| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:27
- Nahlásit
davidkova renata
nanda hrozně vysvětlala, čím to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:28
- Nahlásit
Baico
Lilátku je fuck na koho bude plivat . Poslední dobou se naučila i usmívat, to je nejspíš ještě horší. Se občas leknu i já
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
kejtlin
nanda hrozně vysvětlala, čím to?
Furminátor a trimovací hrabičky .-)
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:31
- Nahlásit
jakej pán, takovej krám
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
Crysa
jakej pán, takovej krám
no dyk jo,se nebém přepínať no ni?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:37
- Nahlásit
Marush
no dyk jo,se nebém přepínať no ni?
To jsem tvedila taky, ještě na podzim. A teď už mám o 10 kg míň a přeběhnu fotbalové hřiště tam a zpátky aniž bych se zadýchala
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:40
- Nahlásit
Baico
To jsem tvedila taky, ještě na podzim. A teď už mám o 10 kg míň a přeběhnu fotbalové hřiště tam a zpátky aniž bych se zadýchala
tak si vem Nyxu a se spící s ní můžeš běhat tam a zpátky furtumfurt...já si dám zatim cígo a buď dobrá...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:44
- Nahlásit
Marush
bych ti přála Gošu moji, od štěněte magor-totální, s věkem by se měla zklidňovat ale je to pořád stejný
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:45
- Nahlásit
kejtlin
bych ti přála Gošu moji
to je ta velkopsice? Ta se mi líbí,chtěla bych aby Nyxá byla taky tak velká zlopsa!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
Brý večírek, sme teď dojeli od Aušů, ještě sme grilovali a Mařena s Amálem pomáhaly Atikoj a Syrečkoj strážit sachrátku. Zejtra se plánuje polední grilování u Atušovejch na sachrátce a potom procháska polmama u nich. Kdo chce jet, nechť se nahlásí, plánovaný návrat do 16 v domku. Ať nejsme na silnici ve chvíli, kdy se tam budou exponovat kvanta vracejících se velikonočníků.
Den byl naprosto boží, holky sou mrtvý, Jiřík znemožněnej, páč hustodagmr si vybrala na kámošení to nejmenčí štěně - malonyksu - a jala se před nim dělat cukrbliky a vystrkování zatku a vodění mlopsa mimo cestu kousek a vůbec, TETA DAGMAR )))) Jiřík neskutečně trpěl. Malonyksa se na chvíli probudila, aby mohla usnout na obraně a pak se zas na chvíli porbudila, aby si hrála s tetou dagmar a mohla následovat tetu nánu. Amálka pluje jako ledoborec, Maryje udělala tři tempa a zachránila z vody několik klacíčků. Bůch se z toho posral a ten strašlivej prd u Billy měl na svědomí on. Prd, co nás vyhnal z auta. Balunka je blbá, páč neví, že se běhá tamta maketa a ne tamta. Šéfíčkoj překážel ve výhledu na rukáv Jiřík, tak mu jendu šlehl košíkem, ale jinak se jím moc nezabýval. Matýsek rozbil poplašňák, bo si hrál s pistolí. Kluci trápili pejsky, až sme jim řikali - jen blbněte, voni vás kousnou a budete brečet zase. A tak je pejsci kousli. Bůch krásně jezdí s Amálkem a Mařenkem na zadní sedačce. Atuše umí nakládat a grilovat maso. Maryje umí hlídat Atušovic zahradu. Společně rozštěkali celou vesnici a rozvyli haskouny. Atík už je docela hezký. Měla jsem na krku ostnáč. Raději bych pevný kožený obojek. Maruš vypadá na fotce jako Zeman.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
Marush
jj ta vlkošedka, ona je velká po rodičích má to v genech, ale tak velká fena taky není až taková výhra
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:50
- Nahlásit
Gerda
Maruš vypadá na fotce jako Zeman.
Major Zeman? Tak hurá...Honza Zeman byl vždy můj velký vzor
kejtlin
ale tak velká fena taky není až taková výhra
proč?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:53
- Nahlásit
Gerda
jak jsi odjížděla a já říkala, že nemám psy. Tak milej Atík než jsme se vykecaly u auta šel ke stolu a jelikož tam bylo masíko co jsme nesnědly tak ho zdlábl on - měl ho ve výši tlamy. Parchant...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:58
- Nahlásit
Marush
Jako Zeman Milooš přece )) s tou sklopenou hlavou ku straně ))
Atusch
To je mizera ))) Ale chytrej, ví, kdy je ten správnej čas ))) Holky jedly až teď, sou humřitý, možná budeme muset v noci ven, vylemtaly misku vody. Ale v 11 sme tam. Mňam!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 21:58
- Nahlásit
Marush
proč?
má velký zdravotní potíže, přispělo tomu i to, že je tak mohutná
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:01
- Nahlásit
kejtlin
má velký zdravotní potíže, přispělo tomu i to, že je tak mohutná
aháááááááá....
Gerda
Jako Zeman Milooš přece )) s tou sklopenou hlavou ku straně ))
A kurva,to neni dobře tos posrala teď,příště beru foťák
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:02
- Nahlásit
Já si dnes večer vzala veverky za odměnu dom. Fanoušek už mi obsadil postel a věrný Baico mě tu stráží u notebooku
Táta si upletl obr pomlázku. Myslím, že byl na proutkách v botanické zahradě a za chvíli budou mít naši ložnici plnou motýlů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:09
- Nahlásit
Marush
aháááááááá....
je s podivem, že tak lítá, dostává dost velký dávky kloubní výživy, ale až bude mít obrovský bolesti tak ji nechám uspat , může to být za rok, nebo třeba za 5 let
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:10
- Nahlásit
kejtlin
ale až bude mít obrovský bolesti tak ji nechám uspat, může to být za rok, nebo třeba za 5 let
a to nejde nějak operovat nebo něco dělat s tim?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:11
- Nahlásit
Děcka, mám moc heský fotky, jak Dagmara papá Malonyksu, jak dagmara s nandem papaj malonyksu, jak dagmara učí malonyksu běhat ve křoví, jak má davítková mnohonásobné ípo vykonané mnohopsem, a tak, ale stáhnu to až v práci. Taky má vídejo, jak pejskové strážej sachrátku a atík mě pak napadne.
Marush
ty jo, foťák vem, ale možná ti praskne čočka, páč ani při nejlepší vůli ze mě zemana neuděláš...možná vetřelce nebo tak něco...Atíka třeba, to by šlo.
Ráda bych jezdila s Bajkům na pískovnu celé léto. Až budem v mlíkoších na táboře, musíme jezdit taky k vodě. Jako ke stojatý s mělkym břehem.
JEDE TEDA ZÍTRA NĚKDO NA GRILINK?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:14
- Nahlásit
Marush
a to nejde nějak operovat nebo něco dělat s tim?
bohužel to není operabilní, má asi vrozenou vadu loktů, od 8mi měsíců artrózu, lokty oteklý. šlo by udělat šikmou osteotomii ulny-tj, že jí přeříznou kost a sesadí ty kosti blíž k sobě, ale to je tak bolestivý a tak velkej zásah do tý kosti a není jasný, že by pak byla bez potíží, že do toho nepůjdu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:16
- Nahlásit
Gerda
Jako ke stojatý s mělkym břehem.
do mlíkošů na pískovnu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:16
- Nahlásit
Gerda
páč ani při nejlepší vůli ze mě zemana neuděláš...možná vetřelce nebo tak něco...Atíka třeba, to by šlo.
to je jasný,Zeman může bejt totiž jen ten největší frajer všech světůch ... i slinu v koutku sem měla,ale to nedokázal ten foťák zachytit...už skoro začal hořet modrym plamenem po pořízení tý fotky myslim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:18
- Nahlásit
kejtlin
tak velkej zásah do tý kosti a není jasný, že by pak byla bez potíží, že do toho nepůjdu
aha,to je blbý teda...vypadala zdravě,teda polajcku viděno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:23
- Nahlásit
Marush
ortoped v brodě řekl doslova že tohle ještě neviděl a že ona by vpodstatě neměla už skoro chodit, nejhorší, že jsou to přední nohy-ty nenasvalíš a jsou na ně větší nárazy než na kyčle, je to první místo kam pes po doskoku dopadne, o co se opírá při chůzi a při její váze a mohutné stavbě těla to není dobrý, čím lehčí by byla tím líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:25
- Nahlásit
kejtlin
do mlíkošů na pískovnu
paráda, geniální, moc se těšim! Davítková si už dnes vyloudila ubikaci, už se to blíží
Marush
Podívejte se, pani redaktorko, až vy jednou budete umět vyfotit takovou fotku, na které vypadám jako mladá žena, budu už já dávno umět vyfotit takovou fotku, na které vy vůbec nebudete.
kejtlin
Taky bych do takový operace nešla, myslim, že ta rekonvalescence tak velkýho a těžkýho psa za to snad ani nestojí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:28
- Nahlásit
Gerda
Podívejte se, pani redaktorko, až vy jednou budete umět vyfotit takovou fotku, na které vypadám jako mladá žena, budu už já dávno umět vyfotit takovou fotku, na které vy vůbec nebudete
kejtlin
a to neva že dělá vobrany kde skáče?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:31
- Nahlásit
Marush
a to neva že dělá vobrany kde skáče?
nevím, dle vetů je to jedno, ji držet v klidu by bylo trápení a nebyl by to pro ni život, netlačím ji do toho, ale když sama chce...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:34
- Nahlásit
kejtlin
nevím, dle vetů je to jedno, ji držet v klidu by bylo trápení a nebyl by to pro ni život, netlačím ji do toho, ale když sama chce...
no jasný,vlastně nemůže teda nic defacto,ale to by byl život na hovno no...
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 22:35
- Nahlásit
Čus, jenom procházim, to je krásnej víkend co?
Gerda
JEDE TEDA ZÍTRA NĚKDO NA GRILINK?
My ne
|