Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:54
- Nahlásit

Benda
kdepak já ty bolesti mám a zatímco on si to jen přeje

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:58
- Nahlásit

zdravím , jsme se střihla ( musela jsem, abych nespáchala sebevraždu ) , teď jdu vyvenčit psiska, až se vrátím, vylíčím Vám dnešní den - nádherný začátek , konec na zhroucení - a tím Vás potěším před spaním neb cizí neštěstí vždy potěší . . .dnešní dne je totiž zlomový , psi budou žrát tesco granule a já hrubomleté hovězí, bude-li ve slevě

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:58
- Nahlásit

tak se forum zamyká a jde se koukat na dr. hause

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

mac1
.dnešní dne je totiž zlomový , psi budou žrát tesco granule a já hrubomleté hovězí, bude-li ve slevě
Tak na to si počkám.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:03
- Nahlásit

mac1
tak sem stím

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:05
- Nahlásit

jablunka
dnešní dne je totiž zlomový , psi budou žrát tesco granule a já hrubomleté hovězí, bude-li ve slevě
Tak na to si počkám.

Já si teda nepočkám, poněvadž jsem ještě utahanější než Bendovic kotě. Ale ráno si přivstanu a přečtu si to

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:08
- Nahlásit

Biluška
Já si teda nepočkám, poněvadž jsem ještě utahanější než Bendovic kotě. Ale ráno si přivstanu a přečtu si to
Já u čekání koukám na doktůrka,tak mi to neva.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:13
- Nahlásit

jablunka
já též

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:30
- Nahlásit

Benda
jsem slaměný vdovec

No konečně jsi dostal rozum.Ale s Housem bych na chatu nejela ani já a to jsem silná povaha-dneska perlí s tou kriplkárou

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:33
- Nahlásit

Neessi
Ale s Housem bych na chatu nejela ani já a to jsem silná povaha-dneska perlí s tou kriplkárou
Taky bych ho po hodině asi inzultovala,jesti né dříf!Ale jináč nemá chybu!

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:39
- Nahlásit

jablunka
ty střeva byli nechutný

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:42
- Nahlásit

Neessi
dneska perlí s tou kriplkárou
na chatu ho neberu, nakonec by mi vyfouknul parkovací místo

želva
co tady píšeš když si to forum uzamknula

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:42
- Nahlásit

želva
ty střeva byli nechutný
Ty sou nechutný,až gdyž v človjeku zaživa hnijou a ty si přítomna převazu!

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:44
- Nahlásit

jablunka
jdi do háje Benda
čekám co bude vod Mac1

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:51
- Nahlásit

želva
jdi do háje Benda
Benda žádnej háj nemá. Háj a park má nebo bude mít Argoušet.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:07
- Nahlásit

Benda

Benda žádnej háj nemá
ale jsi slaměnej,nebo ne? Třá má celej stoh

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:08
- Nahlásit

tak jak je ta fora zamčená nebo ne???

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:10
- Nahlásit

sarax
je ta fora zamčená nebo ne

davítková nezamyká,bo je důvěřivá

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:13
- Nahlásit

dopoledne jsme ve schránc enašla psaní z UK, přišly výsledky DNA testů na PRA pro mé pejsky , oba CLEAR !!! Vzhledem k tomu, že zatím je ve světě cca 20% špringrů čistých , ostatní jsou buď nosiči nebo zasažení , byla jsem král a den byl úžasný . Autíčko mám už 5. rokem , nekupovala jsem ho nové , bylo už 2 roky staré, ale mělo najeto 20.000 km , kupováno ve Švýcarsku, tož tomu věřím , v perfektním stavu, já ho ovšem nijak nešetřím ...moji psi už vůbec ne , jezdím poněkud víc než předchozí majitel ( ale slouží skvěle) i vyhlédla jsem si další oběť , no že to je krasavec . I zašla jsem po 2. hodině odpoledne do banky a vyzvedla téměř veškeré finance ......zbytek odpoledne jsem strávila na policii s proříznutou taškou, bez peněz, bez peněženky, bez kreditky ........normálně mě fakt jednu chvíli snad hrozil infarkt !!!! Tep asi 220 , jsem musela sama sebe přesvědčit, že jsou -BYLY - to jen peníze, že se stávají lidem daleko horší věci a že ty mě snad nepotkají , no přežila jsem . Můj milý Fordíček bude muset sloužit do roztrhání motoru ...asi ho vyluxuju a zajedu do myčky , miláčka . Když si představím ty kreteny jak určitě v euforii chlastají, protože takový úlovek se jim hned tak nenaskytne , tak doufám, že rumový večírek nepřežijí . Uf, už je to za mnou , v mrazáku mám ještě několik kg hrubomletého hovězího, na neděli mám dokonce krůtí ořez . Akorát si nejsem jistá zelenými dršťkami, ale nějak to zvládnem

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:17
- Nahlásit

ani na cvičák jsem po tom zážitku nešla, i tak byl den dost vzrušující , jo jednou jsi král........ Zajímavá byla rekce mozku při zjištění smutného faktu, nechtěl uvěřit, já jsem fakt několikrát po sobě znovu a znovu prohlížela tašku a čekala, kdy uvidím něco jiného , změna nepřišla , ty woe, to byl den , ještě takovej jeden

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:18
- Nahlásit

mac1
zbytek odpoledne jsem strávila na policii s proříznutou taškou, bez peněz, bez peněženky, bez kreditky ...

Tý woe,tak to vopravdu nasere!!!
Akorát si nejsem jistá zelenými dršťkami, ale nějak to zvládnem
Vypereš a bude polífka!

Ale asi je to šílený,mě zatím vokrádá jen rodina!

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:19
- Nahlásit

Neessi
Třá má celej stoh

stoh nestoh až bude nosit vodu do necek tak ho prdel přejde

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:20
- Nahlásit

jablunka
držkovku já ráda

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:22
- Nahlásit

mac1
držkovku já ráda
To já taky,ale teď by si ji zasloužil ten tvůj zlodějíček!Za zlodějinu by se fakt měla sekat ruka,ale zase jak by f parlamentu hlasovali,že jó!?!?!?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:22
- Nahlásit

mac1
zbytek odpoledne jsem strávila na policii s proříznutou taškou, bez peněz

to snad ne! Kolik ti šlohli?A už jsi udělala rituál k újmě zloděje?

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:24
- Nahlásit

Neessi
A už jsi udělala rituál k újmě zloděje?
A to se dá???Ale já bych jim pak musela zařídit pohřep!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:26
- Nahlásit

jablunka
Za zlodějinu by se fakt měla sekat ruka,ale zase jak by f parlamentu hlasovali,že jó!?!?!?

a kdo bude tu armádu bezrukejch živit?To já bych jim přišívala k rukám lopaty a košťata

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:28
- Nahlásit

Neessi
To já bych jim přišívala k rukám lopaty a košťata

Nebo místo rukou......dobrej nápad!

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:29
- Nahlásit

jablunka
no když jsme tak povídala s policajty , ten jeden třeba včera řešil - oni ŘEŠÍ lidi - jednoho chlápka už po 16. , vždycky dostane nějaké ty hodiny veřejně prospěšných prací a může vyrazit na lov , co s tím . Dostalo se mi několika rad od odborníků - předávám pro Pražany a návštěvníky Prahy . Do centra nechodit v pondělí, to je nejhorší den, v kabelce, baťohu ...mít peněženku a v té mít cca 150 Kč, ostatní peníze, doklady, karty, mobil ......mít po kapsách ( nikoli ovšem zadní kapsa u kalhot) oděvu, nejlépe po kapsách uzavíratelných . uvidíte-li někde 2 a více tmavých spoluobčanů nebo Rumunů ( ty jsou poznatelní) nebo Bulharů ( ty ovšem prý někdy vypadají normálně ) , vyhnout se jim , nedívat se po výkladech , ale po lidech ...prima , ne ? KDE TO JSME ?!

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:29
- Nahlásit

Neessi
davítková nezamyká,bo je důvěřivá
no jo...mladý důvěřivý děfče
mac1
no hustý
fakt jim přeju votravu chlastem...
Neessi
?A už jsi udělala rituál k újmě zloděje?
???????????????????

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání