Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:28
- Nahlásit

kejtlin
ale tak blbej nemůže bejt snad nikdo ne? já bych opravdu nemilovala člověka kterej mi nadává

proč?Naopak...jak si na něj zlá,tak seš zajímavá a chce tě opět získat

bonc
Člen
- Nahlásit

Baysha
prej je i nějaká dyjeta na ADHD, ale to máte určitě nastudovaný všecko...

no v podstatě je lepší zdravej životní styl než nezdravej, ale asi tak jako u všeho

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
ale dětská křivda je hodně zlá věc, bophužel vím o čem mluvím a skrz to se s matkou ani otčímem nestýkám. teda matku vidím tak 2 krát do roka, když třeba přijede za dědou

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:29
- Nahlásit

Gerda
Rychle koupit barbínu a barbínou Gerdu řezat a řezat dokud nebude ředitelem Sazky nebo ČEZu nebo zeměkoule !!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:30
- Nahlásit

bonc
Ne, nešlo jenom o "zdravou stravu", ale konkrétně nějakou dietu s vyloučením určitých potravin, prej to někomu pomohlo hodně (a někomu vůbec, jak to tak bejvá). Zkusím pohledat...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:31
- Nahlásit

bonc
hele ale voni někdy fakt neví, za co je řežeš.

tak asi hodně záleží na tý inteligenci taky, to asi asi velkej rozdíl, když má někdo k tomu retardaci eště, ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:33
- Nahlásit

kejtlin
ale dětská křivda je hodně zlá věc, bophužel vím o čem mluvím a skrz to se s matkou ani otčímem nestýkám

a co ti udělali? Jestli teda se můžu zeptat....

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:34
- Nahlásit

Gerda
takže to dostane Bůšek jednoho bělouše k narozkám, a ty novýho pejska ))))
a ty od nás dostaneš Atíka, protože s dalším pejskem bych překročila náš stopstav psů Jako bonus přidáme uřvanou Sirku nebo hluchou Betynku A to se vyplatí..

Jinak ten salsa dip co jsi zavřela, že ho nemůžeš sníst celý jsem prosím normálně od včera sežrala a sama, což je dost děsný takže za to samosebou můžeš ty

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:39
- Nahlásit

agáta12
vy ste strašnej blázen pani ) chtěla bych bejt milenka ředitele čezu. Musel by mi furt dávat peníze a dárky a dům a auto a vozit mě inkognito, aby nikdo nevěděl. Pak by mě opustil, že mu jako žena dala nůž na krk a stala bych se milenkou ředitele obrodivší se Sazky. A taky - peníze, domkiiii, dárky, inkognito, kopačky, a prd, další ředitel. Pak už bych měla dost všeho a odstěhovala bych se jako bohatý soused k lejendičce do provánc. Tam bych si počkala na breda nebo někoho jiného. To už je celkem fuk.

Děcka, jedu pro Marjánu, pudem klikat, včera ve zlovsi se naučila během pár minut aportovat činku, přestože jí odmítala vzít do huby a vůbec ji nechtěla držet. Aportovala 650gramovou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:39 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Marush
a co ti udělali? Jestli teda se můžu zeptat....

můžeš, to není tajemství, táta mi umřel, když jsem bala malá, matka si našla otčíma, v době kdy si ho našla neměl přátele, nikdo se s ním nebavil ani b práci, no mě by to třeba zarazilo-v té době ne, to jsem byla malá, jen mi bylo divný že k nám už nechodili ani "tety " kamarádky matky, toho debila nikdo nemohl vystát totiž tu což její věc, pak se jim narodil brácha a od té doby otčím třeba koupil 2 čokolády ale obě pro něj, mě bylo 10 let v tý době to byla trága, já se skvěle učila, ale pro mě měl jen nadávky a rány a matka se mě nikdy nezastala, já musela makat na statku, ve 12ti letech jsem měla na starosti krmení 20ti býků a 5ti prasnic a brácha měl za úkol třeba umýt umyvadlo-jo byl malej chápu, ale řekl, že to dělat nebude tak to nedělal a já to musela dělat za něj, o vánoce jsem s nima nesměla sedět u stolu, vždycky jsem dostala jen oblečení a nikdy třeba hračky, brácha jen samý hračky apod...
edit: jinak samozřejmě neustále opakoval jak jsem hnusná a blbá že ničeho nikdy nedosáhnu a tak a dodnes si myslím, že jeem ošklivá a nechytrá

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:42
- Nahlásit

kejtlin
o vánoce jsem s nima nesměla sedět u stolu, vždycky jsem dostala jen oblečení a nikdy třeba hračky, brácha jen samý hračky apod...

to je hnus se ti nedivim,když se tě máma nezastala...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:43
- Nahlásit

kejtlin
vánoce jsem s nima nesměla sedět u stolu,

si děláš prdel?! to je jak ten muj muž s těma narozeninama :blicismajlik:

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:44
- Nahlásit

Atusch
Atíka beru, a to raději s Betkou než se Sirkou, ten by dlouho nepřežil )))) Minimálně jeho hlasivky ne, šly by do kybliku )))
Jooo a ten dip je děsně dobrej a sem ráda, že je někdo tak obežranej jako já a je schopen ho sládovat na posezení. Můžeš za to ty, že si ho koupila )))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
Marush
si děláš prdel?!
ne oni seděli u stolu a já třeba na gauči, stromek jsem zdobit nesměla taky tedy mimojiný.
takže tak já když čtu že někdo zabil někoho z příbuzenstva nebo rodiče, tak nikdy neodsuzuju, protože z vlastní zkušenosti vím, že je klidně možný, že si to dotyční zasloužili, je blbý že to tak napíšu, ale prostě to tak cítím

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:47
- Nahlásit

Gerda
jojo to je lepčí. Hele a mohla bys nás tam zvát na tábory . Vypravila bys pro nás vlak , spací a žrací a jeden vagon by mohl být na agility, jeden na poslušnost a kontroláky by se dělaly přes všechny vagony a taky nějakej vagón na stopy . Už to vidím tu krásu.
Pani rychle sbalte toho ředitele to je jedno jakýho .
Du balit a valim na nádraží . V kolik to jede ????

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:50
- Nahlásit

kejtlin
ne oni seděli u stolu a já třeba na gauči

jako a proč proboha? jak to zdůvodnili jako? To teda je hrozný hlavně stran tý mámy, jako eště bych pochopila toho otčíma - zmrd - chlap - cizí dítě, ale máma??? to je teda psycho, se nedivim, že se s nima nebavíš!

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:54
- Nahlásit

bonc
nějaký rozumný materiály jsem našla jenom v angličtině http://www.adhdchildparenting.com/food-and-adhd.ph p

kejtlin
to je normálně týrání, psychickej teror

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:58
- Nahlásit

bonc

ADHD (Attention deficit/hyperactivity disorder) je označení pro skupinu geneticky přenášených neurobiologických dysfunkcí, které u postižené osoby snižují schopnost zaměřit a udržet pozornost, přizpůsobovat aktivitu a ovládat impulzy

tak je to dědičný!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:00
- Nahlásit

Baysha
to je normálně týrání, psychickej teror

to zcela určitě bylo, taky to ve mě zanechalo následky
zuzanarosakova
nol matka mlčela ale ten zmrd to odůvodnil tak, že RODINA má být pospolu a já nejsem z jeho rodiny, matce nedokážu odpustit, že neřekla nic, zmrda nekomentuju tomu klidně do očí řeknu at´neleze za vrata na cizí pozemek, že mám opstrý psy a ti takový zasraný zmrdy koušou a nedovolí si sem jít, je fakt že psi ho nenávidí i malý, kteří snesou kohokoliv, asi to na ně přenáším, minule tu byli já byla se psama v lese a voděl mě jak jdeme přes part ten za ty vrata vyjela takovou rychlostí až jsem zírala

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:01
- Nahlásit

kejtlin
Je v háji, že když je člověk malej, tak netuší, že s životem dá něco dělat jinšího, než tohle všechno snášet.
Na druhou stranu klobouk dolů před všema co to přežili a hlavně si uvědomujou, že tohle dál nikdy předávat nechtěj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:11
- Nahlásit

agáta12
že tohle dál nikdy předávat nechtěj.
třeba proto nemám děti, podvědomně je nechci

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:15
- Nahlásit

Fuj, vy máte ošklivý téma.

Taky mám muše z parádního prostředí a následky to na něm zanechalo. Pro změnu alkoholický otec, který všechny věci rozprodal, co nerozprodal, to rozmlátil. Mlátil všechny včetně jeho matky. Nakonec ho musel Lukáš s bráchama vždycky zmlátit a svázat aby dal pokoj. Ani přivolaná policie nikdy nic nezmohla. Pak se pokusil matku zabít (čekal na ni před prací s kanystrem benzinu) a jak měl jít před soud, tak se radši oběsil. Našli ho po několika týdnech v cizím sklepě.

Lukáš nesnáší alkohol, což je super. Dokonce asi 4 roky úplně abstinoval, teď začal pít víno (max po 2 dcl). Jenže když vyteče, tak je agresivní. Mi nikdy nic neudělal a jsem si jistá, že ani neudělá. Nebije se ani nikde v hospodě nebo tak. Ale ta agrese tam prostě je a občas se projeví. Nejhorší je asi to, že on si to pak uvědomí a děsně si to vyčítá.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:20
- Nahlásit

Již několik desetiletí probíhající genetické studie potvrzují, že ADHD je v rodinách přenášeno. Informace o vysoké heritabilitě ADHD byly získány z rodinných, dvojčecích, adopčních a molekulárně-genetických studií.(13) Heritabilita ADHD se v různých studiích pohybuje kolem 75 % a toto číslo je více méně ustáleno již několik desítek let, s určitými oscilacemi danými posunem v chápání konceptu a modifikací diagnostických kritérií.(2) Molekulárněgenetické studie odkrývají složitost genetického přenosu ADHD.

takže jsem v řiti, budem mít adhd pézeta

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:21
- Nahlásit

hele děcka, nechcete se přestěhovat na roskvětlou louku a krmit malý bílý králíčky pampeliškama a povídat si o menstrulaci? já vím, že to je téma o kterým se musí mluvit, ale uš je toho dost ne

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak asi hodně záleží na tý inteligenci taky, to asi asi velkej rozdíl, když má někdo k tomu retardaci eště, ne?
to určitě, ona je taky možnost že z toho v pubertě vyrostou, je tam šance 50 na 50 že při těch hormonálních změnách se tam něco prostě změní.. nerozumim tomu ale vim že ta možnost tam je. Ondřena je naštěstí jenom normálně blbej, prostě hloupej, ono když neni po kom brát... ale vyrovnat se s tim je nakonec asi ještě těžší než s tim že je nějakym způsobem "jinej", prostě to že nějak inteligentní rodiče maj úměrně inteligentní dítě má prostě něco do sebe. Ale chytrý děti maj šanci se s tim poprat mnohem líp, prostě to dokážou ve vyšim věku ovládnout protože se o to moc snažej, protože jim to samotnejm mozek dá...
no vidíš, to jsem ani nevěděla s tou dědičností, je pravda že v tomhle smyslu jsme se o tom u psych. nebavili, spíš o tom co to může způsobit. Ale oba jeho rodiče jsou v tomhle směru "normální", jestli vůbec lze použít tohle slovo v jedný větě s nima. A žádný z jejich dalších (asi osmi?) dětí to nemá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:23
- Nahlásit

twe tak já si vockočim do háku a tady se zatim narodí maloděcko???
brendabendžíííí
velkogratulace k maloděcku,pani ,uš mu kupte nějkjakýho malýho pejska at kinoloží)))))))))))

dyš jedete ty emoce tadyk,tak tumáte..
http://www.novinky.cz/koktejl/236753-s-muzem-na-sm rtelne-posteli-se-rozloucil-jen-jeho-pes.html

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:24
- Nahlásit

bonc

a pani vy ste ňáká chytrá, ste zase spala s rádijem....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:25
- Nahlásit

pawLINka
Ale ta agrese tam prostě je a občas se projeví

můj manžel je taky agresivní, má to určitě z tý ADHD. Jako ne na mě, ale sám řiká, že se hrozně bojí, aby se nedostal někde do ohrožení, protože ví, že se pak nedokáže kontrolovat a mohl by někoho zabít. má černej pásek v tekewondu

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:29
- Nahlásit

Pumpa
a pani vy ste ňáká chytrá, ste zase spala s rádijem....
tak mi řekni, kde jinde můžu použít tydle tuny informací který už 4 roky nasáváme horem dolem. Nikde. Můžu je třá přednáše pézetku místo pohádky na spaní, ale asi mě s tim pošle do prdele. Tak to musim vopčas někomu sdělit, jen tak, ať ho to zajímá nebo ne A co ty víš, kolik kolemjdoucích se v tom konečně našlo?

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 18:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
můj manžel je taky agresivní
má černej pásek v tekewondu
tywe to nejni dobrá kombinace.. bysem ho radši moc nedráždila

protože ví, že se pak nedokáže kontrolovat a
hele ale von má bohužel pravdu, oni je ty emoce dokážou totálně kočírovat. Ondřena naštěstí tu agresi v sobě moc nemá, to spíš čistej vztek se kterym si neumí poradit - hlášky jako nenávidim všechny a jdu se zabít má v záchvatech vzteku už asi od 5-ti let.

<< 1 ... 7911 . 7912 . 7913 . 7914 . 7915 . 7916 . 7917 . 7918 . 7919 . 7920 . 7921 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání