| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
Baico
Takže Zelenina po včerejšku vypdá jako auto nejen z venku, ale i v interiéru
moje auto vypadá v interiéru opět velice blbě...je tam spousta prázdnejch petek a psích slin a chlupůch a hadrůch a fšeho...a zvenku z jedný stany mám šrám jak mě perfektně navigoval divnobratr a z druhý strany mi to někdo schválně nebo omylem něčim vojel...moje auto by na výstavě získalo jasný NCHD....na chatu dobrý
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
Gerda
VŮBEC!!!
neeeeeeeeeee,to už neplatí,tohle dělení už vůbec neplatíííííííí,get use to it Gerdoslavo!!! Je to změněnýýýýýýýýýýý,dělí se to podle předka ne dle znakůůůůůůů!!! Takže mařka je psotvorná šelma..naštěstí,ale mohla bejt klidně kopytník...vyhlo se jí to vo malinkatej kousínek DNA
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Marush
moje auto vypadá v interiéru opět velice blbě...je tam spousta prázdnejch petek a psích slin a chlupůch a hadrůch
No takhle vypadala včera taky. Tak jsem to všechno vyházela a decentně odchlupila, vrátila dekl na kufr a sundala psí síť. Takže na první pohled vypadá jako zcela normální vůz, mimo těch nálepek s běloušema.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
Biluška
Si vem králici dopoledne a odpo přijeď na džusijádu.
dopoledne mi je nikdo nedá. Leda bych dala všechno prodejný a v případě, že je neprodám (což ale neni zas tak pravděpodobný), si je můžu sama koupit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
Je to změněnýýýýýýýýýýý,dělí se to podle předka ne dle znakůůůůůůů!!!
no podle předka sou to ty medvědi, jak sou taky ploutvonošci, ale vejš, takže sou taky psotvorní...ne? My neřikej, notabene sou to všichni Placentálové, což teda ty seš s Nyxátorem Malonohou určitě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Gerda
Placentálové
za prvý nevim co to je a za druhý mě to uráží!!!!!!!!!
Ale schválně až dorazí moje sestra našprtaná,všechno ti to potvrdí...savci/šelmy/prostvorný/tuleň a hotovo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:18
- Nahlásit
Marush
Placentálové
za prvý nevim co to je a za druhý mě to uráží!!!!!!!!!
To máš blbý, protože ty jsi taky placnetál Placenta je zjednodušeně řečeno vak, v kterém roste plod v děloze Kdyby jsi nebyla placentál, tak jsi vačnatec
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:22
- Nahlásit
Marush
Baico
Kdyby jsi nebyla placentál, tak jsi vačnatec
anebo ptakořitná... no nic, uš du
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:22
- Nahlásit
Baico
To máš blbý, protože ty jsi taky placnetál Placenta je zjednodušeně řečeno vak, v kterém roste plod v děloze Kdyby jsi nebyla placentál, tak jsi vačnatec
jak si můžeš bejt tak jistá že nejsem vačnatec?!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:24
- Nahlásit
Baysha
anebo ptakořitná
nevim proč,ale tadle možnost se mi líbí ještě vo něco míň než vačnatec
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
asi se tu v práci udusím v tý prosklený kukani to je pocuc v tomhle počasí vám řeknu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
Marush
jak si můžeš bejt tak jistá že nejsem vačnatec?!
Protže tvoj maminka ani tatínek nevypadají jako klokan, vačice, či ježura australská
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
Baico
Protže tvoj maminka ani tatínek nevypadají jako klokan, vačice, či ježura australská
te´d přemejšlim vo těch ptakořitnících..totiž jako ptakopysk mi příde že docela i vypadám možná...třá po ránu i vo dost hůř:
vlastně dycky vo dost hůř....takže ptakořitní nebudu taky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
Marush
anebo ptakořitná
nevim proč,ale tadle možnost se mi líbí ještě vo něco míň než vačnatec
ty seš totiž hlavořitná.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:31
- Nahlásit
du pryč vy vačnatci,ptakořitníci,placeálové placentální
Večer nakouknu eště... čis
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:32
- Nahlásit
Marush
třá po ránu i vo dost hůř:
To neposoudím, protože tě po ránu neznám.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:34
- Nahlásit
školila jsem call centrum a teď si čtu zpětný vazby v el. vyhodnocení a pěkně si zvedám egýýýčko!!!! jsem velkoškolitel.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:36
- Nahlásit
jbat
ty seš totiž hlavořitná
já jsem hlavonožec možná...te´d jsem to zjistila!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:37
- Nahlásit
jbat
jsem velkoškolitel
seš velkohovno akorát.... du
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:38
- Nahlásit
Marush
seš velkohovno akorát
nene, jsem velkoškolitel a velkopředstírač inteligence (ač jsem funkčně negramotná či co... ).
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:54
- Nahlásit
Monty
ty provokatére jeden, kdy jsi byla na dovolené a to jako ještě nejdeš do práce??? se někdo má
Na dofče jsem byla v Bibione, do práce už nejdu nikdy, protože mám 3 dětičky a jsem uš v důchodu. Ale jsem už zase stará baba, do práce bych někdy radši šla - tedy jen občas. Aspoň pro vejplatu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
Lola1
Na dofče jsem byla v Bibione, do práce už nejdu nikdy, protože mám 3 dětičky a jsem uš v důchodu.
tak to se máš podruhé já se důchodu asi ani nedožiju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:59
- Nahlásit
Monty
já se důchodu asi ani nedožiju
No tak to já taky ne, vzhledem k tomu, že 3 z mých 4 prarodičů se nedožili ani šedesátky, tak je velmi provděpodobné, že ani já se šedesáti nedožiju, natož 65
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:59
- Nahlásit
Monty
já se důchodu asi ani nedožiju
dožiješ, neboj, ale budeš ta stará baba.
jo a na plovárně bylo krásně, voda teplá, tobogán jsem nejela, ale jinak jsem absolvovala fšechno.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:01
- Nahlásit
Lola1
ale budeš ta stará baba.
tak jestli dožiju, tak to budu HODNĚ STARÁ BÁBA
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:05
- Nahlásit
Marush no konečně fotka spící Nyxy
Jste tu všichni ptakohlavýnačeleřitný hovada než čék vyřídí spoustu pracovních i nepracovních věcí, tak tu je plno novejch stránek, na kterejch byla zcela evydentně pokořena Dárvínova tejóryje
Tak už jsem od bóžího rána vyjela dvakrát z domu vyřizovat a ještě ani jednou nestihla zaplatit inkaso, takže budu muset ještě jednou :-/
Ale při druhý cestě jsme se stihly ještě s Ascou zastavit zacanisterapeutit u mámy v práci, má tam paní po mrtvičce (jednu z mnoha), paní nemůže mít u sebe Filípka, tak měla na chvíli aspoň Asíčku. Takže Asíčka je vydrbkána do bezvědomí a paní chudák dojetím vybulela celej balíček kapesníkůch ale prej příště bude zas líp chodit slíbila, že budem mazlit už nahoře venku na lavičkách v parčíku, že tam už prý příště dojde.
Konec hlášení.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
ukradeno z FB:
..v posledních průzkumech zjistili, že naprostá většina dívek by si vybrala chlapce, co je galantní, slušný, hezký, milý, vhodně oblékaný a nemluví sprostě. Problém je v tom, že takový chlapec již většinou chlapce má
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Crysa
ale prej příště bude zas líp chodit slíbila, že budem mazlit už nahoře venku na lavičkách v parčíku, že tam už prý příště dojde.
Tož to je madam Asíčková dobrej motivační prvek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:39
- Nahlásit
BaicoTož to je madam Asíčková dobrej motivační prvek
tak ona hlavně chce domů za Filípkem, tak maká a Asca jí jen zas o fous nakopla aby babča makala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:56
- Nahlásit
čus ptakořitní vačnatci,f čem jedete???
Crysa
paní chudák dojetím vybulela celej balíček kapesníkůch ale prej příště bude zas líp chodit slíbila, že budem mazlit už nahoře venku na lavičkách v parčíku, že tam už prý příště dojde
tak ale todle je hezký pani ,to by mě taky uspokojovalo,až příde promynentní spratek rosáků,určo se jí to taky bé líbit,máme stejnou úchylku
|