Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7848 . 7849 . 7850 . 7851 . 7852 . 7853 . 7854 . 7855 . 7856 . 7857 . 7858 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

Marush
ale co já budu dělat?!
vystavovat kokose????????????????

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

Alexa
no to máš smolíka pacholíka, měla si jedinečnou šanci v Kundraticích, páč velmi, ale opravdu velmi málo oblastních a krajských výstav je i pro vrčáky

ahááááááááááá a důvod?! Kde se vystavujou vrčácííííííí teda?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:18
- Nahlásit

Marush
No to právě nemůžeš s krátkonohou Dudu, páč to neni pro vlčáky, ale do začátku září dáte se šampuskama ty výstavní polohy a můžete se eksponovat před tim druhobřehym krasafcem - taky mi teda přišlo, že to možná nebude úúúplně vjětšinovej muš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

Atusch
Alexa
Marush
Ženy, řekněte velice opatrně Maruškovi, jak se vystavujou vrčácí....aby se nezalekla, až uslyší o těch kilometrech v tahu.... )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

Marush
Kde se vystavujou vrčácííííííí teda?
na speckách, ale tam je velká konkurence a hlavně reksovatejch, ti řikám žes měla jít do těch Kunratic, tak napřesrok no, podívej na Akyhákovou jak tam pěkně dopadla

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:20
- Nahlásit

Baico
Hele, Vobořilovi maj něco společnýho s pani Vobořilovou z Průhonic, co chovala králíky?
(čirá zvědavost)

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

Biluška
tak jsem se dívala, je v srpnu, ale to malé budou teprve tři měsíce, takže nic ani na čuměndu nebudeme moct

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

Zdar sovičky,
mám hotovou sedmou zkoušku a tím pro tento týden končím. Valíme na další charitativní bazárek pro outulkovou zvířenu a pak na coursing. nedělejte skandály, přijdem se na vás podívat večer... možná.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
mám hotovou sedmou zkoušku a tím pro tento týden končím
gratulujeme, co bereš???

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
mám hotovou sedmou zkoušku a tím pro tento týden končím
No zaplaťpámbuch, ti pak nic nezbyde na další roky studyja )) Gratulace největší opět, už to ani nemá cenu řikat, je to mazec! Seš děsně vozkouškovaná, jako vrčák sportovní, ale zajímalo by mě, jak by ses chovala v parku. Jesi mi jako rozumíš. Jesi náááhodou neznáš jen ten plac a parková univerzita ti chybí )))

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

Atusch
Alexa

No tak už jsem to viděla,tak by to snad i šlo...a ségra je přihlášená??? Ona ale stejně chce vystavovat asi už jen bambuse...kokeš je malý pívo....

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

kachna_
Hele, Vobořilovi maj něco společnýho s pani Vobořilovou z Průhonic, co chovala králíky?
No tak to fakt nevím. Jako jsou z Průhonic, ale že by někdy chovala Eva králíky, to se mi nepochlubila. Vím, že před běloušema chovala pudle

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:27
- Nahlásit

Gerda
Ženy, řekněte velice opatrně Maruškovi, jak se vystavujou vrčácí....aby se nezalekla, až uslyší o těch kilometrech v tahu....

eeeeeeeeee,mě serou ty rexové znakatý...dyk ty vlkošedi jsou děsně pjeknýýýýýýýýý

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:28
- Nahlásit

Marush
kokeš je malý pívo....
neeeeeřikej mu vošklivý věci, je moc pěkněj Kokosek a dostane taky nějakou cenu. A titul. Tak se taky musí vystavovat. Tě řikam, že se furt akorát vystavuješ, Blaženo!!!

Baico
Vím, že před běloušema chovala pudle
no prosim, slušný lidi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:29
- Nahlásit

Baico
že by někdy chovala Eva králíky, to se mi nepochlubila.
To by musela spíš její maminka

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:31
- Nahlásit

Biluška
Džukelijáda je přece výstava voříšků
to neznam, páč když nemam picbuma tak se k tomu nemůžu ani vyjadřovat. Znam jenom džuníky. No a nechceš udělat džusijádu rovnou v tý Dobříši, na vodloučenym pracovišti? Bych tě nechala posoudit vovečkyna.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:33
- Nahlásit

kachna_
To by musela spíš její maminka
Tak to fakt nevím.
Gerda
no prosim, slušný lidi.
To jsi netušila, co? My jsme taky měli doma pudla, střeďáka aprikota a byl asi tak velkej jak Maryje. Akorát na něm většinu roku nebylo poznat, že je pudl. Táta ho stříhal tak jednou do roka

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:34 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
neeeeeřikej mu vošklivý věci, je moc pěkněj Kokosek a dostane taky nějakou cenu. A titul. Tak se taky musí vystavovat. Tě řikam, že se furt akorát vystavuješ, Blaženo!!!

je pěknej,já vim,je šíleně roztomilej tuleň....a te´d pozor kam myslíš že patřej tuleni,aha...myslela sis že jsou to snad ploutvonožci?!!! Chyba lávky děvenko,tydle kategorie,který mimochodem ovlávám bravurně jsou už pasé, tuleň je psotvorná šelma...aha,má společnýho předka se psem,aha...

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:34
- Nahlásit

bonc
V dopříši ne, ale budu dělat džusijádu na podzim v Jílovém. Osumnáctého září. Fčera jsme to s Aleksou domluvili, asi dneska odpo to začnu organizovat. Nebo zítra. Nebo příští týden. Jak se mi bude chtít

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:35
- Nahlásit

Biluška
a můžu se na džusyjádu přihlásit s pépé zakrslinou?

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

Biluška
asi dneska odpo to začnu organizovat. Nebo zítra. Nebo příští týden. Jak se mi bude chtít

nechápu žes ukradla knowhow mý práce...

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:39
- Nahlásit

Nic moc teda.. Budu doufat, že to další číslo už bude po změnách ve vedení lepší. Todle je asi zatím nejbekanější kousek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

Baico
To jsi netušila, co?
no to vůůůbec teda....

Marush
a te´d pozor kam myslíš že patřej tuleni,aha...myslela sis že jsou to snad ploutvonožci?!!! Chyba lávky děvenko,tydle kategorie,který mimochodem ovlávám bravurně :coo: jsou už pasé, tuleň je psotvorná šelma...aha,má společnýho předka se psem,aha...
to neni jako normálně třá savec? Ploutovnožec je třá pulec? ))) Než se z něj stane doktor žába?
Jinak ale tuleň je ploutvonožec, akorát ty psovití se tam nějak nově vyskytli jako nějakej nadkolonka nad ploutvonožcema....

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:41
- Nahlásit

Biluška
Fčera jsme to s Aleksou domluvili, asi dneska odpo to začnu organizovat.
když se přihlásim, stihnu bejt po poledni v Lysý? Musim si tam vyzvednout králíci

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

Biluška
Osumnáctého září.
ale to vám děcka ty termíny dneska pěkně jdou - to je poslední volnej víkend v září, mezi krkonošema a otou....
mno, akurát teda nevim esli to utáhne rozpočet - dobříš, krkonoše, jílový, ota. Leda že by mi něgdo dolejval nádrž. Jináč bude muset něco z kola ven. nebo někam na kole

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:44
- Nahlásit

Baysha
a můžu se na džusyjádu přihlásit s pépé zakrslinou?
můžeš

Marush
nechápu žes ukradla knowhow mý práce...
Pche, to je moje nouhau už pěkně dávno

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:44
- Nahlásit

Gerda
to neni jako normálně třá savec? Ploutovnožec je třá pulec? ))) Než se z něj stane doktor žába?
Jinak ale tuleň je ploutvonožec, akorát ty psovití se tam nějak nově vyskytli jako nějakej nadkolonka nad ploutvonožcema....

VŮBEC!!!

Jasně že je savec,tak vo tom se snad nebavíme už jsme na trochu jinym levlu vědomostí ne,pani doktor?!!

ne,ne,ne už neni právě ploutvonožec vůbec..to mi vysvětlila pani co má te´d nalepený taháky přes celý hnáty...to dělení bylo dříve skrzeva znaky..máš ploutve seš ploutvonožec a drž hubu,ale te´d se to začlo dělit úpa jinak,vše se překopalo nic už neplatí,chápeš?! Zajíc je příbuznej s kopytníkama,žádnej hlodavec,prd prostě..hrůza, mě to docela zamávalo s čakrama teda....ještě že mi teda zbyl ten dějepis...upálení mistra jana Husa 1415...to bych zasvítila

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:46
- Nahlásit

kachna_
když se přihlásim, stihnu bejt po poledni v Lysý? Musim si tam vyzvednout králíci
Nestihneš, budem začínat až odpo, páč mě nebaví furt vstávat ve dvě ráno,abych byla v sedm v Jílovým Si vem králici dopoledne a odpo přijeď na džusijádu.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:49
- Nahlásit

Jo to jsem vám ani neříkala. Otec včera odvezl Mořinu k autíkovýmu panu doktorovi, tak jsem mu do práce musela půjčit Zeleninu. Což by miani tak moc nevadilo. Vadilo mi, že jsem z tý psí boudy musela udělat zase auto, protože jinak si prej do ní nesedne. Takže Zelenina po včerejšku vypdá jako auto nejen z venku, ale i v interiéru

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:52
- Nahlásit

Marush
VŮBEC!!!
simtě to má ale ta pani s těma nohama nějak blbě nalepený, páč tuleň je normálně čeleď, co patří pod ploutvonošce, psovití jsou jenom jako podřád, pod kterej to všecko aji s medvědama patří, takže tam patří jakoby šelmy, čiliže by psotvárnej měla bejt věc zahrnující medvědy a lasičky a tuleně a mrože a lachtani....nepleť měěěěěěěěě, už nemohu, ani upálení si nepamatuju, jenom bulu sicilskou 1278....doufám....

<< 1 ... 7848 . 7849 . 7850 . 7851 . 7852 . 7853 . 7854 . 7855 . 7856 . 7857 . 7858 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání