| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:26
- Nahlásit
Davídková moc pjekná bo jsem si na hlavě vyrobila zup či spíše schod páč to nešlo vyčesat tak jsem to ufikla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hancaw
páč to nešlo vyčesat tak jsem to ufikla
vy se s tim Bobanem k sobě hodíte )))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:36
- Nahlásit
čus fšicíííí
Pozdravuje vás Radka s Romanem,Pepinou,Ájou a Montyprasetem.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/navsteva_ve_Vinaric h/#P11402840.jpg
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:38
- Nahlásit
jablunka
Montyprasetem
bože musíš to nacpat i sem?! napřet Otík,pak opičta a ted montyprase,čék neví uš kam se ukrejt!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:53
- Nahlásit
nazdar paka
sem úpa hotová z cvičákobrigády, ale máme krásnou žlutomeruňkovou klubovnu, vypadá to mocinky krásně
Baico
simťa kde je ten váš psičák, koukala sem na mapku a ta je jenom pro místní napiš názef ulice bo gps
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
Ahooooj!!!
Jaký jste měli den? Jak jste kousali?
Jedete někdo na tu Kristýnu? Chcete propozice?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:58
- Nahlásit
Alexa
jestli máš dálniční známku tak tě tam dokážu dovést. A kdyby ně a krabička tě dovede do Zlosyně tak by také neměl být problém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:02
- Nahlásit
Děcka, je tu eště Maruna? Jesi jede hnedle ráno s námi, chtěla sem žádat, aby si vzala Davítkovou do auta jako pasanta a já měla víc místa v knedliku, neboť by bylo krajně nespra, aby ona jela prázdnym vozejkem a já přeplněnym. Na cestu zpět, pokud nevydrží, jako Maruna, si můžu zas nacpat Davítkovou k sobě, nebo jí přilepit na okno někomu jinýmu, to už záleží, ale prostě....JAKO JE TU NEBO TU NENI????????? MARUŠ SAMOZŘEJMĚ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:06
- Nahlásit
Hele neštvěte mě, kdykoli dojdu a píšu, ste v řiti. Jakmile odejdu a nepíšu, ste tu všichni! Cejtim se strašně votstrčená, ste pjěkný hajzlové!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:09
- Nahlásit
Gerda
Jakmile odejdu a nepíšu, ste tu všichni!
taky mám někdy ten pocit, asik to dělaj skválně
Atusch
dobrá tedy budu spoléhat na tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:12
- Nahlásit
Alexa
dyť řikam, sou to hajzlové! Kdyby ses ztratila, jedu na půl cesty k Atuši vyzvednout Jiříka, normálně bych brala Atuš, ale ani v sně mě nenapadlo, že to děfče nemá auto, tzn že nemá jak ject do zlovse. Pokud se neozve Maru, potom jedu eště nabrat tu megeru z petřin, takže bysme mohli ject jako kolona....
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:14
- Nahlásit
jablunka
, taky Radku (a všechny její) ode mne moc pozdravuj, sice se osobně neznáme, ale je mi moc sympatická...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:15
- Nahlásit
Gerda
dyť řikam, sou to hajzlové!
tak zejtra domluvíme ňákou děsnou pomstu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
jablunka
vídejo nespustim, ale Montyprase je nějaký děsně velký, ne? Moc děkujem za zdravice, samozřejmě jich dvakrát tolik posíláme a doufáme, že ty dvě osoby pofidééérní a efemérní taky někdy uvidíme.
Alexa
tak zejtra domluvíme ňákou děsnou pomstu
to je jednoduchý, nedáme jim žádný jídlo )))) ani kafe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:30
- Nahlásit
Žumpa jest logisticky rozhřešená, na cestu všichni připraveni. PROČ!!!! někdy nejede i adidaska?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:31
- Nahlásit
Gerda
Gošenka má nohu o moc lepší, ale stejně s ní zejtra zajedu k vetoj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
kejtlin
Gošenka má nohu o moc lepší
No super! Pokud se to hojí, ne že se to jen zavřelo, ale to bys poznala, že jo? Bylo by to horký a oteklý? Tak pokud se to hojí, je to bezva a může jet zítra na procházení zloveský s ostatními šedovlkými pejsky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:38 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Gerda
trochu ještě kulhá, oteklý to má trošku, horký vůbec, okolo vpichu má teda modřiny, uvidím co řekne zejtra Pocho, jestli doporučí klid, tak nebudu riskovat. Jinak to má čistý nezarudlý
edit: a mám strach z tetanu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:39
- Nahlásit
Gerda
No doufám, že k nám Alexu navedu, ono s tou objížďkou to je na pytel. Co Máni zub???
Alexa
dobrá tedy budu spoléhat na tebe
To zní dost hrozně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:47 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
to je jednoduchý, nedáme jim žádný jídlo )))) ani kafe.
To je mi celkem jedno. už mám napečeno a kase je dost v klubovně
Alexa
napiš názef ulice
To ste mě dost pobavila pani. To je vesnice, kterou prochází pouze jedna asfaltka
Do Zuzany si zadej Zlosyň a tady byl můj foun , tak kdyžtak pak zavolej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:47
- Nahlásit
kejtlin
uvidím co řekne zejtra Pocho, jestli doporučí klid, tak nebudu riskovat
tak to je jasný, uvidíš zítra, kdyžtak přivez aspoň Lilie a krysy s čívama.
Atusch
No doufám, že k nám Alexu navedu
Tak můžu ještě ráno sjet pro tebe a dovézt tě na sraz k Bille, kde bude i Zlatovláska, tam se přehážem do aut a bude - co si o tom myslíš? Víš, kde je Billa? Já totiž ne...
Co Máni zub???
už vůbec nic, já jí ty zuby projela rukou, podloubala jsem jí je, potom kartáčkem, pořádně, asi tam měla něco píchlýho, páč teď žužle a žere kosti (tu šunkovou, jak po ní blila a srala) aji všechny froléééčky....jdu teď ven s holkama za filátkem, tak se rozmysli, jestli tě nemám aleksandře přiblížit k bille.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:49
- Nahlásit
Baico
smaž foun, všichni ho máme, tady bejt nemusí. Stačí přece doject k ajchajmr centrumu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:50
- Nahlásit
Gerda
myslíš Billu na Barrandově nebo kde? Na Barrandově vím, ale jestli v Radotíně tak myslím, že tam je jen Albert Mě je to jedno, jestli to bude pro Alexu lepší tak klidně.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:56
- Nahlásit
Zdarec borcíííí!
Taxem doma, sem byla ještě na grilovandu u kolegy co má Harýska a je z něj v kotci tůze hodný pes, z Harýska, ale i jsem se kvůli Harysoj proběhla, páč kolega šel domů, ostatní jsme byli dál za domem kde se kousalo a jak vzal toho svýho staršího psa, ten kolega jako, tak Harýsek spustil ten svůj kotcovej jekot co předváděl tady u mě a v práci, tedy řev škrtícího se psa co si hnátu vyvrací a je na pokraji skonu, tak jsem nasprintovala, abych pak přes plot viděla, že Harýs stojí v kotci, naprosto nic se mu neděje a ječíííí. Ale pak i malej šel kousat a jde jim to klukům pjekně
A domů jsem dojela zas hladová, jako nechápu, po půlce prasete a asi vosmi kuřatech, jal mě hlas neoblomný, do mističky nakrájela banán, pomrdanč a japko a zalila to jahodovym jogurtem a fšééchno teď sežrala jaxem vás dočítala, drásalky udrásaný. Takže tu sedim, funim a čekám až přijednou z Prímy a dovezou Havlíčka a Cajthamlovou aby označili mě za úkaz všech úkazů zatracený, vybourali futra a v celtě mě vynesli z domu za pomoci jednotky hasičů, bo přežraná dosahuju velikosti Ňů Džerzý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:59
- Nahlásit
Atusch
Gerda
no to by bylo ideální akorát napište jaká Byla a v kolik tam
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:02
- Nahlásit
jen vám du říct, že sem se zlila včera, dneska trošku a vrchol bude zejtra, kdyby vás to teda zajímlao. a byla ostuda samozřejmě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:04
- Nahlásit
makrel
byla ostuda samozřejmě
povídej, přeháněj
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
Alexa
tak jsem mluvila s Gerdičkou mají tam sraz už v 10, je to pro tebe problém sejít se tam tedy už na 10???
tady to je : http://goo.gl/maps/uBOf
Ulice Borského!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:50
- Nahlásit
Atusch
dobrá tedy v 10 tam
Ulice Borského!
tak Billa je Tilleho nám. nebo teda ta ul. Borského
|