Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

Eldoguero
aby jako nikoho nerušila řevem
tak to bude potíž, nic není tak daleko a nic mi neleze na nervy víc než řvoucí dítě, co odvar z makovic.... , nějak se to udělá neboj

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

zuzanarosakova
postele maj v jysku, i s motorem na nafukování, jakože s kompresorem. Maj šlapací nožní pumpu, i kompresor. Takže je jasný, že kompresor, tim je to rychleji a eletrika tam je:
http://www.zbozi.cz/?forceScreen=products&r=hint&q =nafukovac%C3%AD+postele

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

ty vole no tak vidim, že spát tam fakt nebudu, nechci zas utěšovat dementy, že nemaj kde spát, dost, že je budu utěšovat v pátek některý...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:06
- Nahlásit

Gerda
A tendle je úplně nejvíc!
no já ti nevim, má dost skosený ty boky tam gdyž budou mít nafukovací postel se budou bouchat čelem vo stěnu
plážovej stan mám můžu vzít sebou a na co ho budeš potřebovat??????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:08
- Nahlásit

Eldoguero
nebojte, vy budete mít miminko v pokoji, to je jasný, nemůžete mít maloděcko ve stanu nebo venku, to je stejnak kravina. A kejtlinovic psi řvou od šesti, stačí, když Vikča bude spát aspoň do šesti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

jbat
sama si dement, budeme mít krásný ubikace stanový aji s postelema a peřinama )))

Alexa
plážovej stan mám můžu vzít sebou a na co ho budeš potřebovat??????????????
skovám se do něj před sluncem.
Stan musí bejt pohodlnej, pokud je tohle moc zkosený, tak vůbec nepřichází v úvahu. Ale Colemany jsou obecně asi z nejlepších stanů.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

Alexa
šak ta postel může bejt i třá jen 20cm vysoká, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Takže neee tepláky, ale spodky Orfeus bude mít na táboře:

http://www.butex.pontte.eu/spodky.aspx

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

Alexa
no já ti nevim, má dost skosený ty boky
Ten zkosenej bok je jen ta vnější plachta, vnitřní rozměr ložnice je 210x210. Tam se o stěnu mlátit nebudou ani s dvoumetrovou matrací, ale stejnak je to už moc velký a drahý. Ten čtyřlidijovej Coleman je asi nejvíc ok.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:23
- Nahlásit

Gerda
Ten čtyřlidijovej Coleman je asi nejvíc ok.

jo ten se mi líbí, pro dva lidi s věcma a tři psy mi to přijde akorát

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
Hele tak až pudu kupovat tu postel, vemu rovnou jednolůžko i každý z vás a kompresor koupim jenom jeden, to bude stačit, to si prostě pučíme, co?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

Gerda
tak jo, to je dobrej nápad, já furt myslela, že si koupíme dvoulůžko, ale ty jednolůžka to budem mít víc možností, jak si uspořádat prostor v tom stanu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:30
- Nahlásit

kejtlin
nic není tak daleko a nic mi neleze na nervy víc než řvoucí dítě
mi povídej ona celkem dobře usíná, ale nesmí se jí ukázat, že je někde zábava, páč ona je fakt jak ujetá, chce pařit s ostatníma
Ale při usínání neječí, tak to snad bude v pohodě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

Gerda
ona spát bude, to zas jo, loni na táboře taky spala dobře a ráno neřve, když se vzbudí, hlavně ji ale nikdo nesmí brát její dogy, páč to pak řve teda

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

Gerda
Hele tak až pudu kupovat tu postel, vemu rovnou jednolůžko i každý z vás a kompresor koupim jenom jeden, to bude stačit, to si prostě pučíme, co?
hele essi to nepotřebuješ te´d hned tak počki, loni je měli v akci v makru dost levný asi za 2stofky. Třá je letos budou mít taky

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:39
- Nahlásit

Alexa
hele essi to nepotřebuješ te´d hned tak počki, loni je měli v akci v makru dost levný asi za 2stofky. Třá je letos budou mít taky

kdyby měli, prosím si taky, pamatujte na mě, prosím!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
to jednolůžko je široký 90 - 99 tak nějak, tak myslim, že to jako normoš postel stačí, budu je teda brát ve víc kusech s jednim kompresorem.

Alexa
no to je přesně to, na co čekám, teď je měli v jysku za necelý dvě stovky v akci, taky doufám, že to ještě bude, pročež to pak vezmu hromadně, ono by se to možná šiklo i do těch místností, kdyby nebylo dost postelí.

Aleksa
kejtlin

Musíme pak začít řešit počty lidí a psů, zjistit cenu za pronájem, rozpočítat na lidi, udělat si jen menší orientační program, říct si, co tam chceme, ideálně, když budou srandazávody, by mohl dorazit i taťka magion, už bude mít praxi z jílovýho, ten bude vyhodnocovat, pročež to nafotíme a pošlem do žumpočasáku aji s logem žumpy. Musíme ale vědět, kolik nás má bejt, abychom mohli rozpočítat i startovný krs ceny, protože poháry a medaile musej bejt. A budou se tam slavit letní narozeniny. Je tedy nutné, aby se tam zjevila aji laguna se lvy. Bude to mezinárodka, přijedou i ze slovenska. Nesmíme nic ponechat náhodě. Gustafson už by měl vymyslet, jak zásobí kantýnu. Hlavně kafe ať má )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit

KDO BY JEŠTĚ STÁL O NAFUKOVACÍ POSTEL, KDYBY BYLA V AKCI DO DVOU STOVEK?

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit

já už chci domůůůůůů, dneska bude moje pincezna čačííííííí
jen doufám, abych ty chlebíčky, které jsem koupila dopravila v pohodě domů - hlavně, ať to donesu v celku

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit

Gerda
a to už by bylo s tím kompresorem či co?
by se mi to docela i hodilo pro návštěvy, my máme se Sophi sice velkou postel ale nikdo jiný by se už mezi nás nevešel

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit

Gerda
my chcem postele ikdyž budou dražší trochu než dvě kila. a kompresor jeden dohromady je gut.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
KDO BY JEŠTĚ STÁL O NAFUKOVACÍ POSTEL, KDYBY BYLA V AKCI DO DVOU STOVEK?
JÁJÁJÁJÁJÁJÁ

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:50 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Monty
a to už by bylo s tím kompresorem či co?
nene, postele se zabudovanym kompresorem sou tak za litr. Tyhle sou normál bez, koupíme jeden kompresor a všichni si tim jednim ty postele nafoukneme

zuzanarosakova
ok, beru na vědomí, vy dvě, jébatka, aleksička a já taky, zatim teda pět.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit

Gerda
kdyby byla v akci tak chci
jsou kousek od cvičáku vietnamci, tak kafe a pečivo příp. pořešíme tam.
mělo by to být za 1000 na den pro všechny, měli bysme začít trochu organizovat to asi jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit

Bjútinka je malý sataní mládě než jsem nakrmila a vyvenčila ostatní malodozata, stáhla mi povlak z celého gauče - máme veliký rohový gauč jakmila jsem otevřela dveře, vrhlo se to divé zvíře na mě - pomooooc, volejte novuuuuu kousla mě do kloubu u prstu - zřejmě je to pes zabijácký

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit

Gerda
je to oplocený ten cvičák?? v mlíkožerech

Monty
Člen
- Nahlásit

Gerda
aha, no ale dá se ten vzduch teda našlapat s tou nohou? když to není na kompresor?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to oplocený ten cvičák
ano

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

kejtlin
kdyby byla v akci tak chci
ok, takže šest.

zuzanarosakova
je to oplocený ten cvičák?? v mlíkožerech
ano.

hele co sem našla, maj tři druhy pump - nožní, do autobaterie a do eletriky a maj ty postele průůůhledný ale ouzký. Určitě to musí bejt 90 cm, jinak to nemá cenu.

http://www.hvezdickanova.cz/eshop/30-Nafukovaci-po stele

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit

a masky budem potřebovat na noční zadržení v lese:

http://www.hvezdickanova.cz/eshop/28-Masky-a-kosty my

<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání