| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:58
- Nahlásit
Du spát, pac a pusu URL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:02
- Nahlásit
taky jdu spát, dobrou.
zejtra se na vás na všechno moc těším
jo kopněte do mě někdo ráno, že nesmím zapomenout naložit pangamíny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:13
- Nahlásit
Tak už sme ovenčeni, vypadá to na nějakou noční bouřku nebo co....fouká jak sviňa, ale aspoň neni takový vedro.S tim zupem sem se spletla, vše furt dobré, ale teď sem dávala holkám sušenku a mařena zas, jako když ji píchne vosa, odskočila a všechno vyplivla a zas na mě čuměla, jako že sem jí to udělala já, zlý člověk. Takže zubař nás opravdu nemine. Davítkovou bere Maruš, já ráno vyzvednu Atuši, vyvezem se k Bille a tam se přeložíme částečně k Aleksandře, apk už vyjedem jko slušný lidi do zlovse. Snad aji zlatovlas dorazí, pak to všechno klapne supiš.
makrel
Tak co jsi dělala, děfče? )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:28
- Nahlásit
Gerda
tag nabírám davídkojc zejtra,už jest to domluvený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:32
- Nahlásit
toš sme tu. Gdyby náhodou chtěl něgdo nutně vidět eksorcistický Obřad tak vzkazuju, že to nestojí za sedmdesátpět korun fstupnýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:33
- Nahlásit
Marush
bezvadňácký!
Biluška
u vás stojí kino jenom 75?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:37
- Nahlásit
Gerda
Plus mínus jo. Taky je to ale normální staré kino, žádné tři dé.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:38
- Nahlásit
jsem druhý den na mol, jdu ještě se Sophyji ven a jdeme spát, zítra jedeme za Montíškem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:38
- Nahlásit
Biluška
ani nevim, kolik stojí lístek do tři dé, ale normál kino stojí tak stopade...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:40
- Nahlásit
Gerda
U nás normální filmy tak od šedesáti do osmdesáti. Plus mínus. Takové ty trháky typu Hery Pótra a pod jsou tak kolem stovky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:44
- Nahlásit
Gerda
Biluška
u nás v cinestaru taky stojí kolem sto pade, v těch menších o něco méně, ale už jsem v koně nebyla ani nepamatuju tak nefím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:44
- Nahlásit
Děcka, úplná revoluce - mařena si šla sama od sebe lehnout k amále do boudy! Chtěla jsem to vyfotit, jenže to už se musí s bleskem a to sem si máňu vyplašila. Koukám jako puk, sama od sebe to ještě nikdy neudělala.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2011 22:49
- Nahlásit
Gerda
gdo je amála???
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 00:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Gerda
Gerdi, jako první pomoc před návštěvou zubaře, se mi u sebe (váček) i Toničky (zkažený zuby a zánět jak prase) osvědčilo Tee Trea.
Kápnout pár kapek na prst a máznout na hranici bolavýho zubu s dásní a dáseň nad zubem.
Nejdřív je to trochu nepříjemný, ale po chvilce ustoupí bolest.
Tonka kvůli jiným zdravotním problémům nemohla jít na trhání zubů hned, pomocí Tee Trea a pak Tantum Verde se dařilo zánět trochu potlačit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 08:53
- Nahlásit
Fstávat a makat lemury, už se válíte dost dlouho
Tady byla v noci bouřka No bouřka...jednou zahřmělo, to nás probudilo, zjistili jsme, že máme venku psy a koně a letěli jsme to v dešti všechno zavírat. Sotva jsem našla v kůlně zalezlého Žufa a na hnojišti zalezlého koně a zahnala je do stáje tak přestalo bouřkovat a akorát pršelo Su nasraná, páč bouřku mám ráda a nebyla. Déšť nemám ráda a ten byl. Včil mám mokré latyfundije a nemůžu sadit mrkef jak jsem měla v plánu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 09:11
- Nahlásit
Biluška
Zdar.
Už jsem taky vzhůru. Páč mi před chvílí volal zákazník, že mi zastrčil v 7 ráno svoje účto za kanystr u popelnice. Ať si to jdu vzít.
Tady nepršelo ani nebouřilo. Akorát je mi divný, proč mi svítila lampička u hlavy.
A musím jít účtovat. Mám nového zákazníka - autobazar - a je to peklo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 09:13
- Nahlásit
Nepřejmenujeme Monty na Molty? Když je furt na mol?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 11:43
- Nahlásit
V příštím životě chci být zaměstnanec. Nejlépe státní. Chci mít nároky na volno, na přestávky v práci, na nemocenskou, na svátky....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 12:04
- Nahlásit
Vlčáčková
ne, jsem Monty
dobré odpoledne, je mi blbě, včera jsme vypili půl vodky ve dvou a já samozřejmě větší polovinu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:10
- Nahlásit
Cus bus, co delate? Ste zas fšichni ve Zlofsy co? a ja musim dřít v bedně!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
já nejsu nigde a dřu už od rána
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:34
- Nahlásit
Monty
a já samozřejmě větší polovinu
Ty vostudo! Za prvý máš důtku za chování, za druhý máš pětku z matiky. Kdo kdy viděl větší nebo menší polovinu??? Polovina je dycky jen polovina.
zuzanarosakova
Biluška
Já taky dřu a zítra budu zas. Zítra jedu do práce do Brna.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:38
- Nahlásit
Vlčáčková
no dobře, tak jsem vypila více než půlku spokojená???
ale já se chovala slušně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdo kdy viděl větší nebo menší polovinu??? Polovina je dycky jen polovina.
Ale větší polovina z vás to stejně nechápe
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:18
- Nahlásit
Tady je mrtvo.
U nás taky, všichni spí. Docela náročná víkendovka. A to je teprve trochu za půlkou. Měli jsme tu profi fotografku a budeme mít mocinky lukcucní fotešky. Doufám, že se na všech budu tvářit jak kretén. A zejtra máme srazík. Docela by mě zajímalo, essi na nás nějaký kolemjdoucí taky pošle kontrolu. Ale pro jistotu jsem se vybavila všema povoleníma.
Tak já zas du.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
impact
kolik stojí taková profi fotografka??? už se těšíme na fotky, musíš je sem pak hned hodit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:56
- Nahlásit
Monty
ale já se chovala slušně
To bych chtěla vidět.
Biluška
Ale větší polovina z vás to stejně nechápe
Trubko.
Přišla na mě rýma. Normálně v sekundě. Najednou mě začalo strašlivě lehtat a dráždit na jednom místě v nose. Myslela jsem, že jsem blbě nasála chlup ze psa. Ale bylo to čímdál stejný a nešlo to vysmrkat, vykejchat ... nic. A od tý chvíle (což je asi pět minut) už mám posmrkaný všechny kapesníky. Je todle normální??? Mám pocit, že mi vyteče mozek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 15:19
- Nahlásit
já se přet chvílí vrátila ze zlofse, nakrmim a jdu spát-jdu na noční , dyš sem vodjížděla, tak holky táhly fíka do lesa tak nevim......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 15:31
- Nahlásit
Nó, tak už je to tady:
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/ data_jsmsgview.html
Tma, bouří bez přestávky, tak nějak homogenně. A lije nepředstavitelně. Přišlo to během cca 5 minut. I kamna mi přestala hořet, jak se bojí. O psech nemluvím. Doufám, že mi zase nespadne strop.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 15:39
- Nahlásit
A kroupy.
A už mi teče do chalupy. Zase na tom samém místě.
|