| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit
kejtlin
ale hovno, dyt´ tam budu mít celou smečku z toho je bránič jen jeden....a většina se tam jede jen pobavit a prostě na relaxační dovču se psama
já jsem jí řikala,že je úpa hysterická zase zbytečně...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
v tom případku bych jela. A jak se spí? a kde spěj čokle?
spí se tak, že staří a rozbití mají přednostní právo na ubikaci, jinak stany, čokle s čékama, ale do ubikací asi nesměj....kejtlin řekne víc.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
Gerda
Ježíííši to nééé
Proto se cpu v žumpu, abych nebyla hrdobec, dycky dyž se někde zkusím vytahovat, tak dostanu následně přes hubu .
Co jiného mě udrží při zemi tedy v žumpě ?
Anebo nic neposílej, pokud se srazíme v Jílovým na kanystrách, odeberu jej osobně s velkým díkovzdáním. Jo a bunda je žlutá, to sem zapomněla, esi by budka mohla bejt taky do sluníčka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:29
- Nahlásit
agáta12
Na kanystry deme
Jo? Dyť vás nemám zapsaný? Si vás teda dopisuju, přihlásím vás jako Agáta s boksérem
Mimo jiné předevčírem ste mi poslala ´dajně do MŠ a to tedy MŠ nebyla.
To byla letadla, viděla jsem nepřetržitej Braunův pohyb cca 60 min. Tryskovej. Mám od toho hnutou krční páteř - a tudíž pracovní ouraz.
Coby Bruntalák ti to stejně neuznám, za úraz se považují pouze zlomeniny a čistý průstřel
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit
Marush
a vejdem se všichni do stanu? Jako my dvě, šamponi a Nyxátor?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit
Gerda
když tam asi jedu já s Maryjí, tak to zřejmě nebude tábor jenom pro brániče, ne
Ale maryje neni pes chápeš,ta se vůbec nepočítá...
No my se tam s nyxou pojedem hlavně dobře prospat...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
můžu si to natočit???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele já nikdy neměla postavenej,zeptáme se Mottlice,popřípadě postavíme a uvidíme..nevim teda se třema diskomfortama...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:32 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
v tom případku bych jela. A jak se spí? a kde spěj čokle?
jedeš určo to je daný, spí se bud´ ve stanu nebo v klubovně na zemi či posteli-dá se tam zatopit nebo nahoře v pokoji v posteli či na zemi, taky se tam dá zatopit. Čokle spěj většinou s majitelem nebo když je to venkovní pes,může i v kotci, to záleží na každém kam ho umístí.
Edit:to že čokle spěj vevnitř předseda tuší, ale bylo by dobrý,kdyby to neviděl.....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
tak Maruš je v podstatě invalida a já jsem její doprovod, takže bysme mohli dostat ňákej ten pokojík ne?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit
kejtlin
nebo když je to venkovní pes,může i v kotci
Dudu je vnitřní pes spíš snad dáme ten stan no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit
agáta12
pani, vy ste jelito! Teď sem vám to odpálila na černym pozadí ))) Tak znova, posílám na žlutym ))))) Tady se vytahovat můžete, páč tady se úspěchy chválej, hlavně tady se mezi těma šikovnejma ztratíte, je jich tu děsně moc, samej mistr, vítěz.....a tak, víte?
Marush
Maryje se počítá, hlavně se počítá to, že mám děsně gomfortní velkostan, pro štyry lidi, kam se s Máněm vejdem úplně bombově aji na štorc, koupim si do něj nafukovací postel a budu spát jako pán - musíte si jí taky koupit, jinak se nevyspíte ani bohovi.
kejtlin
super, tak by mohli čokle i do horního pokoje, i když to vypadalo, že by tam bejt jakoby neměli? To je super zpráva!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit
Hele lidi čus bus,jdu se změnit v roma!
zuzanarosakova
tak Maruš je v podstatě invalida a já jsem její doprovod,
co si to zas dovoluješ?! zemři hned!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:39
- Nahlásit
Marush
a nekoupíme si nějakej vymazlenej stan s předzahrádkou? Takovej ten komunistickej a vařiš s bombou? a nebo bysme si mohli pučit přívěs třá..tu nafukovací postel nutně musíme mít!
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Maryje se počítá, hlavně se počítá to, že mám děsně gomfortní velkostan,
to jsme rádi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
voni tam jako nemaj bejt, ale jsou tam, předseda naštěstí tam moc často nebejvá a když tam přes den a jen chvíli..
zuzanarosakova
pokojík je tam jen jeden, já jsem taky invalida krs záda, tak bych nejradši ubytování ve vnitřních prostorách, přinejhorším můžu spát doma a dojíždět, bydlím od cvičáku 10-12 km
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
nebo bysme si mohli pučit přívěs třá..tu nafukovací postel nutně musíme mít!
si budem pučovat příves,když máme stan,seš zas uplně hysterická?!
Ty vole chceš kupovat stan?!!Já nevim kolik stojí ted,ale kdyby jsme ho kupovali,tak musíme mít lepčí a hezčí než Gerda s Máńou hlavně!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
si vařit můžeme v klubovnách tam je normál vařič-nevím zda fungá, ale vařič 2 plotýnkovej fungá 100%. stejně si budeme vařit, co b ysme jedli.......
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
uplně nás vidim jak si koupíme super stan velikej,pak ho tam vytasíme...bude ležet na zemi v 1000kusech a my na něj budeme koukat a kouřit...a zase koukat a zase kouřit...a nikdy ho nesestavíme,psi nám roznosej ty součástky a tak! JDU
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
Marush
ta nafukovací postel je bombézní, má dvacet cenťáků tloušťku, můžeš mít jednolůžko i dvoulůžko, sametovej potach, nic tě nikde netlačí, zima ti odspodu nejni, jen je blbý, že to má dva metry dýlku, takže když máš stan s podlážkou 205x205, máš postel přes celou podlahu, dvacet centi od země, takže to zkosení střech tě už plácá do ksichtu. Stan si kupte s podlážkou větší než 205cm ))) Mám stan ve stejný značce jako auto, těžko budete mít vymazlenější )))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:47
- Nahlásit
kejtlin
stejně si budeme vařit, co b ysme jedli.......
já moc nejim, já sem v pohodě, dovezu si pár jablek a bude
Marush
si budem pučovat příves,když máme stan,seš zas uplně hysterická?!
ale ty máš určitě ňákej kokotstan, já chci velkej stan, aby se v něm dalo stát takovej skoro jako dům chápeš? do toho tvýho stanu když dáme nafukovací poslel, tak budem dejchat na strop!
todle chci!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit
Dvouložnicovej Coleman a ste gomfortní:
http://www.zbozi.cz/p15145-coleman-ridgeline-4/?q= stany%20coleman&sId=Qq1aXAcJwRwEEvOH7nn-&categoryP ath=/sport/outdoorove-vybaveni/stany&r=hint&catego ryId=572&productName=Coleman%20Ridgeline%204
na stavění bude celá armáda stavitelů ))
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
já moc nejim, já sem v pohodě, dovezu si pár jablek a bude
to mi je jasný , ale tak minimálně 4 strávníci jsme já a Gerda, ostatní taky občas asi něco pozřou....
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
todle chci!
no a každá béte mít ekstra ložnici a společnej obejvák, to je určo lepčí jak má gerda
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Marush
a my na něj budeme koukat a kouřit...a zase koukat a zase kouřit...a nikdy ho nesestavíme,psi nám roznosej ty součástky a tak!
musíme mít ten, co odjistíš a on se sám vymrští, jako Mařky domek!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit
kejtlin
minimálně 4 strávníci jsme já a Gerda
)))) blbáááá )) já budu tou dobou už dva dny držet dijétu ))
Alexa
Jako to je bezpochyby o mnoho luxusnější stan než můj ))))
zuzanarosakova
musíme mít ten, co odjistíš a on se sám vymrští, jako Mařky domek!!
ten ti spadne v každym větru )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:52
- Nahlásit
Gerda
jojo, ten Coleman dobrej, ukládám si ho!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:54
- Nahlásit
kejtlin
prosím tě bylo by možné pro malodítě pak někde rezervovat nějaké rozumné místo na cestovní postýlku, aby jako nikoho nerušila řevem až bude chtít s náma pařit až do půlnoci, jako tyto čarodějnice
já klíďo budu spát v kotci s čoklema, ale malá musí bejt někde zavřená, páč by ji slyšeli až v práglu
Gerda
pani neblbněte s těma prasatama, jestli choděj moc blízko, budou vás dogy celou noc rušit běsněním v kotcích, čímž rozběsní ostatní psy a nigdo se nevyspí pokud nebude mít 3 promile na žíle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
A tendle je úplně nejvíc!
http://www.maxsport.cz/stany/rodinne-stany/rodinne -stany-pro-5-6-osob/coleman-ridgeline-6-plus
Tam se vy dvě a celkem tři psoj vejdete i s krabičkama na psy, piknikovym stolkem a židlema ))
Jo a eště budeme potřebovat tohle:
http://www.maxsport.cz/stany/plazove-stany/coleman -sundome
http://www.maxsport.cz/stany/plazove-stany/grand-c anyon-miami
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 14:59
- Nahlásit
Gerda
a kde maj ty postele? Myslim, že nám by stačil ten menší stan, ten větší je už dost mastnej teda
|