Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 06:23
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lenivý

zuzanarosakova
objednala jsem si spacák, do plus 1 stupně, tak snad nezmrznu
Zmrzneš, to nebude spacák, ale lehounký hadříček.

Eldorádo
šiš to je snad jasný, že nebude ty daně platit.To se dycky udělá tak, aby se neplatilo Kam bysme přišli, gdybysme museli ještě cpát prachy státu Dost na tom, že každej musíme živit svých pět romulusů

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 06:33
- Nahlásit

zdar dutovlákna!
Dneska mě probudilo dudu,bylo navaleno na mé hlavě a voblizovalo mi xicht!

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 07:29
- Nahlásit

bré ráno drazí. na stole mě dnes čekala kytice tulipánů.

Marush
asi jsem vyděsila divnobratra.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 07:41
- Nahlásit

Vstávat a cvičit a hlavně MAKAT!

Proč?

Protože já nemušíííííím.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit

A dneska zase vyhrajééém.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:06
- Nahlásit

bré ráno, dneska je paťulínek
Vypadá to nadějně o víkendu s počasím, což je super
Ráno jsem viděla miniaturu rotvíka, vypadal legračně, doopravdy jak rotvík s krátkýma nožkama, vypadal jak křížený s jezefčíkem, protože byl takový delší.
Mám nejklasnější holčičku na sjvetě, ale už jsem vám říkala včera
a dneska je to čvt roku co jsme bez Montyho

impact
Protože já nemušíííííím.
jakto, že nemusíš???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:08
- Nahlásit

Hledám práci a nenacházím. Ach joj.

Jinak hezké ráno fšem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit

přeju hezký ráno, u nás od rána slunce

impact
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:20
- Nahlásit

Monty
Dělám na 0,8 úvazku - tže jen od Po do Čt. Biluška mi porád cpe nějaký besedy na pátky , když je to jedinej den, kdy můžu, ale tentokrát jí to nevyšlo. Takže nemusím ani na besedu. A mám před sebou tři dny volna volníčka.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:23
- Nahlásit

kejtlin
u nás taky

impact
aha, tak to jo, mě sice jen dva dny, ale i tak se těším, protože by mělo být pěkně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit

Monty
mě sice jen dva dny, ale i tak se těším, protože by mělo být pěkně
Jooo, to já se taky těšinkuju moc. Pojedem někam moc daleko na kole. A v nedělu bude velkoprocházka.

all
Včera jsem byla na veterině s malopinčovou od rodičů. Od předchozího večera zvracela a měla krvavý průjem. Když jsem pro ni přijela, že ji odvezu na vete, tak to už nebyl průjem, ale jen krev. Vyzvracela i vodu. Byla úplně hotovo, děsný.
Dostala infůzi, 6 injekcí, rtg a stálo to moc peněz. Večer měla ještě alergickou reakci na nějaký lék, tak jeli naši ještě na veterinu, ale naštěstí to bylo nakonec v pohodě. Teď dopoledne tam s ní mamina jde zase a asi bude znova infůze a uvidí se, co bude dál.

Snad bude v pořádku.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:30
- Nahlásit

Monty
Právě kutím, co podniku kurde. Tady je vedle v dědině mega dogfrisbee akce, tož bych aj zajela očumnout. Ale to je bez psů.. Tak asi jen na chvíli se zrzkou. A pak bych zašla na nějakou kešku se psíma. Blbý je, že v okolí mám všechny vybraný, takže jedině nějaká tak 15ti kilometrová zase.

Vůbec nevím, co s tím letošním volnem budu dělat. Dostali jsme od ředitelky pár dní volna - nařízenýho. A dala nám to třeba tak jak je třá v červenci mezi těma svátkama v pindělí pracovní den. Tže půjdu do práce ve čtvrtek a pak zase až ve čtvrtek. A v září je st. svátek ve středu, tak nám tam zavelila volno čtvrtek a pátek. Mazec.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:32
- Nahlásit

pawLINka
Pojedem někam moc daleko na kole.
Taky už bych chtěla. Ale zrzka má teprve půl roku, tak nás brzdí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit

impact
No my jedem bez hafů. Se psama bych mohla stejně jen se dvěma.
Tak pojedeme někam moc daleko a posbíráme nějaký kešky.

Minulý týden jsme jeli hezky do terénu do kopečků, to bylo žůžo labůžo. Rychlost, bahno, špína, čekala jsem, kdy si rozbiju hubu. Nikdy jsem kolo neměla ráda (max ty lehký projížďky se psama), ale minule se mi to moc líbilo.

Asi budu na starý kolena cyklistka. Už jsem si pořídila i kraťase na kolo, dres a helmu. Jsem velkocyklistka už.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

pawLINka
jej, tak držíme vše co máme, aby se uzdravila, bobek malý

impact
a to volno se ti odpočítává k klasických 20 dnů? nebo to máte + k těch 20 dnům volna???
to já bych hned věděla co s volnem

impact
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit

Monty
No máme to právě k tomu jako bonusek.

pawLINka
Aha, tak to já bych bez psů nejela.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:46
- Nahlásit

pawLINka
pinčovce držím palce, doufám, že to nebude mít průběh jako mělo u mojí Vendulky.......

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit

impact
No, my jsme taky dřív nejezdili, ale rozhodli jsme se začít víc hýbat. Aaron ke kolu skrz tu artrózu nemůže, Delina kolo nesnáší (dřív se ho bála) a s Jessou a Tomem stejně nemůžeme jet třá 60 kiláků rychlotempem.
Kámoška mě na cyklistiku nalákala, tak to zkouším.
Takže dopoledne se budu věnovat psíkům - mám kurz na cvičáku a tak, odpoledne kolo a večer zase psíci. Máme to zmáklý, akorát večer padnem do postele úplně hotovson. A nic nebude.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

impact
pawLINka
jak hledáte ty kešky?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

kejtlin
Jaký byl průběh u Vendulky?

Monty
Dík.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit

kejtlin
Když nemáš GPS, tak prozkoumáš na mapě souřadnice a jdeš po paměti (tak hledám já). Když máš GPS, tak tě to dovede až na místo, kde je schovaná.
Pak tam jsou ještě např. takový, u kterých musíš řešit nějaký úkoly, počítat a tak, a pak ti teprve vyjdou ty souřadnice, kde je schovaná.

Já teď třeba luštím jednu ve městě, kde pracuju. Překládala jsem jakýsi text z finštiny a má mi to napovědět, kde je schovaná. Už jednou jsme ji s kolegyní hledaly, ale nic. Za chvílu jdeme na úřad a máme to po cestě, tak jdem na druhý kolo hledání.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

impact
tak to máte super, to tady se stát nikdy nemůže....

pawLINka
impact
no já se dá říct nikde nehnu bez Sophyje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

Monty
no já se dá říct nikde nehnu bez Sophyje

Tak já se psům snažím věnovat na maximum a jsou na prvním místě v mém volném čase. Ale i tak se snažím ten čas naplňovat i něčím jiným. Dřív aerobik, vystoupení a soutěže, teď brusle a kolo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:03 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

pawLINka
Jaký byl průběh u Vendulky?

špatnej, dopo zvracela tak jsem jela na veterinu, ten jí píchnul atb, odpo se strašně zhoršila jela jsem znova na v eterinu, byla na kapačce,ale zvracela všechno včetně vody a iont´áku s krví a večer umřela, měla asi prasklý žaludeční vřed, tý krve bylo maličko ale jak se odvodnila, tak to nedala, ale ona byla babička a maličká-krysařík, kdyby byla větší tak to dá říkal i veterinář, že ten malý organismus je prostě hned odvodněnej.
Co to je ta keška?To je nějaká věc?

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit

pawLINka
Tak já se psům snažím věnovat na maximum a jsou na prvním místě v mém volném čase. Ale i tak se snažím ten čas naplňovat i něčím jiným. Dřív aerobik, vystoupení a soutěže, teď brusle a kolo.

to je jedna z mnoha výhod jednoho psa - umrtvím ho procházkou, cvičením, aportkama a on je pak rád, že na chvíli vypadnu a on může spát.
a když se někdy vrátím pozdě z pařby (výjimečně...), tak už ví, že se jde ještě čurat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO NA PIJÁNO

něco na rozcvičení po ránu:

Kterým směrem jede autobus na obrázku ?
Doprava nebo doleva?

pawLINka
držím čubince palce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

kejtlin
Tak Čikina bude mít teprve 2 roky. Je mladá a silná a já věřím, že to zvládne.

Co to je ta keška?To je nějaká věc?
Většinou je to krabička, ve které je sešit a tam se podepíšeš, žes tam byla. Nejde tam o nic, jen o pocit, žes ji našla.

Mrkni sem:
http://www.geocaching.cz/news.php

Cigi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit

Prosím, koňáci, kolik se tak platí průměrně za ustájení koně?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit

jbat
o je jedna z mnoha výhod jednoho psa
Já myslím, že u mě není rozdíl jestli mám jednoho nebo ty moje 4. Unavím je všechny (až na pinčofku Tomáše, samozřejmě ) a taky bývají rádi, že si můžou jít v klidu lehnout.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit

pawLINka
tak to já jsem blázen, já ji věnuju veškerý svůj volný čas
dneska jsem říkala, že na pauzu jdu nakoupit na kolaudačku a kámoška a proč nechodíš nakupovat tam k vám? a já na ní, a není to jedno, kde? aspoň pak můžu být celou dobu s malou no čuměla na mě jak na blba

all
zítra budu mít kolaudačku s našima, snad to nedopadne pohromou, brácha se urazil na mamku a nemluví s ní, ona tak kvůli toho nechce jít, bože to zas bude

<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání