| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:01
- Nahlásit
zase jsem se málem chytla s kolegyněmi, už se s nima o psech asi nebudu bavit
jsme se tak bavily za zastávce, měla jsem vlasy v copku (moc často je nemívám) tak říkaly, že to mám dobré a já že jsem si včera nestihla umýt vlasy, tak proto to mám v copku. A jedna, že si je myje každé ráno, a já, že na to nemám čas, že jdu ráno se Sophyjí na minimálně půl hodny, tak že si je před venčením jako nebudu mýt a po venčení už by mi neuschly (schnou mi dlouho a já nemám fen, a ikdybych ho měla, tak bych se nefenovala, protože nevím, vždycky jsem si je nechávala volně schnout)
tak mi řekla, že jako proč se Sophynou chodím na tak dlouho, že je to fena, že jí stačí 10 minut.
Už se fakt s nima o psech nebudu bavit, vždycky mě nervnou, jo jasně, budu jí venčit 10 minut ráno, 10 minut po desíti hodinách co je doma sama a 10 minut večer, určitě bude moc spokojená jo a to byla jedna z těch co říkala, že jednou její fena bude mít štěňata, že se to má (mimochodem už má myslím 5 let, takže na prvorodičku se mi to zdá docela pozdě a nevím jestli je to aktuální, takže se může stát, že ji bude nechat chtít nakrýt třá za rok)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:03
- Nahlásit
Baysha
kejtlin
tak když jste si je tahaly i samy, tak to jo.
Ale myslím, že by to měl ten vet po 10 dnech vidět, ať ví, zda se rána dobře hojí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:03
- Nahlásit
Baico
100 štěňat? týbláho
u běloušů krytí schvaluje poradce chovu? páč u retrívrů se jen dává na vědomí, ale nakrýt si může kdo chce čím chce, třá i žlutou čubu čokoládovým psem a poradce maximálně poradí... někdy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:07
- Nahlásit
Monty
tak samozřejmě kdyby byl nějakej problém, tak za vetem půjdu, i kdybych si měla zaplatit převoz veterinární sanitkou ale myslím si, že dokážu poznat, že se rána hojí v pořádku a odborného zásahu netřeba - i když jsem jinak z těch čtyř let na medině zapomněla skoro všechno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:09
- Nahlásit
Baysha
u běloušů krytí schvaluje poradce chovu?
Nevím jak to přesně je. Ale myslím, že ano. Proto si myslím, že když uchovním Farouše, tak pokud si ho někdo vybere, tak ho poradce chovu neschválí. Bonitovat budu samozřejmě na Slovensku, protože pes zůstal vedený v plemenné knize na Slovensku, u mě pouze a jen bydlí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:09
- Nahlásit
pýýýýýýýýýýp..jako žádnej škandál?????????????? to děte do řiti teda
hele pražácíííí asi vobjednán todle
http://www.tonejlepsipropsy.cz/doplnky-vyzivy/179- kloubni-vyziva-hydrolyzovany-kolagen-250-g.html
cena gůt ,al poštovný je 130kč ,už sem psala jébatce esi nechce bo tudle něco chtěla..nechce se někdo přidat??
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:12 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus drbny pavlačové, to vám byl ale hezký skandálek včéra, stálo mě to teď mooc pracovního času ho dočíst. Ale to musí každej rozumnej zaměstnavatel pochopit tototk, že to si prostě nemůžu nechat ujít!
Večír jsem usla u pupenda, ale stihla jsem zásadní část "repráky hýr, dráty hýr, kazeťák hýr"
stejně nechápu proč ty filmy dávaj uprostřed hluboký noci
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:16
- Nahlásit
davidkova renata
jo, a pokud de vo pýýýýýýp coby sovu čekající na převzetí.... hele radši bych jí pustila domu a psaní si vod ní vzala, páč běžná čekací lhůta na převzetí je 3 tejdny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:18
- Nahlásit
Baico
Hele pani a musim bejt clenem klubu kvuli svodu mladejch???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:19
- Nahlásit
davidkova renata
já bych to brala, ale musela by jsi mi to zaslat a vyšlo by mě to asi na stejno, jako kdybych to kupovala sama
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:20
- Nahlásit
Baico
prosim tě, kdy mam znovu odčervit Fazol? Odč. jsem jí v těch dvou tejdnech a teď už jsou jí 4, mam jí to šlehnout znova?
Z Fazole je strašně akční bojová drzá kočka, mlátí psy, zakusuje Kočce ocas, děsí bratra. Žere záchodovej písek, olizuje vytřenou podlahu, topí se v misce s vodou, usíná v talíři s jídlem, strašně se xichtí když jí čokle olíznou gezicht. V podstatě se nijak neliší od lidského mláděte.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
davidkova renata
Já chci takyyyy!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:25
- Nahlásit
Monty
přesně jak píše Baysha kdyby se mi něco nezdálo nechám to na vetovi, když byla Axa po operaci hlavy-měla tam 2 nezhoubné nádory tak jí tahal vet sám stehy, protože na hlavně je velký pnutí a musel je tahat ob jeden a ten zbytek tam nechal ještě o týden déle, to řekl sám, že to chce vidět, je pravda že má jizvu od ucha přes celou hlavu šikmo a druhou má mezi očima. Nebyl ale rák protože se Axy bojí a jako jediná jde po něm fakt tvrdě, nikdo neví proč, vždycvky kydž tam přijdu, tak už u dveří slyším:" bud´ tý svini zavaž tlamu nebo s ní jdi do prdele" , ale směje se u toho, i když tu tlamu zavázat musím......
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:27
- Nahlásit
Grin
Hele pani a musim bejt clenem klubu kvuli svodu mladejch???
Nemusí, jen zaplatíš víc vyšší poplatky, než kdyby jsi byla člen.
bonc
mam jí to šlehnout znova?
Určitě. A měla by jsi současně s fazolou odčervovat kočku matku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:28
- Nahlásit
laguna
ok,tak sme zatim 2..uvidíme během dne,ale já to cííííí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
davidkova renata
nechce se někdo přidat??
Já jo, potřebuju pořešit Faroušovo mékké nadprstí, takže bych prosila 2 balení.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:30
- Nahlásit
Baico
A měla by jsi současně s fazolou odčervovat kočku matku.
jako "nadplán"? Je odčervovaná pravidelně po půl roce, po porodu se má odčervit ještě navíc? S ní je to strašnej boj s krávou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:33
- Nahlásit
bonc
jako "nadplán"?
Jasně, matka se odčervuje současně s potomstvem, a to i když je odčervovaná pravidelně.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:33
- Nahlásit
Baico
Diky tak v tom pripade oukeeej!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
Baico
bonc
holky a na jak dlouho máte to jedno balení po 250 g?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
hele tak mi to objednej taky, kdyby byl vet proti (i když nevim proč), tak ti to pak dám prostě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:37
- Nahlásit
PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP
tak nám ten hajzl zemědělec vodrátoval to pole nad cvičákem
davidkova renata
já to nechcíííí mám třičtvrtě kila alavisu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:38
- Nahlásit
Grin
Diky tak v tom pripade oukeeej!
No a vpřápadě bonitace počítej s tím, že jako nečlen místo 500, zaplatíš 2000. Ale jak jsou podmínky u krycího psa, neb u nechovnýho Bajkonůre jsem neměla potřebu to řešit a s Faroušem se to zařídilo jinak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:38
- Nahlásit
Alexa
a myslíš, že se to může kombinovat s Alavisem? já dávám tři měsíce a pak tři měsíce pauzu, že bych to třeba dávala v té pauze?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Monty
holky a na jak dlouho máte to jedno balení po 250 g?
Nevím, protože jsem to ještě nezkoušela.
Alexa
tak nám ten hajzl zemědělec vodrátoval to pole nad cvičákem
A víte důvod? Když to takovou dobu fungovalo k oboustranné spokojenosti a teď najednou todle?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:40
- Nahlásit
Čau žumpo! Vrátila jsem se z dofči, co je nového za poslední týden?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Baico
A víte důvod? Když to takovou dobu fungovalo k oboustranné spokojenosti a teď najednou todle?
no von už tam měl od loňskýho jara připravený kolíky, tak jsme to v podstatě od tý doby čekali, a možná tomu napomohlo že sme dělali ty stopy na tom poli, že tam měl trávu před sekáním a ten blbej traktorista nás napráskal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Davídkojc
taky nechci mám ještě dost alavisu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:43
- Nahlásit