| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:16
- Nahlásit
BrendaBenji
Pani, veeelikaaaa gratulace, to je hodna holcicka, ze vas netrapila nejakym prenasenim . A je hezoucka, rozhodne teda v Koline daleko nejkrasnejsi, tak at vam roste ve zdravi do krasy a chytrosti a pracovitosti a dela vam jen radost
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:19
- Nahlásit
Gerda
čí vší narosky se slaví v mlíkoších?
Já myslím, že kohokolif, kdo je slaví jako anglická královna, tedy, má je jindy a čeká na lepčí počasí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:28
- Nahlásit
bonc
velmi povedené ADHD
to je jako hyperaktivita? Mozková dysfunkce? Jak to můžete zvládat proboha?? známí maj hyperaktivního chlapce (já teda trvám na tom, že je akorát smrad rozmazlenej) a jednou u nás byli a chtěla jsem to dítě zabít! nikam na návštěvu už s nim nesměj, všichni ho nenáviděj a teď byl manžel na svatbě známejch a tehle chlapec tam byl s rodičema taky a byl tak nesnesitelnej, že ho ženich zmlátil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:31
- Nahlásit
bonc
co je nejasnýho na tom, že je Ondřena kluk?
no jo...co je na tom vlastně nejasnýho....nic samozřejmě, ale jestli je nesnesitelnej, tak ho rači nech na hudebnim táboře.
zuzanarosakova
čoveče stejnak ti mám pocit, že rozcapenost se stala tak běžnou, že už je pro ní i vlastní diagnostická kolonka- hyperaktivita. A místo facek přijdou utlumováky, nebo terapie.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:36
- Nahlásit
Gerda
hele můj manžel má tuhle dysfunkci taky, až v dospělosti na to zpětně přišli. Strašně prej zlobil a máma ho dycky děsně zmlátila a pak už byl hodnej, prostě žádný sraní s nim.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:39
- Nahlásit
bonc
zamořenej byt je zamořenej byt, to se nedá svítit
já svýho čokla taky sabyju, aš budu mít jednou potomstvo, tchýňa by to nepřežila. Už vloni se mně ptala: "a co jako budeš dělat se psem, až budete mít děti?" no přece ho nebudeš mít doma?
BrendaBenji
Jsem asi nezotpovědn
velice pani, jako matka ste jiš sklamala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
máma ho dycky děsně zmlátila a pak už byl hodnej, prostě žádný sraní s nim.
no jasně, stromek se má ohejbat, dokud je mladej, aspoń si na něm nevyrvala všechny nervy, jako mamky, co maj pocit, že rozcapenost budou léčit s doktorem pomocí terapie....pak je na ně děcko ještě víc hustý, dovoluje si děsně moc, všechny to stojí děsný nervy a utrpení a nakonec mu rozbije hubu někdo cizej, kdo na to tu trpělivost nemá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:47
- Nahlásit
jo žumpo, včera měla Tessulka 13 tý narozeniny
hadovi a pakoni přeju vše nej a hodně zdraví a zakousaných fíků a tak.....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
Gerda
taky se hlásím ke lvům, a Bůšek je začátkem července
BrendaBenji
taktéž gratuluji ke BBščeněti
A všem psům i fence k narozeninám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:00
- Nahlásit
Gerda
nakonec mu rozbije hubu někdo cizej, kdo na to tu trpělivost nemá.
přesně! fuj, uplně jsem se nasrala, jen jsem si na toho malýho hajzla vzpomněla!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:05 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
zuzanarosakova
o je jako hyperaktivita?
nejen, je to jeden z příznaků
Gerda
čoveče stejnak ti mám pocit, že rozcapenost se stala tak běžnou, že už je pro ní i vlastní diagnostická kolonka- hyperaktivita. A místo facek přijdou utlumováky, nebo terapie.
no a největší prdel je, že hyp. jako samotná neexistuje. Je to jeden z průvodních jevů ADHD, tj. lehký mozkový disfunkce, se kterou se pojí gde co dalšího - impulsivita, neschopnost se soustředit, špatný vnímání, šílený emoce ode zdi ke zdi, celková labilita, špatný vnímání reality (lhaní, podvádění) atd atd. Hyp. sama jako taková je blbost, vždycky jde ruku v ruce s timhle postižením, jak u lidí, tak zvířat. Ale je teď strašně moderní své nevychované rozcapené dítě omlouvat tim že je hyperaktivní. Až na to, že s nim nikdy k žádnýmu psychologovi nešli, aby jim řek že je to dítě úplně normální, jenom nevychovaný - maj na to spoustu různejch testů. Naše robě je sledovaný od malička kvůli podezření na syndrom FAS (chlast v těhotenství), ten se naštěstí nepotvrdil, místo toho máme tudle libůstku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:06
- Nahlásit
kejtlin
šmarjá takže dnešní dárky patřej i Tessulce, krásné narozeniny Tess! Ať tu s námi jsi ještě hodně moc dlouho v plné kráse a kondici!
Atusch
no samozřejmě, ještě Bůchovic budou slavit, takže to dostane Bůšek jednoho bělouše k narozkám, a ty novýho pejska ))))
zuzanarosakova
nevzpomínat, být ráda, že už je to pryč ))) Třá se to dědí a budete mít taky hyperaktivní alibabata....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:08
- Nahlásit
bonc
místo toho máme tudle libůstku
ty vado, hodně trpělivosti a klidu a lásky vám přeji, ať přežijete všichni v nějakém důstojném duševním rozpoložení.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:08
- Nahlásit
Gerda
Třá se to dědí a budete mít taky hyperaktivní alibabata....
neděs jí víc než je nutný, nedědí. Ale špatná životospráva v těhotenství, blbej porod, poporodní žloutenka... a můžeš mít zaděláno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:09
- Nahlásit
mě tak bolej pazoury sem totálně seřezala gošu. už popátý roztahala popelnici
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:12
- Nahlásit
Gerda
ať přežijete všichni
musim přiznat že todle je to jediný podstatný...
když si uvědomíš že tomu dítěti NELZE zabránit v tom aby si nevzalo sirky a neškrtlo... aby se z toho okna nevyklonilo za kámošem... aby se před silnicí rozhlídlo... a milion dalších aby. Vysvětlíš mu to, 100x vysvětlíš, pak zakážeš, 1000x zakážeš, ale v momentě kdy on zahlídne na druhý straně ulice kámoše, tak vyrazí. Prostě mozek mu to zavelí, a v tu chvíli neexistuje na světě nic jinýho. Takovýto vyhodnocení, který člověk vědomě/nevědomě dělá před každym úkonem, jako jestli jo nebo ne, prostě neproběhne. A nejhorší je, že to sám nemůže ovlivnit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:13
- Nahlásit
bonc
Gerda
Třá se to dědí a budete mít taky hyperaktivní alibabata....
neděs jí víc než je nutný, nedědí. Ale špatná životospráva v těhotenství, blbej porod, poporodní žloutenka... a můžeš mít zaděláno.
tak to přesně má manžel, tu dysfunkci, všechno na něj sedí krom toho podvádění, místo toho má chorobný uklízení a určo je t ze špatný životosprávy, byli hrozně chudý, bydleli 5 lidí v jedný místnosti a eště v Tunisu, takže lékařská péče dost nic moc a nikdo tam žádnou dysfunkci neznal a neřešil, matka ho prostě řezala jak žito...no a kam až to dotahl? Aha?! takže děti se musej co nejvíc řezat, aby něčeho v životě dosáhli!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
Aha?! takže děti se musej co nejvíc řezat, aby něčeho v životě dosáhli!
já to dotáhla do posranýho cukrovaru s podlomeným zdravím
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:17
- Nahlásit
kejtlin
já to dotáhla do posranýho cukrovaru s podlomeným zdravím
ale ty nemáš dyzfunkci mozkovou lechkou, to platí hlavně pro ty dysfunkční pézata
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:17
- Nahlásit
jako chápete to? já bejvalýmu nadávám do trdů, kriplů. čuráků a všeho co mě napadne natrvdo, za to jak se ke mě choval, kdykoli se mi ozve a to hovado imbecilní mi píše jak se mám, jak se mu stýská a posílá pusu na dobrou noc sem myslela že ty sms nepatří mě, že se splet a ty woe nesplet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
kejtlin
já bejvalýmu nadávám do trdů, kriplů. čuráků
asi to má rád
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
kejtlin
sem myslela že ty sms nepatří mě, že se splet a ty woe nesplet
asi tě milujeeeeeeeeeeee furt..co jinýho?!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale ty nemáš dyzfunkci mozkovou lechkou, to platí hlavně pro ty dysfunkční pézata
to nemám, ale jsem zcela dezorientovaná tak to by mohlo aspoň trochu nahradit LMZ,tu má brácha je hyperaktivní, třeba to někam dotáhne
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
takže děti se musej co nejvíc řezat, aby něčeho v životě dosáhli!
jo, taky jsem byla velkym zastáncem tohodle, a u normálních dětí rozhodně jsem i dál, ale u těch nemocnejch to bohužel tak úplně neplatí. Kamarádky brácha, kterej je věrnou předlohou Ondřeny, dneska sedí v krimu. Kámoška vysokoškolačka, oba stejný podmínky, stejný rodiče, on nezvládl ani účňák - díky přístupu zlobíš seš parchant co se nigdy nic nenaučí. Je to hodně i o intelektu, chytrý dítě má samozřejmě mnohem větší šanci i při blbym přístupu, ale taky to neni samospásný. No a ten náš jouda to vychytal s plnou parádou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
asi to má rád
nemá, se mě včera ptal, že fakt nechápe proč a za co se k němu tak moc ošklivě chovám, sem v tu chvíli vzteky neviděla a kdybych nebyla v hokně tak ho jedu chytit za držku
Marush
asi tě milujeeeeeeeeeeee furt..co jinýho?!
ale tak blbej nemůže bejt snad nikdo ne? já bych opravdu nemilovala člověka kterej mi nadává
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
bonc
no jako představa je to děsná, pro vás to znamená děsnej strach až do konce života, protože přesně jak řikáš - on sám to neovlivní, stát se může cokoli...jako tohle mě dost děsí, jak spoustu věcí vůbec nemůžeš ovlivnit a jen můžeš doufat...
zuzanarosakova
takže děti se musej co nejvíc řezat, aby něčeho v životě dosáhli!
ty vado, takže mě málo bili, musim mamku poprosit, jesi by to nezkusila napravit. Už sem jí děsně vynadala krs barbínu, kterou sem nikdy neměla a trpim tim celej život a vůbec už mi nepomůže k lepčímu pocitu, abych jí teď dostala, bo už mě neba, ale ta křivda děcká tam nevysvětlitelně furt zůstává. Teď to bude křivda další krs málo bití.
kejtlin
hele a nedělá si z tebe srandu? Nebo je disfunkční a jen mu prostě nereaguj. Nemáš zapotřebí používat takový slova.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
bonc
prej je i nějaká dyjeta na ADHD, ale to máte určitě nastudovaný všecko...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:25
- Nahlásit
Gerda
hele a nedělá si z tebe srandu? Nebo je disfunkční a jen mu prostě nereaguj. Nemáš zapotřebí používat takový slova.
že by si srandu dělal měsíc? mě to ale baví mu nadávat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
to platí hlavně pro ty dysfunkční pézata
hele ale voni někdy fakt neví, za co je řežeš. Prostě v ten moment měli zatmíno a nemůžou si pomoct. A třá ta jejich strašná aktvita, tělo neustále v pohybu, kdy čék má dojem že se prostě potřebujou vyšťavit, tak to je zoufalá únava, kdy to tělo zahršený impulzama (vnímaj i to že letí okolo moucha, zároveň jede auto, pták ječí atd atd) se tim brání tomu vyčerpání a nutí je ject furt dál a dál.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:27
- Nahlásit
bonc
no manžel byl právě chytrej a ve škole se nudil, že mu to šlo rychle. Strašně se pral a byl hrozně agresivní. Pak ho dali na takewondo a zlepšilo se to trochu. Matka ho ale otevřeně nenáviděla, taky mu furt řikala, že nic nedokáže a pozor! nikdy, slovy NIKDY neslavila jeho narozeniny. A dal to, dnes je z něj relativně normální, úspěšnej člově. Je to na něm vidět jen chvílema, třá když je ve stresu, nedokáže vyslovit některý slova a tak..
|