Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:34
- Nahlásit

bonc
obdivuju, že jste si osvojili takovýhle dítě! Já bych si nevzala ani "normální", natož s poruchou, musí to bejt strašnej zápřah!

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:35
- Nahlásit

kejtlin
todle je ale síla. Nikdy nepochopim ty matky co to dopustěj. Chlapy jsou kryplové od podstaty, nemaj mateřskej cit a takový ty blbostě vokolo, ale matku která nechrání svý dítě odsuzuju na plný čáře. NIKDO by mi nesměl šahat na psa!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:37
- Nahlásit

bonc
bysem ho radši moc nedráždila

já ho právě dráždim dost! Jsem si řekla, že když na něj platila drsná matka (děsně jí zbožňuje a je z ní upa vyklepanej), bude na něj platit i drsná manželka

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
ono to tak nějak vyplynulo samo, je to mojí sestřenice syn... sebrali jí ho už ve 3 měsících, chodili jsme ho ňuňat do kojeňáku, chtěli si ho vzít hned, ale soud jim ho vrátil a až po megaprůseru jsme ho v jeho 4 letech dostali... ten rok v kojeňáku a ty další 3 "doma" mu rozhodně nepřidaly, ve třech letech kdy k nám začal občas jezdit neuměl vůbec mluvit, jenom vydával zvuky. To ho tam prostě nenecháš.
Taky furt řikam že nejsme normální, že nesbíráme jenom opuštěný psy.....

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
když na něj platila drsná matka
to ještě neměl ten černej pásek....

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:43
- Nahlásit

Baysha
děkuju, ale moc si v tom nepočtu už jsme to řešili, psala mi tu k tomu něco leyenda, ale ono aby to mělo skutečnej význam tak se to musí dodržovat naprosto super přesně - maj na to ve francii nějak program kde ty děti jsou a živej se pod odbornym dohledem atak, dělat to u nás laicky kdy obědvá ve školní jídelně, svačí v družině a podobě to nemá význam.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:43
- Nahlásit

bonc
to ještě neměl ten černej pásek....

tak jasný, ale já si fandim. jsem psycholog amatér, tu ADHD jsem mu odhalila já až pak mu to psychiatr potvrdil. Takže nějak intuitivně myslim vim jak na něj ....aspoň doufám

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
Takže nějak intuitivně myslim vim jak na něj ....aspoň doufám
moc pokusů asi nemáš, buď to trefíš....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsem psycholog amatér
taxe vodgesti do maríny a dej si na vrata kasičku vole.-)))))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:51
- Nahlásit

davidkova renata

ale já sem lickej psycholooog amatér, né psí

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:51 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
jenže co s tim vodpadem pak? ten se blbě udává. Zkaženýho alibabu už si nigdo neveme. leda by se nakouslo případné utracení....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale já sem lickej psycholooog amatér, né psí
prosim tě to je fuk, tenjehožménoatakdál dělá taky do všeho))))))))
bonc
jenže co s tim vodpadem pak
dyš se kácí les,lítaj třísky no

bonc
Člen
- Nahlásit

a vůbec díftky, začíná mi zase migréna, du dom to nějak přežít.
čus bus

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
ůj manžel je taky agresivní
má černej pásek v tekewondu

já taky mám to stejně,černý pásek mám na 2 danu a nikdo z mých známých mě opravdu nedráždí....

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:55 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Zdáárte byli sme v lázenském městě Luhačovice sem moooooooc nasraná páč tam vůbec nikde nesmíte se psem max někde po hranici města a eště asik za hluboké tmy tak sem nikde nešla(po léčivých pramenech)páč přece nenáchám pakoně pařit v autě.Ale dovezli sme teda pytel echtgoldgranulí za nemalý peníz jediné co mě děsí,že calibry měl800na den a tady píšou pes45kg-410 na den to je půlka co měl no nevím teda chudák dnes jak sem zbírala maliny tak je žral velmi nadšeně.Jinak hmyzopsovi se splnil nejvěčí sen od dob tejrání páč měla horu jídla kopec jídla velehoru jídla-prostě skočila nepozorována do toho pytle odmítla se zastavit(snad nevybuchne kráva malá) Jo a eště mě nasralo,že sem koupila3kostíky jogurt s magnetkama a mám3hnusný chobotničky a já chtěla delfínka

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:56
- Nahlásit

Gratukuju k BB ščeněti, je hezké. Dík za držení palců, další objednávám na příští pondělí, ale průběžně můžete vlastně držet furt kvůli práci

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:58
- Nahlásit

danajasa
to ses měla zeptat. kámoška tam byla předloni na dovolený se psem byla fakt nadšená, ale pak snad jenom chlastali v kempu, tak to nějak zvládli

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:10
- Nahlásit

Maky a Trix
Jako kalamita nechápu co by tam ten pes jako moh způsobit na těch lesních cestách mezi pařezama(třá na kolonádu bych sním nešla páč je vysypaná těma hnusnýma ostrýma šutrama)pakůn by jim ty smrduté vody stejně nepil.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:16
- Nahlásit

makrel
tak co? jak to dopadlo???

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:18
- Nahlásit

Taky gratuluju k BB štěněti

davidkova renata
bonc
jenže co s tim vodpadem pak
dyš se kácí les,lítaj třísky no

Tak by se ten odpad mohl odvážet na Slovensko výměnou za ty jejich štěňata z útulků či co sem chtěj ty záchranářky vozit.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:18
- Nahlásit

Monty
jo dobrý, za B, akorát teď nějak nemůžu najít to z čeho se mám učit na příští týden, ty papíry

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

Gerda
Aji to byl nějakej výzkum, že nejkvalitnější geny rodičůch se pojej v děfče. A ten zbytek sou chlapci, no. Takže něco jako výběr z hroznů a krabicovej konkistador.
Tak to je super srovnání Dohledávám tu fotku BB-PZ a narazim na takovou výbornou hlášku

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:25
- Nahlásit

makrel
ten velkotisk??? tak ještě pohledej a když tak ti to vytisknu znova

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:30
- Nahlásit

Monty
nee, to předtím jedno, ale někde to být musí, jsem se z toho učila na test a pak to někam založila

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:35
- Nahlásit

makrel
když tak pošli sovu, my dneska byli s Akimkem, bylo super

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

Monty
no musím to někde vyhrabat. jestli zítra přijdu brzo, tak bychom šli taky, jinak ve středu

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

Taxem vás povenčeňově dočetla a napadla mě úpa jako úžasná vjec. Když má pan Adidasák černý proužek a Kejtlyn má černý proužek, tak uspořádáme jako zápasy, třá charitativní, natáhnem v Mlíkoších gumicuky mezi topoly, jako že ring a taťka Magyjon by to třá mohl vodmoderovat

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:40
- Nahlásit

makrel
ok, snad nebude pršet, ve středu stříhám psa, tak musíme být na sedmou ale doma

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:40
- Nahlásit

Monty
jakého?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

Crysa
Když má pan Adidasák černý proužek a Kejtlyn má černý proužek, tak uspořádáme jako zápasy, třá charitativní, natáhnem v Mlíkoších gumicuky mezi topoly, jako že ring a taťka Magyjon by to třá mohl vodmoderovat

ty si strašnej debil mám chleba v not´asu

<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání