Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit

davidkova renata
člověče nevim, viď. Kamarád mi tvrdí, že je to krysa, kámoška si je jistá, že je to polární liška a já si myslím, že je to prostě nějakej naivní psychopat, nebo tak něco... ale může být i šaty, pozeptám se ho, až přestane chrápat a vzbudí se

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit

hele babizny, naše sousedka Semetrika První asi zabila svýho manžela Horního Dědka Nejspíš ho zakopala na zahradě, jinak si neumím vysvětlit co ti čokli blbnou . Začala s tím včera Bageta - furt stála u plotu a řvala směrem k jejich baráku. Nigdo tam nebyl. Prázdná zahrada, essi byli v baráku to fakt netuším (sem jezdí jenom na chalupu). Po půl dni jejího řvaní a mého ječení z okna "držhubu" jsem toho měla dost a šla jsem ji zavřít. Vylezu ven a Bageta nigde . Slyším ji štěkat a nevidím ji. Na volání nepřichází. Našla jsem ji podhrabanou pod plotem na sousedovic zahradě (ještě, že nebyli doma, to by byl zase bugr ). Zmlátila sem ji, páč se nemá co podhrabávat Díru jsem zacpala šutrama, zavřela jsem Bagetu, pustila jsem akity.... a Harýsek, můj malý, milý, hodný Harýsek, který VŽDYCKY leží na zápraží a vypadá jak dekorace se pokusil podhrabat k sousedům A štěkal u plotu . Sem se teda znova šla podívat essi tam třá někde soused neleží a nemá mrtvici, nebo tak něco. Nikdo tam není. Odpo jsem potkala bábu. Dědka ne . Večer stáli všichni malí psi u plotu a řvali a řvali a řvali.... Hádejte co dělá Bageta celé dopoledne. Jo, stojí tam a řve a řve...furt na stejným místě. A nikdo si nejde stěžovat . Jindy štěknou dvakrát a už tu dědek zvoní a včil furt nic Asi ho bába fakt zabila a zahrabala pod mečíky

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit

Biluška
naše sousedka Semetrika První asi zabila svýho manžela Horního Dědka Nejspíš ho zakopala na zahradě

líbí se mi tvůj způsob uvažování...

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit

Monty
chudák, ty jí týráš

dyk je to sabyjáááááááááááááák, něvazmožno! hlavně tam nevyskočí...tak jí tam eště nebudu tahat že jo,ani tam bejt nechce,šíleně si bosní na svym gaučíku a nahrabává si deku furt..je to dement

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit

Baico
Prej bělouši to maj jinak v 7mi letech se nezblázněj....jen v jednom případě a to,že jsou dva pak se na tebe domluvěj a sežerou tě společně jako smečka

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit

Marush
líbí se mi tvůj způsob uvažování...
No mi řekni gde ten Dědek je? . Bába je tady, včera jsem ji viděla. Nikdy sem nejezdí bez dědka. Chodí o dvou berlích a je prakticky nesamostatná. On je dycky s ní a stará se o ni. To za prvé. Za druhé -proč tam ty blbky furt řvou? Normálně na ně neřvou vůbec, je znají, nemají důvod. Teď štěkají fakt na prázdnou zahradu. Ani Bageta, ani Harýs se ještě v životě nikam nepodhrabávali (na to je tu expert Texál, který byl v minulém životě nejspíš horník )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit

Biluška
No mi řekni gde ten Dědek je
možná jel do Teplic za Spartou anebo šel za děfkama))

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit

je mi v práci hrozná zima, normálně se tady třepu jak ratlík

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit

Biluška
No mi řekni gde ten Dědek je?

samozřejmě je mrtvej dávno už hnije pod zemí,bába ho umlátila berlema...to je naprosto zřejmý

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit

Alexa
kam teda jede ten autobus????

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit

Alexa
ten autobus nikam nejede,neni tam řidič!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit

laguna
kam teda jede ten autobus????
podle mne stojí

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:20 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Marush
Prej bělouši to maj jinak v 7mi letech se nezblázněj....jen v jednom případě a to,že jsou dva
Nojo, ale kdy? Když je 7 tumu prvnímu staršímu nebo až bude 7 tomu mladšímu? Abych věděla jestli mám před sebou jen 2 roky života nebo ještě 6?
davidkova renata
anebo šel za děfkama
Se holek vedle v baráku zeptám, jestli k nim nedorazil horní dědek z Oryjentu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
možná jel do Teplic za Spartou anebo šel za děfkama))
On jo? Ten bere viagru akorát na to, aby mu nespadly tepláky

laguna
ten autobus jede směrem ke jménům a členům, nevím essi je to doprava, nebo doleva, záleží na úhlu pohledu, že jo

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit

davidkova renata

preventivně si vobjednávám tento úbor....protože nikdy nevíš hodiny...

URL

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

Marush
nemá řidiče,bingooo takže stojí.
Jste chytrá paní

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

Marush
Tu klec na hlavu nekupuj, zbyla nám taková po kanárovi, ti ji věnuju

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Baico
Nojo, ale kdy

no kdykoli když jeden z nich dosáhne 7mi,takže o to co se bé dík až bude 7 Fandoj se už nemusíš starat,dávno béš zežraná...už se na to domlouvaj... Krasoň s Drsoněm

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit

laguna
nemá řidiče,bingooo takže stojí.
Jste chytrá paní

myslim že to asi nebé správná odpověď , nevim

Biluška
Tu klec na hlavu nekupuj, zbyla nám taková po kanárovi, ti ji věnuju

dobře...beru jí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

Zdar dámy.

Biluška
1) díky za šeltičku
2) báby se rovnou zeptej, ne?

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit

Marush
viděla jsi někdy aby jel autobus bez řidiče, já ne.
Tak ještě počkáme než se nám k tomu vyjádří Alexa.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

laguna
viděla jsi někdy aby jel autobus bez řidiče, já ne.
Tak ještě počkáme než se nám k tomu vyjádří Alexa.

No několikrátk jsem jela v buse co mi přišlo že jede bez řidiče,ale nakonec tam vždycky jakoby byl

Biluška

neptej se tý báby,bude myslet že seš svědek a deš pod kytky taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

Vlčáčková
1) se jí zeptat nemůžu, ona se mě děsně bojí a jakmile se objevím na zahradě tak okamžitě zapluje do baráku
2) s ní nemluvím
3) i kdybych s ní mluvila, to tam mám jako přijít a zeptat se essi dědka zakopala pod růže, nebo k bramborám?

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

no nevim essi vás teda potěšim (kromě cigi teda):
Kam jede autobus????
Není to zřejmé ?

Stejnou otázku položili v rámci jedné studie dětem v mateřské školce.

90 % dětí odpovědělo:

„Autobus jede doleva“.

A když se jich zeptali, proč si myslí, že autobus jede spíše doleva než doprava, děti odpověděly:

Protože není vidět dveře na nastupování a vystupování.

Tak co, jak se cítíte ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

Alexa
Tak co, jak se cítíte ?
Já dobře, páč sem to říkala . Ofšem říkala sem to páč to znám

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

Alexa

já normálně klasicky jako debíl, bo to nechápu doteď moc ,ale já mám velkou hlavu hydrocefaloidní a z toho demenci,tagže po mě ani nigdo nemůže nic chtít...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

Marush
twe voblek mi vobjednej samo taky!! tu klícku ale chci..tady nigdo f okolí po kánároj nemá,akorát se u popelnic válí prdlý akvárko( pro jébat..terárko :--- ) a to nevim teda..
Alexa
Tak co, jak se cítíte ?
nechápu smysl tvé otásky?

odjebávám se k rybníku, nepyšte uš ale fakt!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit

Marush
no kdykoli když jeden z nich dosáhne 7mi
Hele ono to asi nebude tak horký. Moje chovatelka má těch bílejch fakt hodně a Baicový máme už bylo letos 8 a furt je celá rodina celkem v pohodě.
Ale pro jisitiu jim zakážu se kamarádit s těma vrčákama, aby se ještě něco nepřiučili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

Brýtro megerové.

Měla sem ráno sobotu. Jak dávali večer Bladea, usla sem s tím, že je pátek. Ráno sem zatípla oba budíky, spala v klidu dál, do devíti, pak sem se pobudila, šla vařit termosky do prokopáku, pak sem se tak bincala, pak mi přišel mejl se schvalováním, jakože to spěchá, tak sem řikala- když to spěchá, proč mi to posílaj o víkendu....pak sem zpanikařila, a teď sem přijela do práce.

Malodudu je velmi už veliké! Autobus nehraju, jak je kryse vot pawlinky? Můj pes mě nikdy nekous, akorát ten davítkovej pes mě kous, včéra dělala maryje aport s dohledánim předmětu, byla dost šikovná.

ty vole...nemůžu sesmířit s tim, že neni sobota...sem špaténka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit

Biluška
Si blbá? Neptej se, jestli ho zabila, ale co to mají na zahradě, že tam psi stále štěkají? Jestli jim tam něco nechcíplo.
No a pak bych se zeptala, kde má manžela.
Když s ní nemluvíš, pošli Mášenka.

<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání