| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
teď čtu znova ty prováděcí slinty k veteránšampijonovi, už jsem to dala všecko do vobálky a dneska Asce pošlu, ale koukám na Junioršampiona a nevidím tam vůůůbec nic z toho, jak jste se bavily v Kunraticích, že jako něco a něco do 18 měsíců?? pže tadyk píškou na čmku.cz jen o nějaký hranici 24 měsíců, nezměnili něco?
Přiznání titulu Český junior šampion
Zašlete nebo osobně doneste:
- originál PP nebo jeho kopii a originál výstavní přílohy
- originál kartiček dokladujících získání čekatelství
- od dvou rozhodčích
- 3x CAJC nebo 2x CAJC a 1x CAC (získaný do věku 24 měsíců)
- použitý CAC nemůže již být podkladem pro získání titulu Český šampion
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:44
- Nahlásit
Crysa
3x CAJC nebo 2x CAJC a 1x CAC (získaný do věku 24 měsíců)
No CAJce můžeš získat max ve věku 18 měsíců, což je hnanic věku třídy mladých, víš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:46
- Nahlásit
BaicoNo CAJce můžeš získat max ve věku 18 měsíců,
jo tydlevidle byly do 18 měsíců už jsem debýýl fakt vymaštěnej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
Marush
Já nemám sovu, opakuji, nemám sovu....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
Marush
buď v klidu, mně pes fčera seřval vietnamce, ale zle, dostal vylágoš, dneska to zkusil zase, dostal zase vylágoš... ale teď jsem vietnamce na prochajdě potkala zase a vietnamec nás obcházel veeelkym obloukem... Jo a fčera na cvičáku se cvičitelce úplně dral do ruky pro žrádlo, po tom co jsem jí řekla : Já nevim jestli si to vezme, on zase tak lidem nevěří!!!
Jo, kdyby se tak vychovávali sami, nebo kdyby k nim dávali aspoň pytel na hlavu, to aby čék chodil kanálama...
Baico
Eh uh něco takovýho jsem čekala tak až se uvidíme tak ti to připomenu, to mně zajímá velmi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:50
- Nahlásit
Crysa
Baico
šmarjá to je výstavní peklo, vůbec bych nevěděla, co mám s výstavnim psem dělat, nikdy v životě bychom nemohli mít titul, bo tomu krajně nechápu!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
Crysa
už jsem debýýl fakt vymaštěnej
To ne. Spíš máš už holky v jiné věkové kategorii
Grin
Eh uh něco takovýho jsem čekala
No je to celkem hnus. A já jsme jim taky poměrně trnem v oku, neb na mě nemůžou, protože nedržím hubu a oni na mě nemají paku, vzhledem k tomu, že mám nechovného psa.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Grin
mně pes fčera seřval vietnamce, ale zle, dostal vylágoš, dneska to zkusil zase, dostal zase vylágoš... ale teď jsem vietnamce na prochajdě potkala zase a vietnamec nás obcházel veeelkym obloukem...
budeš dobrá na zásahy v Sapě, minimálně ho tam vem na procházku A co si z toho špatná, no tak tě obchází, no, kdyby tě chtěl napadnout, bude už teď vědět, že máš psa, co mu to asi bude komplikovat. Nesmíš se ze všeho podělat, ať má ten pes za sebou stabilního člověka, páč trochu nejistej je, ale otrkáš si ho, chyť si Bajkofku, ať tě běloušíma povahama provede a řekne ti, jak s Fanynou dělá sama.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Já nemám sovu, opakuji, nemám sovu....
já jo vole,na stromě ,a dělá celou noc PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP tagže jí snad ani nechtěj!
chceš ten kolagen taky dyš si tu?
http://www.tonejlepsipropsy.cz/doplnky-vyzivy/179- kloubni-vyziva-hydrolyzovany-kolagen-250-g.html
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Crysa
Prosím Tě, nevíš kdo dělá maliňáky v nouzi? nějaký kontakt pleas.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Gerda
šmarjá to je výstavní peklo
Není to tak složitý, jak se na první pohled zdá. Dostala by jsi se do toho, to se nebojím. Počkej, jak budeš jezdit s Libunou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:57
- Nahlásit
CigiProsím Tě, nevíš kdo dělá maliňáky v nouzi? nějaký kontakt pleas.
to vůůbec netuším, ale pokud je v útulku nějaký zvíře s PP, tak to klidně vylepěj na stránky klubu a navíc je na klubu i kniha odchovů za jednotlivý roky vč. tetovacích čísel.
www.kchbo.com
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
dělá celou noc PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP
no tak to sou ty sovičky, co sme je tu měli děsně dlouho, asi se odstěhovali k vám, sem docela ráda, bo ten zvuk je nesmírně protivnej ))
Kolagen asi nechci, Mařena nemá s nohama problémy žádný...nevim, jestli to do ní hustit...nechám si poradit, pohybovej aparát má ok....ale jestli ase to má dávat preventívně gerontoj....
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
co máte s tím PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:00
- Nahlásit
Gerda
davídkova renata
jj to jsou malý sovičky a ty malý děvky jsou u nás naproti v parku a v noci přelétávají na ořech co mám cca 3 metry od okna ložnice, jsou jich několik hnízd a svolávají se
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Grin
chyť si Bajkofku, ať tě běloušíma povahama provede a řekne ti, jak s Fanynou dělá sama.
No tak Faruna na lidi neřve, teda pokud nehlídají s Baicem za vraty. Ale postupovala bych tak, že bych na něj neječela a netresala. Ale naprosto v klidu, bych ho odchytila, pokud už není na vodítku a v klidu bych mu řekla, ať se kouká uklidnit, že se nic neděje. Podle mě je Grinová nervózní z toho, že něco přijde a Grin reaguje na ní.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
co máte s tím PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP????
šiš dočítej laskavje (((
uš tejden mi pod smrkem pod voknem dřepí nějakej zasranej pták,jakmile se setmí až do kurvopění dělá f 5 fteřinovejch intervalech PÝÝÝÝÝÝÝP coš mi de dost na nerf
Gerda
no tak to sou ty sovičky, co sme je tu měli děsně dlouho, asi se odstěhovali k vám
no to ti děkuju za info
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:01
- Nahlásit
Baico
Počkej, jak budeš jezdit s Libunou
furt eště nevim, jestli má bejt Libuna střední, nebo velkej...nevim, jak by vypadal střeďák v kontíku, asi by to nebyla taková pěst na oko...vlastně nevim ani, jak je střeďák velkej, ale řekla bych, že asi jako Maryje. A to je už moc příjemná velikost. A taky je možný, že než bude Libuna pudl, uchovní se Crysatka a budou myšky....tak to bych zvažovala tu nejmenčí, byla by Libuna stopař/zabiják. A jelikož Maruna chce taky dělat stopy/nebo se jí pozdávaj jako slušná záležitost, dělala by Libuna s Nyxátorem devastátorem protidrogový náčuchy, pak bysme si všechyn nalezený drogy nechaly a měli super víkend.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:02
- Nahlásit
Baico
na mě nemají paku, vzhledem k tomu, že mám nechovného psa.
No jo ale co když se ti zadaří uchovnit Fanouše - to půjde přes to Slovensko???
Gerda
Nesmíš se ze všeho podělat
a tak jako já jsem z toho nějak špatná nebyla, jenom zase ta vostuda
trochu nejistej je
jo jo ale myslim si že to asi mám na svědomí já, že za to ani tak nemůže. On spíš jako pak má tendence tu nejistotu zhoršit do naprostý paniky, když už jako jo je situace (například na přestupní stanici v metru) - a tam já ho neuklidnim ani kdybych se posr - na to zatím nemá kapacitu. Takže tam je základ ho do tý paniky vůbec neuvrhnout a na to je fakt jedinej recept - nespěchat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
Baico
Musíš ho vidět v Prokopce, on si tak trošku štěkne, na nás teda ne, to se k nám hnal hned.
davidkova renata
no to ti děkuju za info
hlavně je neposílej zpět, pošli je Kejtlin, má děsně velkej vořech, tam se vejde ještě moooc hnízdek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:05
- Nahlásit
Grin
jenom zase ta vostuda
proč ostuda? neblázni ty blázne starý.
na to je fakt jedinej recept - nespěchat.
a bejt v klidu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:06
- Nahlásit
Baico
bych na něj neječela a netresala.
Ježyyyš to neeeee to nedělám, ten "vylágoš" co jsem psala, tak to bylo velmi ošklivě pronesené "NESsssssERRRR" a to proto, že jsem na něm opravdu viděla, že to neni strach, ale naopak - že držkuje. Nemá vietnamce rád.
Podle mě je Grinová nervózní z toho, že něco přijde a Grin reaguje na ní.
POdle mě většinou taky... ne asi dycky, ale vzhledem k tomu že on už má i asi fixlý že "ahoj" = štěk, a takový tyhle věci, tak v tom vidim i důvod proč tak reaguje i bez mého přičinění.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
Grin
No jo ale co když se ti zadaří uchovnit Fanouše - to půjde přes to Slovensko???
Fanouš je stále Slovenský, zůstal zapsaný v PK na Slovensku. Šlo to takhle udělat, protože ho máme ve spolumajitelství s chvoatelkou.Takže rtg i bonitaci absolvuje na Slovensku a když se zadaří, tak se s ním bude krýt jako se zahraničním psem. Vobořilovi mají takhle i Tarkana, ten zůstal pro změnu Francouzem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
Gerda
hlavně je neposílej zpět, pošli je Kejtlin, má děsně velkej vořech, tam se vejde ještě moooc hnízdek.
já ti na ně seru, loni jsem je poslala radkovi naproti do parku a ty svině se letos vrátili. Radek je chtěl zabít ale mají ty hnízda prej děsně vysoko
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:09
- Nahlásit
Gerda
no to se veze s sebou.. když nespěchám, tak jsem v poho.
A vostuda děsná... páč muš do hola oholená hlava, hadry thorsteinar, já BÍLÝHO psa, co nesnáší vietnamce??? Jako trochu se bojim kam to může vést v úvahách...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:11
- Nahlásit
Grin
Hele musím to vidět naživo. Je teda fakt,že Farouš byl taky dost nejistej. Když jsme byli prvně na cvičáku, tak se odmítnul hnout od brány, jak se bál. Do dneška se občas něčeho lekne. A chce to fakt klid klid a trpělivost. Oni jsou bělobové dost pozdnější a potřebují víc času. Ale zase se ti za tu trpělivost královsky odmění
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Baico
a jo, tak to je potom dobrý... já z toho mám všeho trochu obavy, nečekala jsem tu situaci takovouhle...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:14
- Nahlásit
Marush
Nyx zas včera štěkala na každýho jako ten debil a chtěla honit auta
hele mě se na takovýhle situace u Baruny osvědčil balonek v hubě, ale musel být neustále v tahu, ale docela dlouho jí to trvalo, prostě odvádět pozornost odvádět pozornost, teď už na ní houknu a je klíd, ale do cca roka to bylo peklo
Gerda
deš do maliny jo?????????? to se kolemjdoucí poserou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:16
- Nahlásit
Baico
Hele musím to vidět naživo.
mno, to máš asi smůlu, neb jak ti potvrdí Gerda i Davídkojc, tak Grineček jakmile se ocitne v žumpě, je z něj jiný pes a předstírá, že já jsem kretén, co si vymejšlí věci
ale teda dalsí věc je, že pokud jsou někde kolem psi, tak je úplně v pohodě i s těma lidma. Na "psovody" ikdy neštěká a občas se k nějakýmu i má.. ale musí bejt sympatickej. (Nemusim doufám dodávat, že nám oběma, jak jemu, tak mě) Jo a poslední dobou začíná bejt OK i se ženskejma, starší snáší hůř než mladý. S chlapama ale kámoš teda neni a hlavně se starejma tlustejma. Takže jako pokroky děláme, jenom napříč pohlavím a rasou..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 11:19 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Holkýý , pojedem zs na výlééét
DOG SHOW RYBNÍKY 2011
(Čtvrtý ročník)
Krajská výstava Rybníky
Dne 3.9.2011 – Rybníky u Dobříše
Svačinu a špatnou náladu nechte doma,
úsměv a své čtyřnohé miláčky si vezměte s sebou