| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:41
- Nahlásit
Je po bouřce. Nateklo mi na dvou místech do chalupy a už jsem i zjistila proč. Aspoň myslím. Naštěstí je to takového charakteru, že pokud mi to neopraví zedník, který to stavěl, opravím si to poměrně snadno sama.
Nehluchá psiska už opustila "bezpečné" místo pod mýma nohama, takže si už můžu pohodlněji sednout. A začíná slunit svítíčko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:52
- Nahlásit
Vlčáčková
tak si tam ten humus hlavně nech, musím zasadit a zasít ještě děsně moc věcí a v bahně se mi rýpat fakt nechce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:10
- Nahlásit
nazdaaaaaar
to jsme měly dneska krásnej den ve Zlofsy. Maj tam mocinky krásnej cvičák, ze tří stran lesík. Vůbec tam nepršelo bylo krááásně. Malonyxa opět prospala celý den, byla moc roztomilá. Holky se jely ještě vykoupat, já je zbaběle opustla a jela sem domki. Ofšem zapomněla sem si před odjezdem dojít na záchod a z Prahy už sem myslela že nedojedu. No nedojela musela sem stavět v lese.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:39
- Nahlásit
Alexa
Paní už se ví podle čeho se bude v květnu zkouškovat? Ať vím essi začít cvičit na ZOP, nebo na něco jiného . Uš bysem potřebovala začít páč jediné co zatím šelmyje umí je sedni a eště to není moc spolehlivé . S kolika psama maximálně se můžu zúčastnit?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:44
- Nahlásit
Biluška
Paní už se ví podle čeho se bude v květnu zkouškovat?
podle Tartu ZMT, T1, OPT1
Závodit jenom v poslušnosti:
Přivolání psa před sebe 10 bodů
Ovladatelnost na vodítku 10 bodů
Sedni, lehni, vstaň u nohy psovoda 10 bodů
Odložení za pochodu vleže 10 bodů
Aport volný 10 bodů
Štěkání na povel u nohy psovoda 10 bodů
Kladina nízká 1 m jedním směrem 10 bodů
Houpačka 10 bodů
Dlouhodobé odložení 10 bodů
Celkem 90 bodů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:50
- Nahlásit
Alexa
To si děláš kozi kozi kozi? Neci závodit, ci dělat zkoušky A jak můžu s šelmyjema a Texlem skládat zkoušky z něčeho v čem je obrana? Dyť mi je Dítě země zašlápne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:53
- Nahlásit
Čaukyyyy!!
Už jsem domki. Ale nejsem si jistá jestli ještě někdy uvidíme posádku Maruš, Davídková a Zlatovláska. Dovedla jsem je až na výpadovku na Prahu směr Suchdol, bliknu na ně a odbočím si na Velvary. A oni šup za mnou a předjedou mě Tak volám Davídkový jestli jim neva, že jedou místo na Prahu na Velvary, tak se teda otočili. Myslím, že je už neuvidíme
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:58
- Nahlásit
Baico
Myslím, že je už neuvidíme
hmm jsou jak já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
Baico
Myslím, že je už neuvidíme
tssssssssssssss jako nebud zas hysterická!! nááhodou sme jeli úpa uš na pohodu..akorát je blbý,že tu žumpí choropu chytla aji zlatovláska páč jaxme jeli blbě na ty Velvary,taxe prsil jak to tu zná jak jedem dobře a podobný hlody.-))))))))))))))))))))
navíc je úpa společencky znemožněnej f kinekologyckej kruchách páč Dagmara je mazlik úpa nejvěčí,celou dobu lítla a s čoklema bes koše,neměla ani jednu blbou myšlenku a navíc si jí vyhlídla malonyksa a Dáša s s ní nejvíc hrála a dělala jí vopatrovníka..chudák jirka
Alexa
Holky se jely ještě vykoupat, já je zbaběle opustla a jela sem domki
tos udělala chybu bo tak luksusní místo se hned tak nevidí!!!! NÁÁÁDHERA !! čoklové se vyplavii,dokonce aji malonyksyna a pak lítali aby uschli a celkově to by lo velmi velmi lavly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
ste dojeli a celkem fčas...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
jako nebud zas hysterická!!
TAk dobře, nebudu.
Dnešní fotky jsou zde
Z Fandy asi bude velko kousač. Jak jsem mu řekla, že je jeho brácha hezčí, tak si asi řekl, že on musí být chytřejší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:22
- Nahlásit
Baico
Z Fandy asi bude velko kousač
hezký
all
proč vypadám na každý fotce jak chovanec ústavu mentálně postižených?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 19:29
- Nahlásit
twe nebudte nevyvážení ))))
Baico
Jak jsem mu řekla, že je jeho brácha hezč
tos neměla ((( bude mít trojma a bé akresííívní...
jinak mokrá nána a mokrá dáša sou dosti totožné
zbytek tu
http://renata62.rajce.idnes.cz/zlosyn_24.4./
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 20:15
- Nahlásit
Hezký fotky. Tady byl slejvák jaxviňa. A dosud jsou na některých místech zatopené a zabahněné silnice.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 20:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baico
fotky jako vždy moc pěkný
davidkova renata
jinak mokrá nána a mokrá dáša sou dosti totožné
dáša jiříková a nána davítková rozhodly že pojedou nafštívit kamarádku gerdovou
Biluška
To si děláš kozi kozi kozi? Neci závodit, ci dělat zkoušky
no nedělám, buď závody nebo zkoušky jinak to de jenom u tartu a tam neni žádná jenom poslušnostní zkouška. Takže u těch zmt, t1 a opt jsou zapsaný zkoušky při splnění bodů, a u poslušnosti je to jenom závot.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 20:54
- Nahlásit
Alexa
Proč je tam tart, proč tam nejsou zopky a zezetóčka? Gdyž tart logicky s šelmyjema nigdy nemůžu udělat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
jste zas nevyváženě hysterický úpa moc..jsme to v pohodě dali tu cestu teda po tom upozornění že jedem expres rekomando do řiti
A nyxa je tuhá....chtěla se rozdivočet,tak jsem jí řekla,že zas vodložim do tý gilotyní vodkládačky,ale nebé tam Kejtlin a nevyndá ježka z klece....tak to se lekla a šla spát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:08
- Nahlásit
Biluška
Proč je tam tart, proč tam nejsou zopky a zezetóčka?
dyť ti to píšu. U ZOPek nebo ZZO můžeš buď zkouškovat nebo závodit, jenom u tartu můžeš zkouškovat i závodit současně. A tu poslušnost sme tam přidali pro nekousací čokle aby si mohli s náma zazávodit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:09
- Nahlásit
Biluška
Proč je tam tart
páč je to tartovej závot )))))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
tos neměla((( bude mít trojma a bé akresííívní...
Přece ho nenechám žít v iluzi, že je jako nejhezčí, když to neni pravda. Musí se chlapec holt naučit čelit realitě.
Ji jinak mě ségra dneska prvně viděla v novém účesu a řekla, že vypadám na 13 let
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:12
- Nahlásit
Marush
chtěla se rozdivočet,tak jsem jí řekla,že zas vodložim do tý gilotyní vodkládačky,ale nebé tam Kejtlin a nevyndá ježka z klece....tak to se lekla a šla spát
twe tak aspon že máš na ní zatim nějakou páku dyš ten telefon s Desenckým uš nezabírá snat to chvíli vydrží neš vymyslíme něco dalšího zas..
jináč je to velmi čikovné štěnátko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
Baico
že vypadám na 13 let
nooooo ...leda by tě viděla i f tom slušivým oufitku )))))))
Přece ho nenechám žít v iluzi, že je jako nejhezčí, když to neni pravda
si zlá a beccitná!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
Alexa
U ZOPek nebo ZZO můžeš buď zkouškovat nebo závodit, jenom u tartu můžeš zkouškovat i závodit současně
To je mi fakt děsně platný gdyž tu zkoušku s nima v životě nemůžu udělat
davidkova renata
páč je to tartovej závot
Ste se beztak bály, že by vám to šelmyje natřely tak ste schválně daly tart a ne zopku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:19
- Nahlásit
davidkova renata
leda by tě viděla i f tom slušivým oufitku
To právě jo. Ale to bylo asi hlavně tím, že něco potřebovala
si zlá a beccitná!!!
A kdo mě to asi naučil pani, nevíte? )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:21
- Nahlásit
Baico
kdo mě to asi naučil pani, nevíte?
vůbec netušim co to mohlo bejt za hajzla?! musíte se pohybovat jen ve slušný splečnosti,to si pamatujte!! jinak si násletky přičtěte...
Biluška
že by vám to šelmyje natřely
no tak ta včerejší by i mohla )))))
du se svalyt jelyta nepyšte
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
seš jak Nyxa... sciplá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
Budu tě následovat náčelníku. Tatí dneska opět dovezl točenýho Granáta a jé opět neodolala a vychrupla jsem dvě piva a tudíš jsem již skoro zdochlá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
Marush
ale nyxa je scíplá furt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
no tak ta včerejší by i mohla)))))
Musí toho figuranta zakousnout, nebo je povoleno zneškodnit ho i jinými způsoby? Bych to možná zkusila s Lilátkem. Ona by na Dítě země plivla, s ním by to švihlo a bylo by
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:27
- Nahlásit
Biluška
Ona by na Dítě země plivla, s ním by to švihlo a bylo by
Dítě země nefiguruje, figuruje Zlatovláska, Bambi a Mates.
|