Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7380 . 7381 . 7382 . 7383 . 7384 . 7385 . 7386 . 7387 . 7388 . 7389 . 7390 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:41
- Nahlásit

Baysha
Ty voe, nemůžu říct našemu ajťákovi, ať mi rozebere klávesnicu bo jsem ji polila sirupem.
Rozeberu to i sama? Nevíš jak?

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:42
- Nahlásit

Gerda
božeeeeeeeeeee.....Nyxa je tak velká,teď to vidim!!!!!!

Chci pracovat z domova jen,pokud mi to neschválej,tradá...stejně po dvou letech práce pro jednu firmu jsem velmi tvůrčně vyčerpaná a už mě to vůbec neba furt to samý dokola, pokud to šéfka neveme a já myslim, že jí to nechválej...tak si udělám živnosťák a bude

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:43
- Nahlásit

Baysha
Stejnak tě musim nafštívit děfče, bo mám asi dvěstě kilo pangamínůch símťa. Kosti chrupafkový mařkoj nevaděj, zkusim asi jen jednu kilofku, jo? Kolik si měla těch pangošů? Min dva balíky mám ještě f autě.

Venta
nabudúce sa s tebou samosébně zas počítá, pamprésor!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:44
- Nahlásit

Marush
Bude se mi hodit, že budeš volnonožná, budu tě zneužívat mocně, potřebuju volnonožníky ku spolupráci Je veliká, to jako jo, je mnohem větší než Amálka, a to byla před chvilkou malomiminko. Je to Velkonyxátor detonátor!

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:46
- Nahlásit

pawLINka
rozebereš, ale jak přesně ti neřeknu, každej noťas to má trošku jinak... budou tam šroubky někde, nejspíš zespoda
držím palce já osobně bych se radši přiznala teda, bo su tak velmi šikovná, že bych to rozebrala, už nikdy nedala dohromady a pak bych to nesla ajťákovi volně nasypané v igelitovém pytlíku

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:46
- Nahlásit

Gerda
Tak děkuji, když bude čas, tak se samosébně ráda přidám (i jako frekvákvant íííípoobran). Tak my dem, chodíme ven vždycky v deset, ať je hodin kolik chce

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:47
- Nahlásit

Amálka a její snoubenec Syreček von Sliveneček )))

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:48
- Nahlásit

Gerda
pangamíny sem měla štyry
tak se na to masisko dyžtak můžeš kouknout v rozmrzlým stavu, minimálně do pátku ho budu v lednici mít a že bych ti konečně pořešila ten slibovanej interfernet?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:49
- Nahlásit

Grilovali jsme moc pohodlně, protože sme zavřeli pejsky do komfortního kotečku:

bonc
Člen
- Nahlásit

pawLINka
díkec, mam loni novej fotografův přístroj, ale teď odfrčel se ségrou nach Paris... dyby rači místo foťáku vzalal do kufru mě, ale to néé jako tvůj by se mi rozhodně líbil víc, mam vobyč digi Canon, ale nejsu rotčíld abych si z rozmařilosti kupovala další

Gerda
má jako obvykle strašný hustofotky, se divim že chudák Mařenka nebleje když je svazovaná s jinym psem

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Ave já kreténci
su nasraté je hnusně,ničehoš nic nestíhám a nic se mi nechce
Marush
rozhodně nechod ke gerdě!!! byla bys f práci cca 12 a více hodin denně a eště by ti řikali že je to normální
Gerda
nandě s atíkem to moooc sluší)))))) vypadaj jako dyš se mylujou)))
teta dagmara je zcela dyzgomfortní,chudák čupka,musí se proti svý vůli kamarádit s ostatními psíky..fujky fujky
Venta
někde sou aji Vendulky fotky na mým rajčeti asi vo 100 stran z5

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:50
- Nahlásit

Baysha
štyry? To teda asi v autě nemám, zbyly tam asi dva....musim se podivat pořádně. To by mě sralo, děfče, kdyby mi dva chyběly...a nebyla by to spíš chyba kejtlinova? Anebo Aleksova? ))) Moje určitě ne, tim sem si jistá )))

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:50
- Nahlásit

Gerda
GRILOVÁNÍ BYLO TAKY MOC PĚKNÝ ATUŠOFSKÝ AŽ SKORO

jako musíte ty pse furt tejrat? Vobzvláště Amálie a Maryje vypadaj že jsou ve zlym disgomfortu

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:53
- Nahlásit

Marush
čau dyskomforte, co děláš v tejdnu? že bychom konečně seznámili Nyksinu zlopomocnou s Bajšou

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:53
- Nahlásit

bonc
se divim že chudák Mařenka nebleje když je svazovaná s jinym psem
Ale to je její kamarátka Amálka, tu má moc ráda, s tou se klidně ováže. Aji s Nandem by se ovázala, aji s Atíkem, aji se Syrečkem, kdyby to šlo, ale on se moc mrská, aji s Bůchem, a to on by byl moc rád, páč Máňu milákuje, neví ani proč, ale prostě milákuje.

davidkova renata
Máně to taky moc sluší, páč je moc krásná, eště jí ovážem s Atíkem, když sou krásně černý jako slušní psi. A mám ještě vídejo, jak ti kreténci hlídaj.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:54
- Nahlásit

Gerda

žádný zneužívání nebééé,nic si nedovol

davidkova renata
rozhodně nechod ke gerdě!!! byla bys f práci cca 12 a více hodin denně a eště by

to je jasný, vodcházim,abych nemusela do práce,ale byla doma a pracovala z domova,tak se nedám k hyperaktivní workoholický Gerdě,která si nikdy nebere dovču,že ?! Byla bych z takový práce v obřim disgomfortu hnedle

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:56
- Nahlásit

Baysha
čau dyskomforte, co děláš v tejdnu? že bychom konečně seznámili Nyksinu zlopomocnou s Bajšou

to bysme mohli a vzít šampuse,zas by byla jednou převaha retrívří nad vofčákovskou...já nevim ještě, podle toho jak se to tady vyvine v práci atd,ale jo někdy odpo bychom mohli,ale kam?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:56
- Nahlásit

jbat
Dík.

Monty
Jako já na ně musim porád koukat. Jsou megaboží a je jich moc moc moc. Kámoška si to teda nechce přiznat, prej jsou jen 'dobrý'. Ale essi jsou tyhle dobrý pak newim, co jsou moje. Akorát to vopčas kazí ten můj tlustoxicht.

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:58
- Nahlásit

pawlinka

za kolik prodáváš ten foťák?

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Marush
mi je vcelku jedno kam, třá do Milíčáku, nebo si řekni ty, já dojedu vcelku kamkoliv v rámci Prahéééé a šampóny berem taky, to je jasná věc!

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:59 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
Amálka a její snoubenec Syreček von Sliveneček )))

jako já s tim nesouhlasim, Syreček by se měl zasnoubit s hatem třá, s někym prostě pomenšim...Amálie by se mi líbila k Atíkovi třá,nebo ten už je zadanej? Držíte mi eště Fanouše hyjacinta pro nyxu vůbec? A koho je snoubenec Bůch? nemáte už v těch psích vdafkách trochu bordel?! já jo

A Máňa???čí je manželka? Já jen že si na ní myslí Rambík dost!!! A kokeš je volnej...mladej neklidnej...takže to berte taky laskavě v potaz

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno fšem!!!
Tak si přectavte, že jsem myslela, že mám průser, paní mi volala v pátek v půl desátý večer, já kretén zvedla služební telefon a ona mi vyřvala jak malé děcko a říkala, že končí, že to takhle nejde apod. Tak jsem řekla dobře, moje chyba, a dneska volám šéfovi, že su jako blbá a on, že se to stává. Tak volám paní co s ní a ona že v pohodě, že se nic neděje a spokojeně se se mnou vykecávala a nešla zastavit? Vůbec jí nechápu.

Gerda
Moooc pěkné fotky, a Áve všem to pochopitelně moc sluší, jen nevím jestli jsem to Maryji a Amálce moc neutáhla

Jen aby se pan Bajkonůr nezlobil, že mu jeho Nanda milákuje jiného psa, natož černého...

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:01
- Nahlásit

impact
Akorát to vopčas kazí ten můj tlustoxicht.

hele s tím ale nic nenaděláš, já už se s tím smířila, že mám holt fotku s krásným psem a pak jsem tam ještě já...

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

Marush
Syreček by se měl zasnoubit s hatem třá
Je jasné, že Syreček musí bejt zasnoubenej s dámou a nejlépe psí a né s hatem. Hat bude mít nejakou hatici Třeba tu malopsici od Grinů. A Syreček bude mít Sisinu, která ho jasně nesnáší. Nebo navopak

Bůch je nezasnouben a nezaslíben, protože to prostě nemůže stihnout, on bude taková poletucha... od jedné k druhé, popřípadě si vezme Maryji, ke kterého ho něco táhne jen neví co

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:06
- Nahlásit

Atusch
Jen aby se pan Bajkonůr nezlobil, že mu jeho Nanda milákuje jiného psa, natož černého...
Že si to ty, tak mu to neřeknu. A Žumpu čte občas jen Fanda, ale než zase nakoukne, tak ty fotky už budou dávno zadrásaný

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:07
- Nahlásit

Marush
Syreček by se měl zasnoubit s hatem třá
Tak to bude jébat moc ráda ))))

Amálie by se mi líbila k Atíkovi třá,nebo ten už je zadanej? Držíte mi eště Fanouše hyjacinta pro nyxu vůbec? A koho je snoubenec Bůch? nemáte už v těch psích vdafkách trochu bordel?! já jo
Nééé, je to děsně jednoduchý - Amálie + Syreček von Sliveneček, Atík + Maryje + Bůch (Bůch se nedá vyřadit, neboť si Máňu vybral už jako miminko, a Atikoj je jedno, s kym se zasnoubí, je rát, že de), Fanouš + Nyxátor + Dagmara (trojsvatba, maj se mco rádi všichni tři), Nanda + Bajkonůr (výkon zkušební úspěchy), Rambík by si měl vzít Bajšu (ta ho bít nebude), Kokešoj najdem ještě nevěstu, třá Krysu od Crysy, ta ho taky zmlátí jako Máňa. Vdafky sou úplně jasný, vystrojíme v Mlíkoších svatbu Fandoj, Nyxoj a Dagmaroj ))

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Gerda
Vdafky sou úplně jasný, vystrojíme v Mlíkoších svatbu Fandoj, Nyxoj a Dagmaroj
Jasný, ale pamatujte si, že svatební hodtinu platěj rodiče nevěsty (nevěst). Takže ať se laskavje Marush domluví se Zlatovláskou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

jbat
Tý jo, ani nevím. Ještě je v záruce, je to digi zrcadlovka se 2 objektivy, 2 baterkama, brašnou, clonou proti sluníčku, kartou (teď nevím velikost, ale vleze se na ni cca 700 fotek). Pořizovací cena byla něco přes 10 plus asi další 1000 kč za ty věci k tomu. Nevím čéče.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:10
- Nahlásit

Atusch
Syreček bude mít Sisinu

jo na tu jsem zapomněla..jo,jo ta je jeho,i jí v Jílovym chtěl hrozně moc!!! Ta klapne

Hat nevim teda koho bé mít,to se musí ještě pořešit...

Bůch je volnej,jo? No tak jako Nyxe se líbí jak Fanda,tak i Bůch...ale i třá Rambík...je to těžký je moc psů a málo fen máme, nedostane se na každýho asi...jako Maryji chce každej no,tak to bé ještě souboj asik

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:11
- Nahlásit

Atusch
jen nevím jestli jsem to Maryji a Amálce moc neutáhla
)))) oni trpěly, to je jasný, ale počkej, až ti pustim to vídejo, jak hlídaj, psychopatí )))

Bůch je nezasnouben a nezaslíben
Tak mu to naznačíme vo vejkendě, jo? Uvidíš, jak pro Máňu i přes plot skočí. A Máňa má ráda vlčáky, zejména ty služební, milákuje Harýska, Šéfíčka, Ferdíka, tak bude milákovat i Bůcha. Ale musí bejt šedovlkej. U Harýska asi milákovala ty uši.

Jo, vlastně eště Grineček neni zasnoubenej a Tryksa. Ale Tryksa by mohla bejt zasnoubená s Tryksem, ne?

<< 1 ... 7380 . 7381 . 7382 . 7383 . 7384 . 7385 . 7386 . 7387 . 7388 . 7389 . 7390 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání