| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Monty
kdy to chceš objednávat???
udělám to večer až se vyjádřej došedší..ale ty si z orientu ,to je kravina ne?
Marush
Snad lepčí škandál než vaše vobskurní básničky
tutově!co ségra ,zabila se že nestihla škandál?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
adydasovo zkoušky
jo dnes nějak v 1to dělá!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:40
- Nahlásit
davidkova renata
uvidíme kolik jich bude, když by se to poštovné pozpočítalo do více lidí, tak možná i jo, balík by stál pak kolem 50 kč, tak uvidíme, já tady určtě k večeru budu, tak bych ti dala vědět
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:41
- Nahlásit
Baico
COOOOO TOLIIIIK???????
MNo tak jako uvidíme, ale teda radši zaplatim ty prachy asi než bejt členem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
slibuju že už fakt poslední, ale to sem nemůžu nedat když je to přímo báseň velitele pluku!!!
Sousedovic Nina
je teď nějaká jiná,
téměř poloviční.
Z protáhlého těla
hubeného zcela
dlouhé dvě nohy ční.
Zhubla, zhubla, zhubla Nina,
potom přišla bublanina,
bublaninu s třešněma
Nina ráda děsně má.
Zhubla, zhubla, zhubla Nina,
potom přišla bublanina,
bublaninu dneska má,
snědla ji i s peckama.
Snědla jí dva plechy,
tváře má jak měchy,
bříško dokulata.
Snědla jí zas haldy,
už má zase faldy,
už je baculatá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:50
- Nahlásit
Brýtro megerojdi, jela sem do práce hodinu a kus, neuvěřtelnej masakr zacpanej na praze 4. Nevim, co se stalo, ale vytočilo mě to tak, že jsem potom na dva lidi křičela z okýnka to ošklivé slovo na K. Tůrovala jsem jedničku a dělala jsem zlé věci, celá se vzteky začervenalými tvářičkami....
„Demokracie je vláda lidu,“ vysvětloval Milo. „A lid jsme my, ne? Takže si ty peníze můžeme rovnou nechat a na vládu jako na pouhého zprostředkovatele se vykašlat. Upřímně řečeno, byl bych nejradši, kdyby vláda dala od války vůbec ruce pryč a uvolnila prostor svobodnýmu podnikání. Kdybychom vládě zaplatili, co jí dlužíme, posilovali bychom jenom zbytečně její kontrolní funkci a odrazovali bychom jiný individuální podnikatele od bombardování vlastních lidí a letadel. Brzdili bychom tím jejich iniciativu.“
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
Děcka, plukovník Cathard je náš člověk:
snaha plukovníka Cathcarta o to, aby pumy při náletech padaly co nejblíže od sebe, protože letecké snímky tak vypadají nejlépe a to bez ohledu na úspěšnost celé bojové akce.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:56
- Nahlásit
Grin
radši zaplatim ty prachy asi než bejt členem
Měla bych to stejně. Poslední kapkou, která rozhodla, že s nima nechci mít nis společnýho, když jedné chovatelce prošlo krytí Surefire Obi-Wan Kinobim, který je podle oběžníku FCI č. 77/2007 zakázaný pro chov bíloušů. A paní chovatelku pak udělali předsedkyní kontrolní a revizní komise.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:57
- Nahlásit
Gerda
máš sovu generále.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
davidkova renata2 laguna.
ano ano
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:02
- Nahlásit
bonc
Sousedovic Nina
taková aktuální )))))))))))
Gerda
plukovník Cathard je náš člověk
ten člověk se mi líbí.-))))))))))) dej mu linka na žumpu )))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
Gerda
plukovník na hrááád!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:15
- Nahlásit
jbat
Baico
Gerda
fšichni máte sovy vy čupky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:15
- Nahlásit
Baico
No pěkné pěkné!!! Já jsem se teda na stránkách klubu teď dočetla toto:
Jedinci, u kterých se bude v průkazu původu do třetí generace vyskytovat fena Coco-Chanel White Majestics, nebo pes Chad Elbigi, nebudou v ČR uchovňováni. Vážné porušení chovatelského řádu.
Ty víš o co jde?
BTW mě teda mj. nakrklo tohle na klubových stránkách: Jde o návod jak učit psa chůzi u nohy (k výstavám) -už jsem to sem jednou dávala:
V praxi vypadá výcvik asi takto: Psa si posadíte na vodítku vedle levé nohy, zavelíte „k noze“ a vykročíte. Pes vyrazí a začne táhnout dopředu. Vydáte povel „k noze“, trhnete vodítkem dozadu a prověsíte ho aby nebylo napnuté. Jakmile se začne vodítko znovu napínat, opět postup zopakujete. Pokud se psovi podaří jen chvíli jít bez tahu s prověšeným vodítkem, tak ho pochválíte. Samozřejmě, že po pochvale pes opět přejde do tahu a opět musí nastat trest v podobě škubnutí vodítkem.
Takto budete střídat škubání a pochvaly (trest a odměna) až si pes dá do souvislosti za co je chválen a za co trestán. Razance škubání za vodítko musí být úměrná povaze a věku psa. Pokud je pes zdeptaný tak, že už vůbec nechce jít u nohy, tak jste to s trestáním přehnali, vše musíte přerušit, psa hodně povzbudit hrou a cvičení o pár dní odložit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:17
- Nahlásit
Grin
Pokud je pes zdeptaný tak, že už vůbec nechce jít u nohy, tak jste to s trestáním přehnali, vše musíte přerušit, psa hodně povzbudit hrou a cvičení o pár dní odložit.
aha? tak to je naprostá brnkačka, nevím, co s těma bjeloušema furt děláte, když je to tak snadný...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
jbat
viďžejo???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:24
- Nahlásit
Grin
viďžejo???
no jasně, dyk je to fakt trapný už, prostě ho normál zdeptáš, pak si s nim pohraješ, zae zdeptáš, zase pohraješ... pohoda naprostá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:27
- Nahlásit
jbat
prostě ho normál zdeptáš, pak si s nim pohraješ, zae zdeptáš, zase pohraješ...
ahááá, už to chápu! takhle se dělá ta velkokynekologije! a já furt proč Bajša není tak znuděná, jak bych si představovala
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
Grin
nemůže se ten čokl vycvičit sám?Ty vole,už mi to votravuje...Nyx zas včera štěkala na každýho jako ten debil a chtěla honit auta...nenormál...hlavně vrčí na každýho čokla ačkoli se s milionem čoklůch stýká uplně od mala..je to kráva
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
Grin
jbat
pes zdeptaný tak, že už vůbec nechce jít u nohy, tak jste to s trestáním přehnali, vše musíte přerušit, psa hodně povzbudit hrou a cvičení o pár dní odložit.
to je randál
a já gde dělám ty boty furt
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:28
- Nahlásit
jbat
prostě ho normál zdeptáš, pak si s nim pohraješ, zae zdeptáš, zase pohraješ.
nejsem si jistá že obě mluvíte o čoklech
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
Pumpa
a já gde dělám ty boty furt
málo deptáš. nebo málo hraješ??
Baysha
a já furt proč Bajša není tak znuděná
viz Pumpa
Marush
nemůže se ten čokl vycvičit sám?
no může, co by nemoh, normálně ji dej na řetěz ven k boudě a máš to.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:31
- Nahlásit
bonc
prostě ho normál zdeptáš, pak si s nim pohraješ, zae zdeptáš, zase pohraješ.
nejsem si jistá že obě mluvíte o čoklech
no už dýl ne no... )))
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
no může, co by nemoh, normálně ji dej na řetěz ven k boudě a máš to
Celej svět to ví už dnes, že řetěz mrávy nenapravííííííííííííííííí
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
jbat
málo deptáš. nebo málo hraješ?
hodně deptám a málo hraju
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Marush
fšichni máte sovy vy čupky
Máš odpověď.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
Grin
No pěkné pěkné!!! Já jsem se teda na stránkách klubu teď dočetla toto:
Jedinci, u kterých se bude v průkazu původu do třetí generace vyskytovat fena Coco-Chanel White Majestics, nebo pes Chad Elbigi, nebudou v ČR uchovňováni. Vážné porušení chovatelského řádu.
Vím o tom všechno, neb Channel je fenka mojí chovatelky. Ale to není na probírání na veřejném fóru, povyprávím ti o teom všem per huba, až se potkáme. Ve zkratce, jednalo se o problém s rtg, kyčlí a Channela je ten důvod, proč jsou Vobořilovi v rámci českého chovu považování za nepřítele č. 1.
A co se týká výcviku popsaným na uvedených stránkách, tak to nebudu komentovat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:37
- Nahlásit
já chci taky něco vědět, pošlete mi taky někdo sovu a v ní všechny tajný informacéééé
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:39
- Nahlásit
Crysa
pošlete mi taky někdo sovu a v ní všechny tajný informacéééé
To už neni ani tak tajný, jako poměrně dost smutný Nechtěj to vědět, prosím.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:40
- Nahlásit
Pumpa
hodně deptám a málo hraju
no tak pak by ti měl pes fungovat!!!! jestli ne, dej ho pryč, přece ho nebudeš živit, krypla.
|