| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:33
- Nahlásit
jbat
no já nevěděla jestli třeba nemyslíš jinou rasu začínající na border.. třeba teriér...
mám doma borderku a s těma chlupama to není vůbec tak hrozný, na rozdíl od mých dalších fenek (BŠO a australského ovčáka). Pouští jen chomáčky s podsadou, ale např. BŠO ze sebe sype několik týdnů neuvěřitelný hromady chlupů a pěkně jeden po druhým, žádný pohromadě jak borderka.. ale nedivím se ti, že je pro tebe vysněná borderka, je to neuvěřitelně úúúúžasný stvoření
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:33
- Nahlásit
Gerda
já bych jí teda dala
nj, ale ty nečekáš miminko jako Monty, takže moje schopnost vymýšlet ména zůstane nevyužitá.
to byla číňanka ty pako
to máš fuk, ne? buď trochu kosmopolitní... )))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:36
- Nahlásit
Gerda
jo přesně tak, ty nečekáš miminko jako já, takže se dej do očekávání a pak si dej klidně frndičku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:37
- Nahlásit
sakra už nám dali píchačky, od úterka už nebudeme moc přetahovat pauzy, já jsem je teda moc nepřetahovala, sem tam je jasné, že to za půl hodinky nestihnu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
Eninka
mám doma borderku a s těma chlupama to není vůbec tak hrozný, na rozdíl od mých dalších fenek (BŠO a australského ovčáka).
já vím, že to není takový extrém, mám teď JRT a ty malé chloupky jsou pěkný svinstvo a navíc celoročně... tak jsem si na příště naplánovala psa nelínajícího a línajícího až někdy do domku třeba.
ale nedivím se ti, že je pro tebe vysněná borderka, je to neuvěřitelně úúúúžasný stvoření
mi povídej...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
jbat
si pořiď westíka ten nelíná
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:45
- Nahlásit
Monty
si pořiď westíka ten nelíná
ale smrdí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
jbat
no dofol
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:14
- Nahlásit
Monty
Co to tu zase máte za šílený jména? Psí jméno by mělo být jednoduché na vyslovení, hezké, mazlivé, aby se dala udělat pěkná zdrobnělina.
Co takhle Fiona, Fifinka, Fátima, Fialka, Fanynka, Fera?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:15
- Nahlásit
A jinak zdar dámy, je hezky, byli jsme se válet asi hoďku na louce. Takže budeme samé klíště.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Fialka teda moc snadná na vyslovení ani vytvoření zdrobněliny neni ))) Nazdar pani, my se neválíme, takže klíště nemáme )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:20
- Nahlásit
Jo jinak Maryje je dnes se mnou v práci, protože jí bylo nějak špatněji na trávení a má dnes celodenní hladovku, už ráno vykadila takový hromady smradlavejch...hromad, že jí to asi jen prospěje. Je v práci, aby nemohla být zakrmena ) A asi nám přijede na velikonoce Amálka, šla by s námi rovnou zítra aji v nedělu aji v pindělí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:27
- Nahlásit
Gerda
No, my po válení to máme doma rozdělené - já začnu makat a psi se budou válet dál. Jsem zvědavá, kdo bude víc sedřenej.
Máňa někde něco sežrala?
Vlčáček má zase bebíčko na bříšku. Našla jsem tam bouli bílou, vylítl z toho jakýsi hnus, ale bylo jasné, že něco při rupnutí zalezlo do tkáně dovnitř. A dnes to má chlapeček červené a odřené. Asi si to hryzal, debil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Máňa někde něco sežrala?
to si nemyslim, spíš je jí prostě nějak blbě, navíc měla včera vepřovou kost, tu má moc ráda, ale minule po ní blila, no tak teď po ní prdí a kadí a má nafouklý břicho. Ale už ráno kadila festovně, dostává ty byliny trávicí, přesto dnes je v dohledu a o hladu, večer dostanou s Amálem jen trošku rejže, ani Amálovi neuškodí střídmost )))) A uvařim jima maso s mrkví na zítra a neděličku a pindělíčko
Vlčáček má zase bebíčko na bříšku. Našla jsem tam bouli bílou, vylítl z toho jakýsi hnus, ale bylo jasné, že něco při rupnutí zalezlo do tkáně dovnitř.
jako furunkl? Škoda že tu neni Maky, by ti řekla, jestli vyplachovat nebo ne...já bych to asi vyplachovala hypermošem. Jestli to má červené, asi se tam udělal zánět...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:36
- Nahlásit
žiš sem z vás hysterická uš!!
sme domki s prochajdy s promynentama,zuzany šamponi se neskutečně zasrali v blátě a vodě,sou velmi špinaví a smrdí
malonyksa se chovala jako velmi slušný péf,uš umí seni a lehni .krásně cupkala s vostatníma a lehla si demonstratývně aš asi 20 metrůch vot auta..celkově je to velmi dobrý péf a maruš dostala vycinkáno aby nebyla hysterická
mě se lický ména na psech nelíběj a nedala bych ho,ale né z těch důvodů co píše ta kráva..mám trojma jaxem jednou sledovala delší dobu bezradnou důchotkyni an venčila na šnůrce statného bulteriéra(asi dětí) a pořád mu řikala ...Václave,pod uš domů... ..Václaf na ní ale zcela sral a nešel domů ..pak tu eště běhal bígl Zdenda..to bylo taky děsný páč na něj furt volali Zdendo,Zdendo a von na ně sral taky..což mi přivádí na myšlenku..převratnou..že dyš dáme psu lický méno,neposlouchá..
du něco dělat kreténi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
že dyš dáme psu lický méno,neposlouchá..
Myslíš, že dybysme děckám dali psí ména, že by poslouchali? Essi by nestálo za to skáknout na matriku a ty ména jim změnit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
Václaf na ní ale zcela sral a nešel domů
tvw Blbís měl být Václaf!!!
krásně cupkala s vostatníma a lehla si demonstratývně aš asi 20 metrůch vot auta..
Maruš jí dává retbul nebo jak je to možný?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:43
- Nahlásit
Biluška
Myslíš, že dybysme děckám dali psí ména, že by poslouchali
zajímavá myšlénka.. tak tam skákni a řekni výsledek..já dítě traverzovala vod mala,takže poslouchá i dyš se menuje Rýša..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:45
- Nahlásit
Gerda
Ty a nemá ta Máňa náhodou nějaké zažívací potíže z té kosti? Když už je to podruhé. Třeba stárne a začíná mít problém se žlučníkem. Nebo tak něco.
davidkova renata
žiš sem z vás hysterická uš!!
Jo, z nás, jo???
Tady nemůžeš o lidských jménech na psech takhle mluvit. Páč co Gerda s Mařenou? No.
U nás byl hluchej Zdenda. Fakt neslyšel. Ouplně hluchej pes to byl. Jednou kvůli tomu policajti přepadli jeho pánečka, neb ho chytla brutální Nikita, která vybírala za psy na volno v městském lesíku. Zdenda šel dál, takže pán po pár slovech s krávou musel valit za ním. Blbá policajtka to špatně vyhodnotila a zavolala posily. Posily dorazily autem, až když byl páneček v zástavbě. Tam ho odchytli, plácli na auto, ruce vzhůru... No, korida!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:47
- Nahlásit
Jednou jsem potkala rodiče s děckem. Tak velkým, že si koukalo se psem z očí do očí. Rodiče - jak se jmenuje pejsek? Říkám: Bekynka. A oni: jé, naše holka taky.
Takže s dávám psích jmen dětem už se začlo před časem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
,takže poslouchá i dyš se menuje Rýša..
No jo, jenomže Rýša je skoro jako Mýša a tak se menuje každý druhý pes. Tudíš Rýša je skoro psí jméno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:56
- Nahlásit
Vlčáčková
co na Debbie není jednoduché???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty a nemá ta Máňa náhodou nějaké zažívací potíže z té kosti? Když už je to podruhé. Třeba stárne a začíná mít problém se žlučníkem. Nebo tak něco.
Má určitě zažívací potíže, ale měla je vždycky, k vetoj se stejnak chystám krs měření bouličky, nechám jí asi nabrat jaterky. Proto dostává i ty byliny s ostropestřcem, ten je na ty játrový a žlučnikový věci dobrej. Jako v 10 letech prostě nějakou bebínku má asi každej pes, jinak je v cajku, teď, jak má hladovku od rána a je totál vykaděná, je jí mhohem líp, břicho oplasklo, zase běhá za klacíčkem v parku ve stínu. Chvilku teda jen samozřejmě.
davidkova renata
Budeme mít na velikončky Amálka, zítra už jde s námi a v neděli s námi jede do Zlovse, asi jí vezmu i na ty čarodky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
mohla bys simtě napat Monty, že nejlepší méno pro její novou čupku, který musí začínat na F je Frndička Debbie???? Díky.
jinak Rýša je pjekné meno, asi se fakt přižením.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:06
- Nahlásit
Montyco na Debbie není jednoduché???
měla jsem Debbie a měla jednoduchej akurát mozek, voe ta srala jak fsteklá invalidka snad celej den, ale jen v momentě kdy jsem si jí nevšimla, třá po 3 hodinách venčení, sednu ke kompu s kafem a ona mi za zády, bez jakýhokoliv předchozího aspoň vzdech, vykroutila hovno, za který by se nemusel stydět bednardýn Bohouš.. jako Debbie u malýho plemena už bych nedala nikdy a Debbie žádnýmu svýmu..
Jinak zdravím po stopičkách a poslouchání a pozdním vobjedě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:09
- Nahlásit
Gerda hele mě to pak u starejch psů už taky nedělalo dobře ty kosti, leda morkovou, z tý si jen morek vyblízali, ale na vokus ty hlavice už jsem pak nedávala, strašně se ucpávali, když jsem chtěla něco s kostí, tak třá co tu kupuju, tak takový hodně masový skelety, kdy je půlka z toho maso. Nebo stehna, teď třá měli ve vetamixu v akci.. rybu i s kostma a hlavou, to jim kupuju makrely v Kaufu cca 60Kč/kg. Nebo pár kuřecích krčků. Nebo co má ještě v sobě dost kostí, tak některý kuřecí mletiny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Blbá policajtka to špatně vyhodnotila a zavolala posily. Posily dorazily autem, až když byl páneček v zástavbě. Tam ho odchytli, plácli na auto, ruce vzhůru
.-)))))
no vidíš ty rizika???
jbat
mohla bys simtě napat Monty, že nejlepší méno pro její novou čupku, který musí začínat na F je Frndička Debbie???? Díky
oki
Monty
hjele čéče,jedině Frndička Debý to může bejt
malo a velkonandy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
panebože, už mě tu zase trápíte psími miminy
je kláááásnáááá
frndička to nebude - my si teď na výstavě potykaly s chovatelkou, přijedou se podívat ke nám na byteček, pomůže mi s trimováním, pojedeme spolu na vejlet, nabízí mi, že spolu pojedeme do Hlučína na výstavu - máme dobrý vztahy, to by asi nerozchodila
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:24
- Nahlásit
Ahoj trubky.
Tři dny v prasečáku jsem odnesla parádní angínou a ATB na další týden. Tryks je nasrán, neboť chce jít ven a já chci zase spát a nějak se nemůžeme dohodnout. tak jsem mu aspoň nacpala pár kusů žeber, ať dá chvilku pokoj, než to zpucuje...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:24
- Nahlásit
Crysa
Já je nedávám pravidelně, tohle bylo z důvodu přeměřování bytových dveří v celém domě, míhalo se tam kvanto lidí, a mařena mámu moc neposlouchá, takže by plynule celej den řvala, pročež byla jí huba ucpána žvejkokostí, aby si sousedi nestěžovali. Jinak dostává taky jen morkovky, čistí si o ně zup a vyblemcává moreček, to jí ba. Toto byla kost z šunky, měla jsem celkově dvě, teď dojedla poslední, druhou, a hotovson. Neucpalo jí to, naopak jí to řádně prohnalo, vykadila se tak, jak už dlouho ne, takže je jí fakt líp. Máme problém ten, že jak sem teď furt v práci, nevenčim jí pořádně, jenom chodíme, ale musíme chodit, jinak jak se zastavim, stojí taky. Tak prostě brázdíme dvě hodiny sídliště, jí to neba, mě to neba, pořádně se nevykadí, pak je taková ucpaná a bolí jí břicho. Proto chc a musim bejt o víkendu furt venku, chci, abychom procházkovali i po bránění, páč ona se musí hejbat, aby se jí líp kadilo a trávilo, je na to dost citlivá, chodivého pohybu musí mít mnoho, když už neběhá a nehopká. JInak kosti právě nejsou pravidelná věc u nás.
|