Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:07 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
výjimečně tam nemáš žádnou chybu.

Alexa
BUDE PO KANISTROVEJCH ZKOUŠKÁCH 22.5. ŽUMPOAKCE

já tam du vočumovat a chci akci!

Jestli je to teda ta akce kdy skládá zkoušku z dospělosti Kokeš,řečený Dorek,Doneček,Kokeš,Kokánek..křtěný Rokánek?!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

Eldoguero
normálně berou, zaplacení výst. poplatku až na místě
vím, že takhle to jde, ale odmítám platit 35 EUR na místě když můžu poslat 15 EUR a to je rozdíl žeáno...
Biluška
do nejbližší polské banky (cca sedm kiláků)
hmmm... v tomhle vidím asi jedinou nevýhodu Prahy oproti Oryjentu, ale fakt to tu takový kousek nemám.
Ale mám účet u mBanky a z ní mi chodí dopisy z Polska, ale to asik nebude ono...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit

laguna
Jen čekám jestli ti někdo odpoví
srandičky jo
no je fakt že na mejl mi po několika urgencích odpověděly, nicméně je to opět na mrtvym bodě, asi se nakazily vod bambiho, kerej je mrtvej na spodek

kdo přijede do jílu na kanystr a nemá a chce hrnek tak mi napíše jinak má smůlu

agáta12
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:10 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

Gerda
tak sem tu s adres : jitka.baxova@gmail.com
www.sirsasha.wbs.cz
Ať má úžasňák taky ňákou návštěvnost
A kdybyste moc chtěli kurzíček pro trotly stopařské mohla bych se eventuálně vetřít, bo sem v šlapání i hledání dost dobrá.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit

Alexa
kdo přijede do jílu na kanystr a nemá a chce hrnek tak mi napíše jinak má smůlu

nepřijedu na kanystr, ale prosím o slíbenej hrnek, např. poslat po Mařce nebo tak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:12
- Nahlásit

Hele, tepláky

http://www.butex.pontte.eu/Teplaky.aspx?pg=1

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:12
- Nahlásit

Eldoguero
většinou je to o trochu dražší, ale nijak děsně
Čemu říkáš nijak děsně? Teď v Opoli to bylo dražší o 20 euro na psa

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:13 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda

co se vlastně bé robit na tom táboře v Mlíkožerech? Prej tam jedu mi tady řikaly holky...jaký jest program?

tepláky:

tak já prosim hlavně 170-190,spíš 190,díky
v teplácích každý může zářit,být modní ideáááááááál...tak!

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit

agáta12
bo sem v šlapání dost dobrá.

Mařka, máme s Makrel konkurenci...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit

agáta12
Paní, koukejte se radši dogestit na kanyskové zkoušky do Jílového ať se konečně poznáme. Páč do Mlíkošů na tábor nemůžu, budu mít ščěňátka

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit

agáta12
pani, já tu vaší stránku nevidim - kerá vy vůbec ste? Vy ste cvičenec ňákej? My bysme právě rádi na tom táboře udělali i něco trošku užitečnýho, že bychom aspoň všichni s tim čuchánim mohli začít a dozvědět se o něm víc...vy ste od eldoráda?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit

Gerda
To sou blbé tepláky. Chci ty modré komunistické co byli povinné do tělocviku

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

Gerda
Hele, tepláky

ty vole výborný, škoda, že nemaj teplákový soupravy... TO by byl úlet teprve...

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

jbat
bo sem v šlapání dost dobrá.

Mařka, máme s Makrel konkurenci...

já z vám nemůžu

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
volno prostě neumíme
Hele, ale na BH povel volno nepotřebuješ

jbat
Člen
- Nahlásit

Jéééžiš, se stane, no...
http://www.novinky.cz/krimi/232584-matka-zapomnela -deti-ve-skolce-policiste-ji-nasli-opilou.html

Gerda
Člen
- Nahlásit

Marush
co se vlastně bé robit na tom táboře v Mlíkožerech? Prej tam jedu mi tady řikaly holky...jaký jest program?
dyť sem to tu před chvílí psala jébatovi a eldorádovi )))) Prostě piknik u cesty na 5 dnů.

Biluška
To sou blbé tepláky. Chci ty modré komunistické co byli povinné do tělocviku
a kde je mám asi sehnat za nějakou malocenu?

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat
bo sem v šlapání dost dobrá

nemůžeš aspoň chvíli.......

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:17
- Nahlásit

impact
no on možná nechtěl nic kvůli stavu zubů a celý tlamy, ted´ už baští bezbolestně, tak teprv poznává co je dobrý on mohl mít tu tlamu katastrofální třeba několik let....
all
to je zase dnes den, dopo děda rozebral odpad, já mu říkala, at´ se na to vysejří, že to udělám, než jsem přišla z venku tak to bylo rozebraný, po hodině co se snažil to dát dohromady, jsem to udělala já, ale zjistila prasklý koleno, tudíž jsem jela koupit nový a dala jsem to dohromady. Pak jsem jela s dědou do cca 15 km vzdálené vesnice koupit nový semínka-zmrzlo všechno, tak že vysadí nový, dušoval se, že mají otevřeno pořád, no neměli, pochopitelně jsme tak 3/4 hod čekali, no šli jsme na zmrzlinu a dort do cukrárny-zmrzka dobrá, dort hnusnej. Stará Tessa od rána už 3 krát zvracela, když to bude trvat do večera tak pojedeme k veterináři, ach jo, co se přihodí dál?

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:18 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

jbat
kámoška měla včera status na FB, že někteří chlapi jsou jak malé děcka, že dostal nový mobil a zapomněl děcko vyzvednout ve školce

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit

Gerda
a kde je mám asi sehnat za nějakou malocenu?
Nevím. Třá až Adidaska zase pojede na Kubu tak by se tam po nich mohla mrknout . Nebo do Koreje gdyby někdo jel...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit

Gerda
dyť sem to tu před chvílí psala jébatovi a eldorádovi )))) Prostě piknik u cesty na 5 dnů.

protože ségra zas mele,že tam budou jen brániči vobranáři a že neví co by tam se šampusema dělala a kdesi cosi,tak se ptám je-li to(to ti nenadávám to je spojka)pouze bránící tábor,nebo jako pijonýrskej spíš gde budou i divný hati a různý iný canistrový a minipotvory

agáta12
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit

Gerda
Nééé už jsem to spravila zapomněla jsem cz
Vod Eldoráda nejsu já su ze západu.
Ale stopy umim.

Biluška
Na kanystry deme
Těšíme se na celkový rozklad disciplíny.
Mimo jiné předevčírem ste mi poslala ´dajně do MŠ a to tedy MŠ nebyla.
To byla letadla, viděla jsem nepřetržitej Braunův pohyb cca 60 min. Tryskovej. Mám od toho hnutou krční páteř - a tudíž pracovní ouraz.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit

agáta12
Už si vás čtu - vy ste nějaká děsně kinekologicky sdělaná, ne? Musíte s náma nutně do Zlovse, přeceda má taky takovýho bokséra jako vy! Vy budete žumpu zdobit tak, jako jí zdobí všichni schopní cvičitelé! V létě sečtem všechny zkoušky, který žumpopsi maj, v množství je síla! Obrázek na černé pozadí vám posílám, noste ho hrdě, i my jsme hrdí na vás!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit

Marush
ale hovno, dyt´ tam budu mít celou smečku z toho je bránič jen jeden....a většina se tam jede jen pobavit a prostě na relaxační dovču se psama

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit

Marush
nemůžeš aspoň chvíli.......

ne...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit

kejtlin
Marush

v tom případku bych jela. A jak se spí? a kde spěj čokle?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

Atusch
vole, takovej rozdíl jo, to jsou teda pjekný svině
zkus se poptav v bance, podle mě by to mělo jít nějak poslat, ale nevím no, já to vždycky platila na místě
Biluška
teď to čtu, jsou to svině vydřidušský
Alexa
chci a jestli přijedu na 100% upřesním během pár dní
Gerda
ok, tak chci teplákýýýýý

Atila se probouzí, normálně z toho psa snad fakt bude aportér, dnes opravdu supéééééér
až přijede muž prý pojedeme kousat, tak to se atiláčka netýká
vezmu lemrodogy

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

Marush
protože ségra zas mele,že tam budou jen brániči vobranáři a že neví co by tam se šampusema dělala a kdesi cosi,tak se ptám je-li to(to ti nenadávám to je spojka)pouze bránící tábor,nebo jako pijonýrskej spíš gde budou i divný hati a různý iný canistrový a minipotvory
sama seš jelito - když tam asi jedu já s Maryjí, tak to zřejmě nebude tábor jenom pro brániče, ne? Šak sem psala o klikání, o stopování, teď už máme přednášející dva, můžou na sebe navazovat aji s praktickejma zkoušeníma, prostě piknik u cesty s procházkama, plaváníma, cvičeníma, jídlem...jako ty jedeš, to je jasný, adidaska taky, prasata se tam možná vyskytujou, ale eldorádo má dogy a ty sou na prasata geneticky uzpůsobený.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
jako ty jedeš, to je jasný, adidaska taky, prasata se tam možná vyskytujou, ale eldorádo má dogy a ty sou na prasata geneticky uzpůsobený.

...no a hat tam bude jen na skok, takže si myslím, že je to dost bezpečný...

<< 1 ... 7479 . 7480 . 7481 . 7482 . 7483 . 7484 . 7485 . 7486 . 7487 . 7488 . 7489 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání