oni jí budou popotahovat a třá jí nikam nepustěj
kytky sušit jedině visící a né na slunku
šelmyjím šecko nej, dary už dostaly tak jim posílám podrbání za ouškem a boskám je na čumáčik
a zbytek sem už zapomněla
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
Baico
Dogesti, ale až tak na jedenáctou, končíme kurz a budeme s předsedou přezkušovat a pak rozdávat vysvědčení a medajle a to trvá trošku dýl, než obvyklá hodina kurzu.
jo,jo...se domluvim ještě s davídkomamkou esli nebé chtít vzít!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:50
- Nahlásit
Alexa
páč už sem gde no přece tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý
pěkná fotka, zláště ty tenisky se tam v\jímají. jsi hodná, že je bereš na dovolenou k moři a děláš jim fotky na památku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:51
- Nahlásit
nechcete někdo otrimovat Sophyji za mě???? Není moc zarostlá jen trošičku, mě se už dneska nic nechce a to mě toho tolik čeká, vyvenčit blázna Akimka, vybělit a otrimovat Sophyji, uvařit pro naše a pro PZ oběd na zítra, uklidit celý byt (díky bohu za garsonku) - zítra nám příjdou tři návštěvy a budeme mít celý den Akimečka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:52
- Nahlásit
Monty
kvůli mě uklízet nemusíš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:54
- Nahlásit
makrel
kvůli mě uklízet nemusíš
já vím, že ty žiješ v bordelu i Monika, ale naši by to asi nezkousli a já vlastně taky ne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
čuste,jedu venčit toho akresivního maločokla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:58
- Nahlásit
Děcka, co teda děláme v sobotu? Jáááá cíííí někam jítiiii ))))) Vítány jsou spíš fenkííí, dyš býkohrys hárá. Mohli bysme jít nějakou stesku naučnou nebo něco, ne? Jako třá výlet s poučením....do jáchymova bysme mohli....nebo děcka, nepojedem, dyš je to výročí, do Lidic? Nebo co jet třá do koněpruskejch jeskyň?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
Gerda
Jako třá výlet s poučením....do jáchymova bysme mohli....nebo děcka, nepojedem, dyš je to výročí, do Lidic? Nebo co jet třá do koněpruskejch jeskyň?
No já mám v sobotu volné jen dopoledne skrz tu oslavu máminých narozenin, na který nebudu moct mluvit
Ale v nedělu doražte do klíďo do Zlofsi.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
Gerda
no můžete přijet do jílu, ale nevim essi bééé fík, konečně bych uďála ty škvarkový placky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
Hele Pražáci, případně poblížpržští. Nechcete jít dneska večer do dívadla na ten Soukromý skandál? Kolegyně, co měla jít s námi nejde, neb jím včera prásknul blesk do baráku a vítr jim trošku pšramotil střechu,tak řeší jiný věci. Je to dneska od sedmi na Václaváku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:16
- Nahlásit
Ahoj dezoláti,
su nasrané, na to srdcovyšetření si mám ZAVOLAT příští měsíc a pak se teprve objednat.
Jak se máte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:17
- Nahlásit
jbat
proč až příští měsíc? proč se nemůžeš objednat dřív?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:32
- Nahlásit
Monty
proč až příští měsíc? proč se nemůžeš objednat dřív?
Páč tam je jen jeden kardiolog a má dost plno. Snad je teda aspoň dobrej... ale to asik jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:36
- Nahlásit
jbat
A kdybys šla mezitim k jinýmu a po objednání k tomuhle? Ale to je vlastně zase maakr cena, viď? Na dvě porovnávací vyšetření to nebude....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:36
- Nahlásit
jbat
n, ale pořád nechápu, proč by jsi tam nemohla zavolat hned a objednat se
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:49
- Nahlásit
ČUS ŽUMPICE
sem velmi zklamanééé bo není sobotní dopopiknik a bránění!!!
a táži se jakto??
A pokud se dopoledne bude cosi podnikat, chci jít taky, bude-li to v Praze!!
Zloves zas nic, zas makám
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:54
- Nahlásit
Gerda
Mohli bysme jít nějakou stesku naučnou nebo něco, ne? Jako třá výlet s poučením....do jáchymova bysme mohli.
hele, práglisti, pojeďte na toho husa a cyryla a metůda na ňákej rozumnej vejletek vod vás směr západ... ať to zase nemam milijon kilometrůch, třá do toho jáchymova nebo do pilsnu nebo někam úplně jinam, do chomutova do zoloparku kam můžou čokle nebo na SOS do maryjánek nebo nebo nebo... si něco vymyslete. A gdybyste chtěli turistickej vejlet...... vám tááákovej naplánuju...! třá u Rabštejna se chodí úplně nádherně... nápadůch spousty!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 14:56
- Nahlásit
Uš su tu, Korzo mě nesežralo . Naopak, je velmi milý,přátelský a mazlící. Pravda, trošku velké a celkem chápu, že lidi nadávají gdyž se na ně řítí neovladatelných devadesát kilo živé váhy s hlavou jako kýbl a chce se s nima mazlit
davidkova renata
ježiš hlavně se neposer! mě by to tak nevytočilo páč si uvědomuju jaký mrdky si kolikrát osvojej psy a co s nima pak provedou.. taky bych byla paranoidní vůči cizím co neznám
Máš to stejný jako gdyž Sali řekla cosi o tvojí sladké Nuný a ty jsi stříkala jak švestkový knedlík ačkolif já sem nechápala proč. Prostě každej máme to svoje na co se nám nesmí šahat a co tě nasere i když ostatní tvrdí, že o nic nejde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:02
- Nahlásit
Šmarjá děcka, teď sem se koukala na trajleříí a ukázcíí z rekvijému za sen, to je vám monstrózní echtfilm, až je čéku mdlo. Stejnak se na něj zas kouknu, už to vidim, a pak si to budu vyčítat.
bonc
Na ty Metudy musíme někam jet 100%, jenže je debilní, že býkohrys bdue mít krycí dny, což jí je celkem jedno, ale čoklové-čoklové aby z toho neměli nějaký dizgomforty...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:03
- Nahlásit
Biluška
konečně sem se prohrabala žumpou natolik vzad (hledajíc nějakou mesidž od Loly) že už vim i to že šelmyje slavěj - tagže že jim přeju spoustu voptymysmu, energie a seběvedomí na každej den v roce, ať je s nima taky sranda
|