Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:57
- Nahlásit

Crysa
Jo byćh zapomněla, že mám vrátit pozdrav od Kamily a Ohniváčka.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:58
- Nahlásit

Crysa
Děkujem

Jojo už jí to v břiše nebavilo, měla se narodit až 26.6.

Ještě v sobotu jsem byla na cvičáku a z pondělí na úterý v noci jsme jeli

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:00
- Nahlásit

BaicoJo byćh zapomněla, že mám vrátit pozdrav od Kamily a Ohniváčka.

děkuji moc dlouho tápala v paměti?

BrendaBenjiJojo už jí to v břiše nebavilo, měla se narodit až 26.6.
škovyvoči, tak to to vzala hákem, tak to chtěla stihnout před tou stávkou, aby pak třá neměla spoždění kdyby už pak nic nejelo a stáfkovalo se dál

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:02
- Nahlásit

pawLINka
Krásná, jak se jmenuje?
Bíbíščeně přece

BrendaBenji
Tak gratuluju paní. Včil se můžete přidat do skupiny nás, matek co si zoufale přejí aby se u nás zavedlo internátní vzdělávání jako mají v engliji

bonc
Zubatý žáby si nemohla vidět, páč sou jenom tam gde se těží bahno. A vy ste šli přes močály gde už těžba skončila . Příští rok teda nějaký zakomponuju do trasy, abyste je viděli

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:02
- Nahlásit

Jo a kdyby jste chtěli hlasovat o nejkrásnější miminko (pocopitelně Páťa) tak tu
URL

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:04
- Nahlásit

Oni jsou na tom FB úplně na hlavu. Normálně tam ta dotyčná tvrdí, že štěně nemusí být očkováno a čipováno v případě přesunu do zahraničí, pokud nemá ještě na očkování a čipování věk. No to mě poser kurva taky.

http://www.facebook.com/event.php?eid=122809414471 395

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:05
- Nahlásit

Crysa
škovyvoči, tak to to vzala hákem, tak to chtěla stihnout před tou stávkou, aby pak třá neměla spoždění kdyby už pak nic nejelo a stáfkovalo se dál

Biluška
Dík

Určitě se časem přidám))

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:06
- Nahlásit

BrendaBenji

je tam Páťa jediná Páťa? )) , aby všichni nehlasovali pro jiný mimi

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:08
- Nahlásit

odhlasováno. Dle počtu hlasů soudím, že se zapojili i kolemjdoucí

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:08
- Nahlásit

Biluška
sou jenom tam gde se těží bahno. A vy ste šli přes močály gde už těžba skončila
to je na mě moc jemný rozlišování močálů
Příští rok teda nějaký zakomponuju do trasy, abyste je viděli
mě by úplně stačila jedna vodchycená v malý klícce s pevnejma mřížema, v takový tý s tim očkem nahoře aby si jí mohla s sebou nosit místo kabelky a kývat s ní sem tam

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:14
- Nahlásit

BrendaBenji
Velkogratulace k BB štěněti a samože už jsem ti tu fotku odklikla.

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:16
- Nahlásit

TAGŽE
1) dovolená: Už jsem nebyla asi 4 roky, ale letos prostě pojedu!!! Bo si na to dlouho šetřím!!!

2)Žumpatábor super; myslíte, že můžu vzít i nasranýho minipsa, nezakousne mi ho tam někdo, když si o to bude koledovat??

3)k děcku gratuluji

4) určitě jsem na něco zapomněla ale kašlu na to! Vy jste popsaly za tu dobu kdy jsem šla venčit a jela do práce asi 1000 stran!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:20
- Nahlásit

odkliknuto, doufam že to správný štěně páč fotky se mi neukazujou (teda ne že bych podle nich rozlišila jedno mládě od druhýho, ale třá by u toho správnýho byl vidět v pozadí pés)

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:21
- Nahlásit

bonc

ale třá by u toho správnýho byl vidět v pozadí pés)

neblbni, ešče by se nakazilo ňákou strašnou zlou psí chorobou

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:27
- Nahlásit

Pumpa
ešče by se nakazilo ňákou strašnou zlou psí chorobou
ježiš, no to je fakt, tak to už jsou určitě všichni čokle "pryč". Kolegyně známá dávala "pryč" křečka, hned jak otěhotněla.... páč zamořenej byt je zamořenej byt, to se nedá svítit

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:37
- Nahlásit

BrendaBenji
jééé gratulace, ale má teda na tý fotce cos dávala sem dost zoufalej výraz, jinak je samože krásná, odhlasováno, a koukla jsem i na ostatní fotky a nezaujatě musím říct že je fakt nejhezčí 2 jsou teda dost hrozný, rači nebudu jmenovat, co když je to někdo z kolemjdoucíc

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:40 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

já vim že to není jako každý den bílý a ježatý, ale je to dojemný

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:44
- Nahlásit

BrendaBenji

gratulace k nejhežčejšímu miminku ve střední Evropě! a ať je zdravá a řádně zlobí

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:48
- Nahlásit

Jéééééé BB ščeně už je tu mezi námi! Ty vado, a takovej vlasovec! Je boží, první žumpí děcko je Mauglí, druhý je DDZ a Pátina je třetí, jako princezna Maruška, takže bude nejchytřejšííííííííííííí a bude mít nejlepčího princéééééé!

BrenděBenjimu moc gratuluju, hodně štěstí a zdraví, ať mrňafka dobře roste, těšíme se na ní v srpnu na táboře, bude focení miminek v pekáčku a troubě, s pejskama a na pejskách a v pejskách a mezi větvičkama a taaak.

Boncovna přestane pindat a vezme Ondřenu na tábor, DDZ jí trošku otrká, myslim, že Ondřena nedá nás, my jí/ho dáme úpa v klidu. Když tam bude i Aleksandry Balunka....může tam bejt i Ondřena. Já sem super teta, mě se děti dost bojej, trošku pláčou někdy, ale všechny od mě uměj fakáčka už na půl roce, prdel řikaj jako jedno z prvních slov a tak.

Crysa
hustě dojemný, to jako jo, mám husinu a jedu si emoce.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:50
- Nahlásit

Gerda
mám husinu a jedu si emoce.

seš vůl

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:53
- Nahlásit

Jo a BB ščeněti sem klikla, je zcela objektivně nejhezčí, i když uznávám, že to první děcko, malá Moulisová, je mnohem drajvovější, neboť jelo z porodnice přímo do Ovčár. Takže tady má BrendaBenji ještě trošku rezervu, musí děcko tužit.

zuzanarosakova
jak jako? ))) Ti to nepříde děsně dojemný, jak se vypouštěj do volný přírody?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
Ti to nepříde děsně dojemný, jak se vypouštěj do volný přírody

jo přijde, ale ftipný bylo, jaks napsala "jedu si emoce"

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
šak jasné, to sou dozvučené emoce z brendyjový, páč co si budem vykládat, kdo je geneticky v pořádku, má holku, že jo? Aji to byl nějakej výzkum, že nejkvalitnější geny rodičůch se pojej v děfče. A ten zbytek sou chlapci, no. Takže něco jako výběr z hroznů a krabicovej konkistador.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:01
- Nahlásit

PS: mamka promine, u ní se to nepočítá, ta má chlapce, přestože se spojilo to nejlepší, co v ní bylo. A je z toho pěkná neonka...sakra..tady něco hapruje....mamko????

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:05
- Nahlásit

Pumpa
Jediná je tam, Patricie Štěpařová

Biluška
Dík. Hlasuje celá naše vesnice, ono se dá kliknout každou hodinu
Ale zviditelňuje se už od malička

jablunka
Děkujem

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:06
- Nahlásit

bonc
Dík. No oni to fotí v porodnici a tam mi psa nedovolili))))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:09
- Nahlásit

Pumpa
bonc
No zklamu vás, mám stále všechny tři a dokonce jí i očuchávali)))) Jsem asi nezotpovědná, že))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

Gerda
jí/ho
co je nejasnýho na tom, že je Ondřena kluk? Bejt to holka, tak je to pískačka, pohoda džes. Ale když skloubíš dyjagnozu chlap, velmi povedené ADHD a těžce podprůměrný intelekt (slova psykolóžky), tak je to docela masakr. A hlavně už nejni žádné malé bejby, v osmi už začíná bejt problém mu dát na prdel tak aby ho to fakt bolelo
Žumpa zůstane ušetřena, v době mlíkošů bude robě na táboře a bude tyranizovat jiné.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:16
- Nahlásit

Baysha
Gerda
Děkujem.

Gerda
Tábor teda asi fakt nedám)) Ale podívat se na vás možná přijedu

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 16:16
- Nahlásit

boncv době mlíkošů bude robě na táboře a bude tyranizovat jiné.
na hudebním táboře?

<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání