| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:57
- Nahlásit
Biluška
Akorát nevím jestli tě někdy vlastnila nějaká slečna jako nevhodný dárek
ste blběna,pani ,ale zas dycky vystihnete tu podstatu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
Akorát nevím jestli tě někdy vlastnila nějaká slečna jako nevhodný dárek
ste blběna,pani ,ale zas dycky vystihnete tu podstatu
Dyš já si ho úplně představuju, jak má velkou růžovou mašličku kolem krku, naleštěnou plešku a slečna ho vybaluje z krabice
P.S. na sobě má krom té mašličky jenom černé tanga
( jdu na poštu, abych tu chvilku nebyla než přestane zuřit )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:02
- Nahlásit
Biluška
jdu na poštu, abych tu chvilku nebyla než přestane zuřit )
bacha at tam nenarazíte na Gerdu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
pani,nemyslim to zle,ale nebylo by lepší takovýho psa uspat??
Taky mě to napadlo. Pokud je to opravdu takhle,tak je totálně neumístiteknej a akorát se trápí!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
bacha at tam nenarazíte na Gerdu
Cože? Gerda je na poště? Tady u nás? Tak to zdrhám do sklepa
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:05
- Nahlásit
Biluška
P.S. na sobě má krom té mašličky jenom černé tanga
To zas budu mít dneska divoký sny!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:39
- Nahlásit
Tramtaradááááá tramtaradáááááá
Slavnostně se všem oznamuje, že nám byla mezinárodně potvrzená chovatelská stanice von Schnappi Schnapp .Takže ode dneška jedou Šňapíci oficiálně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Biluška
byla mezinárodně potvrzená chovatelská stanice von Schnappi Schnapp
Nomen omen
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:45
- Nahlásit
Biluška
a kde máš intérnotové stránky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:46
- Nahlásit
tak a jdu dělat do petcentra toustíky,se šunkou,kukuřičkou a vajíčkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
želva
Kárl na nich pracuje . Teda spíš nepracuje, protože mu nedodávám texty . Ale já na tom máknu, texty budou, stránky budou.... fšechno bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:52
- Nahlásit
Biluška
Kárl na nich pracuje
a co vůbec dělá,krom toho že pro vás dře huž sem ho dlouho nigde nazahlídla (nebo je dobře maskovanej ),už mu uhnila noha ?Já jako esi budu mít za mandžela Pejraka nebo jak...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:56
- Nahlásit
Biluška
tak jsem zvědavá,dám si tě do oblíbenech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
To bych taky ráda věděla paní, vypadá to, že se spolčil s ruskou mafijí, nebo co Asi organizuje válečné povstání proti naší vládě. Nefim jak vy paní, ale já ho asi budu podporovat a pošlu mu fšechny své peníze, půjčím pumu a začnu ve velkém pěstovat rajčata. Neznáte nějakou odrůdu, kde je zaručeno, že rychle shnijí? Nejlépe, aby už dozrávali shnilé, jinak je riziko, že mi je doma sežerou dřív než je nahážu na vládu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:08 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Biluška
Proč není nějaký zákon, kterej by omezoval haranty v odírání rodičů?
Tak MĚ zase dítě ráno vysvětlilo, že mi ušetřilo stovku ! Stačí prej, když mu napíšu na pátek vomluvenku, aby nemuselo se školou na operu . ("Považ, za kilo, to je přece děsně drahý!!!" ) Na dotaz, na jakoužeto operu dou, se mi dostalo mlhavé odpovědi "Ále, někam do Letňan." Vyžádala jsem si žákovskou, abych si přečetla, zda jdou na Rygoleta nebo Nabukoooo, (už z tý neochoty předložit žákajdu sem měla čout čertovinu) a v ní si početla, že nikolivěk na operu, alébrž na muzikál kráčí třída mladého pána. Taxem mu prozradila to sladké tajemství, že si tu stofku utrhnu vod mordy a zainvestuju ji do jeho všeobecného hudebního vzdělání . Myslim, že dyby se dalo střílet vočima, sem jak řešeto. A ty kydy navrch: "Proč musim na blbej muzikál ? Já muzikály nesnášim ! No a co, že sem žádnej neviděl, ale nesnášim je ! Tak dobře, já tam teda klidně pudu, ale stejnak nebudu koukat na takový blbosti, budu celou dobu čumět do země . Tak jesi mi chceš platit za to, že budu naschvál koukat na zem, tak klidně teda!!!!"
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:11
- Nahlásit
rosnička
no jo dětičky
jste si je pořídili,tak se nedivte,já dětičky nemám a tohle neřeším
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:12
- Nahlásit
rosnička
Bože, jak kdybych slyšela kydy svého dítěte když jsme ji chtěli přihlásit na klavír .
"Vona nebude hrát na žádnej pitomej klavír, nežijem ve středověku, aby hrála na klavír.... na baskytaru by snad, v krajním případě, hrát mohla, ale na klavír teda nikdy..... když mermomocí trvám na tom, aby na něco hrála tak teda na bicí...beztak to dělám jenom proto, že nesnesu pomyšlení, že by mohla mít chvíli volno.....a když teda bude hrát na ty bicí tak se teda ale odhlásí z kreslení....." nakonec jsme to ukecali na keyboard, ale byli to nervy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:15
- Nahlásit
Biluška
Slavnostně se všem oznamuje, že nám byla mezinárodně potvrzená chovatelská stanice von Schnappi Schnapp .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
jééé máte boží název gratulace
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:24 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Biluška
Ty harantíííí musej bejt příbuzný, to jinak nevidim! Malá ukázka z rodinné dovolené:
"Do žádnýho blbýho můůůůzea von nejde, bo v můůůůzeu už byl milijónkrát. Nejmíň teda. A na hrad taky né, hrady ho vodjakživa nuděj. A ten kopec navíc, to by ani nevyšel, f tom hicu. Nechápe, kerej blbec vymyslel vejlet na hrad v takovýmdle hicu. Dyš je takovýdle vedro, má se bejt na koupálku a né se trmácet do kopce kuli ňákýmu hradu. A s baťohem, eště k tomu. No schválně si votěškejte, že mám nejtěšší baťoh ze fšech! Nigdo jinej nemá takle těškej baťoch, a kuli čemu? Kuli tý blbý vodě, co sebou furt taháme. Von je proti tomu tahat vodu, dyš mu mužu klidně nahóře f tom hradu koupit kolu, že jo!? A taky nám bude dělat na hradě i v můůůůzeu vostudu s tim flekem, co si uďál na kraťasech vo svačině. A ten tutovje nepude vyprat, bo je vot ovoce, a von má teť zničený voblíbený kraťasy. Dybych byla co k čemu, taxem mu je ráno zakázala vzít na sebe a nic s toho by se nestalo!"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:30
- Nahlásit
rosnička
jj, přesně poznávám svoje větší dítě .
Už roky je babička brává v létě k moři. Ta mladší se ještě těší, neboť je jí teprve šest. Ale ta větší prohlásila, že k moři v žádném případě nejede, bo je tam nudáááááá, bábina jí bude dělat ostudu a děda jí zase bude říkal "Alenko" jak kdyby jí byli dva roky. Posledně jí tak řekl dokonce před nějakým klukem, no považte ten trapas paní
Na hrad bych se ji vůbec neopovážila vzít, to bych ji leda tak musela spoutat a odvléct násilím . Letos mi prošli pouze brněnské kasematy a to pod záminkou, že jsou tam "živé mrtvoly" . Poté mě seřvala, že tam žádné mrtvoly nebyli, že to byli jenom figuríny, vona není blbá a pozná figuríny a navíc tam byla pěkná kosa, chce jít k mekáčovi na hambáč a už se mnou v životě nikam nepojede
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
jablunka
sarax
jééé máte boží název gratulace
Kujeme, kujeme
A to ještě počkejte až se to začne kombinovat s úžasnýma jménama, které máme připravené pro štěňátka
Šeltičky budou
Angína von Schnappi Schnapp
Alkoholik von Schnappi Schnapp
Anorexie von Schnappi Schnapp
následovat bude Astma, Aneurysma a pravděpodobně i Aft
Malé Lilátka budou
Algebra, Algorytmus a Analfabet
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:36
- Nahlásit
Biluška
Vééélká gratulace k chovné stanici. Zamlouvám si Alkožolíka, dej vědět, až bude v plánu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:02
- Nahlásit
rosnička
Alkoholik by měl být letos o prázdninách . Winky bude hárat tak květen-červen, tatínek už je naplánovaný. Mimochodem, jmenuje se E.T. , pokud bude Alkoholik po tatínkovi Ítý tak to bude boží línije
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:10
- Nahlásit
Fšicíííííííííííííí........
Dneska přišel Tedíkovi dárek vod tety Neessi!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:11
- Nahlásit
Nazdar všichni vožebračení, sprostí, zlí, a vy všichni, co na vás má ten ouplněk špatnej vlif a ste lakomý!!!!!!!
Zavolám na vás želvu, aby vám zamkla fóru, dyš se tu chováte jak v septiku a ste hnusný na lidi, co tu nejsou! A zas všude samej nepořádek!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:22
- Nahlásit
Gerda
dyš se tu chováte jak v septiku
Proč mluvíš vo septiku,gdyž tady je přece stoka???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:28
- Nahlásit
jablunka
Proč mluvíš vo septiku,gdyž tady je přece stoka???
Tak jak ve stoce v septiku A to jem mnohem horší!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:32
- Nahlásit
Gerda
Tak jak ve stoce v septiku A to jem mnohem horší!
F tom s tebou souhlasím,rozhodně bych se nechtěla dostat do stoky i septiku najednou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:32
- Nahlásit
jablunka
Tedík je moooooooc fešák . Ten roláček mu sluší
Gerda
Tsss, ještě chvíli a budem horší než baktérie No vono taky co jinýho ve stoce, že jo
|