Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7848 . 7849 . 7850 . 7851 . 7852 . 7853 . 7854 . 7855 . 7856 . 7857 . 7858 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 22:55
- Nahlásit

Ve Sběratelích kostí je vraždící maliňák tak mě nikdo moc neserte, už to vědí aj v jůesej co dovedou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 22:56
- Nahlásit

Maky a Trix
hele nam na seminari o porodnictvi rikali, ze to muze byt i krom hormonu tim kdyz se nepresije tentononc( ted nevim jak se tomu odborne rika), proste podvazes delozne hrdlo udelas smik a zustane ti tam podvazana, ale na miste smiku otevrena tkan, ktera muze pokud se to jen tak volne strci do brucha, prirust k mocaku a tahat za nej a spusobovat inkontinenci. Povidal nam to dr. prave od vas z fakulty Vitasek? Pitrisek nebo tak nak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:06
- Nahlásit

Crysataky cumim a byl tam jeden celocernej amin ovcak a je tam zarikavac psu,mam ho rada,cumela jsem vzdycky na spektrum na milana,nebo na animal planet

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:16
- Nahlásit

je tu eště někdo,takže účastníci škandálu kde nic tu nic a já se přitom snažila aspon toho kolemjdoucího trochu vyburcovat k akcii a hoven...tady chcíp pes,teda nemyslim to doslovně

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:26
- Nahlásit

Maky a Trix
ta inkontinence může být i hormonálního původu, tak nevím, jestli jste to zkoušeli i upravovat lékama?

No buldoková na to cosi brala,už si nevzpomenu na jméno,trochu to pomohlo,ale né úplně......nahatý nic nedávám,prostě každý ráno vezmu osušku co má ve svý kleci,vymáchám,popřípadě vyperu a neřeším to.
Crysa
Ve Sběratelích kostí je vraždící maliňák
A zaříkávač psů.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:30
- Nahlásit

Baysha

Ahoj, Žofka (6kg) se taky po kastraci počůrávala, ale dostává ob den 1/2 Ovestinu a je po loužičkách...
Róza, Tonička ani Hipík pokastrační ani jinou inkontinencí netrpí...

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:31
- Nahlásit

Ještě že tu jsi....Ovestin to byl.

Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

jablunka

Ahoj , nj, měla bych dělat, ale... tak sem za brouka pytlíka tu

Ovestin nám zabral až když jsem se donutila dávat ho vždy ve stejnou dobu. Nejdřív brala Žofka 1, pak 1/2 a nakonec jsem snížila na 1/2 ob den.
Ale jakmile zapomenu, tak zas pár dní trvá, než se hladina hormonů usadí... Jinak Žofi je nejmenší z mých psů, Róza ani veteráni s tím problém nemají.

Zkoušela jsem nejdřív homeo, a ta částečně zabrala, ale bohužel fakt jen částečně... Nebyly louže jak hrom, ale trochu menší...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:38
- Nahlásit

http://www.odhaleno.cz/foto_dne/140611.htm
tak tohle me jaksi dostalo dneska

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:39
- Nahlásit

a jinak cesar millan je fakt skvelej,super zarikavac psu!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 00:37
- Nahlásit

jdu spat zitra musim k ortopedovi. Povinne vsichni drzte zitra adidasce palce.

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 06:38
- Nahlásit

Héj, co je? Fstáváme a makáme, ženy české!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 06:47
- Nahlásit

pýýýýýýýýýýýýýýýp fstávat pýýýýýýýýýýýýýýýýýýýp makat pýýýýýýýýýýýýýýýýýp

Crysa
Ve Sběratelích kostí je vraždící maliňák tak mě nikdo moc neserte, už to vědí aj v jůesej co dovedou
A je to fakt maliňák? Páč minulý týden sem zahlídla kousek nějaké dedegtýfky a tam byl briard, jenomže to nebyl briard, ale zlatý retrívr . Hrál tam skoro hlavní roli, páč se ta vražda odehrávala na psí výstavě. Pes tam byl nějaký žampijon, neustále říkali "vítězný zlatý retrívr" a chodil tam brijárd . Asi v Holyvůdu nesehnali zlaťáka, nebo co

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:00
- Nahlásit

uš sem dávno fstalá, zase sem nemohla dospat nervama, že musím do cukrovaru

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:07
- Nahlásit

pýýýýýýýp!

Bajša nesnáší límec. Dyš jí ho dám, tak si prkenně sedne a čumí před sebe jak autysta. Dyš ji donutím si s ním lehnout, tak drží hlavu pět centimetrů nad zemí a opět čumí. Proč nemůžu mít normálního psa?

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:22
- Nahlásit

A potichounku píská. Pýýýsk, chrocht, pýýýsk, chrocht. Ach jo...

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:24
- Nahlásit

Baysha
Pýýýsk, chrocht, pýýýsk, chrocht. Ach jo...
Tak jí ten límec nedávej, pokud jí máš pod dohledem.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:26 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Baico
dyž ona klame tělem - tváří se, že tvrdě spí, a jak se přestanu koukat, tak se hned de olizovat ona se normálně olizuje furt, skoro jak kočka...
ale už to vzdala a zalomila to i s límcem, ono to pude

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:32
- Nahlásit

bré ráno, ještě 23 dní

Baysha
asi budeš muset zabarikádovat sedačky aby neskákala

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:36
- Nahlásit

Monty
až na včerejší úlet nemá skákací tendence, včera to bylo hlavně tím, že jsem seděla moc daleko od ní a ona chtěla za mnou, tak jsem nás sestěhovala blíž a je klid a v noci spím na matračce na zemi, aby nechtěla skákat na postel
ona je celkově velice klidný tvor, žádné třeštiprdlo, ráno se nadlábla a teď chrní

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:43
- Nahlásit

Baysha
ale už to vzdala a zalomila to i s límcem, ono to pude
Tak to je dobře.
Jinak českej klub běloušů asi někdo osvítil, neb doplnili chovatelský řád o bod, který zakazuje opakované , dokud se neprokáže, že toto spojení bylo přínosem pro plemeno, tzn, že vyšly rtg a neobjevily se dědičné vady. Ještě by mohli upravit počet krytí jedním psem a budu celekm spokojená.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:43
- Nahlásit

Baysha
a kdy jdete vytahovat stehy, za 10 dní?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:47
- Nahlásit

Baysha
paní,mohla byste mi poslat mejla na sebe? d
-------------------------
v sobotu jedu s elis na voříškiádu,to bude zas mezinárodní vostuda,vona to tam prochrápe a pak až půjdem do kola,tak si tam zas lehne a bude chrápat dál,čůza jedna mrnavá
-------------------
sindy je dokonale vostříhaná,i zhubla velikostně a vypadá jak malej chrtík
--------------------------
dasty umí aport,bez řvaní a bez toho,abych ho držela za obojek

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:48
- Nahlásit

Monty
nevím, dneska jdeme ještě na kontrolu, připíchnou jí antibiotika a vytáhnou kanylu, co má ještě v žíle, tak se s nima domluvím ale upřímně bych stehy nejradši vytáhla sama, přece jen to mám přes celou Prahu, navíc bych zase musela lanařit někoho s autem a jenom kvůli stehům mi to přijde dost zbytečné

Baico
tak to je super, že máte v klubu rozumný lidi u retrívrů nic moc, třá lokty jsou u nich obrovský problém, ale jeden klub je neřeší vůbec a druhý má jen podmínku "rtg udělat a výsledek zveřejnit", ale do chovu může pes klidně i se čtyřkama o ostatních dědičných chorobách nemluvě

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

brezen2008

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:52
- Nahlásit

Baysha
a máš na celou tu dobu dovču?
ty by sis na vytahování stehů troufla??? tý jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:53
- Nahlásit

Baysha
mám,d

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:53
- Nahlásit

Monty
dovču mám do úterka, to by mělo stačit, v nejhorším si ji natáhnu

stehy jsem tahala i sama sobě z palce pravé ruky, takže asi jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:56
- Nahlásit

Monty
ty by sis na vytahování stehů troufla??? tý jo

taky je tahám sama zvířatům i lidem

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 07:59
- Nahlásit

Baysha
tak to je super, že máte v klubu rozumný lidi
No tak todle je jejich první světlá chvilka za 6 let, co mám bělouše. A není to můj klub, nejsem členem, jsem členem na Slovensku. S českým klubem nechci mít nic společnýho. Už jenom to, že dopustili, že se po jednom psovi narodilo už 100 štěňat. To je vzhledem k početnosti plemene u nás už doopravdy hodně.

<< 1 ... 7848 . 7849 . 7850 . 7851 . 7852 . 7853 . 7854 . 7855 . 7856 . 7857 . 7858 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání