| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:46
- Nahlásit
Gerda
velmi heský výcuc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:50
- Nahlásit
edit: už je pořešená i Atuše, pojede s Aleksandrou, takže bude i Bůšek, Velké Zlo. Pojedem všichniií děckáááááá, to je super!
kejtlin
máš hypermangán?
Grin
Grineček je boží a z nikoho neměl strach a šel se mnou čůrat. J to dobrý pes. Jen mě štve, že mě psové choděj kontrolovat na záchod, asi fakt nejsem chopná se sama vymočit....a oni to vědí....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:53
- Nahlásit
Gerda
máš hypermangán?
mám, ale má to asi píchnutý až na kost , musí jí napíchat atb a něco proti bolesti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:00
- Nahlásit
kejtlin
A sakra, tak to byl asi možná drát nějakej, viď?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:06
- Nahlásit
Gerda
A sakra, tak to byl asi možná drát nějakej, viď?
asi jo stejc si dal k nám totiž pletivo, já mu říkala at´ si to dá k sobě že se mi tam napíchne pes, nebo aspoň za plot, když jsem ho tam šla odvléct tak už bylo pozdě, dle mýho do něj nalítla, určo se neporvali díra by byla větší a hlavně bych to slyšela a nebylo by to tak hluboký, mám strach z tetanu, stejně bych jela
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:09
- Nahlásit
Gerda
no jeje, on mě fčera viděl v přírodě močit poprvně a byl z toho celej hyn, tagže se chtěl asi přesvědčit esli to maj šecky ženský stejně
Grineček je velmi dobrý pes, a opravdu uznávám, že z nikoho z vás strach neměl, akurát kdyš okolo něj prošel fík, tak si jednou štěknul takže nebudu sídliště řešit, asi sou tady nějaký blbý vlny, hlavně je jako fakt že sem tady o dost víc nervní, páč nikdy nevim komu se zas co nebude líbit.
btw musím ještě podotknouti, že Trixina se chovala velmi nadstandardně, a že mi udělala velikou radost, jelikoš se i procházela s ostatními psy a netrucovala - jenom trochu zrychlila, gdyš zjistila, že se blížíme k autu
teď oba chrápou jak zabitý, oba v chodbě v co největším stínu, ale Trixina spí na hrochovi, gdešto Grin vydtírá dlaždice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
kejtlin
no tak to by mohlo bejt, jestli to píchla šlachou, tak to je bebíčko velkobebíčko. Jedeš teda v úterý k vetoj?
Grin
Triksinu ber s sebou, ona ta společnost psů, co na konflikty prděj, jsou slušně vychovaný a lidi jsou klidný, dělá hodně. Moje Maryje se tak naučila, že tohle jsou hlavní kamarádi, s těma se konaj ty nejlepší srandy a vejlety, na sídlu se taky chová jinak, je mnohem protivnější na čuby, je to malý prostředí s velkou koncentrací zvířat, sídl berem jen jako venčení čůrací a chodicí, ale vejlety a príma dny se dělaj s touhle skupinou a někde mimo. Sídliště ber jen tak, ať tam nemáte potíže, a ne jako hlanví místo na vyřádění psa.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:25
- Nahlásit
Gerda
společnost psů, co na konflikty prděj, jsou slušně vychovaný
jo jo, to je důležitý, proto jsem ji taky vzala, protože takhle když jdu ven, tak mám o ni strach, velkej pes když se dostane do konfliktu tak je to ošklivý, ale když se dostane do konfliktu takováhle bleška, kor s nějakym velkym psem, tak to často končí smrtí blešky kolikrát už jsem slyšela že někomu toho malýho pesana někdo zakous.
Sídliště ber jen tak, ať tam nemáte potíže, a ne jako hlanví místo na vyřádění psa.
tak to je jasný, my chodíme hlavně mimo sídlák, průšvih je, že když zrovna u baráku psa nenaložim do auta a neodvezu na prochajdu jinam, tak tady přes tu zalidněnou oblast prostě musim... a v noci nebo úplně na ranní procházku se tomu taky nevyhnu, protože to chodíme menší okruh. Jinak samo chodíme pryč, ale skoro při každý procházce přes ten sídlák musíme. Navíc mám za barákem takový pole, "psí louku", kde se pesani choděj venčit a je to tak krásnej prostor, že tam teda chodíme někdy i na aport, protože všude tady je to buď z kopce nebo do kopce, a to je na ten aport taky na prt pak děsně ztrácim míčky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:29
- Nahlásit
Gerda
šlacha je snad dobrá, jedu zítra s Gošou a v úterý s Bubíšem, do úterka Gošu nenechám bez o toho aniž by se na to kouknul, je tam zejtra 10-12hod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:33
- Nahlásit
Grin
Ale to je jasný, že musíš po sídlu, tak tam trénuj ten míček, vázání pozornosti na tebe, na psí louku choď, jestli tam má kamarády, nehroť to a nepřemejšlej o tom tolik.
kejtlin
Jo ahaaaa, s goškou zítra, s bubem v úterý. Tak asi můžeš, než to uvidí vet, to jen čistit a vyplachovat, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:37
- Nahlásit
Gerda
to je jasný, ta dírka jak je malá, tak se zavírá a to je špatný, budu to zase muset roztrhnout až přijedu domů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:40
- Nahlásit
Takže fotky jsou tu
Bajkonůr, Fanda a Nána pózovali v pampeliškách
A krysařice Trixa byla velmi roztomilá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:41
- Nahlásit
Baico
úžasná krysa
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
Gerda
provedu
Baico
žjůůů fufíni jak pózujou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:53
- Nahlásit
Jééééé krásný fotkííííí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:57
- Nahlásit
Baico
kluci a Nána jsou taky samozřejmě skvělí a krásní
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:01
- Nahlásit
kejtlin
No ale krysa byla fakt úžasná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:09
- Nahlásit
Baico
srovnala je do latě všechny ))))) Zlopověstná krysénka )))) Musí s náma jezdit furt, ať chlapi chytnou nějakou disciplínu ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda
srovnala je do latě všechny
jj to krysy umí, šerina je taky vůdce smečky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:14
- Nahlásit
kejtlin
jim snad ani nedochází, jak sou mrňavý ))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:17
- Nahlásit
Gerda
no si piš, že nedochází, Trixina si myslí, že je vlkodaf
Baico
hezká momentka chudák Faroušek, on na ni byl tak něžnej a ona mu dala na butku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:18
- Nahlásit
Gerda
jim snad ani nedochází, jak sou mrňavý ))))
dochází, ale mají srdce bojovníka , dříve byli pořádány závody v tom kolik krysařík zadáví krys a potkanů a to jsou záludní tvorové, krysařík je odvážný pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:30
- Nahlásit
Grin
a opravdu uznávám, že z nikoho z vás strach neměl
no za sebe můžu říct,že byl chvílema spíš vlezlej
jinak aš dorazí biluše necht se zaměří na skutečně veeelmi drajvovou,naprosto úžasnou šelmyji co má na obranách drajf srovnatelnej s nánou v životě sem takovou šelmyji neviděla,je naprosto úžasná a doufám že zas přijde!
Venta zas expandovala a bé s Vendulkou dělat asi taky vobrany bo f obedienci uš maj kvalifikaci na svět tak uš asik nejni kam .. probraly sme nejnovější výcvikový metoda,takže venta zakoupí nové kanady a to by bylo aby nebylo.-))))
http://renata62.rajce.idnes.cz/23.4/
kejtlin
tak zejttra nepdorazíš?? gde si to ta goša mohla šmiknout??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:32
- Nahlásit
davidkova renata
dorazím pojedu rovnou od Pocho, do Zlofsi to mám kousek. bud´na na dvoře kam strejc dal pletivo-roli, nebo nevím kde, jinde není o co
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
byl chvílema spíš vlezlej
cha chaaa, no to on je... na pejsky je děsně vlezlej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:34
- Nahlásit
btw ta šelmyje byla božííí!! Zakusovala rukáf s rozběhem a vůbec jí nešlo o kořist, ale fakt o to zakousnout fíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:35
- Nahlásit
Grin
na pejsky je děsně vlezlej
..no von byl ale vlezlej na mě..z toho plyne že su čupka????
kejtlin
ok
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:41
- Nahlásit
davidkova renata
von byl ale vlezlej na mě
byl, jo? to čumim teda, jsem si ani nefšimla a proč jsi neřekla? bych mu hned vysvětlila že na tebe nemá bejt vlezlej
já na tyhle sytuace nejsem připravená to se normálně nestává
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:46
- Nahlásit
Grin
Šak ju nech, je hysterická zase, se bojí bílejch psůch, jako bys ju neznala, mamka, no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:47
- Nahlásit
davidkova renata
Biluše tu není, dře na latyfundijích Uš to zase začíná Potřebovala bych tak dva-tři otroky .
Drajvových šelmyjí znám celkem dost, to u nich není až tak vzácný. Ale většinou ten drajf projevují na agi, nebo podobných sportech, páč málokoho napadne dělat s nima obranu.
Zase se odjebávám, musím stihnout moc věcí páč večer dem do kyna.
|