| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit
pawLINka
díky za odkaz, to může být fajn, ale já bych se ztratila... bohužel čas od času zbloudím v lesíku,kterej přejdeš za cca půl hodiny a z jedný strany je řeka a chodím tam asi 10 let se psama. Ale je tam hodně cest..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit
Cigi
Prosím, koňáci, kolik se tak platí průměrně za ustájení koně?
záleží na tom kde ,v Praze nebo velkých městech i 8000kč na vesnici třeba 2-3000kč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit
zdar bardi ,proč pýšete furt????
Cigi
kolik se tak platí průměrně za ustájení koně?
asi taky jak gde..
marush
malodudu vypadá dost velký teda ..každopádně to neni moc výhoda bo sem zistila,že ta fáma vo tom jak vofčounoj jebne f 7 letech f kouli a zabije nás,neni fáma f útarý jak nána sádlila f posteli taxm jí chtěla votšoupnout abych se s dovolením také vešla ..jako dost vrčela a cenila se ,já nic tagže ve středu přitvrdila a vrčela daleko fsteklejc a dyš sem se smála,tak mi celkem nasraně rafla(patrně sem se nesmála dost arogantně :smirk taxem se smát přestala a dala sem jí pjestí do brady aš jí cvakly zuby hnet byla hodné dudu nicméně celkem chápu slabý jedince,že couvnou a maj zaděláno na malér bo byla celkem dost hustá..eště že nejsem slabej kus )))))))))
mám moooc práce nepyšte proto nigdo ňyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit
kejtlin
večer umřela
ale ne... sakra, nějak je toho teď moc.
ale jestli už byla stará a nemocinkaná...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
jbat
je to asi měsíc, psala jsem to sem.
stará byla, nevím kolik jí bylo 13-15 let, měla jsem jí z útulku, nemocná právě vůbec nebyla, až na ten jeden den zvracení......
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:21
- Nahlásit
Nazdar. Během posledních dvou dnů jsem našla na Trixovi další strupy a další díru. Už mi vysírá s těmahle manýrama. Mi to kua nemůže ukázat všechno? Nedělám nic jinýho, než se strhávám strupy a zkoumám, kam až vede díra.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
Maky a Trix
co hematom už se vstřebává?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
dost vrčela a cenila se ,já nic tagže ve středu přitvrdila a vrčela daleko fsteklejc a dyš sem se smála,tak mi celkem nasraně rafla(patrně sem se nesmála dost arogantně :smirk taxem se smát přestala a dala sem jí pjestí do brady aš jí cvakly zuby hnet byla hodné dudu
ty vole to je dyskomfort, dej sem fotku, je třeba to diagnostikovat...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit
kejtlin
úplně v pohodě. ani ho to už nebolí, prostě paráda jen si furt rozrejpává tu největší díru. Pořád to vykusuje, když má límec, tak to škrábe. ale chápu, musí to bejt nepříjemný... což ho k tomu samozřejmě neopravňuje, akorát si to vždycky zase rozšťárá. Tak chodí v límci a v mým triku.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
Alexa
doleva
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit
Bré ráno
Je krásně, takže balim a za chvíli odjíždim na víkend
Cigi
To je různý, Praha 5-10000 a jinde klidně i kolem 3000. Pastevní dál od Prahy nebo Brna ještě míň.
davidkova renata
jak vofčounoj jebne f 7 letech f kouli a zabije nás,neni fáma
Ty vole tak to se už teda bojim, co mě čeká za rok. Protože co když to není jen vo ovčákách. Já to zase slyšela o dogách nebo třeba o jezevčíkách. Asi dám Vendule na 6. nalezeniny na tlamičku košíček a a nejmíň rok nesudám, abych se nebála tolik. U Tonyho už to minulo, tak jedině až mu bude 14, jestli teda to je každejch 7 let.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
No pani,myslíte, že to platí i o bílejch?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit
kejtlin
mám v těch smečkách bordel.
nicméně je to na hovno, bo se to strašně množí, týrání, úmrtí, bezdomovci... chjo.
Maky a Trix
co se stalo trolíkočkovi???
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Ventadavidkova renata
Houno ofčouni, dogy nebo jozefčíci. Pitbullům hrkne v 7 letech a zabijou někoho. To je známá věc přece. Každý správný parkovní velkokynekolog mě s tímto seznamuje.
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Venta
Děkuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit
Maky a Trix
kam až vede díra.
ale no tak..
jbat
dej sem fotku, je třeba to diagnostikovat
dyš vona ted f posteli neni a já se bojim jí říct aby tam šla..aby se nějak nenasrala třá si asi nesmim tolik dovolovat..
Venta
Baico
holky nevim,ale budte vostružinatý, je to divá zvjeř
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:33
- Nahlásit
jbat
přepral bandoga a utržil při tom lehké oděrky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:34 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
co co? to je velice důležité.
v případě velkých děr si do psa můžu třeba ukládat drobný a jiný maličkosti
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit
davidkova renata
dyš vona ted f posteli neni a já se bojim jí říct aby tam šla..aby se nějak nenasrala třá si asi nesmim tolik dovolovat..
kup si Bajšaohrádku, vole. pro sebe, jako Maruš. )))
Maky a Trix
přepral bandoga a utržil při tom lehké oděrky
oooo, to je hrdinááá!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit
pawLINka
No hele já myslim, že to asi platí u všech plemen i neplemen. Tagže bacha na ně na všechny!!!
I když znám jezevčíka, co prokousl paničce prst už v půl roce. Ale podle ní byl moc hodnej, protože mu neměla prý sahat do misky. Ten její předchozí jezevčík pokousal prý celou rodinu, takže tenhle je zlatej.
No ale je fakt, že jak je to pitbul a nebo aspoň černej labrador, tak to musí bejt zabiják i dřív než v těch 7
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
dopíjím kafe a jdu s čoklema bo jinak zbořej barák, dybyste mi chtěl něgdo volat nevolejte, nemužu najít telefon a mám vypnutej zvuk i vibraci takže jestli ho najdu tak njen náhodou n ikoliv cíleně...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
Monty
tak to máte super, to tady se stát nikdy nemůže....
No, tady jsou zase jiný věci na pokakání.
pawLINka
Takže dopoledne se budu věnovat psíkům - mám kurz na cvičáku a tak, odpoledne kolo a večer zase psíci. Máme to zmáklý, akorát večer padnem do postele úplně hotovson. A nic nebude
kejtlin
Podle souřadnic a kompasu v mobilu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
kejtlin
dybyste mi chtěl něgdo volat nevolejte, nemužu najít telefon a mám vypnutej zvuk i vibraci takže jestli ho najdu tak njen náhodou n ikoliv cíleně...
)))))))))))))) dobrej způsob, zavedu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
kejtlin
jbat
cos udělala divnobratru a jak?
davidkova renata
To je z toho jak jí furt vysíráš a prudíš,už si řekla dosť,teď jí prostě ukousnu hlavu a nigdo mi v tom už nezabrání
Malé Dudu na postel nesmí,bo už te´d dost bosní na svym gaučíku,takže má preventivně mou ruku při žraní v misce...jsou to děfky vlkošedý
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit
Marush
cos udělala divnobratru a jak?
jsem mu napsala na FB, že se hlásím do druhýho kola, jestli je ještě volný místo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a je von určo pes???? esi von neni ty šaty vod makrel páč ty prej sou taky samá díra
venta
přesně!! sou to šmejdi jeden jak druhej!!!
Marush
Malé Dudu na postel nesmí
jo?? a gdo psal ted ráno že mu dudu leželo na hlavě a lízalo xicht??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit
impact
No, tady jsou zase jiný věci na pokakání
tady je to celý na pokakání
davidkova renata
hele a je von určo pes???? esi von neni ty šaty vod makrel páč ty prej sou taky samá díra
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Marush
jo?? a gdo psal ted ráno že mu dudu leželo na hlavě a lízalo xicht??
Tak ty naši čoklové taky takhle moc nesměj do postele. Ráno se divim, jak mi jeden zalehl deku a druhej mi funí do obličeje.
Mizim a přeju všem hezkej víkend a ať vás žádnej pes nezakousne, moc je nepruďte radši
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
jsem mu napsala na FB, že se hlásím do druhýho kola, jestli je ještě volný místo.
do druhýho kola na co proboha?!
davidkova renata
a gdo psal ted ráno že mu dudu leželo na hlavě a lízalo xicht??
ne,ne psala jsem dudu jest navaleno na mé hlavě....stojí totiž na zadních zaječích a půlkou těla je na posteli a tou se na mě navalilo... ale ty seš prostě v řiti...Nána už si rozplánovala jak tě po napadení a zabití rozporcuje a sežere
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit
Marush
chudák, ty jí týráš
|