| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
nezkoumala sem to detailně,na to sem moc líná,ale cejtim to takhle a veskrze velmi pozitivně narozdíl vod vánoc
ale hlavní je,že nic cizího ti neni lidský a vo tom to je a hlavně nemusej se kupovat nikomu stupidní dárky v přeplněnejch vobchodech...to se na velikonocích líbí mně zase
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
Marush
zmrtvých vstání Ješíše superpirina Krista
To vím taky, ty trupko! Ale nevím, který pohanský svátek nebo přírodní úkaz je v tomto případě křesťanama znásilněn.
Možná některý z kelstských svátků.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Marush
ale hlavní je,že nic cizího ti neni lidský a vo tom to je a hlavně nemusej se kupovat nikomu stupidní dárky v přeplněnejch vobchodech...to se na velikonocích líbí mně zase
atak jasně ))) úplnej lidumil nejsu jaxi ))
dárky mi právě serou naprosto strašně a taky jaxou všichni rádoby svátečně a vánočně a pozytývně naladěný,tvářej se jaxe děsně milujou a jaxou dobrý a přitom si celej rok dou po krku jak hyjeny a kuli posranejm vánocům,vo kterejch ani nevědí proč vlastně sou,se najednou tvářej jak miliusové
a uš du neš mi prdne céfka
vlčáčková
ofšem Kelty já velmi uznávám ,ani nevim proč..asi sasrak,no .-)))),měli dost úzkej vztah s přírodou tak asi proto
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:46
- Nahlásit
Vlčáčková
který pohanský svátek nebo přírodní úkaz je v tomto případě křesťanama znásilněn.
vtipně řečeno,jara a plodnosti...sem si teď přečetla, no tak to sem si nějak tak myslela...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Leckde se česká velikonoční tradice, zejména šlehání děvčat, setkává s nepochopením, uvedla ČTK. Podle historika a publicisty Vlastimila Vondrušky přitom jde o typický příklad toho, jak se pod nánosem křesťanství uchovaly ozvěny pohanských rituálů a symbolů. Na DVD Lidový rok, který vydal Fimexport, Vondruška popisuje, že ve středověku to církevní preláti odsuzovali jako pohanství. Teprve když se jim to nepodařilo, snažili se celé věci dát křesťanský smysl.
A tak se podle něj rozšířila doktrína (zastával ji i mistr Jan Hus), že na Velikonoce šlehá muž ženu proto, aby ji potrestal, že je hříšná a aby nemyslela na necudnosti. "Středověká a renesanční pomlázka byla zábava výhradně dospělých a byla značně nemravná. Tehdy totiž prosté ženy nenosily spodní prádlo. Chlapci jim vyhrnovali suknice, šlehali je a vyváděli s nimi i jiné kousky," vysvětlil Vondruška. A tak se prý dochoval i povzdech církevního mravokárce, že "přes Velikonoc dívka sobě panenství těžko ohlídá".
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
davidkova renata
tvářej se jaxe děsně milujou a jaxou dobrý a přitom si celej rok dou po krku jak hyjeny a kuli posranejm vánocům,vo kterejch ani nevědí proč vlastně sou,se najednou tvářej jak miliusové
přesně,maj si jí po krku i o Vánocích a hotovo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
Nemám ráda velikonoce, přijde mi to jako zcela praštěný svátek a krom toho sou fšichni ožralí Klidně budu dál necudná a hříšná a žádný chlap mě kvůli tomu nemá co mlátit. Dost dobře nechápu jaký to má význam, krom toho, že si samečci zkusí dokázat, že jsou cosi víc a ožerou se přitom jak hovada
Navíc po mě chtějí jakýsi generální úklid a fakt nechápu gde bych na to jako vzala čas. A proč bysem to měla dělat.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
chááá,žena jest nádoba hříchu dle křesťanský doktríny...a proto jest potřeba jí trestat neustále...to je jasná věc a upalovat v případě že si moc dovoluje
URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Nemám ráda velikonoce, přijde mi to jako zcela praštěný svátek a krom toho sou fšichni ožralí
mě přesně taghle přijdou vánoce ))))))))))))) navíc sou všichni přežraný jak hovada (((((
já nedodržuju žádný zvyky ani vánoční ani velikonoční,seru na zvyky ,mě to nebaví a přijde mi to stádní,ale velikonoce= jaro a novej život..proto je miluju
marush
to sou přesně voni..
du je tu gerdice
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
du je tu gerdice
dete na Petrovy kameny obcovat s kozly? Tak to je v pořádku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
mě přesně taghle přijdou vánoce))))))))))))) navíc sou všichni přežraný jak hovada(((((
já nedodržuju žádný zvyky ani vánoční ani velikonoční,seru na zvyky ,mě to nebaví a přijde mi to stádní,ale velikonoce= jaro a novej život..proto je miluju
Miluju Vánoce, ani přesně nevím proč. Prostě je mám ráda. Velikonoce jako svátky ráda nemám vůbec a neuznávám je. Jaro pochopitelně mylákuju hodně moc, ale jaksi k němu nepotřebuju, aby mi něgdo řekl, že včil ho mám slavit a mám kvůli tomu obarvit vajca.
Marush
dete na Petrovy kameny obcovat s kozly?
Si bubá, na Petráky se chodí tančit o filipojakubské noci, ne včil . To vim, jako děcko sem tam chodila furt. Včil už nechodím, je to moc do kopce a šlepr tam jezdí jenom v zimě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:07
- Nahlásit
Biluška
To vim, jako děcko sem tam chodila furt
to je jasný...volám exorcistu hnedle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:08
- Nahlásit
Marush
woe, je tam sjezdovka a jezdí se tam lyžovat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:09
- Nahlásit
Biluška
woe, je tam sjezdovka a jezdí se tam lyžovat
to se povíme při inkvizičním soudě...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
Marush
to se povíme při inkvizičním soudě...
jdu sbalit svoji černou kozu a utíkáme pryč
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Dámy,
k tomu šlehání, aby nebylo hříšnosti a necudnosti, bych ráda dodala, že kdyby to chlapi ze ženských opravdu vytloukli, by potrestali tak maximálně sami sebe!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:41
- Nahlásit
nemethova5
já taky makám, přišla jsem ráno z noční a večer zase jdu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:51
- Nahlásit
kejtlinhm,se mas jak se divam.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 13:18
- Nahlásit
Tak mi zase Bekynka nějak skoropadá do strany. Neupadla tedy nikdy, ale zadek jí poklesává doprava. A už od včerejška za mnou pořád chodí se zvýšenou intenzitou. Takže se to asi zhoršuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak zlepšovat se to už asi nebude . Písni mi na sebe telefon prosím tě, potřebuju ti něco říct. Nejlépe kdybys měla pevnou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:56
- Nahlásit
VESELÝ VELIKONOCE ŽUMPICE
hlásím že jsem v rachotě, řádně zpruzelá, nechala jsem doma oba zpruzelý psy a ráno jsem si musela přeparkovat auto, neb bylo na ráně a já měla strach, že mně ho někdo poblije. Stačí, že nám ohodili barák
ad k předchozí debatě.. nesnášim jakékoli svátky, jelikoš mě strašně krkaj rodinná setkání a jak na mě šici babičky, dědečkové, bratr, máma i jiní furt šahaj a olíbávaj mě s přáním hezkých (doplň svátek).
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:14
- Nahlásit
Tak jsme se krásně najedli, počkali až se přežene deštík, vyfotily jsme Áve Renatu, Nánu, Atíka a pak i Maryji s Amálkou a byli se vycházkovat, Bůch zjistil, že velmi milákuje Mařenu a musí být nonstop s ní, Maryje jistojistě měla velkou radost když jí rušil u jejího kopání jam. Došli jsme k altánku, pak zase chvilku přeháňkovalo ale nic děsnýho. Renata byla v šoku, že se tu pozemek prodává za 10 mega. Teď jsem všecky krom Syrečka vykopli na zachrádku ať si užívají, a oni si pochopitelně neužívají a chcou prostě ihned domky, mají smolíka...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:19
- Nahlásit
Biluška
Pevnou nemám. Posílám mobil.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:57
- Nahlásit
včerejší koupání psů aneb malá vzpomínka na sluníčko
A tady je vidět kdo u nás vládne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:02
- Nahlásit
laguna
já chci lvíčkáááááááááá!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:04
- Nahlásit
Marush
Přijď ňákýho ti půjčím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:07
- Nahlásit
Atusch
Renata byla v šoku, že se tu pozemek prodává za 10 mega
eště mi šok nepřešel!!! ty debilové snad nechápou,že na to nemám nebo co??!!
a tady šííííleně leje,jen sem vylezla z auta a došla dom tak chcavec!
Marush
já chci lvíčkáááááááááá!!!
to chápu,lef prokazatelně prospí aš 23 h denně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
davidkova renata
jen sem vylezla z auta a došla dom tak chcavec!
vůbec si nestěžuj!! Mě chcanec začal v momentě, kdy jsem z domu vylezla že pudu se psema než budu muset do práce, a jen co sem dodřepla f práci, tak déšť skončil
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
davidkova renata
to chápu,lef prokazatelně prospí aš 23 h denně
jako Nyxa , můžu vzít jednoho k ní,nebo tu pumu teda ještě se rozhoduju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:34