Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7380 . 7381 . 7382 . 7383 . 7384 . 7385 . 7386 . 7387 . 7388 . 7389 . 7390 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

davidkova renata

nezkoumala sem to detailně,na to sem moc líná,ale cejtim to takhle a veskrze velmi pozitivně narozdíl vod vánoc

ale hlavní je,že nic cizího ti neni lidský a vo tom to je a hlavně nemusej se kupovat nikomu stupidní dárky v přeplněnejch vobchodech...to se na velikonocích líbí mně zase

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:43
- Nahlásit

Marush
zmrtvých vstání Ješíše superpirina Krista
To vím taky, ty trupko! Ale nevím, který pohanský svátek nebo přírodní úkaz je v tomto případě křesťanama znásilněn.
Možná některý z kelstských svátků.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Marush
ale hlavní je,že nic cizího ti neni lidský a vo tom to je a hlavně nemusej se kupovat nikomu stupidní dárky v přeplněnejch vobchodech...to se na velikonocích líbí mně zase
atak jasně))) úplnej lidumil nejsu jaxi))
dárky mi právě serou naprosto strašně a taky jaxou všichni rádoby svátečně a vánočně a pozytývně naladěný,tvářej se jaxe děsně milujou a jaxou dobrý a přitom si celej rok dou po krku jak hyjeny a kuli posranejm vánocům,vo kterejch ani nevědí proč vlastně sou,se najednou tvářej jak miliusové
a uš du neš mi prdne céfka
vlčáčková
ofšem Kelty já velmi uznávám ,ani nevim proč..asi sasrak,no .-)))),měli dost úzkej vztah s přírodou tak asi proto

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:46
- Nahlásit

Vlčáčková
který pohanský svátek nebo přírodní úkaz je v tomto případě křesťanama znásilněn.

vtipně řečeno,jara a plodnosti...sem si teď přečetla, no tak to sem si nějak tak myslela...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Leckde se česká velikonoční tradice, zejména šlehání děvčat, setkává s nepochopením, uvedla ČTK. Podle historika a publicisty Vlastimila Vondrušky přitom jde o typický příklad toho, jak se pod nánosem křesťanství uchovaly ozvěny pohanských rituálů a symbolů. Na DVD Lidový rok, který vydal Fimexport, Vondruška popisuje, že ve středověku to církevní preláti odsuzovali jako pohanství. Teprve když se jim to nepodařilo, snažili se celé věci dát křesťanský smysl.

A tak se podle něj rozšířila doktrína (zastával ji i mistr Jan Hus), že na Velikonoce šlehá muž ženu proto, aby ji potrestal, že je hříšná a aby nemyslela na necudnosti. "Středověká a renesanční pomlázka byla zábava výhradně dospělých a byla značně nemravná. Tehdy totiž prosté ženy nenosily spodní prádlo. Chlapci jim vyhrnovali suknice, šlehali je a vyváděli s nimi i jiné kousky," vysvětlil Vondruška. A tak se prý dochoval i povzdech církevního mravokárce, že "přes Velikonoc dívka sobě panenství těžko ohlídá".

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
tvářej se jaxe děsně milujou a jaxou dobrý a přitom si celej rok dou po krku jak hyjeny a kuli posranejm vánocům,vo kterejch ani nevědí proč vlastně sou,se najednou tvářej jak miliusové

přesně,maj si jí po krku i o Vánocích a hotovo

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

davidkova renata
Nemám ráda velikonoce, přijde mi to jako zcela praštěný svátek a krom toho sou fšichni ožralí Klidně budu dál necudná a hříšná a žádný chlap mě kvůli tomu nemá co mlátit. Dost dobře nechápu jaký to má význam, krom toho, že si samečci zkusí dokázat, že jsou cosi víc a ožerou se přitom jak hovada

Navíc po mě chtějí jakýsi generální úklid a fakt nechápu gde bych na to jako vzala čas. A proč bysem to měla dělat.

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

davidkova renata

chááá,žena jest nádoba hříchu dle křesťanský doktríny...a proto jest potřeba jí trestat neustále...to je jasná věc a upalovat v případě že si moc dovoluje

URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Nemám ráda velikonoce, přijde mi to jako zcela praštěný svátek a krom toho sou fšichni ožralí
mě přesně taghle přijdou vánoce))))))))))))) navíc sou všichni přežraný jak hovada(((((
já nedodržuju žádný zvyky ani vánoční ani velikonoční,seru na zvyky ,mě to nebaví a přijde mi to stádní,ale velikonoce= jaro a novej život..proto je miluju
marush

to sou přesně voni..

du je tu gerdice

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
du je tu gerdice

dete na Petrovy kameny obcovat s kozly? Tak to je v pořádku

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
mě přesně taghle přijdou vánoce))))))))))))) navíc sou všichni přežraný jak hovada(((((
já nedodržuju žádný zvyky ani vánoční ani velikonoční,seru na zvyky ,mě to nebaví a přijde mi to stádní,ale velikonoce= jaro a novej život..proto je miluju

Miluju Vánoce, ani přesně nevím proč. Prostě je mám ráda. Velikonoce jako svátky ráda nemám vůbec a neuznávám je. Jaro pochopitelně mylákuju hodně moc, ale jaksi k němu nepotřebuju, aby mi něgdo řekl, že včil ho mám slavit a mám kvůli tomu obarvit vajca.

Marush
dete na Petrovy kameny obcovat s kozly?
Si bubá, na Petráky se chodí tančit o filipojakubské noci, ne včil . To vim, jako děcko sem tam chodila furt. Včil už nechodím, je to moc do kopce a šlepr tam jezdí jenom v zimě

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:07
- Nahlásit

Biluška

To vim, jako děcko sem tam chodila furt

to je jasný...volám exorcistu hnedle

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:08
- Nahlásit

Marush
woe, je tam sjezdovka a jezdí se tam lyžovat

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

Biluška
woe, je tam sjezdovka a jezdí se tam lyžovat

to se povíme při inkvizičním soudě...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:24
- Nahlásit

Marush
to se povíme při inkvizičním soudě...
jdu sbalit svoji černou kozu a utíkáme pryč

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Dámy,
k tomu šlehání, aby nebylo hříšnosti a necudnosti, bych ráda dodala, že kdyby to chlapi ze ženských opravdu vytloukli, by potrestali tak maximálně sami sebe!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:41
- Nahlásit

nemethova5
já taky makám, přišla jsem ráno z noční a večer zase jdu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:51
- Nahlásit

kejtlinhm,se mas jak se divam.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

Tak mi zase Bekynka nějak skoropadá do strany. Neupadla tedy nikdy, ale zadek jí poklesává doprava. A už od včerejška za mnou pořád chodí se zvýšenou intenzitou. Takže se to asi zhoršuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak zlepšovat se to už asi nebude . Písni mi na sebe telefon prosím tě, potřebuju ti něco říct. Nejlépe kdybys měla pevnou

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

VESELÝ VELIKONOCE ŽUMPICE
hlásím že jsem v rachotě, řádně zpruzelá, nechala jsem doma oba zpruzelý psy a ráno jsem si musela přeparkovat auto, neb bylo na ráně a já měla strach, že mně ho někdo poblije. Stačí, že nám ohodili barák
ad k předchozí debatě.. nesnášim jakékoli svátky, jelikoš mě strašně krkaj rodinná setkání a jak na mě šici babičky, dědečkové, bratr, máma i jiní furt šahaj a olíbávaj mě s přáním hezkých (doplň svátek).

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:14
- Nahlásit

Tak jsme se krásně najedli, počkali až se přežene deštík, vyfotily jsme Áve Renatu, Nánu, Atíka a pak i Maryji s Amálkou a byli se vycházkovat, Bůch zjistil, že velmi milákuje Mařenu a musí být nonstop s ní, Maryje jistojistě měla velkou radost když jí rušil u jejího kopání jam. Došli jsme k altánku, pak zase chvilku přeháňkovalo ale nic děsnýho. Renata byla v šoku, že se tu pozemek prodává za 10 mega. Teď jsem všecky krom Syrečka vykopli na zachrádku ať si užívají, a oni si pochopitelně neužívají a chcou prostě ihned domky, mají smolíka...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:19
- Nahlásit

Biluška
Pevnou nemám. Posílám mobil.

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

včerejší koupání psů aneb malá vzpomínka na sluníčko

A tady je vidět kdo u nás vládne

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:02
- Nahlásit

laguna
já chci lvíčkáááááááááá!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:04
- Nahlásit

Marush
Přijď ňákýho ti půjčím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:07
- Nahlásit

Atusch
Renata byla v šoku, že se tu pozemek prodává za 10 mega
eště mi šok nepřešel!!! ty debilové snad nechápou,že na to nemám nebo co??!!
a tady šííííleně leje,jen sem vylezla z auta a došla dom tak chcavec!
Marush
já chci lvíčkáááááááááá!!!
to chápu,lef prokazatelně prospí aš 23 h denně

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:16
- Nahlásit

davidkova renata
jen sem vylezla z auta a došla dom tak chcavec!
vůbec si nestěžuj!! Mě chcanec začal v momentě, kdy jsem z domu vylezla že pudu se psema než budu muset do práce, a jen co sem dodřepla f práci, tak déšť skončil

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:16
- Nahlásit

davidkova renata
to chápu,lef prokazatelně prospí aš 23 h denně

jako Nyxa , můžu vzít jednoho k ní,nebo tu pumu teda ještě se rozhoduju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:34
- Nahlásit

Grin
Mě chcanec začal v momentě, kdy jsem z domu vylezla
no to je k posrání! tady už snad přestalo
Marush
teda ještě se rozhoduju
vem voboje a netroškař,můžou mít spací směny a vlastně nebudou vzhůru nigdy

<< 1 ... 7380 . 7381 . 7382 . 7383 . 7384 . 7385 . 7386 . 7387 . 7388 . 7389 . 7390 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání